« : 18 Aralık 2007, 07:41:36 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Miami Heat tüm zamanlardaki en iyi 25 oyuncusunu seçti ve bugün tarihinin en iyi 25 oyuncusunu açıkladı. Miami'nin 20 yılına damga vuran oyuncuların seçildiği ankete Miami taraftarları resmi siteden oy kullandı.
154 oyuncu içinde en iyi 25 oyuncu arasında Shaq, Wade, Mourning ve J-Will'in yanı sıra Bruce Bowen, Lamar Odom ve Caron Butler gibi isimlerde yer aldı. Miami tarihinin en iyi 25 oyunucusu şöyle listelendi;
Keith Askins Dan Majerle Bruce Bowen Jamal Mashburn P.J. Brown Alonzo Mourning Caron Butler Lamar Odom Bimbo Coles Shaquille O’Neal Sherman Douglas James Posey Kevin Edwards Glen Rice Brian Grant Rony Seikaly Tim Hardaway Steve Smith Udonis Haslem Rory Sparrow Eddie Jones Dwyane Wade Voshon Lenard Jason Williams Grant Long --------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2007, 08:06:53 » |
|
TP
|
Bu 25 oyuncunun içinde J-Will'in olması enterasan.Şuandaki durumunu görünce öncesini hatırlamak istemiyor insan.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2007, 08:52:43 » |
|
NYK
|
Tim Hardaway...
Bu kalp seni unutur mu...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2007, 12:43:34 » |
|
MCGRaDYMaNia
|
Bu 25 oyuncunun içinde J-Will'in olması enterasan.Şuandaki durumunu görünce öncesini hatırlamak istemiyor insan.
aynen katılıyorum yaw ne işi var bu adamın burada dedim görür görmez. bu takımdan Tim Hardaway gibi bir adam geçmiş gard poziyonunda. benim içinse kesinlikle Tim Hardaway & Dan Majerle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2007, 12:54:52 » |
|
DwyaneWadeCns
|
j-will in olması doğal zaten miami kaç yıllık bir takımki.. j wiil de konulması gayet doğal ama benim gözümde hiçte iyi bir oyuncu değil..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #5 : 18 Aralık 2007, 18:00:26 » |
|
Cihan
|
Brian Grant
Listede J-Will ile birlikte niçin burada olduğuna anlam veremediğim kişi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 18 Aralık 2007, 18:16:50 » |
|
NYK
|
Miami'ye imza atmadan evvel Portland'da abonis ile beraber fırtınalar estiriyordu.O dönemki rakamlarına bir bakarsan anlarsın.
Tabi bir de bahtsızlığı oldu,Brand sınırlı FA idi o yıl ve Riley evvela Brand'e gitti ama Clips karşıladı haliyle o teklifi ve ardından Grant'e dönüldü.Beklentiler çok büyüdü ve o da yüklü kontratı alınca,yatmaya karar verdi galiba.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #7 : 18 Aralık 2007, 18:20:52 » |
|
Cihan
|
Miami'ye imza atmadan evvel Portland'da Sabonis ile beraber fırtınalar estiriyordu.O dönemki rakamlarına bir bakarsan anlarsın. Bilirim Portland yıllarını az çok(sitelerdeki istatistiklerden) ama burada Miami tarihinin en iyi 25 oyuncusu deniliyor.Miami'ye gelmeden önce oynadığı oyun bu listeyi etkilemiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2007, 19:33:33 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Cihan senin mantığına göre Caron Butler ve Lamar Odom'ın da bu listede işi yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2007, 20:08:31 » |
|
Cihan
|
Miami'de çaylakken oynayan bir oyuncudan bir LeBron performansı beklenmez sanırım Kemal Abi..Sonuçta istatistikleri de bence bir çaylak için hiç de fena değil. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınOdom'a gelirsek zaten 1 sene oynadı Miami için.Onda da kendi kariyer rekorlarıyla oynadı..Ondan sonrasını sanırım hepimiz biliyoruz.. For Big Daddy Odom&Caron flight LA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 18 Aralık 2007, 20:11:55 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Caron Butler'ı kimse Miami performansıyla hatırlamaz..Butler Wizards'da Butler oldu..Odom Lakers'da Odom oldu. Senin mantığına göre de bu adamlar Miami kariyeriyle hatırlanmıyorsa ki kimse de herhalde çıkıp Butler ya da Odom'ın Miami'de vayy bee şöyleydi diyecek hali yok..O zaman bu ikili de bu listede olmayı haketmiyor.Ama bu benim düşüncem değil senin mantığına göre diyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2007, 20:16:16 » |
|
Cihan
|
Sence bir çaylak 2 sezon oynayıp giderse taraftar hatırlar mı onu ? Butler tabi ki Wizards'da Butler oldu,yetmedi allstar oldu.Bir oyuncu eğer çaylak ve 2. sene oyunlarında iyi seviyede oynar da gittiği takımda allstar olursa bırak da taraftar Wizards'ı hatırlasın.
Ayrıca ben gayet de hatırlıyorum Odom'u.04 playofflarında Wade ile beraber.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2007, 20:18:36 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Sence bir çaylak 2 sezon oynayıp giderse taraftar hatırlar mı onu ? Butler tabi ki Wizards'da Butler oldu,yetmedi allstar oldu.Bir oyuncu eğer çaylak ve 2. sene oyunlarında iyi seviyede oynar da gittiği takımda allstar olursa bırak da taraftar Wizards'ı hatırlasın.
Ayrıca ben gayet de hatırlıyorum Odom'u.04 playofflarında Wade ile beraber.
Kendinle çelişiyorsun sadece..Bir çaylak Miami tarihinin en iyi 25 oyuncusu arasına giriyorda Brian Grant girince ne diye itiraz ediyorsun.Kaldı ki o çaylağın Miami'de iz bırakmadığını da kabul ediyorsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2007, 20:19:14 » |
|
lordapo
|
Valla bu sıralamada tim hardaway,dan majerle ve dwayne wade haricinde genelde eski takımlarında iiy performanslar sergileyipte heat de bişeyler yapmış oyuncular desek doğru olur,mesela pj brown,eddie jones,jamal mashburn(efsaneydi ama deliydi manyak) ve brain grant geldikleri takımlarda etkili olupta miami de mihenk taşı oldular Bence heat in kısa tarihinde tek adam tanırım o da ilk aldığım nba live kapağında lay up atarken resmi olan tim hardaway ama dan majerle,alanzo morning ve pj brown un katkısıda çok oldu ama heat tarihinin en büyük oyuncusu olcak adam belli o da wade.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 18 Aralık 2007, 20:22:25 » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : 18 Aralık 2007, 20:27:37 » |
|
Cihan
|
@KE Kendimle çelişmiyorum.Sadece anlatmaya çalışıyorum.Zaten diğer 129 oyuncu neden seçilmedi ve bunlar kimdi bilmiyorum..Belki onların içinden biri Caron'dan da Odom'dan da ,pek kıymetli Brian Grant'ten de daha iyiydi.Sonuçta bu oylamayı taraftar yapıyor.Yi'yi hedo'nun üstünde gören taraftarlardan birkaçı belki Bir çaylak Miami tarihinin en iyi 25 oyuncusu arasına giriyorda Brian Grant girince ne diye itiraz ediyorsun.Kaldı ki o çaylağın Miami'de iz bırakmadığını da kabul ediyorsun..
Caron daha çok katkı yapmıştır Brian'a göre ben bunu söyledim.Ki daha adam çaylak eğer o günlerde bu ortalamayı tutturduysa ileride ne olacağını tahmin edersiniz herhalde.Zaten gösterdi kalitesini,klasını..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 18 Aralık 2007, 20:31:54 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Caron daha çok katkı yapmıştır Brian'a göre ben bunu söyledim.Ki daha adam çaylak eğer o günlerde bu ortalamayı tutturduysa ileride ne olacağını tahmin edersiniz herhalde.Zaten gösterdi kalitesini,klasını..
Butler'ın kalitesini göstermesi Miami tarihini zerre kadar ilgilendirmiyor..Miami'yi bağlamıyorda. Grant Hill Detroit tarihine geçer ve en iyi oyuncular arasına adını yazdırır..Çünkü Hill Detroit'de Hill oldu..Gitsede birşey değişmedi.Hatta gittiği takımlarda üzerine koysaydı da yine Hill Detroit için önem taşırdı. Ama Butler alakasız..Çelişki üzerine çelişki durumu bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 18 Aralık 2007, 20:37:39 » |
|
Cihan
|
Eğer kalsaydı gösterecekti herkese.Ama kalmadı.Şampiyonluk uğruna gönderildi.
Hill Detroitte 6 sezon kaldı.Gelişimini yaptı, yeni Jordan işte bu çocuk dedirten performanslar koydu.Ama Caron'un bu şansı Miami'de olmadı..
Bana göre Miami'ye Brian Grant'ten daha çok katkısı olan bir basketbolcudur Caron (nokta)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 18 Aralık 2007, 20:39:57 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Böyle saçma sapan cümlelerle nokta falan olmaz.. Çelişiyorsun ve çeliştikçe batıyorsun...Yanlış mantık yürttün..Tezin çürüdü. Kimse Butler'ın Miami'de kalsaydı Wizards'daki gibi bir performans sergileyeceğinin garantisini veremez. Adam Miami'de topu topu ne kadar yıl kaldı da Miami tarihine damgasını vuracak..Hangi mantıkla bakarsan bak saçmalık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 18 Aralık 2007, 21:52:28 » |
|
lordapo
|
Boşver kemal herkezin doğrusu başkasına yanlış gözükürse sorun olmaz,butler konusuna gelirsek yane heat te kalsa belkide posey yada kapano gibi olucaktı yane başka takıma gitmesi olası idi,o zaman madem ki çaylak sezonunda katkısı çok oldu şunu sölemem lazım brain grant heat de odom ile beraberken baya etkiliydi ama ne zaman lakers a gitti o zaman onun da basketbol hayatı sona erdi yane butler dan daha çok katkı yaptığını canlı izledim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|