bu sene bitti diyebiliriz artık, lotteryden iyi bir yer kapmaya bakmalıyız. j-will'in kontratından kurtuluyoruz onun yerine free agentlardan bir guard alırız ya da duruma göre eğer drafttan iyi guardlar gelirse free agentten bir uzun alırız. shaq meseli önemli. takas olabilirse bence gönderilmeli, kim alır bilmiyorum ama olabilirse gönderilmeli bence. yenilenme açısında zorlaştırıyor çok para alıyor. ya da öyle bie şey mümkün mü bilmiyorum ama salaryi biraz rahatlatmak için aldığı parayı karşılıklı anaşma ile düşürebilirler mi aceba? neyse o fantezi.
şimdi eğer shaq kalacaksa, takas olmayacaksa, bazı şeyleri kabul etmeli bence. yani ikinci planda kalmayı kabullenmeli. ama sanmıyorum kabulleneceğini çenesi durmayacaktır öyle bir durumda.
ricky davis'in sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum. eğer bitmiyorsa shaqla birlikte takasla gönderilmeli yerine wade'e yardımcı labilecek görev adamı tarzında adamlar alınabilir.
bu seneki kadrodan dorell, blount, haslem, quinn, cook, seneye wade liderliğinde iş yapacaktır. iki draftten gelirse ki biri üst sıralardan seçildiğini varsayalım. guard ya da bir uzun olacaktır. bi tane de draftten gelecek oyuncuya göre free agentten bir uzun ya da guard. burda j-will'den kurtulmamızla birlikte salary rahatlayacağından free agentden işimizi görecek biri gelebilir. gilbert ve jamison aklımda olanlar valla şu an. 8 kişi oldu kadro.

bu noktada shaq ne olacak o soru işareti. shaq kalırsa ikinci planda olmayı kabullenmeli. takas olabilirse? minimum iki yan faktör olabilecek oyuncu gelecektir. gerisinide barron felan idare edecek.
böyle fantastik fikirlerim var.

en önemli noktayı atladık tabi, koç kim olacak? riley öyle birini getirir ki istediği zaman müdahele eder takıma. yani fazla sesi çıkmayan birini getirecektir. bu da kötü olur tabi.