Beni Hatırla?

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Miami, Son Saniyede Kazandı!  (Okunma Sayısı 457 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Prestij
Profesör
Moderator
Superstar

Zaman yaşamakla başlar, yaşamak zamanla biter.

Üyelik Bilgileri
« : 25 Ekim 2008, 12:40:55 »

Kötü bir preseason dönemi geçiren Miami Heat, son hazırlık maçında San Antonio Spurs'u, çaylak guard Mario Chalmers'ın son saniye üçlüğüyle 96-93 mağlup etti.

Maça Haslem'in bulduğu sayılarla iyi bir giriş yapan Heat ilk çeyreği 24-23 önde kapattı. İkinci çeyrekte de Beasley sahneye çıktı ve Miami Spurs'un öne geçmesine izin vermeyerek soyunma odasına 49-45 önde girdi. Üçüncü ve dördüncü çeyrek karşılıklı basketlerle geçilirken, Miami hep kaçan, Spurs ise kovalayan taraftı. San Antonio, Miami'yi son çeyrekte yakalayınca maçta son anlar müthiş bir çekişmeye sahne oldu, ancak skor 93-93 iken sahneye çıkan çaylak guard Mario Chalmers attığı üçlükle maçı, Heat'e getiren isim oldu.

Miami'de son saniye basketini de atan Chalmers kullandığı 5 şutun 4'ünde isabet bularak 11 sayı kaydetti ve 10 da asist yaptı. Bir diğer çaylak Beasley hazırlık dönemindeki iyi performansını sürdürdü ve Spurs potasına 19 sayı bırakırken 9 da ribaund aldı. Miami'de ilk 5 başlayan tüm oyuncular çift hanelerde skor üretmeyi başardı. Çaylak performanslarından hariç, Haslem 18 sayı, 7 ribaund, Cook 17 sayı ve Marion 14 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren oyunlcuar oldular. Wade bu maçta forma giymedi.

Spurs cephesinde ise, Parker'ın 16 sayı, 6 asist; Duncan'ın 11 sayı,4 ribaund; benchten gelen Bonner'ın 10 ve Udoka'nın 11 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
hasan1299
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2008, 13:03:03 »

miami bu sene umarım geçen yıl gibi kötü bir performans göstermez.dwayn wade gibi bir silahları varken daha iyi kenetlenip takım oyunu oynayarak üst sıralara oynamalılar.
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2008, 17:29:21 »

Bence de Miami gecen seneye nazaran cok daha iyi bir konumda olacaktır.Sakatlığı tamamen gecen bir Wade,Beasley,Chalmers,Marion gibi iyi isimlere sahipler.Her ne kadar Chalmers ve Beasley caylak olsa da Miami ktkı sağlayacaklardır

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
Tweener
Steal Man
Rookie
**

David Apolskis

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2008, 19:19:53 »

Çok iyi olsalar bile tecrübesiz bir çaylak bir takımı playoff a taşıyabilir mi ki?

Takıma bakıpta yorum yapmak çok yanlış.Iverson, Smith, Carmelo, Martin, Camby de geçen sene kağıt üzerinde çok şık duruyorlardı.Sonuç? şampiyon olabilecek kadro 8. olarak playoff a girer ilk turda 4-0 la gider.Bence Miami de böyle olucak bu sene.

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Nbatr.Com/Forum
Üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilir, linkleri videoları görebilir, yorumlara, tartışmalara katılabilirsiniz;
10 saniyede Üye olmak için tıklayın.

Pencereyi Kapat