« : 04 Şubat 2008, 09:31:45 » |
|
Nihat Emre
|
Evet arkadaşlar soru gayet basit..Maç kazanmak için çok iyi mi savunma yapmamız gerekiyor,yoksa daha iyi hücum mu?..NBA'de nasıl maç kazanabiliriz?..Savunamamı,hücum mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2008, 16:26:11 » |
|
-Curtis-
|
Benim cevabım Savunma. İyi bir savunma yapan takım her zaman kazanır. İyi savunma üstünlüğü ve galibiyeti ardında getirir. Bunu 1992 olimpiyatlarının rüya takımında gördük zaten.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2008, 16:29:20 Gönderen: -Curtis- »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2008, 22:50:15 » |
|
Dağlar
|
Hücum maç kazandırır, savunma şampiyon yapar...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2008, 22:51:20 » |
|
Mustafa
|
bende onu yazacaktım önce davranmış dağlar efendi...spurs örneği önümüzde zaten...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2008, 17:11:31 » |
lazaruz
Yeni Üye
|
tamam savunma şampiyonluk için en önemli etken ama herkez hücüm oynayan takımı sever
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2008, 17:18:21 » |
|
SmEaGoL
|
Eğer bir takımın savunması sağlam olursa, zaten yaptığı savunmadan sonra çok iyi bir hücum onu beklemiş olur. Hızlı Hücuma çıkar yada savunmayı dengesiz yakalayabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2008, 18:59:01 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Bence Cok ei bi Hücum silahınız olursa cooook ei savunma yapmaznıza gerek yok. İdare edin yeter!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 05 Şubat 2008, 19:02:34 » |
|
Cihan
|
Hücumsuz savunma da , savunmasız hücum da bir boka yaramaz .Birbirlerini tamamladığı için yok şu şampiyon yapar yok şu maç kazandırır saçmadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2008, 20:10:33 » |
emret-mac
Yeni Üye
|
beyler böyle bir şeyi tartışmaya gerek bile yok.maç kazanmak için hücumda savunmada geeklidir.ii savunma yapabilen bi takım zaten ii bi hücum tehditide oluşturur.hücumu ii olan bi takımdaysa savunma geliştirilmesi gerekir.sonuçta ikiside önemli yhanii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2008, 20:30:06 » |
|
TP
|
Kesinlikel savunma...Arkadaşlarımızın dediği gibi,Hücüm maç kazandırır(Suns),Savunma şampiyon yapar(Spurs) diye özetlersek çok iyi olur.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Şubat 2008, 20:51:22 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Savunmadır kesinlikle.. Hücumla günü kurtarırsınız ama savunma sizi hedeflediğiniz yerlere getirebilir ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2008, 15:10:07 » |
chosen1_23_james
NBA Draft'ında
|
hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk kazandırır(bruce bowen)den duymuştum bu sözü ve çok doru bi söz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2008, 00:32:12 » |
|
day worker
|
katılıyorum iyi hucumla günü kurtarırsın ama savunma he zaman işe yarar ki her maçta skor gücü olan oyuncu aynı olmaz hucumda belli bir standart olmaya bilir maçtan maça değişir ama savunma ole değil bikere kapıldınmı devamı gelir zaen savunma yapan takım bi şeklide hızlı hucum falan sayı bulur ..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2008, 23:40:03 » |
atak
NBA Draft'ında
|
Eğer bir takımın savunması sağlam olursa, zaten yaptığı savunmadan sonra çok iyi bir hücum onu beklemiş olur. Hızlı Hücuma çıkar yada savunmayı dengesiz yakalayabilir...
Yazdıkların çok doğru ama savunmadan sonra bulunan hücum şansını iyi değerlendirmek lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 25 Mart 2008, 18:38:42 » |
ahmetinho
Yeni Üye
|
bana göre her iksinide yaparsak kazanırız
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Mart 2008, 17:25:24 Gönderen: lordapo »
|
|
- αhмєтιηhσ -
shaq&carter
|
|
|
« Yanıtla #15 : 25 Mart 2008, 18:41:41 » |
|
Kq5
|
İkiside Çok önemli Benim için İkisinide doğru bir şekilde uygarsanız galibiyete uzanırsınız Bu iki kural Basketbol'un En önemli kurallarından bana göre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 25 Mart 2008, 18:54:34 » |
|
lebron41
|
arkadaşlar ikiside önemli ama şu var phonix sürekli hücum yaparak kazanıyodu hızlı hücuma çıkarak alt üst ediolardı savunma bence ii dğeil phonix in
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 25 Mart 2008, 20:47:57 » |
|
Flash
|
Daha önce başka yerlerde dediğim gibi iyi bir takım bütün olarak iyi ve tek bir askere benzer(meli). Asker hücumu sıkı tutar fakat arkasında acil ve zor anlar için bir savunma planı çizmemişse savaşı kaybeder... Asker aynı şekilde çok dirençli bir savunma gösteriri fakat yakaldığı hücum fırsatlarını kaçırı ya da beceriksizlik yaparsa bozguna uğrar...Anlayacağınız...İkiside gerekli......Zaten tamamen savunma ya da tamamen hücum ile uzun soluklu istikrer yakalamış yok denecek kadar azdır...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #18 : 30 Mart 2008, 12:52:31 » |
|
alfonso13
|
Bence iyi savunma daha önemlidir. Bunun en son örneğini geçen yıl Suns-Spurs serisinde görmüştük zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 30 Mart 2008, 16:29:23 » |
|
Dağlar
|
Savunma yapmak herşeyin önünde gelir. Atamayabilirsin ama yemezsen o maçı kazanırsın. Benim için savunma daha ön planda. Zaten üst düzey savunma yapan takımların durumunu görüyoruz şuan.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
|