+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 MIP (Hidayet Türkoğlu)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 6   Yukarı git
Konu: MIP (Hidayet Türkoğlu)  (Okunma Sayısı 2611 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Aralık 2007, 04:46:11 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
MIP (Hidayet Türkoğlu)

2007/08 Sezonu MIP tartışmaları burada yapılacak.

--------------------------------------------------------------
1985-86 - Alvin Robertson, San Antonio
1986-87 - Dale Ellis, Seattle
1987-88 - Kevin Duckworth, Portland
1988-89 - Kevin Johnson, Phoenix
1989-90 - Rony Seikaly, Miami
1990-91 - Scott Skiles, Orlando
1991-92 - Pervis Ellison, Washington
1992-93 - Mahmoud Abdul-Rauf, Denver
1993-94 - Don MacLean, Washington
1994-95 - Dana Barros, Philadelphia
1995-96 - Gheorghe Muresan, Washington
1996-97 - Isaac Austin, Miami
1997-98 - Alan Henderson, Atlanta
1998-99 - Darrell Armstrong, Orlando
1999-2000 - Jalen Rose, Indiana
2000-01 - Tracy McGrady, Orlando
2001-02 - Jermaine O'Neal, Indiana
2002-03 - Gilbert Arenas, Golden State
2003-04 - Zach Randolph, Portland
2004-05 - Bobby Simmons, LA Clippers
2005-06 - Boris Diaw, Phoenix Suns
2006-07 - Monta Ellis, Golden State
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 01:21:25 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2007, 06:10:26 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Most Improved Player (MIP Yarışı)

Benim bu yılki MIP adayım(şuana kadar): Chris Kaman. İmajıyla birlikte oyunu da çok değişti(Her ne kadar poster olunacak pozisyonlarda pay sahibi olsada) ve gelişti. Takımına büyük katkı sağlıyor. Şimdilik Kaman benim en büyük favorim.
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2007, 10:12:26 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

NBA otoritelerinden bazılarının adayı sezon başında Jason Maxiell'dı..Ve Maxiell'da bunu haksız çıkarmıyor.Bu sene oynadığı her an daha büyük bir özgüvenle oynuyor ki geçen sene en büyük sorunu hücumdu.Bu sene hücumunu da geliştirdi.
Benim iki adayım var zaten;
Maxiell ve Ronnie Brewer..Ha bir de bizim Hedo neden olmasın grin
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2007, 23:34:03 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

kesin richard jefferson ondan daha çok gelişme kaydeden adam mı var nba de şu an..adam kariyer sezonunu yaşıyor sebebi de belli ama neyse
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2007, 01:11:18 »
billups_marbury
NBA Draft'ında

billups 3. atar marbury assist yapar

Üyelik Bilgileri WWW

bence hedo çünkü hedo bu yıl gerçekten süper oynuyor ve 10 sayının altında sayı atmıyor ve takımı için çok yararlı bence hidayet alır
nba live 2008
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2007, 01:31:20 »
Kevin Durant
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Selam millet, uzun zamandır giremiyordum sınavlar yüzünden.

Kimse bahsetmemiş ama bence bu ödülü almayı hak eden isimlerin başında Beno Udrih geliyor. Geçen sene hiçbir şey yapmıyordu, bu sene Bibby'nin yokluğunda harika bir performans gösteriyor. Devam ederse ödülü alabilir.

İkinci adayım Memphis'ten Rudy Gay. Gay de bu yıl tam bir süper yıldız oldu, hem smaçlarıyla hem de savunmasıyla geleceğin all-starı olabilecek kalibrede.

Tabiikide üçüncü adayım da Ronnie Brewer olacak. Onu da yazmışlar zaten..
The Next Superstar!
« Yanıtla #6 : 14 Aralık 2007, 04:42:08 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
Moderatör
All-Star

Deeeeeetroit Basketballl

Üyelik Bilgileri

Bence önemli bir isimde gözden kaçıyor bu sene Portland bişeyler yapma çabası içindeken bu çabayı sağlayan en önemli TrialBlazer diski LaMarcus Aldridge...Çaylak sezonunda yakaladığı 9.0 sayı 5.0 ribaund ortalamasını bu sene oldukça yukarılara çekmeyi başardı ve bu sene 18.7 sayı ve 7.7 ribaund ortalamalarına ulaştı geçen seneki yakaladığı 1.2 blok ortalamasınıda aynen bu sene devam ettiriyor...

Özellikle Oden'la sakatlığıyla yaşanan şok en çok LaMarcus Aldridge'e yaradı ve oda kendisine verilen bu rölü çok iyi benimsedi ve TrialBlazers organizsyonunu mahçup etmedi bence bu sene ödülün sahibi LaMarcus Aldridge...Tabi Chris Kaman'da oldukça güçlü bir aday yani ikisi arasında çok kaldım fakat LaMarcus'un daha genç olması ödülün ona verilmesi yönündeki düşüncemi güçlendirdi...
"Biz Her Ne Kadar Kırmızı Papuçlu Şirin Kızlarla Dans Etmesini Bilmesekte,Kartalın Uçmadığı,Şahinin Bile Yuva Yapmadığı Yerde Şeytanla Dans Etmesini Biliriz."

-TÜRK ASKERİ-
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2007, 21:21:38 »
Piston
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Bence Kaman.Oyunu çok gelişti Brand in yokluğunun da payı vardır bunda tek silah pota altındaki.İnşallah all-star da olur.

Onun dışında 2.yıl oyuncularına verilmesini pek doğru bulmuyorum.Anormal gelişmeler olmadıkça tabi.Çünkü biraz daha alışmış ve tecrübe edinmiş bir oyuncu olarak oyunun gelişmesi doğaldır.

Yukarıda da denildiği gibi Udrih ve Maxiell da kuvvetli adaylar.

Hidayet e gelince.Onun alabileceğini pek zannetmiyorum onun için hedef zor da olsa allstar olmalı.
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2007, 10:18:45 »
TP
Turkish Delight
Editör
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Rudy Gay bu sene almalı bu ödülü oyununu çok geliştirmiş.

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2007, 18:48:58 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Kaman'ın öyle çok mükemmel bir çıkış yakaladığını düşünmüyorum...öyle bir şey ki Clippers draft ederken ikinci bir Olawakandi(yanlış yazmış olabilirim grin ) krizi olabilir mi diye düşünülüyordu...Ve esasında çok iyi bir çaylak yılı geçirdi,akabinde gelişen zamanlarda-yıllarda,Kaman biraz o "Clippers'ın pivot açığını dolduracak" diye gelirken bir anda bedeni oyunda kafası başka yerde imajı yaratılmıştı...Şimdi ise sadece ruhu da sahada yoksa Kaman yine aynı Kaman (hele dünkü Lakers maçından sonra buna iyice inandım)

Benim adayımda Gay...Öyle bir şey ki Gay'in gelişimi sadece 1-1.5 aylık bir dönemde oldu.Hatırlayacak arkadaşlarımız vardır NBA Europe Live turlarını...Avrupalılara karşı oynamıştılar hani...O maçları izleyenler için Gay hakkında kafalarında şöyle bir soru işaret oluşması lazımdı...Gay çok kötü şut atıyor ve kendine fazlaca güvenip baya uzaktan şutlar yolluyor,pas vermede özrü var,topu yere vuramıyor...Ama şimdi baktığımzda hem o atletliğini kaybetmemiş hem de şut atıyor,topu yere vurabiliyor...İşte buna gelişim derim ben...

Uzun oyuncuların gelişimi her zaman için daha kolaydır...Verirsin Nash,Kidd ayarında bir guard oynatır...Ya da abartmaya gerek yok onlar olmasa bile,atmaktan çok attırmayı tercih eden bir guard verirsen gene gelişir...Ama bir Sf'nin gelişimi hem de takımnda hala bilirli bir oyun kurucusu olmayan,kimin ne yapacağı belli olmayan bir takımda,düzene bağlanamayan bir takımda...İşte buna gelişim derim buna özgüven derim...buna bir sürü şey denebilir:-D Özellikle öyle kötü bir Avrupa deneyiminden sonra,tam bu adamda iş yok denilebilecek zamanda...

Neyse fazla uzatmadan benim adayım Gay...

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2007, 19:31:04 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #10 : 18 Aralık 2007, 19:30:14 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Geçtiğimiz sezon Yılın Çaylağı oldu bu sezon da MIP olursa şaşırmayacağın bir isim; B.Roy
Şuana kadar aklımda yoktu ancak Blazers'da neler yaptığını ve her geçen gün kendisini ne kadar geliştirdiğini görünce bu ödül için bana göre Roy'da önemli bir aday.
Ama Gay konusundaki görüşlere de katılıyorum..Roy'un yılın çaylağı olması bu seneki çıkışını gölgelememeli.Sonuçta geçen sene bu yarış bu sene ki gibi kısır geçiyordu.Roy bu sene baya baya NBA oyuncusu oldu.
« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2007, 21:50:21 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Benim MIP adaylarımın başında takımını tek başına taşıyan Roy geliyor.Müthiş bir mücadele örneği sergiliyor,takımının maçta winner olması için ne gerekiyorsa yapıyor ve bu erçekten müthiş bir performans. Shooting Guard olmasına rağmen takımını yönlendirme özelliği kimi zaman takımın oyun kurucusuna göre daha ağır basıyor,kimi zaman şutunu atıyor,kimi zamanda kaçan topları kovalıyor ve kimi zamanda rakibin en önemli silahlarından birini savunmakla buluyor kendini başbaşa.
Takımın bütün yükü üstünde ve Roy bu işin altından başarıyla kalktı şuana kadar.Bundan sonra da böyle devam edecektir Roy bir sakatlık filan yaşamazsa.Çünkü iş ahlakı üst düzey bir genç,genç olması ve daha doymuş seviyede olmamasıda,herşeye aç olmasıda başka bir avantaj onun ve takımı için.
Bu ödül için diğer adaylarım ise;başta Gay olmak üzere,Bynum ve Kaman'da listemde yer almakta.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2007, 22:03:18 »
demircibaris
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Roy gerçekten mütiş oynuyor. 2006 draftının ilk parlayan yıldızı oldu. benim mip adayım Roy
« Yanıtla #13 : 23 Ocak 2008, 21:21:59 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Alıntı
My pick: Andrew Bynum, Lakers
Bynum,Outlaw ve Kaman Burns'ün buradaki ilk üçü.Benim bir ay önceki yorumumda bulunan Roy-Gay-Bynum-Kaman isimlerinden ikisi burada mevcut.Outlaw yerinde Roy olabilirdi bence Burns'ün seçimi olarak.
Ödüle gelecek olursak ise,iyiden iyiye Bynum'un bendeki şansı da oldukça arttıydı şu sakatlanmadan önce,Amare'ye karşı performansı,diğer maçlardaki etkileyici savunması,Lakers'ın önemli bir oyuncusu konumuna gelmesi bir senede onu adayım yapmıştı ama şanssız bir şekilde sakatlandı Bynum.
Kaman ve Roy'un alma ihtimali de yüksek bir ihtimal,özellikle Kaman-Bynum,benim gözümde Roy'dan önce geliyor artık.

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #14 : 23 Ocak 2008, 21:28:56 »
FLASH-03
NBA Oyuncusu
*

Go Heat Go !!!

Üyelik Bilgileri

Kayman bu sezon Brand'in olmamasıyla daha çok sorumluluk aldı ve altından kalktığını kimse inkar edemez. Geçen sezon KK demişti galiba Deron hakkında 2. yıl oyuncularının olması zor oluyor yoksa Roy'da alması yüksek isimler arasında benim kafamda yer bulurdu
« Yanıtla #15 : 23 Ocak 2008, 21:51:42 »
Reignman40
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

şimdi arkadaşlar bayağı bir aday sıralamışlar ve hepsinin haklı sebepleri var şöyle bir başlarsak

1)andrew bynum : inanılmaz bir gelişim gösterdi ama bynumdan bu az çok bekleniyordu bence ona bu ödülü vermek onun potansiyeline haksızlık olur çünkü daha 20 yaşında ve çok daha sağlam istatistikler yapacağı sezonlar var bu daha başlangıç

2)rudy gay: bynum için söylediklerimizi aynen söyleyebiliriz sınırsız bir potansiyeli var ve ondan bekleenn istatistikler zaten bunlar önü açık daha çok şeyler yapacaktır

3)travis outlaw :evet o da iyi bir gelişim gösterdi ama adaylar kadar görkemli değil sayı ortalaması önceki sezona göre 3 puan arttı rebo 2 arttı evet gelişim var ama ödülü alacak kadar değil

4)ronnie brewer: büyük bir katkı yaptı ama sonuçta o bu sezon başı ilk beşe yerleşti ve ondan beklenenler belli idi maç başına süreleri 16 dakika arttı ki bu zaten istatistiklerini arttırması için yeterli bir süre

5)brandon roy: buna katılmıyorum çünkü önceki sene çaylak ödülü almış zaten istatstikleri gelişecektir onu mvp lik sezonlar beklerken bu ödül anlamsız

6)hedooo : almasını en çok istediğim adam onun süresinde öyle aman aman bir artış olmadı ama aslında görülmesede orlandonun beyni takımın pas trafiği ondan dönüyor son topları kullanıyor her şeyi yapıyor
ve sayı arttı asist arttı kısaca harika bir sezon ve gereken bir ödül

ama kendi adayımı en sona koydum evet ''Chris Kaman'' genelde dalga geçilen K-Pax lakaplı ve pek dünyalı olmadığı söylenen bir isimdi draft edileli 5 yıl olmuş ve istatistikleri de en fazla 10 sayı 10 rebo civarı gezinen bir adamdan bahsediyoruz ama bu sene elton brandin yokluğunda o pota altını tek kelimeyle sahiplendi ve en büyük yıldızı olmayan clippersi lotarya takımı yapmayan isimlerin başında geldi 17 sayı 10 rebo ve en kralı da 3 blok daha ne olsun evet sayılan 7 isim arasında bir sıralama yapıldığında hido 2.sırada olur ama bu sene bu ödül kesinlikle chris kamanın olmalı

chris kaman -----> most improved player 2007/08

kimsenin gözü arkada kalmasın bynum yeter
« Yanıtla #16 : 23 Ocak 2008, 21:55:38 »
The_Wadé
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Brandon Roy-Rudy Gay ikilisinden biri ödüle daha yakın ikiside kendisini mükemmel geliştirdi bu sezon Brandon geçen sene aldığı Yılın Çaylağı ödülünün yanına MIP'de ekleyebilir.
« Yanıtla #17 : 23 Ocak 2008, 21:58:26 »
Reignman40
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Brandon Roy-Rudy Gay ikilisinden biri ödüle daha yakın ikiside kendisini mükemmel geliştirdi bu sezon Brandon geçen sene aldığı Yılın Çaylağı ödülünün yanına MIP'de ekleyebilir.

ya benim anlamadığım lebron james de yılın çaylağı ödülünü aldı sonraki sezon istatistkelri gene arttı amarenin keza arttı yani yılın çaylağı olan adam tabiki bir sezon sonra gelişecektir beklenen o bu ödülün anlamı bu değilki brandon royu şimdiden elesek diyorum

« Yanıtla #18 : 23 Ocak 2008, 22:19:05 »
The_Wadé
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

ya benim anlamadığım lebron james de yılın çaylağı ödülünü aldı sonraki sezon istatistkelri gene arttı amarenin keza arttı yani yılın çaylağı olan adam tabiki bir sezon sonra gelişecektir beklenen o bu ödülün anlamı bu değilki brandon royu şimdiden elesek diyorum

LeBron süperstar yani istatistik olarak Brandon'la kıyaslayamazsın daha ilk senesinden neler yaptı Süperstar bir oyuncuya MIP ödülü vermek tabiki anlamsız olur ancak Brandon Roy o kadar üst seviye bir oyuncu değil bu yüzden düşüncene katılmıyorum.
« Yanıtla #19 : 23 Ocak 2008, 22:48:00 »
Reignman40
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

@ the wade

öncelikle listeye baktığında mip ödülünü alan ve daha önceden yılın çaylağı seçile bir isim yok bunun nedeni çaylak olan adam yükselecek adamdır ve yükselişi süpriz olmaz lebron süperstar sa amare değilmi sonuçta tarih yılın çaylağı olupta sonradan bir şey yapamayan adamlarla da dolu kimse doğuştan süper star olmuyor gelişerek oluyor

ikinciside royun çaylak istatistikleri 16.8 sayı 4 rebo 4 asist lebronun çaylak sezonundaki istatsitikleri 20 sayı 5 rebo 5 asist yane arada çokmu büyük fark var ve şu anda roy beklenen gelişimi göstermekte şimdi bakıldığında roy bir süperstar değilmi sana şöyle söyliyim geleceğin bir mvp adayı roya yetersiz demen yanlışın en büyüğü

üçüncüsüde bu ödülün anlamı ; listeye bakarsan isaac austinleri alan hendersonları görecekesin bu adamlar şu an nerelerde?? yane bu ödül bir nevi o sezonki yapılan gerçek çıkışı ödüllendirme sen kobeye lebrona roy a bu ödülü verenibirsin iyide bu adam zaten 2 3 sezon sonra mvp olacak ama henderson gibi kaman gibi hedo gibi adamlar olacağı en üst seviyelere çıkan adamlar ve bu adamlar bir şekilde ödüllendirirlmeli mip ödülün olayı budur bence

Sayfa: [1] 2 3 ... 6   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 MIP (Hidayet Türkoğlu)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv