+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami HeatKonu:
 Miami Heat Ne Yapmalı ?

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Miami Heat Ne Yapmalı ?  (Okunma Sayısı 707 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Ocak 2008, 22:31:09 »
--
Ziyaretçi

Miami Heat Ne Yapmalı ?

Kötü bir sezon geçirdiği zaten biliniyor..Farklı topiclerde bir çok kez Miami Heat için kurtuluş reçeteleri yazıldı.Sizce Miami Heat gelecek yapılanmasında neler yapmalı? Kısa mesajlardan ziyade açıklayıcı mesajlar atılırsa daha sağlıklı bir tartışma ortamı olacaktır.
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2008, 22:35:00 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Miami Heat Ne Yapmalı ?

Bu sezondan zaten umudu kestiler. Artık lotary'dan drafta iyi bir yer kapıp kaliteli bir genç aldıktan sonra, yaz döneminde de iyi hamleler gerçekleştirirlerse, durumları düzelecektir diye umuyorum. Potansiyelli bir takım aslında ancak olmadı bu sene.

« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2008, 22:36:34 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Elde var iki super star ama sonuç sıfır . Peki neden böyle takımda ruh yok . Hırs yok . Boşuna çene patlatmaya gerek yok yapılacak şey belli . Riley gitmeli . Gitsin de artık tam anlamıyaa dilden dile düşen yeniden yapılanma başlasın . Bi yapılanamadık gitti be kardeşim ..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2008, 22:47:27 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Bana göre rebuilding'e gidilmeli.Bu sene artık onlardan bir cacık olmayacağı belli oldu.Rebuilding yolu için gerekirse Shaq feda edilmeli ki buna feda etmek denir mi oda tartışılır.Draft'tan iyi bir genç alınırsa ve Dağlar'ın dediği gibi offseasonda iyi hamleler yapılırsa D-Wade ve yanında tayfası ile Heat'tan iyi şeyler çıkabilir...
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2008, 22:52:25 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

bu sene bitti diyebiliriz artık, lotteryden iyi bir yer kapmaya bakmalıyız. j-will'in kontratından kurtuluyoruz onun yerine free agentlardan bir guard alırız ya da duruma göre eğer drafttan iyi guardlar gelirse free agentten bir uzun alırız. shaq meseli önemli. takas olabilirse bence gönderilmeli, kim alır bilmiyorum ama olabilirse gönderilmeli bence. yenilenme açısında zorlaştırıyor çok para alıyor. ya da öyle bie şey mümkün mü bilmiyorum ama salaryi biraz rahatlatmak için aldığı parayı karşılıklı anaşma ile düşürebilirler mi aceba? neyse o fantezi.

şimdi eğer shaq kalacaksa, takas olmayacaksa, bazı şeyleri kabul etmeli bence. yani ikinci planda kalmayı kabullenmeli. ama sanmıyorum kabulleneceğini çenesi durmayacaktır öyle bir durumda.

ricky davis'in sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum. eğer bitmiyorsa shaqla birlikte takasla gönderilmeli yerine wade'e yardımcı labilecek görev adamı tarzında adamlar alınabilir.

bu seneki kadrodan dorell, blount, haslem, quinn, cook, seneye wade liderliğinde iş yapacaktır. iki draftten gelirse ki biri üst sıralardan seçildiğini varsayalım. guard ya da bir uzun olacaktır. bi tane de draftten gelecek oyuncuya göre free agentten bir uzun ya da guard. burda j-will'den kurtulmamızla birlikte salary rahatlayacağından free agentden işimizi görecek biri gelebilir. gilbert ve jamison aklımda olanlar valla şu an. 8 kişi oldu kadro. grin

bu noktada shaq ne olacak o soru işareti. shaq kalırsa ikinci planda olmayı kabullenmeli. takas olabilirse? minimum iki yan faktör olabilecek oyuncu gelecektir. gerisinide barron felan idare edecek.

böyle fantastik fikirlerim var. grin en önemli noktayı atladık tabi, koç kim olacak? riley öyle birini getirir ki istediği zaman müdahele eder takıma. yani fazla sesi çıkmayan birini getirecektir. bu da kötü olur tabi.
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2008, 20:37:33 »
calehuj
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

yapacak bi şey kalmadı artık pesss  grin grin
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2008, 22:25:44 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

yapacak bi şey kalmadı artık pesss  grin grin
Çok komiksin cidden hocam.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2008, 01:02:24 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Bu sezon için yapacak tek şeyimiz var Kilit oyuncuları Wade -Marion-Cook Davis gibi oyuncuları sakatlıktan uzak tutmamız gerekiyor helede ciddi sakatlıklardan.. Bu sezonu kazasız belasız tamamlamamız gerekiyor önceliğimizin bu olduğunu düşünüyorum bu sezon için.. Önümüzdeki sezona gelirsek;
Draft'ta iyi bir yerde seçim yapmalıyız Pg yada Center almamız gerektiğini düşünüyorum ama bu ikisi arasından öncelikli olarak center almalıyız yada blount'u daha güçlü bir hale getirmemiz gerekiyor.. J will'den kurtuluyoruz pg de lazım ama wade guard'ta oynayabiliyor.. Takımı düzene sokup yapılanmaya başlamamız gerekiyor bunu Shaq'ı takas ederek resmen başlatmış olduk.. 1-2 sezon içinde düzeleceğimize inanıyorum tabi mantıklı şeyler yapılırsa..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2008, 00:01:27 »
mvp d-wade3
NBA Oyuncusu
*

NBA'de Oynayan Oyuncular:Dwyane Wade ve diğerleri

Üyelik Bilgileri

Bu seneyi artık bırakalım.Yedeklere falan şans verelim.

Gelecek yıl drafttan ilk sırayı alabilirsek Michael Beasley'i alalım.Wade-Marion-Beasley müthiş üçlü.İyi bir oyun kurucu ve ya Haslem'ın pozisyonu kaydırılıp pivot oynatılsın ya da iyi bir uzun alınsın.

İyi bir oyun kurucu
    Dwyane Wade
    Shawn Marion
    Michael Beasley
    Udonis Haslem ya da İyi bir uzun

İŞTE FORMÜL BU
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2008, 20:06:06 »
bushido35
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

drafttan kesinlikle derrick rose u secmeli..Beasley falan değil rose diyorum..Guard sorununu Rose la kapatmalı..zaten wade de rose u istiyormus..Free Agentlardan Jermain o neal ı alabilirse uzun pozisyonuna biraz tornaya girebilir..
« Yanıtla #10 : 12 Temmuz 2008, 17:38:25 »
3rd3m d!y3 b!r!
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

michael beasley'i seçtiler. bir de düzgün bir center bulurlarsa oaly bitmiştir. ille de pg diye kasmaya gerek yok.
« Yanıtla #11 : 17 Temmuz 2008, 12:32:56 »
dwyane_wade
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

ricky davis ne alemde? beasley i seçtiler iyi de yaptılar bir de williams kalırsa pg diye ısrara gerek yok bir veya 2 uzun biri kesinlikle pivot miami sakatlık olmazsa iyileşebilir
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2008, 20:17:34 »
d-wadecan3
Yeni Üye

flash#3

Üyelik Bilgileri

d-wade ıyı oldu 2006 sezondakı gıbı yıne cosacak wade me guvenıyorum beasley ve marıon dorell warken kesın ama kesın mh sampıonbu sezon

Dwyane Wade ^hastası,fanı, ne dıyım d-wade forever...Cheesy
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2008, 20:19:36 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

d-wade ıyı oldu 2006 sezondakı gıbı yıne cosacak wade me guvenıyorum beasley ve marıon dorell warken kesın ama kesın mh sampıonbu sezon
Evet işte bu..Wade in yanında Beasley ve Marion var hatta Dorell var arkadaşlar Miami neden şampiyon olmasın değil mi? Allah aşkına yorum olsun diye yorum yapmayın..
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #14 : 07 Ağustos 2008, 21:02:42 »
ziggu
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

iyi bi sezon olacak playofflarda iyi olacak ama şampiyonluk baya iddialı olmuş ben doğuda yarı final kesin olur ama sağlam bi uzun lazım diyorum playofflarda uzunlar cok önemli gerisini playofflar gelince konuşuruz artık..
« Yanıtla #15 : 07 Ağustos 2008, 21:15:29 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Kesin konuşmayalım arkadaşlar bir saktlık daha gelirse görürsünüz:-D
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #16 : 08 Ağustos 2008, 00:37:10 »
bjkmete
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Miami bu sene playoff'a 7 veya 8. sıradan girer ilk turda süpürülür.Zamana ve iyi bir uzuna ihtiaycı olan bir takım.

« Yanıtla #17 : 09 Ağustos 2008, 16:35:10 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Maimi heat bu yıl beasleyinin gelişimi için dua etmesi,wadein sağlıklı kalmasını sağlaması,ve iyi bir uzun pivot alması gerekiyor yoksa güçlenen doğuda bu pota altıyla mücadele etmesi imkansız..
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2008, 18:04:00 »
cemal_crawford
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

bence takım geçen senekinden iyi olur miami nin tek eksiği iyi bir pivot 
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2008, 10:44:51 Gönderen: cemal_crawford » Logged
« Yanıtla #19 : 13 Ağustos 2008, 19:00:24 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

miami bu sene bol bol 4 yaprakli yonca ve at nali toplasin playoff icin degil yerlerde sürünmemek icin ellerindeki oyuncular sakatlanmasin diye (wade,marion,beasley vs). sampiyonluk bekleyen arkadaslarda daha cok bekler bu takim bu sene playoff yapsin onlar icin sampiyonluk degerinde olur

klavye yüzünden tekrar özür

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami HeatKonu:
 Miami Heat Ne Yapmalı ?

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv