+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Mayo Memphis'de/Miller-Love Wolves'de

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Mayo Memphis'de/Miller-Love Wolves'de  (Okunma Sayısı 174 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Haziran 2008, 12:25:31 »
Torres#9
Viva Espana
MVP

Spain,Spain,Spain.

Üyelik Bilgileri WWW

2008 Nba Draft'ı sona ererken Memphis Grizllies ve Minnesota Timberwolves takımları takas yaptı.Takasta Minnesota Timberwolves;

Üçüncü sıradan seçtiği O.J Mayo'yu Memphis Grizllies'a verirken,Memphis'in beşinci sıradan seçtiği Kevin Love'u aldı.Bu oyuncular dışında ise,Wolves Mike Miller,Cardinal ve Collins'i kadroya katarken,Jaric,Buckner ve A.Walker'ı Memphis'e yolladı.

NbaTr..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008, 12:52:15 »
Langirt22
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Mayo Memphis'de/Miller-Love Wolves'de

İlginc bir takas olmus.Minnesota bütün kolpa oyuncularini yollanmis Memphis'e.Minnesota ise Mike Miller gibi birini kadroya katma basarisini gösterdi.3 numarada Mike Miller,4 numarada Kevin Love,5 numarada Al Jefferson.İyi bir üclü gibi duruyor.Bu arada Memphis Gasol kaybettikten sonra uzun alacaklarini düsünmüstüm ama takasla yine bir guard aldilar.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008, 13:10:28 »
Zonepress
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kobe Bryant ve Oğlu

Üyelik Bilgileri

Memhpis bu kadar acemi takaslar yapmak mı zorunda?drafta kevin love seçiyor iyi yapıyor aradıklarını buluyor,sonra a.walker gibi bir kalası alıyor,yerinede m.milleri veriyor iş mi bu?memhpista guard sorunu mu var?javaris ve conley varken mayo yu nıye alıyorlar anlamak gerçekten çok güç...

Minnesota cephesinden iyi bir takas olmuş,kevin love ile jefferson iyi bir ikili oluşturcaklarını düşünüyorum,ayrıca m.miller gibi iyi bir dış atıcısıda geldi..Minnesota açısından iyi bir takas olmuş..
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008, 14:26:02 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

My Favorite USA Basketball 4Eva.

Üyelik Bilgileri

Wolves'in miller gibi iyi bir shooter'i kadroya katması iyi olmuş bunun yanında Kevin love'de iyi oynayan bir oyuncu bence bu takastan wolves daha avantajlı gibi.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2008, 01:03:33 Gönderen: Kq5 » Logged
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008, 15:09:30 »
ronartested
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Bu takas ilk bakışata memphis açısından kötü gözükse de (özellikle walker'i almaları) mayo'nun bir kaç maçını izledim tabi birkaç maçla iyi-kötü diyemem ama bende  büyük etki bıraktı patlayıcı özellikleri var driveları şutları süper ileride büyük bir yıdız olabilir memphis riskli bir işe girdi ama karlı çıkabilir bu durumda wolves yaptığına çok yanar

$$ Life is Money $$
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2008, 18:29:29 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Gay varken ne edicen mayo yu be mal adam,mike miller düşüşteydi ama love ile minnesotaya gelmesi resmen  piyango oldu birde pg bulsalar adam gibi anasını ağlatcaklar batının portland ile birlikte,memphis böle devam ederse acıların takımı olmaya devam eder yane gm mal ötesi keza lakers a hediye ettikleri yetmedi üstüne wolwes a kıyak geçti ulan nyk ya kıyak yapan yok mu?

« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2008, 18:53:38 »
Torres#9
Viva Espana
MVP

Spain,Spain,Spain.

Üyelik Bilgileri WWW

Mayo >> Love benim gözümde,Memphis'de Mayo'ya güveniyor demek ki böyle bir hamle yaptı.Doğruda yaptı,Love,KE ile draft sırasında canlı olarakta konuşuyorduk ne bileyim o kadar yüksek gitmemeliydi,ben o kadar güvenemiyorum bu elemana,bu doğrultuda Memphis'de doğru bir hamle yaptı.

Conley bir numara,Mayo iki numara,Gay üç numara ligin kaliteli kısa üçlüsü olurlar ilerleyen zamanlarda,Arthur'u da eklediler kadroya,o da iyi olarak gözüküyor şuan.Bakalım ben Memphis doğru hamleyi yaptığını düşünüyorum.

Bu üçlünün savunma olarak sıkıntı yaşamayacağı aşikar,Conley kolejde en iyi savunmacılardandı,keza Mayo'da,Gay'in de iyi denebilecek bir savunması vardır.O yüzden savunma anlamında işleri iyi,hücumda da iyi eleman bu üç isimde.Memphis önümüzdeki seneler için,doğru üç dış elemanı buldu büyük ihtimalle.Sırada yan parçalarda değişikliğe gitme var,bakalım.

Wolves ise,muhtemelen gelecek seneleri düşündü.Onlarında hedefi,yıldız oyuncu olmalı.Hani şu baya bir yıldızın gün ışığına çıkacağı sene.Wolves,hedefleri doğrultusunda kötü iş yapmadı,Memphis'de dış üçlüsünü bularak iyi bir adım attı.Belki de draft gecesinin en iyi iş yapan takımlarındandı.

« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2008, 19:09:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla uzun rotasyonu için gasol jr ve donnie darko dan medet umarlarsa işleri yaş,cardinal ı yolladılar keza pota altı andre brown ve hackim warrick e kaldı darko ve gasol jr dışında yane (kwame yi saymıyorum bile) neyse her iki takım için hayırlısı  olur işallah.

« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2008, 02:31:42 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

You shouldn't be so serious...

Üyelik Bilgileri

Şartları iyi etüt etmek lazım evvela :

Memphis'in kar etmediği,takımın seyirci sıkıntısı çektiği,kar etmediği,satılması ve hatta taşınması ihtimalleri mevcıtken,takıma olan ilgiyi artıracak,superstar kumaşına sahip Mayo'yu almak ve Gay'i asıl pozisyonu olan 3 numaraya çekmek çok mantıklı.

Sıfır katkı sağlayan Cardinal'in kol gibi kontratından kurtulmak ve yine kol gibi kontrata sahip olan ama benchten gelerek katkı sağlayabilecek,hem 1 hem de 2 numaraları oynayabilecek,Conley,Lowry ve Javaris gibi gençlerin gelişimine katkı sağlayabilecek bir Jaric hamlesi de mantıklı.

Öte yandan ikinci kez McHale'i alkışlıyorum (hayret !!!) (ilkini merak edenlere 2004 yılındaki Cassell ve Sprewell hamlelerini hatırlatırım) Dış şut konusunda sıkıntı yaşayan genç takıma,Miller gibi bir şutör/skorer/lider/tecrübe eklemek çok mantıklı,üstelik bir de pota altında hem skor hem savunma hem de pas yetenekleri ile çok etkili olacağına ve Jefferson ile çok iyi uyum sağlayacağına inandığım Love'u almak önemli bir başarı.

Everything fall apart,after your footprints...
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2008, 00:34:05 »
Torres#9
Viva Espana
MVP

Spain,Spain,Spain.

Üyelik Bilgileri WWW
Miller Takası Duyduğunda Şaşırdı

Miller Takası Duyduğunda Şaşırdı

Minnesota Timberwolves ve Memphis Grizzlies takımlarının gerçekleştirdiği takas sonrası Wolves takımına geçen Mike Miller takastan dolayı şaşkın olduğunu belirtti.

Takas haberini ilk duyduğunda şaşkına uğradığını söyleyen Miller,böyle bir takasın kendisi için süpriz olduğunu ve beklemediğini sözlerine ekledi.Ayrıca yıldız oyuncu Mike Miller yatağına gittiğinde,ne olduğuna dair hiç birşey düşünemediğini ifade etti.

İşler iyi gitmediğinde takımlar hamleler yapar diyen Miller,takası ilk duyduğunda şaşırdığını söylesede takas paketi içinde olmanın onun için gurur verici olduğunu dile getirdi.

Miller geçtiğimiz sezon,16.4 sayı 6.7 ribaunt 3.4 asist ortalaması ile oynadı.

NbaTr..

« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2008, 00:39:59 »
nAoNnGaEmLe
Kaf_Kef
All-Star

Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm

Üyelik Bilgileri

Timberwolves için süper bir hamle,
memphis için bence sezon içi anlaşılacak iyi olup olmadığı...
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728
« Yanıtla #11 : 29 Haziran 2008, 01:27:03 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-1 Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Mike miller bence takım lideri olucağı için sevinmiştir neyse wolwes için iyi oldu.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv