+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Merkez

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Merkez  (Okunma Sayısı 1218 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ekim 2007, 04:23:40 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Merkez

Detroit Pistons
Cleveland Cavaliers
Chicago Bulls
Indiana Pacers
Milwaukee Bucks

------------------------------------------------------
Merkez Grubu tartışma topici
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2007, 23:20:17 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Merkez

İddialı 2 takım görüyorum sadece : Bulls ve Pistons.

Defalarca belirttiğim,Cavs'in geçtiğimiz sezon elde ettiği sunni derece ve bu yıl güçlenen Doğu'da,yılın hayal kırıklığı olmasını bekliyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2007, 05:02:37 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Büyük organizasyon olmak ya da bir süreklilik sağlamak farklı bir oldu..Cavaliers bunun örneği..Salih'le aynı düşündüğüm bir konu Cavaliers'ın büyük bir hayal kırıklığı yaratacağı..Geçtiğimiz sezonun NBA finalisti play-off ilk turunda gümlerse ya da play-off bile yapamazsa artık şaşırmayacağım..

Off-season'da yaptıkları ve yapamadıkalrı zaten Cavaliers'ın durumunu özetler niteliklte..

Bu Grupta iki favori var Detroit-Bulls..Bu sefer Bulls burayı önde tamalayabilir..Sezon başladığında daha net bir fikir ortaya koyarım ama Pistons sadece soru işareti benim için..Flip Saunders'ın off-season'da uygulamaya çalıştığı sistem denediği rotasyon umut verici aslında ama bir güvensizlik de yok değil..Ancak Bulls'a bakıyorum onlarda garip bir off-season geçiriyor..Pistons gibi kemik bir yapıları oluştu ama bazı konularda hala soru işareti taşıyorlar..Pota altları skor üretmekte zorlanıyor..Savunma yönünden pek sıkıntı yaşamayacaklar..

Indiana kapalı kutu..Bucks'ı beğendim pre-season'da aslında bu Grupta sürprizi Bucks yapar yaparsa..Cavaliers'ı geçeceklerdir..Pota altını kullanmayı öğrenmeleri en büyük artıları..
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2007, 14:14:57 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Aslında bu grupta Batı'nın Güneybatı'sı gibi neyin ne olacağı hangi takımın ne yapacağı kestirilemiyor . Detroit ve Bulls ilk iki sırayı alır grupta onu bikere söyleyeyim . Bunun dışında Pacers'tan sürpriz bekliyorum ben bu grupta .

Pre-Season maçlarına bakarak değerlendirmek saçma olur takımları ancak takımın çekirdeği bence iyi iş yapabielcek kapasite de var . Cleveland Pacers arasında geçecektir üçüncülük savaşı . Açıkçası Bucks'un iyi kadrosu  var ama bu grup için yeter mi yetmez mi bilemem .

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2007, 15:21:47 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Merkez topluluğunda Milwaukee Bucks haricinde diğer 4 takımdan büyük başarılar beklenebilir.Billups ve tayfası 2008 sezonuna sanki sürpriz yapmak için giriş yapıyor.Detroit Pistons'dan bu sezon bir yükseliş beklemekteyim.

Kral ve takımı Cleveland Cavaliers ise haklarında çıkan haberlere bakılırsa bu sezon yine bir final istediklerini söylüyor.Bence beklenir de,zirveyi Detroit Pistons ile zorlayacak iki takım arasında Cleveland'a da şans vermek mantıklı olacaktır.

Chicago Bulls ve Indiana Pacers ikilisi ise sadece kendi aralarında çekişecektir.Zirveyi belli zamanlarda zorlamaya kalksalar da kadroları kağıt üzerinde Pistons ve Cleveland gibi takımlara oranla açıkcası biraz güçsüz kalmakta.Ancak tabi ki bu takımlardan herhangi birisinden herhan bir süpriz beklenebilir.

Geçen sezonun en çok eleştirilenler listesinde zirveyi zorlayan takımı Milwaukee Bucks ise bu sezon da geçen sezonda olduğu gibi etkisiz oyununu ortaya koymaktan çekinmez ise bu takımdan bir başarı bence beklemeyin.Ancak Michael Redd bir patlama yapabilirse belki takımını sırtlayabilir.
ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2007, 23:40:11 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Yalnız Cleveland'ın kadrosunun Buls'dan daha iyi olduğunu anladım ben bu yorumdan.

Yanlış anladıysam ne ala ama aksini dşünmek istemiyorum bile...

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2007, 23:45:20 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Grup sisteminin başladığı ilk yılda Detroit, İndiana, Cleveland ve Chicago çekişiyordu.Şimdi ise iddialı olarak Bulls ve Pistons'ı görüyorum.Bu iki takım çok büyük bir aksilik olmadıkça çok rahat playoffa kalabilecek güçteler.Üçüncü sırayı Cavaliers alır. Pacers ve Bucks'ın şuanki durumunu bilmeyen yoktur.Onlar toparlanma sürecine girmeliler...
« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2007, 13:49:14 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

detroit bana göre banko birinci bitirir..cavs bu yaz hiç bir hamle yapmadı...bulls belki detroit ile kapışır ama gücü daha fazla yetmez..pacers ise yeni yapılanmaya vs gitmek istiyor(hatta gittide) bu sene play-off yapamazlar ve bucks ise bu grubun en dipteki takımı olur..
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2007, 02:28:00 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu grup tahmin edilmesi en zor gruplardan bence..Bulls,Pistons,Cavs arasında oynar birincilik lebron tek başına takımını sırtlayacaktır herzamanki gibi ciddi bi sakatlık bi durum söz konusu olmadığı sürece cavs'ta birinciliğe oynar diye düşünüyorum..Pistons'a gelince artık tamamıyla wallace'sız oynamaya alıştılar toparlandılar düzenlerini sağladılar normal hallerine döndüner gene adı final serilerinde geçebilecek bi takımlar bence..Bulls  gelince genç yetenekli,tecrübeli oyunculara sahipler birincilik tahtında uzun süre kalabilirler...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2007, 21:06:16 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla detroit ve bulls dışında bence bu gruptan birisinin çıkcanı sanmam,cavs kendi sorunları
ile boğuşuyor hala verajao sorunsalı bitmedi onun dışında le bron da böle giderse iverson un
son zamanları gibi istatistiklerine oynucak falan,bulls da gordon ve deng in kontrat sezonu
adları gene takaslarda geçiyor o yüzden belli olmaz bence neyin ne olcağı son dakikada bir
süpriz olursa(hiç sanmam) dengeler değişebilir,detroit pivot sorunu dışında bir şey görünmüyor
ama çaylak stuckey in başarılı bir pre season sorası 6 hafta olmaması bench için kötü oldu artık
saunders efendi bir film düşüncek,indiana kapalı kutu pre season başarılı geçti ama lige yansırmı
Allah bilir digou ve murphy patlama yapmaya aday ama bütün yük jerman da jamal tinsley sokak
basketbolunu bırakıp takımını oynatmaya niyetlenirse bence bu sezonun en büyük süprizine imza
atabilirler hatta pacers süpriz play off adayım,bucks için bişey sölemek zor koçları garip adam
savunma yerleştircem diyor ama micheal redd,charlie villaneuva ve mo willams bildini okuyor valla
çinli den patlama bekliyor herkez ama c-vill ve bogut varken zor sonuncu olmaları muhtemel bence
grup bulls-pistons çekişmesinde gider

« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2007, 19:39:44 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Ben bu Grupta Bulls zirvede tamamlarsa da şaşırmam dedim ama biz yine götürecez bu Grubu durum bunu gösteriyor..Daha çok erken ama Bulls bu yapısıyla bu grupta Detroit'in yanına yaklaşamaz..Detroit bu sene benchinin derinliği ile farkını hisettiriyor.
Eskiden Hamilton 2 maç olmasa vay halimize derdik..Sadece Hamilton değil ilk 5'den herhangi bir isim..Ancak şimdi özellikle Hayes'in gelişi ile bench ivme kazandı..

Detroit burayı alıp götürür..Rakipleri böyle uyursa..
« Yanıtla #11 : 06 Kasım 2007, 13:54:10 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bence en büyük rakipleri pacers açıkcası bu sezona başlangıçlarından sora pacers dan
büyük süpriz bekliyorum bu sene merkez grubunu ikinci bitirirler

« Yanıtla #12 : 11 Kasım 2007, 16:17:26 »
lo®d©akabO
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

chicago bu sene olmasa da birkac yıl sonra detroit in yerini alicaktir kadrolari gercekten iyi ve derin tt
« Yanıtla #13 : 13 Kasım 2007, 21:34:53 »
CurtisJackson
Rookie
**

G-UNIT 4EVA

Üyelik Bilgileri

Bulls diyorsunuzda takımın durumu hiç açıcı gözükmüyor.Oyuncularla koç problemli.Big Ben problemi de var.Buranın favorisi istikrarlı kadrosu ile şampiyonluk adaylarından da olan Pistons.
« Yanıtla #14 : 13 Kasım 2007, 21:38:06 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Ben sezon başı Bulls bizi geçer diyordum..Aslında Favorim Detroit'di ama sonra taraflı ve dikta diyorlar tongue Sanki ben desem o Grubu birinci bitiriyor..Neyse..Bulls zor toparlayacak kendini bu belli etti ki arada makasta açılacak..Cavaliers istikrarsız..
Pacers ve Bucks'da olmayacağına göre en mantıklısı Detroit Pistons..
« Yanıtla #15 : 25 Kasım 2007, 21:10:27 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Pistons'ın neresindeyiz Cheesy

Arkkasındayız şuan zannımca Cheesy
Ama dikkat etsinler Cheesy
Resmen esiyoruz .Ormanda bizi tutabilene aşkolsun.

« Yanıtla #16 : 07 Aralık 2007, 05:59:38 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Merkez    G    M    %    
 Detroit    13    5    .722    
 Indiana    9    10    .474    
 Milwaukee    8    9    .471    
 Cleveland    9    11    .450    
 Chicago    5    11    .313    

Rakip istiyoruz rakip  cheesy cheesy
« Yanıtla #17 : 08 Aralık 2007, 03:04:14 »
volkan41
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

daha erken ama pistons merkez gurubunda fırtına gbi eseceğine benziyor bende zirvede tamamlıyacağına inananlardanım smiley
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2008, 13:33:08 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Detroit Pistons
Cleveland Cavaliers
Chicago Bulls
Indiana Pacers
Milwaukee Bucks

Detroit yine Favori tabiki ama lebron lu cavaliers zorlayabilir geçen yılki gibi bulls ve pacers e dikkat etmek lazım. bence.
« Yanıtla #19 : 28 Mart 2008, 17:36:01 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Merkez Üssü Detroit

Merkez Üssü Detroit

Merkes Grubu'nun güçlü takımı Detroit Pistons dün gece oynadığı Miami Heat maçını 85-69 kazanırken Merkez'i zirvede tamamlamayıda garantiledi.

Joe Dumars'ın geçmiş 7 yıllık döneminde Detroit Pistons 6 kez play-off yaparken, 5 kez Grubu'nu zirvede tamamladı. Pistons Dumars döneminde 2 NBA Fİnali 1 de şampiyonluk yaşamıştı.

Billups'ta yaptığı açıklamada bunun gurur verici olduğunu söylerken her sene kendilerinden düşüş beklendiğini ancak yinede her sene Grubu ilk sırada bitirdiklerini söyledi.

----------------------------------------------
NbaTr/KE
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Doğu Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Merkez

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv