+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Mavs, Draft İçin Takas İstiyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Mavs, Draft İçin Takas İstiyor  (Okunma Sayısı 79 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Haziran 2008, 23:33:22 »
--
Ziyaretçi

Oyuncu bazında en derin draftlardan biri olarak gösterilen 2008 NBA Draftı öncesi takas haberleri senaryoları bitmezken Dallas Mavericks'inde, dradt hakkı için takasa girebileceği ifade edildi.

İlk tur seçim hakkı için Dallas'ın takas yapmayı düşündüğü belirtildi. Mavs'in yeni Coachu Rick Carlisle da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarla takasa yeşil ışık yaktı.

Öte yandan Carlise, yaptığı açıklamarda Devean George'u beğendiğini ve takımda kalmasını istediğini söyledi.

----------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2008, 23:52:26 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri
Ynt: Mavs, Draft İçin Takas İstiyor

kendi haklarınımı vercekler yoksa başkasının hakkını istiyolar anlamadım eğer kendilerinkini vercekler ise zaten takımda 3 yıl sonra oyuncu kalmıyıcak bide draft'tan gençler gelmiince iice paspasa döncekler 3 yıla
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2008, 15:23:06 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

kendi haklarınımı vercekler yoksa başkasının hakkını istiyolar anlamadım eğer kendilerinkini vercekler ise zaten takımda 3 yıl sonra oyuncu kalmıyıcak bide draft'tan gençler gelmiince iice paspasa döncekler 3 yıla
Yok oyuncu icin draft hakki isteniyor.Dogrusu Josh veya Stack'in postalanip bir oyuncu arti 7 ile 10.siradan bir draft hakki kotarabilirsek müthis olacagina inaniyorum.Bu siralardan en büyük eksikligimiz olan 5 numara mevkine potansiyelleri yüksek size li yer kaplayan defansi saglam olan Brook Lopez veya DeAndre Jordan'i alabiliriz.Bu sekilde gercekten iyi bir bes olusturabilecegimize inaniyorum

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2008, 21:44:46 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla draft hakkına karşılık oyuncu istiyecek 2 takım var seattle ve portland ,blazers ın 4 draft hakkı var ve 2008 draft ı 1996 ve 2003 den sora en derin draft olmaya aday gibi.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv