+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Melo Takas Mı Oluyor ?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Melo Takas Mı Oluyor ?  (Okunma Sayısı 534 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 10 Mayıs 2008, 23:59:51 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Melo Takas Mı Oluyor ?

Valla abi ben Larry Brown düşünüyordum ama onu Bobcast aldı şimdiki düşüncem Jeff Van Gundy yada illa birini almak zorunda değiliz asistan koçumuz Adrian Dantley'de yeni koç olabilir.Kısacası nerden bulurlarsa bulsunlar şu iğrenç oyun anlayışını değiştirecek adam gibi koç bulsunlar..
« Yanıtla #21 : 11 Mayıs 2008, 13:40:35 »
airborn91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bu denver adam olmaz.... bi sürü başına buyruk oyuncu dolu.... hepsi sorumsuz adamlar... camby ztn nyk görmüy adam ..melo malumaliniz...ivy desen dalgalandım da duruldum safhasında.... jr ayrı dünya.... kenyon kafasına eserse iyi esmezse eddy curry ... bu takımı toparlıcak yegane adam feldkamp... Cheesy ....  takım isyan eder bu adam gitsin şampiyon olalım diye ... Cheesy ...  artık  feldkamp dan sonra adrian dantley şampiyon yapar takımı ... ( işin latifesi )  ...bilmiyom nba de takımı toparlıcak koç varmı ....
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2008, 16:22:35 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

O seriden sonra olayların karışacağı belliydi takım gittikçe kötüya gitmeye başladı önce camby sonra melo vs vs bu arada geçen arkadaş ntvspor'da izlemiş sanırım kaan kural söylemiş kings takımı Kleiza ile artest'i kafa kafaya takas etmek istemiş ancak Kleiza  denver takımının sahibinin oğlunun üni'den en yakın arkadaşı diye takas gerçeklenememiş böylelikle denver takımının nasıl bir yönetimi olduğunu gördük şaka gibi grin
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #23 : 11 Mayıs 2008, 16:46:56 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Dogrusu Kleiza her ne kadar genc bir oyuncu olsa da Artest ile kafa kafaya takasta bir an olsun düsünmem alirdim.Öyle bir adam Denver savunmasina cok sey katacaktir tabi Artest cilginlik yapmaz ise Cheesy

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #24 : 11 Mayıs 2008, 19:01:30 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Bence Kleiza'yı göndermemekle iyi yaptık.Artest tamamen kapalı kutu.Kleiza daha 23 yaşında ve gelecek vadediyor.Şimdiden Nuggets'ın JR'dan sonra en önemli bench faktörü oldu bile.Artest bir çılgınlık yapar sezon yarısı tüm hayaller darma duman,belli mi olur?

airborn91 teşhisi koymuş ''Denver adam olmaz'' tamam yorum yapmaya gerek yok.Adam olmaz demekle olmuyor tüm oyuncularımıza kötü sıfatlar koymuşsun ki yarısından fazlasında haksızsın.Eleştiri yapacaksanda biraz yapıcı eleştiri yap yıkıcı değil bunları geçtim bide yanlış anlamadıysam benim Adrian Dantley tercihimle dalga geçmişsin Dantley neden takımın başına gelemiyor bunuda bir açıkla istersen.Dantley 15 yılını Nba'e vermiş yıldız bir isim koçlukta yapabilir kanımca..
« Yanıtla #25 : 11 Mayıs 2008, 19:08:29 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bence Kleiza'yı göndermemekle iyi yaptık.Artest tamamen kapalı kutu.Kleiza daha 23 yaşında ve gelecek vadediyor.Şimdiden Nuggets'ın JR'dan sonra en önemli bench faktörü oldu bile.Artest bir çılgınlık yapar sezon yarısı tüm hayaller darma duman,belli mi olur?

Ya da olumlu sonuç..

Suns Shaq'ı aldı olmadı,Mavericks Kidd'i aldı olmadı.Ama herşeye rağmen denemeye değerdi,Artest işi de bence denemeye değerdi..Sonuçta kim olursa olsun Artest bu..

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #26 : 11 Mayıs 2008, 19:13:13 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

bu takımdan c.karl gitmediği sürece adam olmaz bu dursun bi kenarda
istikrarlı bi şekilde savunma yapmadan başarıda gelmiceğine göre ya melo yada ıvy gidecek yoksa yine boş
yine sölüyim ıvy bu saatten sonra değerinin çok altında gider bu yüzden melo gitsin diorum ben
« Yanıtla #27 : 11 Mayıs 2008, 19:15:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Artest delisini almak eline saatli bomba almak ile aynı şey.O yüzden kleiza elindeyken ronron bir işe yaramaz keza onun pozisyonunda melo var yane meloyu takas etmeden almak mallık olur yane bu iş çok zor.

« Yanıtla #28 : 11 Mayıs 2008, 19:19:32 »
Murat
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kobe Bryant ve Oğlu

Üyelik Bilgileri

O seriden sonra olayların karışacağı belliydi takım gittikçe kötüya gitmeye başladı önce camby sonra melo vs vs bu arada geçen arkadaş ntvspor'da izlemiş sanırım kaan kural söylemiş kings takımı Kleiza ile artest'i kafa kafaya takas etmek istemiş ancak Kleiza  denver takımının sahibinin oğlunun üni'den en yakın arkadaşı diye takas gerçeklenememiş böylelikle denver takımının nasıl bir yönetimi olduğunu gördük şaka gibi grin

Bende duydum ama KLeza+ jr.smith=Artest diye..Eğer senin bahsettiğin doğru ise,denver organizasyonu o gece ya şarhoştu yada akli dengesi yerinde değildi..Artest bu takımın  olmayan savunması için gelmeyecekti savunma yapmasını öğretecekti..Denver zaten savunma yapan bir takım değilki yapan  yokki(camby hariç)..Artest bunu için lazım bu takıma..Artık bişeylerden fedakarlık yapması lazım denverin tekrardan iyi bir takım olması için ve artest en iyi başlangıç olur..
« Yanıtla #29 : 11 Mayıs 2008, 19:34:05 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Ya da olumlu sonuç..

Suns Shaq'ı aldı olmadı,Mavericks Kidd'i aldı olmadı.Ama herşeye rağmen denemeye değerdi,Artest işi de bence denemeye değerdi..Sonuçta kim olursa olsun Artest bu..

Şöyle birşey var.Bana göre Kleiza bu oyununu sürdürürse Artest seviyesine kadar çıkar hatta Artest'ten iyi bir oyuncu bile olabilir.Öncelikle çok atletik,basketbol zekası iyi savunmada yapıyor adam gibi bir koçla bunu daha iyi göreceğiz.Dediğim gibi Artest hem serseri yönü var hemde 30 yaşında.Kleiza daha genç basketbolu olgunlaştıkça Denver'a şuankinden çok daha fazla katkı sağlayacak şu an zaten ortalama üstü bir bench katkısı sağlıyor daha fazla katkı sağladını düşünürsek al sana yeni Artest.Bu uzun yazı iyi değerlendirmeli Kleiza.Ama şöyle birşeyde var.Kleiza'nın önünü kapayan bir Carmelo var.Kenyon yerine ilk 5'te 4 numara oynasa desek 2.03 boyu rakiplerine büyük avantaj sağlar.Carmelo'nun gitmesi için bir sebepte Kleiza zaten bu dediklerimden ötürü.Yada Kleiza'yı Carmelo olduğu için Artest'e karşı verebilirdik.Ama oda zor gibi işin içinde torpiller varmış ama Denver'ın başarısı söz konusu olduğu için böyle bir takas yapılması gerektiği kararlaştırılırsa Stan Kroenke oğlunu falan dinlemez takası yaptırır diye düşünüyorum..

@Zonepress

Kleiza'yı geçtik bide JR'ı mı vericekmişiz hayatta olmaz öyle birşey.Kleiza'yı vermiyoruz birde JR+Kleiza'yı mı vericez.
« Yanıtla #30 : 11 Mayıs 2008, 19:41:53 »
Murat
Ayın Üyesi / Lifeless#24
All-Star

Kobe Bryant ve Oğlu

Üyelik Bilgileri

Sacremento öyle istemiş artest karşılığında sonra denver yönetimide onaylamış..Kq5 arkadaşının anlattığı olay olmuş takastanda sonra vazgeçilmiş...Baya Abartmış Sacremento..Memphis Sandı Denveri... cheesy cheesy
« Yanıtla #31 : 11 Mayıs 2008, 20:01:59 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Şöyle birşey var.Bana göre Kleiza bu oyununu sürdürürse Artest seviyesine kadar çıkar hatta Artest'ten iyi bir oyuncu bile olabilir.Öncelikle çok atletik,basketbol zekası iyi savunmada yapıyor adam gibi bir koçla bunu daha iyi göreceğiz.Dediğim gibi Artest hem serseri yönü var hemde 30 yaşında.Kleiza daha genç basketbolu olgunlaştıkça Denver'a şuankinden çok daha fazla katkı sağlayacak şu an zaten ortalama üstü bir bench katkısı sağlıyor daha fazla katkı sağladını düşünürsek al sana yeni Artest.Bu uzun yazı iyi değerlendirmeli Kleiza.Ama şöyle birşeyde var.Kleiza'nın önünü kapayan bir Carmelo var.Kenyon yerine ilk 5'te 4 numara oynasa desek 2.03 boyu rakiplerine büyük avantaj sağlar.Carmelo'nun gitmesi için bir sebepte Kleiza zaten bu dediklerimden ötürü.Yada Kleiza'yı Carmelo olduğu için Artest'e karşı verebilirdik.Ama oda zor gibi işin içinde torpiller varmış ama Denver'ın başarısı söz konusu olduğu için böyle bir takas yapılması gerektiği kararlaştırılırsa Stan Kroenke oğlunu falan dinlemez takası yaptırır diye düşünüyorum..

Yalnız takımda Iverson varsa,yani geçen sene Iverson takası yapıldıysa ki bu öyle uzun vadeli başarı için yapılmadı,Kleiza'nın gelişimine veya başka birşeye bakmamalılardı.Melo veya Iverson'ı elden çıkarmadan,hatta buna Camby-Kenyon'ıda ekleyebiliriz,Artest'i alacaklardı.Bu da giriştikleri yolda,kendilerini geliştirmek demekti ama onlar yapmadı,sonuç süpürülmek,zaten Denver'ın bu yapıyla bir yerde tıkanacağı malum,çok aksayan yerleri var.
Iverson bıraktıktan sonra ellerinde bir Melo olacak ve yanında doğru parçalar olduğu taktirde,yine başa yaraşır bir takım olacaktır muhtemelen ama şimdi ondan ziyade,elde Iverson varken,takımı zirveye taşıyacak birşeyler düşünülmeliydi,gerçi düşündüler ama uygulaması olmadı.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #32 : 11 Mayıs 2008, 20:19:27 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Doğru söylüyosun ama takımın geleceklerinden biri olarak genç Kleiza'yı da takımda bırakmak istediler kanımca anlamakda zor hakkaten dediğin açıdan pek düşünmemiştim.Yada son olarak dediğin şeyin devamını bu yaz getirebilirler yani Artest'i alabilirler bende ihtimal olarak yazdım ama bence Kleiza kalmalı,Melo gitmemeli takıma yeni koç gelmeli.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Melo Takas Mı Oluyor ?

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv