+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:
 Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Lakers 4-0 - 0 (0%)
Lakers 4-1 - 5 (9.4%)
Lakers 4-2 - 13 (24.5%)
Lakers 4-3 - 16 (30.2%)
Spurs 4-3 - 9 (17%)
Spurs 4-2 - 10 (18.9%)
Spurs 4-1 - 0 (0%)
Spurs 4-0 - 0 (0%)
Toplam oy: 53

Sayfa: [1] 2 3 ... 11   Yukarı git
Konu: Los Angeles Lakers (4) - San Antonio Spurs (1)  (Okunma Sayısı 3118 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Mayıs 2008, 06:05:52 »
Kaan Mert
Efsane Çıtır
Yönetici
MVP

Jose Calderon Fan

Üyelik Bilgileri WWW

Batı Konferansı Finali

Los Angeles Lakers vs San Antonio Spurs

vs 

1. Wed, May 21 – at LAL, 9:00 pm (TNT) 
2. Fri, May 23 – at LAL, 9:00 pm (TNT) 
3. Sun, May 25 – at SA, 8:30 pm (TNT) 
4. Tue, May 27 – at SA, 9:00 pm (TNT) 
*5. Thu, May 29 – at LAL, 9:00 pm (TNT) 
*6. Sat, May 31 – at SA, 8:30 pm (TNT) 
*7. Mon, Jun 2 – at LAL, 9:00 pm (TNT)

« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2008, 12:28:32 Gönderen: KE-Billz » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

www.nbatr.com/kaanmert
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2008, 06:46:52 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli,kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri
Ynt: Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs

4-2 spurs alır diyorum(biraz duygusal davranıyorum ya neyse)...
denver maçlarında en alt seviyede savunma, sonrasında sert bir takım olan ama kobe'ye eskortluktan öte savunma yapamayan bir ekip olan utah(doğrusu kim yapabiliyor ki korver ve brewer yapsında denilebilir)...en sonunda karakteri savunma olan bir takım SA Spurs...
kobe mükemmel geçen bir normal sezon sonrasında mvp ödülünü aldı ve kendi tabiriyle hollywood'ta bu duruma en uygun sonun şampiyonluk olacağını söylemişti...hayalinin Spurs duvarında eriyeceğini düşünüyorum...
uzatmaya niyetim yok...bence kobe bu maçta utah serisindeki kadar rahat olamayacak...
hazır geçmişten kalanda bir hesaplaşma varken ben Spurs'ün seriyi geçeceğine inanıyorum...
tüm imzalarım (ç)alıntıdır...
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2008, 08:12:27 »
Torres#9
Viva Espana
MVP

Spain,Spain,Spain.

Üyelik Bilgileri WWW

Şuan için aklım karışık,ne desem bilemiyorum valla,zor bir seri olacak ve ne sonuç çıkarsa şaşırmayacağımdan eminim.

Umarım kazanan biz oluruz,Kobe'yi en iyi yavaşlatan adamlardan biriyle çıkıyoruz yola,haydi hayırlısı.Lakers'lılarada buradan başarılar dileklerimi iletiyim,hak eden kazansın (yok yok Spurs kazansın =))

Ailecek takip edebileceğiniz bir blog =)
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2008, 09:27:52 »
OğuzCan
KASVA
Yönetici
MVP

#16 GASOL

Üyelik Bilgileri

Zor bir seri olacağı kesin. Zaten bu saatten sonra kolay olsunda demiyorum. Ama işimiz çok zor. Şöyle bir kabaca baktığımzıda bizim pota altımızda Gasol gibi harika bir devimiz varken San antonio'da Tim duncan gibi korkunç biri var. NBA'in savunulması en zor oyuncularından,pivot hareketlerini çok iyi bilen ve uygulayan biri onu nasıl savunuruz bilinmez. Ama Gasol ona karşı hem hücumda hem savunmada çok zorlanacak.Odom'la eşleşme ihtimalide var ama Gasol'le eşleşir diye tahmin ediyorum. Onu dışında aktif bir bench ve Ginobili,Tony Parker gibi iki süper yıldızı var. Bu adamları durdurmak zor ve bunun yanında çok aktif savunma yapacak Spurs ve Lakers'ı epey yavaşlatacaklar özellikle Kobe ve Gasol'u.
 Umarım Lakers yenerde haksız çıkarım. Ama gerçekten çekişmeli ve güzel bir seri bekliyor bizi.
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2008, 10:38:44 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Thomas, bu seride Spursün başına çok iş açacak, çok...
SaS'ın işi zor.Nitekim çok daha yorgunlar Lakersa nazaran.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2008, 11:17:54 »
paugasol(gülsen)
NBA Oyuncusu
*

bu oyunu sewiyorum...(NBA)

Üyelik Bilgileri

seriyi lakers alır diye düşünüyorum bu bi lakerslı olduğum için değil...şunu biliyoruz ki san antonio yaşlanıyo artık...tmm kabul ediyorum tim duncan çok iyi bir pivot büyük ihtimalle gasolla eşleşir gasol çok zorlanır ama utah maçında broozer a rağmen pota altındaki basketlerini isteyince çok iyi şeyler yapabileceğini gördük..tony parkerı da biliyorum yani ginobili de öyle hırslanınca gerçekten iyi şeyler yapacaklardır...ama ben lakersa çok güveniyorum..kobenin canın dişine takıp sakat sakat olduğu halde muhteşem bi iş çıkartmasına, lamar odomun kendini bulduğu zamanki oyununa, gasolun pota altındaki hücumuna, fisherin o büyük kalbine ve oyununa çok güveniyorum...sas büyük bi tehdit bizim için ama eğer gerçekten isterlerse seriyi lakers alır diye düşünüyorum.....
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2008, 11:21:19 »
ChrisBosh02
Starter

Üyelik Bilgileri

Thomas, bu seride Spursün başına çok iş açacak, çok...
SaS'ın işi zor.Nitekim çok daha yorgunlar Lakersa nazaran.
Thomas Bu aralar az zaman aliyor zaten Oberto Onun yerinde

« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2008, 11:46:05 »
TP
Moderator
Superstar

Madem ki 'Jazz'sın,Göster herkes azsın!

Üyelik Bilgileri WWW

-Duncan'a Gasol'ü vereceklerini düşünüyorum.Bu iki oyuncu arasında geçecek mücadeleyi merakla bekliyorum..
-Odom Utah serisindeki gibi oynarsa,Thomas,Oberto gibi isimlere boyalı alanı dar edeceğini düşünüyorum...
-Fisher'ın Parker'ı yavaşlatabilceğini düşünüyorum.Geçen sene bir ara bunda başarılı olmuştu Utah(Sloan Deron'a geri verene kadar!)
-Kobe'nin sorunu Bowen olucaktır.Kobe Bowen'ı halt ederde,geçen seneki Lebron'a yapılan akıllı savunma onada yapılabilir.
-Spurs'ta yan adamların katkı vermesi çok önemli.Bu seride onlara çok ihtiyaç var.

Sonuç: 4-3 Lakers
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2008, 11:59:56 »
Zonepress
Lifeless#24
Starter

Micheal Jordon-Kobe Bryant

Üyelik Bilgileri

-Duncan'a Gasol'ü vereceklerini düşünüyorum.Bu iki oyuncu arasında geçecek mücadeleyi merakla bekliyorum..
-Odom Utah serisindeki gibi oynarsa,Thomas,Oberto gibi isimlere boyalı alanı dar edeceğini düşünüyorum...
-Fisher'ın Parker'ı yavaşlatabilceğini düşünüyorum.Geçen sene bir ara bunda başarılı olmuştu Utah(Sloan Deron'a geri verene kadar!)
-Kobe'nin sorunu Bowen olucaktır.Kobe Bowen'ı halt ederde,geçen seneki Lebron'a yapılan akıllı savunma onada yapılabilir.
-Spurs'ta yan adamların katkı vermesi çok önemli.Bu seride onlara çok ihtiyaç var.

Sonuç: 4-3 Lakers

Çok doğru analiz etmişin...Lakersta odom utahtaki gibi oynarsa spursun boyalı alanını fena halde dağıtabilirz...Utah serisinde ki fast breaklerde geri koşamamız bu seride bize sorun çıkartabilir...Odom-Gasol ikilisin utah serisindeki bazı maçalrda(deplasman)ki gibi yumuşak kalmamaları lazım biraz daha sert olmaları gerekiyor..Zaten pota altında sertliği ele geçirirsek duncını durdururuz...Boyalı alana hakim oluruz...Gasolün  teması sevmediği herkes biliyor ama duncınla eşleşirse bunu sevmek zorunda..Boyalı alanda boğuşmak zorunda...Radmanoviç ilk beşte başlayıp saçma sapan şutlar atmazsa ve şutlarını sokarsa spursun gömülü savunmasını aşarız,Kobe  bu playofflarda gösterdiki bowenada sahayı dar etecek...İçeri girip pozisyonları zorlamazsa boş olan arkadaşlarını görürse lakers için daha iyi olur,sonuca daha rahat gideriz..Şimdilik bu kadar daha detaylı açıklamaları daha sonra yaparım...
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2008, 12:27:51 »
Torres#9
Viva Espana
MVP

Spain,Spain,Spain.

Üyelik Bilgileri WWW

Alıntı
Spurs airplane has had an incident in NO and Spurs are still there. Hotels are full in NO so the team will sleep in the airplane.
They will take a flight to LA at 7:00 am.

Yalnız önemli olaylar bunlar,havaalanında uyumak ne demek ya..Zaten yorgun argın geliyoruz ilk maça rakibe oranla,bir de havaalanında uyumak,kötü olacak..

Bir Fransız sitesinde çıkmış bu haber..

Ailecek takip edebileceğiniz bir blog =)
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2008, 15:43:29 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Pek ihtimal vermedim açıkçası.
New Orleans öyle akın akın turist çeken bir yer değil.Mekanın yerlileri de ne kadar doldurabilir ki otelleri.Boş yer bulamamak ne demek.
Yalan haber gibi.

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2008, 16:55:54 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Sas'ın gelmesini istemiyordum bu sene açıkcası Hornets Lakers finaline hazırlamıştım kendimi ama 7.maçın baskısını kaldıramadı Hornets takımı.. tecrübe edindiler umarım seneye konferans finalinda onların adını görürürüz.Lakers Sas her iki takımında birbirine göre olumlu olumsuz yönleri var.. Kobe eğer sağlamsa bowen'ın kobeyi gene zorlayacağını düşünüyorum ama KObe sayı atamasada oyunu kurarak takımının sayı atmasını sağlıyor.. Lakers'ın o hızlı paslaşmalarını topu çevirip boş pozizyonları bulmasını izleyeceğiz. Sas'ta aynı şekilde ritm yakaladımı durdurulamıyan takımlardan 7. maça gidebilecek bir eşleşme.. 4-3 ve ya 4-2 lakers alır diyorum ama büyük ihtimalle 4-3 olucaktır.batıdan çıkıcak olan takım nba finallerine yorgun gidecektir. Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2008, 17:34:20 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Tahminlerin çok zorlandığı bi seri.Herşey olabilir demekten alıkoyamıyorum kendimi.Kobe çıldırabilir,Duncan kötü oynarsa Gasol harikalar yapabilir.Fakat bana göre en iyi guard ikilisi parker,ginobili seriyi çevirebilir.Kobeye karşılık verebilir.Sas benchden çok yararlanmalı

Ama yinede Odom,Kobe,Gasol,Fisher gibi isimlere tüm maçlarda dayanabileceğini sanmıyorum.Tahmin 4-3 Lakers
( Parmak )
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2008, 17:42:33 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Spurs'ün olmadığı bir finali çok istiyorum. Tüm şartları ortaya dökersek Lakers, küçük bir farkla önde gibi. Kritik iki eşleşme Gasol-Duncan ve Bowen-Kobe.

Yine ev sahibi ekiplerin üstün olduğu bir seri izleyebiliriz ve seri Haziran'a kadar uzar.

« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2008, 17:45:53 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

bende lakersın olmadığı bir finali çok istiyorum grin bugün hornets karşısındaki soğukkanlı,dış şutlarda başarılı spursü görünce,utah karşısında kobe dinlenirken farkın kapanmasına engel olamayan lakersın bu seriden galip çıkması zor görülüyor ama büyük oyuncular büyük maçlarda ortaya çıkar...kobe&gasol&odom  ginobili&parker&duncan'a karşı bakalım ne kadar başarılı olacak...go spurs go!
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #15 : 20 Mayıs 2008, 19:19:32 »
koobee24
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bowen'ın bu sefer kobe'yi yavaşlatabileceğine ihtimal vermiyorum. bowen'ın eskisi gibi olmadığı açık. kobe devamlı driwe edip çok serbest atış kullanacaktır.  bu sen spurs'u son maçta iyi yenmiştik. ilk iki maçı alırsak olay biter zaten. ginobiliyi de durdurmak çok önemli duncan eskisi kadar formda değil.

ayrıca kobe buraları çok özledi ve eminim çok özel bir performans sergileyecektir.
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2008, 19:23:17 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

ilk iki maçı alırsak olay biter zaten.

Spurs karşısında ilk iki maçı almak, turu kafadan kazanmak değil, turu kafadan kaybetmemek için gerekliliktir.

« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2008, 19:28:36 »
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

7 maça gider gibi duruyor. Parker ve Ginobili'ye durdurmamız zor. ortada seri, ne desem boş. en iyisi bi iki maç izledikten sonra sağlıklı yorum yapmak. kafam karışık.

yazmışken fisher'ı anmadan gitmemek olmaz, ha unutma, unutturma

« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2008, 20:19:47 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Yürü be Türkiyem Kim tutar senii

Üyelik Bilgileri

kobe devamlı driwe edip çok serbest atış kullanacaktır.  bu sen spurs'u son maçta iyi yenmiştik. ilk iki maçı alırsak olay biter zaten. ginobiliyi de durdurmak çok önemli duncan eskisi kadar formda değil.
ayrıca kobe buraları çok özledi ve eminim çok özel bir performans sergileyecektir.
1.Kobe her drive ettiğinde faul düdükleri texas'ta çıkmaz.  2.Duncan NoH serisinde Chandler tarafından müthiş savunuldu. Ama Phx serisinde nası oynadığını görmüştük.Bu seridede iyi oynayacaktır çünkü lakers uzunları pek teması sevmiyo ve kalıp olarak da ince kalacaklardır. Duncan'a karşı ki duncan'ı  genelde kalıplı oyuncular yavaşlatabilir. 2-0 öne geçersek iş biteri neye göre diyosun. Noh da 2-0 öne geçmişti!!
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008, 20:28:01 Gönderen: mertsas » Logged
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2008, 22:53:11 »
Langirt22
Ayın Üyesi
All-Star

Üyelik Bilgileri

Valla buraya ne yazsam tersi cıkabilir.Benim icin öyle bir seri.Bowen Kobe'yi tutabilir derim bi bakmissiniz Kobe 35 sayiyi ativermis.
Onun icin ilk maci izleyip öyle yorum yapmak lazim daha saglikli olur.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
Sayfa: [1] 2 3 ... 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Konferans Finalleri (Moderatör: TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv