« : 30 Ocak 2007, 15:06:43 » |
|
Oğulcan²
|
Arkadaşlar HF_Wade yerine yeni yazar ben oldum ve aylık yazılarıma yorumları burada yapabilirsiniz diye düşündüm. Bu ay ki yazı için: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYorumlarınızı esirgemeyin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2007, 16:07:59 » |
|
Torres#9
|
Guzel bir yazi olmus..Yazilarinin devamininda da basarinin devamini diliyorum..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2007, 16:12:20 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
Güzel olmuş ben beğendim..Seni hep böle görmek isteriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2007, 16:15:33 » |
|
chop
|
valla ben tebrik ederim oğulcan çok iyi yazmışsın aynen hislerime tercüman olmuşsun.. yalnız bir şeyi unuttun gibi geldi, neden payton a bişey demedin.. istikrarsız üçlü değil, paytonla beraber istikrarsız 4 lü olmalıydı bence..(gerçi posey'i çok sevdiğimden çıkartmak isterdim ama harbi iyi oynamıyo..) yinede tebrikler güzel yazı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2007, 16:43:07 » |
|
Oğulcan²
|
Yorumlar için teşekkürler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2007, 05:21:53 Gönderen: Oğulcan² »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2007, 05:33:22 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
Oğulcan'ın da msn'den söylediği gibi yazı biraz aceleye gelmiş. İmla, yazım ve cümle hataları hat safhada. Düşüncelerini yazıya doğru şekilde dökersen çok daha iyi olur Oğulcancım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Nisan 2007, 23:29:37 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2007, 23:46:46 » |
|
Oğulcan²
|
Yorum için sağol önümüzdeki aya dikkat ederim.Bu aykinide yarın düzeltirim.Yorum için +1. Bu gerçekten saçma olmuş baya.Çok basit cümleler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2007, 23:50:48 Gönderen: Oğulcan² »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2007, 23:59:52 » |
|
Oğulcan²
|
'Fakat sitemiz bu buhranlı günleri atlattı ve güzel bir yazıyla yine karşınızdayım '.Burdaki takımlar gerçekten çok istikrarsız bir performans sürdürüyor'' '...ve Wade onların maçlarının ikisinde sakatlandı.' Ups __________________________ ''Son ihtimal Wizards.Şu anda çekişme içinde olduğumuz Wizards şu an Butler’ın sakatlığı ve Arenas’ın sezon başındaki kadar etkili performanslar sergilememesinden dolayı inişli-çıkışlı bir performans sürdürüyor.Sezon içerisinde üç kez karşılaşıp iki kere galip geldiğimiz Wizards play-off ta bize dişine gösterecektir.Hele Arenas’ı tutamazsak ki o zaman işimiz çok zor.'' Bildiğim kadarıyla Gilbert sezonu kapatmamışmıydı :S (Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBknz ) Abi yazdığımda sıhhatli bir şekilde maçlara çıkıyordu Arenas.Ayrıca o gün sözlük karıştırdım fakat anlamları yerine oturtamadım :S .Neyse artık bu uyarılar sayesinde daha iyi yazılar yazabilir.Öyle değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2007, 00:03:50 » |
|
Oğulcan²
|
Zaten bir gariplik olduğunun farkındaydım ama daha iyi öğrendim yaptığım hataları.Teşekkür ederim Uğurcum.Sinir yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2008, 23:15:27 » |
|
Kaan Mert
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Miami Heat Köşe Yazarlığını devam ettirebildiğim kadar ettirecem . Ama gider herhalde böyle neyse bu ay yazmaya başaldım işte . Bu da ilk yazı .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2008, 21:00:39 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Bomba TakasLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın--------------------------------------------------- Miami'yi bu sefer DwyaneWadeCns yazdı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2008, 22:31:36 » |
|
Kaan Mert
|
Cansu tebrik ederim öncelikle. Okudum yazıyı takası değerlendirmişsin hoş olmuş.İnş devamı gelir.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2008, 22:49:41 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Valla cümlelerimi pek beğenmedim eğer tekrar yazarsam düzeltmeye çalışacağım okul başlıyor.. boş olduğum haftasonları yazmayan çalışıcam..Her ne kadar yazamasamda yazı yazmak hoşuma gitti umarım begenırsınız.. teşekkürler bu arada ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #14 : 27 Şubat 2008, 21:22:30 » |
|
lordapo
|
Valla cümlelerimi pek beğenmedim eğer tekrar yazarsam düzeltmeye çalışacağım okul başlıyor.. boş olduğum haftasonları yazmayan çalışıcam..Her ne kadar yazamasamda yazı yazmak hoşuma gitti umarım begenırsınız.. teşekkürler bu arada .. Sen yaz kız senin kadar bu yazıyı yazmaya yakışcak birini tanımıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2008, 22:19:25 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Sağol abicim elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum Okuldada komposizyonda yazamam ben zatan daha bugün yazın dedi 2 derste hiçr birşey yapamadım nerdeyse.. kötü kötü cümleler.. ama bakalım buraya alışırsam belki sınavlardada iyi yaparım
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|