+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Efsaneleri » Michael Jordan (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Michael JORDAN'a 23. Yıl Şerefine Yeni Ayakkabı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Michael JORDAN'a 23. Yıl Şerefine Yeni Ayakkabı  (Okunma Sayısı 869 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Şubat 2008, 13:39:53 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderator
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Nike’ın Jordan Brand biriminin 23. yılı nedeniyle tasarladığı AIR JORDAN XX3, markanın tarihinde çevre dostu bir tasarıma sahip olan ve aynı zamanda yüksek performans sunan ilk basketbol ayakkabısı olma özelliğini taşıyor. Jordan Brand, Air Jordan’ın 23. yılı şerefine bir de kampanya düzenliyor. “Efsaneleşmek” sloganıyla yola çıkacak kampanyanın reklam filminin başrollerinde Michael Jordan ve Jordan’ın Yıldızlar Karması Takımı’nın oyuncuları olacak.

Nike’ın Jordan Brand biriminin 23. yılı nedeniyle tasarladığı AIR JORDAN XX3, markanın tarihinde çevre dostu bir tasarıma sahip olan ve aynı zamanda yüksek performans sunan ilk basketbol ayakkabısı olma özelliğini taşıyor. Jordan Brand, Air Jordan’ın 23. yılı şerefine bir de kampanya düzenliyor. “Efsaneleşmek” sloganıyla yola çıkacak kampanyanın reklam filminin başrollerinde Michael Jordan ve Jordan’ın Yıldızlar Karması Takımı’nın oyuncuları olacak.
NIKE bünyesindeki birimlerden biri olan Jordan Brand, uzun zamandır merakla beklenen ve dünyanın en saygın ve en yenilikçi basketbol ayakkabılarından oluşan serinin devamı niteliğindeki 23. ayakkabısını piyasaya sürüyor. AIR JORDAN XX3 adını taşıyan ayakkabı, basketbol tarihinin en saygın oyuncusu olan Michael Jordan tarafından başlatılan efsanenin 23. yılı şerefine tasarlandı. Jordan Brand ayrıca 23. yıl şerefine bir de kampanya başlatıyor. Kampanyanın sloganı olan “EFSANELEŞMEK”, sporcuların ve Air Jordan kullanıcılarının dilinden düşmeyecek.

Nike Yenilikçi Tasarımlar ve Özel Projeler Birimi Başkan Yardımcısı, efsanevi ayakkabı tasarımcısı Tinker Hatfield, iyi bir el işçiliği örneği olan AIR JORDAN XX3’ün tasarımında Michael Jordan ile birlikte çalıştı ve bu sürecin sonunda, Nike tarihinin ilk çevre dostu basketbol ayakkabısını yarattı. Nike Considered teknolojisine sahip AIR JORDAN XX3’ün geliştirme ve tasarım aşamalarında, ayakkabının ağırlığı azaltılmaya çalışıldı. Ayakkabıda mümkün olduğu kadar çevreye duyarlı malzemeler kullanıldı ve tüm bunlar düşünülürken, ayakkabının sunacağı yüksek performanstan taviz verilmemesi için özen gösterildi.

Tinker Hatfield, “Amacımız, AIR JORDAN XX3’ü, hem performans hem de sürdürülebilirlik açısından gelmiş geçmiş en iyi basketbol ayakkabısı yapmaktı. Bu ayakkabıdaki el ustalığının ve yenilikçi anlayışın eşi benzeri yok. Teknolojideki en son gelişmelerden faydalanarak, farklı bir stil ve çevreye duyarlı bir ayakkabı yarattık. Umuyoruz tüm bu çabalarımızın karşılığında insanlara, bu ayakkabının bu zamana kadar giydikleri en iyi AIR JORDAN olduğunu düşündürtebiliriz” diyor.

Michael Jordan ise bu yeni ayakkabıyla ilgili olarak şunları söylüyor: “AIR JORDAN XX3’ün benim için anlamı çok büyük. Bu ayakkabı, hayatımdan ve kariyerimden izler taşıyor. 23 sayısı bana çok şey ifade ediyor. AIR JORDAN XX3’ün piyasaya sürülmesi markamız açısından tarihi bir olay. Bu ayakkabının tasarlanması beni çok onurlandırdı. Bunca yıl sonra AIR JORDAN efsanesinin hala devam ettiğini görmek çok güzel. Bu yeni ayakkabının satışa sunulacak olması beni çok heyecanlandırıyor. Bu benim açımdan bir hayalin gerçeğe dönüşmesi gibi.”

Air Jordan serisinin devamı niteliğinde olan bu performans ayakkabısı, hafifliği, zemine yakınlığı, havadar ve konforlu oluşuyla dikkat çekiyor. Yeni tasarlanan, patent almayı bekleyen dikiş makinesi sayesinde ayakkabının üst bölümüne girift detaylı dikişler atıldı. Düşük orta taban profili, oyuncuların kendilerini zemine mümkün olduğu kadar yakın hissetmelerini sağlıyor. Ayakkabının kendine has diğer tasarım özellikleri arasında dış tabanın yer tutuş özelliğini sağlayan ve Michael Jordan’ın parmak izlerini taşıyan baskı ve yine Jordan’ın parmak izlerini taşıyan dil parçasındaki astar bulunuyor. Tüm bu özellikler, AIR JORDAN XX3’ün, markayı bu denli özel kılan insandan izler taşıdığını gösteriyor.

Air Jordan’ın 23. yılı şerefine düzenlenen kampanyanın sloganı olan “EFSANELEŞMEK”, ilk olarak ulusal televizyon kanallarında yayınlanacak reklamlarla başlayacak ve kapsamlı bir pazarlama kampanyasıyla desteklenecek. Michael Jordan’ın seslendireceği ve baş rollerinde Ray Allen, Carmelo Anthony, Derek Jeter, Terrell Owens, Chris Paul ve Jordan Takımının diğer sporcularının oynayacağı reklamlar, sporcuları, çocukları ve tüm insanları, ister sahada ister saha dışında, nerede olurlarsa olsunlar, her zaman potansiyellerini sonuna kadar kullanmaları için teşvik etmeyi amaçlıyor.

“EFSANELEŞMEK” sloganıyla yola çıkan kampanya, insanları, beklentilerin üzerine çıkmak ve gelenekselleşmiş spor anlayışını aşmak konusunda motive etmeyi ve onlara, mükemmeliyetin ulaşılabilecek bir şey olduğunu göstermeyi hedefliyor. Reklam kampanyasında kullanılan görüntüler, temelini Michael Jordan’ın kişisel değerlerinden ve başarı felsefesinden alan Jordan Brand’e ait temel felsefeyi simgeliyor: ‘Benzersiz Olmak, Verilen Sözde Durmak, Hak Etmek ve İlham Vermek’.
İlk AIR JORDAN ayakkabısı, 1985 yılında, Michael Jordan’ın çaylak sezonu sırasında piyasaya sürüldü ve kısa zamanda sektörün en çok satan basketbol ayakkabısı oldu. Aradan geçen 23 yıllık sürede AIR JORDAN, Zıplayan Adam (Jumpman) logosuyla, yenilikçi teknolojisiyle ve ileriye dönük moda anlayışıyla dünyanın en çok bilinen markalarından biri haline geldi.

Jordan Brand Hakkında

NIKE Inc.’in birimlerinden biri olan Jordan Brand, Michael Jordan efsanesinden yola çıkılarak hazırlanan, ünlü basketbolcunun vizyonunu ve görüşlerini taşıyan bir ayakkabı, giysi ve aksesuar markasıdır. Jordan Brand 1997 yılında sektöre girmiş ve kısa zamanda, hem kadın hem de erkekler için performans ve yaşam stili ürünlerinden oluşan eksiksiz bir koleksiyonla kullanıcılarının karşına çıkmıştır. Jordan Brand, gelirinin bir bölümünü Jordan Fundementals’a, öğretmenlere yönelik eğitim bağışları programına aktararak, toplumsal görevini de yerine getirmektedir.

Pazartesi, 21 Ocak 2008 11:03

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2008, 21:04:42 »
Dağlar
Winner
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Michael JORDAN'a 23. Yıl Şerefine Yeni Ayakkabı

Kendimi bildim bileli Jordan ayakkabılarını hiç sevmemişimdir.Bu da görünüş itibariyle pek hoşuma gitmedi. Ancak Jordan markası olarak diğer ürünlerine hayranım.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Final Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2008, 21:10:15 »
sMh
NBA Oyuncusu
*

The Best Player On The Planet

Üyelik Bilgileri

Ben şuana kadar hiçbir jordan ayakkabısını begenmemiştim bunu da beğenmedim...Dizayn hiç hos değil...
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2008, 22:28:36 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Her zaman Air Jordan Brand serisinin klasına bayılmışımır..Bu da bir harika ve 23.cü ayakkabı bu adam hala satıyor Cheesy

Favorilerim= 3,8,9,11,12,18,20,21,23

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2008, 15:48:42 »
chosen1_23_james
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

jordan ın ayakkabılarını çok ullandım özllikle jordan laney 23 le 9.5 i çok beendim görünüşte çok ii deiller ama çok rahatlar eee mj çıkarırda güsel olmzmı
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2008, 11:44:52 »
akademiprensi
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

Her zaman Air Jordan Brand serisinin klasına bayılmışımır..Bu da bir harika ve 23.cü ayakkabı bu adam hala satıyor Cheesy

Favorilerim= 3,8,9,11,12,18,20,21,23

aynen katılıyorum dostum, brand serileri inanılmaz ve rahatlık ust duzeyde. jordanın bir cok modelini kullandım, ayakkabılara öyle hayranımki yurt dısından getirtiyorum. şuanda kullandıklarım 11,13 ve 14 inanılmaz rahatlar.
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2008, 20:54:59 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Şu dikişler olmasa süper olurdu.
( Parmak )
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2008, 08:12:37 »
mahsun
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

ne zaman şatışa çıkacak acaba?
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2008, 22:24:45 »
CarmeloAnthony15
Yeni Üye

Carmelo Anthony 15 !

Üyelik Bilgileri

Gayet Güzel Şık Bir Ayakkabı Olmuş. Jordan Sevenlere Smiley
« Yanıtla #9 : 22 Haziran 2008, 22:01:16 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
All-Star

Kg#5 Kevin Garnett 4EVa!

Üyelik Bilgileri

ne zaman şatışa çıkacak acaba?

Şu an satışta olması lazım hatta ben celtics ayakkabısını almaya gittiğimde görmüştüm smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Efsaneleri » Michael Jordan (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv