+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Melo Takas Mı Oluyor ?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Melo Takas Mı Oluyor ?  (Okunma Sayısı 593 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Mayıs 2008, 21:19:13 »
--
Ziyaretçi

Melo Takas Mı Oluyor ?

Los Angeles Lakers'a 4-0 ile süpürülen Denver Nuggets'ta All Star oyuncu Carmelo Anthony'ninde takas da kullanılabileceği ifade edildi.

Kulüp bazında resmi bir açıklama olmasada basına yansıyan haberlerde Denver'ın, Melo ile ilgili teklif gelmesi halinde dinleyeceği belirtildi.

Denver'da daha öncede Camby'nin takasta kullanılacağı basına yansımıştı.

----------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2008, 21:34:41 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Melo Takas Mı Oluyor ?

Denver iyice sapıttı ,iverson anca 2-3 sene daha oynar sora ne olcak draft a oynayıp yeni bir yıldız mı kovalıcaklar of ya angry A miller ı gönderen ve takımın düzenini bozan denver yönetimi istifa etsin.

« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2008, 21:37:24 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

''istifa etmesini'' bekleyeceğimiz anasının gözü kadar yönetim var be abi..
Staff temizlensin Denver da...

« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2008, 21:46:24 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Denver kafayı mı yedi..Cambyi takas etmelerini anlarım ama meloyu anlayamam..Adam egoist olabilir bir james olmaya bilir ama onu takas etmelerini ve suçu sadece takas etmelerinde bulması denverin yanlış..Melo 24 yaşında sanırım bu ona ders olmuştur bu seri..Eğer hale 4-0lık seri gibi oynamaya devam ederse tamam takas olsun..Denverin bir bildiği var dır elbet ama daha çok erken..Zaten melo yu verip kimi isteyecektir ki yada hangi takım almak istiyecektir???
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2008, 21:50:16 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Off-Season'a George Karl'ı göndererek başlanmalı dedik ama onun olacağı da pek gerçekçi değil.Şimdi de Melo davası çıkmış. Iverson üzerine mi kuracan takımı. Tamam Melo bugüne kadar çıkıpta asıl arena olan play-off ta kendini gösterememeiş biri olabilir ancak takımda geleceği en parlak ve takımı taşıyabilecek bir oyuncu Melo. Tabi takasta karşılığında kimlerin geleceği de önemli öyle bir durum olursa. Apo abinin dediği gibi tek büyük hata Miller'ın gönderilmesiydi aslında.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2008, 21:53:01 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Melo'yu takas filan edemezler... Kolay degil o kadar. Once bir potansiyellerinden haberdar olmalari gerek. Karl buyuk bir faktordu bence bu basarisizlikta. Baska bir koc getirilir, oyle sans denenir. Savunmaya onem vermek amaciyla, savunmaci adamlar alinir, denge saglanmaya calisilir, oyle denenir bir de kadro. O da olmazsa Melo'nun takasi gundeme gelir.

Melo'nun Playoff'lardaki halini biliyorum, oynadigi 4 macin tamamini da seyrettim, cidden kotuydu. Hatta hatirlayanlar olacaktir, en sert elestirenlerdendim ben kendisini. Takas etmek ayri bir asama, cok farkli bir olay. Kaldi ki bu adama gelene kadar, kellesi daha once asilmasi gerekenler var.

Melo'da boru degildir yani... Odulleri ardarda kazanan, Amerika Milli Takimi'na tam uyum saglayan, kolej basketbolunda kazandigi basarilar vardir, hala Lebron-Wade'le karsilastirilan adamdir, NBA'in gelecegi olarak gosterilenlerdir.
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2008, 21:55:01 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Olaya kısa vade bakıyorlar.Apo abi değinmiş Ivy 2-3 sene sonra yaşlanınca takımın ana çekirdeği olan oyuncumuz kalmıyacak.Ama şöyle birşey var Melo karşılığında puzlle'ın eksik parçalarını alıp kısa vadede olsa şampiyonluk yaşayabiliriz.Carmelo Anthony süper bir oyuncu ama kolay kolay dediğini yaptıramadığın asi oyunculardan.Ayrıca savunma yapmıyor ve hücumda gerektiğinden fazla top kullanıyor yani bencillik yapıyor + hücum anlayışıyla oynamıyor.Bunlar sadece Melo'da belirgin olan özellikler değil neredeyse tüm takımda belirgin olan özellikler.Ama şöyle bir gerçek var böyle oynarsak kusura bakmayın bi bok olmayacağımız belli.Takımda birşeyler oturtulamıyorsa böyle büyük değişikliklere takaslara sıcak bakarım.Bana kalırsa ne Melo ne Iverson nede başka bir oyuncu gitmeli.Takımdan gitmesi gereken isim koç Karl.Yeni disiplinli,savunma ve hücumu dengeleyen,en azından adam gibi hücum organizasyonu yapan basketbol anlayışı sırf topu potaya fırlatın it gibi koşun olmayan bir koç gelmeli böylece ne Melo üzülmeli nede biz Nuggs taraftarları..

Özetle Melo gidecekse takımın eksik parçalarına karşılık olarak gitmeli eğer gitmeyecekse George Karl gitmeli.Bir başka olabilitesi düşük ihtimal daha var.İkiside gidebilir ama dediğim gibi olması zor.Yukarıdada dediğim gibi bana kalırsa Karl gitmeli..
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2008, 22:32:04 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Melo Wizards'a gelsin grin

İşin şakası bir tarafa,ben izlediğim Nugs maçlarında Melo'nun savunma yaptığına şahit oldum,hatta fiziğini kullanarak baya baya yapıyordu(play-offlardan bahsetmiyorum.)İçeride Camby'nin olması bütün takıma mı rehavet veriyor?Oda olabilir bilemiyorum.Eğer isterse cidden Melo yapabilir,o potansiyelde fazlasıyla var.Hatta bir başka konuda gene söylemiştim Melo;daha çok bir sistemin içinde var olabilir.Onun üzerine adam gibi setler kurulursa,bir düzene girerse hücumlar,koşkoştan ve tek pasta şuttan başka;hem savunma yapar hem de verimli hücum eder.Atıyorum Wade guardsız da oynayabilir ama Melo oynayamaz,oynarda Wade %85 etkiliyse Melo %55 etkilidir.Nuggets'ın sorunun temelinde bence "Oynatan Oyun Kurucu" yatmakta.Kısaca OOK diyebiliriz.

Ama takım içinde öyle bir durum var ki;bir kere Karl gitse ne olacak ki?Adamlar Lakers 3. maçının soyunma odasında draftları izlemiş (NHL di sanırım,tam hatırlamıyorum.)Hadi diyelim Karl gitti,Ivy hangi bedenle hangi savunmayı yapacak?Bunca yıldan sonra...Ki görüyoruz Spurs serisinde,bundan önce her play-off serisinde hemen her guarda ezilen Parker(Cavs'ın PG'si yok gibi bir şeydi),Paul'e karşı hücumda çok rahat oynuyor.Savunmada ezilmiyor.En azınan geri adım atmıyor.Paul fizik olarak etkisiz kalırken,Ivy hangi pg ye karşı ezilmeyecek savunmada,olası bir play-offda?Yürek vs. hepsi bir yere ve yaşa kadar maalesef...

Camby gitti diyelim daha iyi Center mı bulacaklar,Ivy ve Melo'dan top alamazsa sorun yapmayanı mı bulacaklar?

K-Mart gitti diyelim,daha az kontratlısı mı gelecek?Daha çok katkı yapan oyuncu mu gelecek?Yoksa katkısı sınırlı 2-3 tane 1-2 sene içinde kontratı bitecek,vasat oyuncu mu gelecek?Bunun ne yararı olacak?

Ivy gönderseler (ki bence en düşük ihtimal) kime gidecek,kim isteyecek?

Melo gitse ne alaka?(bence ona -bir dahaki seneyi ve biraz da LAC'ın atılım yapacağını düşenerekten- en uygun takım Clippers)

Buradan coach gitmesi sonucuna varilmış gözükülebilinir ancak;şu var ki Nugs oldukça sıkıntılı gözüküyor.Özellikle batı seneye iyice alev alacak.Portland seneye bomba gibi gelecektir.Brand sağlıklı olacak LAC'ta,GSW geçen senenin intikamı için oynayacaktır vs vs...

İleride cidden Nugslıları çok sıkıntılı bir dönem bekliyor...
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2008, 22:37:29 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2008, 23:38:52 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Denver'da ortalık karışacak bu kesinleşti.2 sezondur zar zor da olsa playofflara giriyorlar ama bu iş böyle olmaz.. 1.turda 4-0 la süpürüldüle rezil oldular.. Dengesiz istikrarsız bir takım kendiler.. Takas edilirse hiçte şaşmam.. Iverson uğruna takımın yüzü olan Melo'yu sattılar ha Cheesy
Takas olcaksa bi şekilde Miami'ye gelsin Cheesy nasıl olucaksa artık bi şekilde işte Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2008, 11:02:09 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Denver'de hareketli bir off-season bekliyor.Yalniz Carmelo kesinlikle bu takimdan gitmemeli.Carmelo yasi genc olan ve gelecek vaadeden bir oyuncu.O giderse yasli Iverson üzerine mi takim kuracaklar.
Benim fikrime göre bu takimdan ilk önce Karl gitmeli.Onun yerine disiplinli savunmaya önem veren bir coach gelmeli ve bu kadrosu kaliteli takima bir sene daha verilmeli diyorum.Tabi illa gitmek isteyenede kal denmemeli

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2008, 12:11:34 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Carmelo iyidir ya Denver da kalmalı bencede Boru bi adam değil öyle hemen takaas yapılsın yapılsada Dallas'a gelsin isterim Howard gitsin o Gelsin .. :d de Melo Sezona daha iyi başlamalı Playofflarda hiç kendini göstermedi bu da denver için takas şeysini açdı ama gelcek sezonda daha iyi olur Carmelo..

« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2008, 12:43:42 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Denver Melo üstüne kurdu senelerdir takımı her ne kadar dengesiz bir takım olsalarda Melo'yla alışılmış bir sistemleri var. Denver'ın yapması gerekenler bence Melo'yu basketbola yaklaştırmak özel hayatını düzene sokmak(ki bunu nasıl yapacaklar bilemiyorum Cheesy ) yanlarına daha istikrarlı oyuncular getirmek olacaktır.. Iversonda kalır diye düşünüyorum ama artık sakatlıklarla boğuşan kaç maç kaçırıp kaç maç oynayacakları belli olmayan martin ve camby'ye bir çözüm bulmaları gerekiyor.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2008, 13:28:20 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

denver lakers'a süpürüldükten hemen sonra bu yorumu yazdıydım halada arkasındayım

----benim şöle bi takas fikrim var denver meloyu chicago'ya yollasa karşılığında l.deng ve ne biliim bi l.hughes'u alsa iki takımda çok şey kazanır

-chicago aradığı lideri bulur hinrich gibi bi oyun kurucuları var savunma yapabiliyor d.gooden, noah, t.thomas gibi sert savunmacı uzunları var skorer ve lider melo olucak ki kendisi jordan markasının yüzüydü öle hatırlıyorum artık skorer guard olarak gordon böle bi takımda kalırmı kalmazsa kendi kaybeder

-denverda ise melonun yerine ilk 5'e deng'i koy k.martin, camby, iverson 2 numarayada ister savunma(hughes) ister hücum(jr smith) koy yine harika bi kadro skorer belli lider belli savunma melosuz zaten daha iyi artı hughes gelmiş jr nene kleiza najera benchte deng hücumda egosu olan biri değil savunması iyi pas atar ribaund katkısı var takım şöle bişeye benzer kimya olarak
 b.wallace=camby
 r.wallace=martin + kleiza
 t.prince=l.deng
 r.hamilton=ıverson
 billups=l.hughes
oyun stilleri açısından yazmadım tek fark bunlar tempolu oynuyolar

uzun lafın kısası böle bi takas iki takımıda düzenler adam eder bence c.karl'la rağmen ----

melo gerçekten kendini bulur chicagoda.
 ilk başlarda melo ve ıvy aynı takımda olunca heyecanlandım rüya gibi felan dedim ama rüyadan(kabus) artık uyanmak lazım
 ee bu saatten sonra ıvy'ye karşı takasta pek bişe alacağını sanmıyorum denver'ın hem yaşı hem 20 küsür milyon ile en iyisi melo şuanki pazarıyla gitsin bu takas yapılsın denver sana sesliyorum güldürün artık bizi ya
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2008, 14:01:15 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

zor olacak bi takas ama neden olmasın,gitsin yahu.alan olursa gitsin durmasın 1 saniye ama aklımdaki tek soru melo'ya kadar o koç orda ne halt yiyor?

demiştim 3-4 gün önce melo gidebilir yerine ayarında yeni bi oyuncu gelebilir diye,bakalım...

Denver Nuggets
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2008, 15:22:46 »
demircibaris
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Bu iş biraz Lakers ın yaşadığı soruna benziyor. Kobe-Shaq tan hangis kalıcak sorusunun cevabı gibi olacak. İlk yıllarda Shaq ın gitmesi hata dendi. Miami şampiyonluğa giderken Lakers play-off a bile zar zor girebildi hatta bazen giremedi bile. Fakat takasın üstünden 4 sene geçti, şu anda ne durumdalar?

Eğer Denver Melo yu gönderirse geleceklerini satmış olacaklar. Çünkü Batıdan gelecekte büyük iş yapacak çok takım var ve Melo giderse o sürede Iverson un oynamaya hali pek kalmayacağından Denver bir Lotarya takımı olup çıkar. Bence hata Iverson alınarak en başından yapıldı. Miller şu anda bu takımda olsa, bu takım çok daha iyi yerlerde olabilirdi.
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2008, 16:31:41 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ben daha iverson geldiğinde söledim bunların olcağını yane az çok biliyoruz bazı şeyleri,geçen sene steve blake denendi ivy yi 2 ye çektiler msg de kavga çıkmasa belki bu kadar sorun çıkmıcaktı.A miller,jr smith ve melo 3 lüsünü daha çok forma satarım,sansasyon olsun diye saatli bomba iverson u almaları resmen george karl ın kucağına bomba bıraktı.
    Can çetin hocam yazmış karl manyağı maçı bırakmış nhl draftlarını izliyormuş merak ediyorum colorado avalenge  koç mu olmaya niyetlendi denyo huh (iki takımın maçları aynı salonda oynanıyor) zaten bu sene iki takımda berbat bir sezon geçirdi.Valla takım sahibi maşalah bir sürü klübe sahip Stan Kroenke denen zat hatta arsenal a ortak yane ikinci james dolan desek daha doğru neyse melo bir yere gitmez takım böle gider taki adam akıllı bir pg bulana kadar.

« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2008, 21:53:18 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

denver nie geleceğini satsın melo gitse bile jr,kleiza,nene hepsi 25 yaş altındalar kaldıki melo gitse bile yerine gelen adamlarda boş bişe olmazlar bu takımın geleceğide şimdiki halide muazzam nba deki en iyi kadrolardan biri ama kağıt üstü olmuyo sahada oluyo herşey
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2008, 21:58:49 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Nuggets'da ne Kleiza ne JR nede 25 yaş altı başka bir oyuncudan Carmelo Anthony çıkmaz.Carmelo gibi süperstar bir oyuncu değiller.Üstüne takım kurulucak oyuncular değiller.Kaç kere tekrarladım yine söylüyorum George Karl gitmeli.
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2008, 22:00:02 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

denver nie geleceğini satsın melo gitse bile jr,kleiza,nene hepsi 25 yaş altındalar kaldıki melo gitse bile yerine gelen adamlarda boş bişe olmazlar bu takımın geleceğide şimdiki halide muazzam nba deki en iyi kadrolardan biri ama kağıt üstü olmuyo sahada oluyo herşey
Carmelo eksenli bir takim kurmak istedikleri icin gelecegini de satmis oluyor.Sonucta yazdigin adamlar iyi hos adamlar ama asla go-to-guy olacak sampiyonluga götürecek yetenekte degiller.Carmelo yerine de genc bir süperstar alacaklarini sanmiyorum 30lara gelmis birini koparabilirler gibime geliyor.Hem iyi bir hoca ve oyun kurucu ile Carmelo seneye daha iyi olacaktir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #19 : 10 Mayıs 2008, 23:48:59 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Nuggets'da ne Kleiza ne JR nede 25 yaş altı başka bir oyuncudan Carmelo Anthony çıkmaz.Carmelo gibi süperstar bir oyuncu değiller.Üstüne takım kurulucak oyuncular değiller.Kaç kere tekrarladım yine söylüyorum George Karl gitmeli.

Manyak gidicekte bunları disipline edicek kim var bunun yerine gelicek onu söle bize , iyi bir alternatif olması lazım yoksa yürümez iş.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
  Melo Takas Mı Oluyor ?

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv