+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Marbury: Önce New York Sonra Avrupa

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Marbury: Önce New York Sonra Avrupa  (Okunma Sayısı 164 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Nisan 2008, 16:24:11 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Kankası Isiah Thomas'la aralarına kara kedi girince sezonu yatarak geçiren Stephon Marbury, Isiah'ın biletinin kesilmesiyle birlikte çark etti.

Marbury gelecek planlarını anlatırken Avrupa'da oynamayı düşündüğünü söyledi. Kariyerinin bir bölümde İtalya'da oynayabileceği belirtilen Marbury önce New York'ta gelecek hayalleri kuruyor.

Marbury, kontratının sonuna kadar Knicks'te kalmayı umarken ''Benim amacım Knicks'te oynamak. Avrupa'ya gitmeyi düşünüyorum ama daha erken. Ben NBA'de 5 yıl daha üst düzey bir şekilde oynayabilirim.'' dedi.

-----------------------------------------------
NbaTr/KE
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2008, 16:38:15 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2008, 16:35:52 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Marbury: Önce New York Sonra Avrupa

Kendisini tbl de görmek isteriz de ona verilcek para ile takımlar 15 kişilik kadro kuruyor,walsh
onu kesinlikle organizasyonda düşünmücektir yane bu sene kontrat sezonu ki takımı play off
sokar (oynarsa) o zaman birşeyler düşünür walsh ve kurmayları ama starbury ipini çoktan
çekti denyo.

« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2008, 16:50:57 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Zaten kaç yıldır Avrupa basketbolunun bile altında bir seviyede oynuyor... Niye 5 yıl falan diye diretiyorki hey yarabbim..Ulan o yetenek adamda olacak da böyle mankafa olacan...İnsan emeğine acır.. Neyse gitsin Avrupaya nasıl olacaksa Cheesy
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2008, 16:55:42 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Zaten kaç yıldır Avrupa basketbolunun bile altında bir seviyede oynuyor... Niye 5 yıl falan diye diretiyorki hey yarabbim..Ulan o yetenek adamda olacak da böyle mankafa olacan...İnsan emeğine acır.. Neyse gitsin Avrupaya nasıl olacaksa Cheesy

Valla bu manyağa senelik 5 m $ verirler iki maç croosover birde artizlik lay up atar tamam.

« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2008, 17:23:47 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

''Benim amacım Knicks'te yatmak. Avrupa'ya gitmeyi düşünüyorum ama burası daha popüler. Ben NBA'de 5 yıl daha yatabilirsem ne mutlu bana.'' dedi.

Aslı böyle olmalı.Ama Walsh seneye takımda bırakmıyacak ona inanıyorum...Belli olmaz Marbury onuda kandırabilir.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2008, 17:54:24 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

''Benim amacım Knicks'te yatmak. Avrupa'ya gitmeyi düşünüyorum ama burası daha popüler. Ben NBA'de 5 yıl daha yatabilirsem ne mutlu bana.'' dedi.

Aslı böyle olmalı.Ama Walsh seneye takımda bırakmıyacak ona inanıyorum...Belli olmaz Marbury onuda kandırabilir.

Walsh mle yi yasakladı,marbury denyosu zeke gibi walsh ı zor kafalar 2 sezondur yatıyor adam
yane 5 sene nereye kalıcak nyk yok olmadı asistan yapalım denyoyu angry

« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2008, 16:36:28 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Kesinlikle bunu demek istedi.. Walsh bu adamı takımda bırakmaz bencede.. Kanmaz ona diye düşünüyorum..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2008, 11:35:27 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Aynen bende katılıyorum çünkü NBA daha popüler şimdi gitse belkide unutulacağından korkuyor tamam tecrübeli bir isim marbury Avrupada oynak istiyorsa oynar tabi smiley
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2008, 20:31:21 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Phoenix zamanlarında ligin elit guardlarından biriydi. Knicks'e geldi 1.5 sezon oynadı ve manda tarzı yatışa geçti. Avrupa'ya gitse büyük etki olur. Oynamak adına bir ilham gelir mi bilemiyorum ama onu gidince görücez. Bi bel kıvırtır iki tane adam yere düşürür tamam bitti...
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2008, 20:33:52 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Phoenix zamanlarında ligin elit guardlarından biriydi. Knicks'e geldi 1.5 sezon oynadı ve manda tarzı yatışa geçti. Avrupa'ya gitse büyük etki olur. Oynamak adına bir ilham gelir mi bilemiyorum ama onu gidince görücez. Bi bel kıvırtır iki tane adam yere düşürür tamam bitti...

Valla o p*******k ne zaman garnett den ayrıldı sapıttı,nets zamanları idare etti ama suns da ortam uygundu
onun için ama sonuç ortada bu saatten sora anca biten kontrat görevi görür malak.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv