+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Melo: Teslim Olduk

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Melo: Teslim Olduk  (Okunma Sayısı 210 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Nisan 2008, 06:29:04 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Denver Nuggets'ın iki süper starı Allen Iverson ve Carmelo Anthony, Los Angeles Lakers'a 102-84 kaybettikleri maç sonrası açıklamalar yaparken, Melo açık konuştu.

Iverson sorumluluğu üzerine alırken Melo'yuda ortak etti. Ivy açıklamasında ''Ben bir türlü bitiremedim. Aynı şekilde Melo'da bir türlü pozisyonları bitiremedi.'' dedi.

Melo ise yaptığı açıklamada kimseyi suçlamak istemediğini söylerken sorumlu olarak tüm takımı gösterdi. Melo, Lakers'a çok çabuk teslim olduklarını söyledi.

''Evet biz bıraktık. Ama herkes. Coachtan, oyunculara kadar herkes teslim oldu. Ben herhangi birisini suçlamıyorum ve kimseyi işaret etmiyorum.'' diyen Melo, Coach Karl'ın 3. çeyrekte mağlubiyeti kabullendiğini bunu söylemesede hissetiklerini belirtirken ''Bazı şeyleri hissedebilirsin. Biz diyorum çünkü bende bu durumun bir parçasıyım. Bende herkes gibi bu gece teslim oldum.'' dedi.

----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2008, 06:47:28 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Melo: Teslim Olduk

İşte genel olarak takımların en büyük yanlışı özelliklede bu takımın bu seneki en büyük yanlışı şu açıklamadan sonra üzüldüm golden s. takımının yerini almış olduklarına en azından golden s. savaşını veriyordu teslim olmuyorlardı bu kadar kolay harbüki sevinmiştim Denver'da girebildi PlayOff'a diye ama yüzümü kara çıkartılar favori değillerdi tamamda böylede olan olmuş deyipta kaybedilmezki kardeşim zaten ya devam ediceksin yada 1 sene daha bekliceksin başka şansın yok nedendir şanslarını zorlamazlar bir türlü anlamam en fazla bir iki maç oynayıp öyle kaybediceksin sonuçta çaba göstererek yenilmek var birde olan olmuş diyipte yenilmek var bunu nasıl olurda buraya kadar gelen bir takım böyle kolay yolu seçer hiç bir zaman anlamadım  angry

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2008, 10:48:18 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

atlanta bile boston gibi bir takımdan 1 maç alabiliyor, kağıt üstünde süper kadrosu olan denver'ın yıldızlarından biri ise bu açıklamayı yapabiliyor. keşke hiç olmasaydınız bu playofflarda, nerde benim warriorsum ya. pff...

melo'nun da yaptığı yanlış saha dışı hareketleri ve bu tür açıklamalarıyla nasıl bir karakteri olduğu ortaya çıkmaya başlıyor. bu mantıkla giderse wade ve lebron'un gördüğü finalleri felan onun da görebilmesi hayalden öteye gitmez. loser olarak kalır.
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2008, 13:09:16 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Tecavüzden zevk alır hale geldiler.
Başka birşey söylemek yanlış olur.
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2008, 13:52:34 »
WaDeLaMPaRD
Yeni Üye

DwYaNe TyRoNe WaDe #3

Üyelik Bilgileri

denver mücadele etmedi yeterince isteseler kazanırlardı.
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2008, 12:14:34 »
hasan1299
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

isterselerdi kazanırlardı diye bişey yok denver savunma yapmayı bilmiyor hepsi hücumcu camby dışında carmelo ve ıverson savunma yapmayı bilmiyor.lakers da ise kobe hem nba in en iyi hücumcusu hemde en iyi savunma beşinde onun dışında gasol ve odom da savunmayı iyi yapıyorlar iş böyle olunca denver için mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.yalnızca hücum yapmakla maç kazanılmaz bide karşında en iyi hucumcu varken savunmayı önemseyeceksin
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2008, 17:22:01 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Yanlış çekim kullanmış arkadaş...
Doğrusu;"Teslim oldum, sorumlu göstermek zorundayım, sorumlu benim" tarzı olmalıydı.Sorumlu göstermek istemiyorum derken mütevazilik ettiğini mi sanıyo bu beyfendi.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2008, 18:32:17 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Melo apaçileri nerdeler acaba?
Bir oyuncu play-offta daha saldırgan olması gerekirken bu kadar mı aciz çaresiz tembel olur...aldığı hücum ribaundları kesinlikle göz boyamaktan başka bişi değil...Skorer yönünü göremedik...SAnki sene sonunda takımda değişiklik olsun diye maçlara asılmayan bi havadaydı...yazık gerçekten...kendi yeteneklerine ihanet etmekten başka bişi değil...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2008, 18:56:10 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence denver in savunma yönü o kadar kötü olmasinin sebebi george karl dan da kaynaklaniyor.sonucta bu takimin tek tek oyunculara baktin mi Najera ,Nene,Camby gibi iyi birer pota alti savunmacilari ve önceden Nba defensive 5 ine secilmis iverson var(bundan tam emin degilim ama hatirliyorum)gayet iyi savunma yapabilirler savunma biraz da oyuncunun istemesiyle ilgili galiba denver in oyunculari ruhlarini yitirdiler

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2008, 00:36:19 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Ben teslim oldum onlarda teslim oldu bu kadar basit her maçı takım halinde kötü oynadılar bir çok pozisyonu bitiremediler camby kenyon'da dahil.
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv