« Yanıtla #20 : 23 Ocak 2008, 23:06:00 » |
|
shaq_32
|
Yav bu konuda hiç bi şey okumadım ama bana D. Howard büyük yol kat etmiş gibi geldi.Kaman'ın zaten belli bi döneme kadar takımda oluşan sakatlıklardan dolayı istatistikleri arttı.Bilemiyorum belki de Kaman olur ama Howard bu sezon çok iyi işler çıkarıyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 23 Ocak 2008, 23:10:35 » |
|
Reignman40
|
Yav bu konuda hiç bi şey okumadım ama bana D. Howard büyük yol kat etmiş gibi geldi.Kaman'ın zaten belli bi döneme kadar takımda oluşan sakatlıklardan dolayı istatistikleri arttı.Bilemiyorum belki de Kaman olur ama Howard bu sezon çok iyi işler çıkarıyo.
howard bu sene mvp adayı shaq_32 yapma...mip daha düşük profilli oyunculara veriliyor kazananların listesine baksak bir zaten her şey açık
|
|
|
|
|
|
 kimsenin gözü arkada kalmasın bynum yeter
|
|
|
« Yanıtla #22 : 23 Ocak 2008, 23:13:23 » |
|
shaq_32
|
Dedim ya bir bilgim yok hiç bişi okumadım da mvp bilemiyorum.Gerçi sende haklısın elle tutulur bişey göremiyorum.Howard da olabilir.Ama bana kalırsa ödülü almasa bile oyununu en çok bu sene geliştirdi.Hem mvp hem mıp alsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 23 Ocak 2008, 23:14:50 » |
|
Reignman40
|
Dedim ya bir bilgim yok hiç bişi okumadım da mvp bilemiyorum.Gerçi sende haklısın elle tutulur bişey göremiyorum.Howard da olabilir.Ama bana kalırsa ödülü almasa bile oyununu en çok bu sene geliştirdi.Hem mvp hem mıp alsın  olmadı bide yılın savunmacısı fln  howarda laf yok zaten hepsini hakediyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 23 Ocak 2008, 23:23:18 » |
|
Flash
|
Arkadaşlar şöyle şu soruyu 3 hafta önce sorsanız direk Kelenna Azubuike derdim....Gerçi hala adaylarımdan... Bu kişi hariç Hido,J.Maxiell,A.Mcdyess,A.Bynum,A.Bogut, gibi isimler ve çok büyük adaylarımdan biride avrupalı olduğu içinde J.Calderon... D.Granger da aklınızın bi köşesinde olsun....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #25 : 23 Ocak 2008, 23:29:43 » |
|
Dağlar
|
Arkadaşlar onca konuştuk ama John Salmons'ı unuttuk. RPG APG SPG BPG TO PPG 07-08 4,7 3,2 1,3 0,4 2,63 15,9 Career 2,6 2,3 0,8 0,2 1,27 6,8
Diğer yıllara bakacak olursak gözle görülür bir gelişme var. Maç içinde istatistiklere yansımayan faydaları da yok değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 23 Ocak 2008, 23:31:41 » |
|
Reignman40
|
granger in süreleri aynı ama artış 3 sayı civarında olmuş rebo 1 artmış bunlar ödül için çok az calderon maxiell bogut un artışları gene çok ufak bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 23 Ocak 2008, 23:33:33 » |
--
Ziyaretçi
|
Walla şaka bir yana bu sene cidden bu ödül için aday çok..Yani kim alırsa alsın çok fazla tartışılmayacak gibime geliyor..Çünkü kim alırsa alsın mutlaka hak etmiş olacak..Benim adayım şuan Roy..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 23 Ocak 2008, 23:35:37 » |
|
Reignman40
|
ne kadar çok roy çıktı şaşırdım vallahi  ama bence sayılanlar içinde alma ihtimali en az olan oyuncu daha önceden saymıştm nedenleri de kaman alacak diyorum ben hala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 23 Ocak 2008, 23:41:06 » |
--
Ziyaretçi
|
Roy'u sadece rakamsal bazda söylemiyorum yalnız; rakamların haricinde de kendisini inanılmaz geliştirdi..Blazers'ın bu noktada olmasında bence kilit adam Roy'dur...Ki gösterdiği performansla büyülüyor diyebilirim.. Maxiell'da benim bir diğer adayım onu zaten söylemiştim daha önceki msjlarımda...Tabi ben adaylarımı söylerken direk rakamları değil oyun içinde rakamlara yansımayan yönünüde ele alıyorum..(Hıncal Uluçvari oldu biraz  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 23 Ocak 2008, 23:43:27 » |
|
Reignman40
|
 fazlasıyla ama dediğim gibi listeye bakarsak yılın çaylaklarına bu ödül verilmiyor çünkü zaten adamlardan bir çıkış bekleniyor gelecek sene için maxiel içinde bence biraz duygusal davranmışsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 23 Ocak 2008, 23:54:22 » |
--
Ziyaretçi
|
Maxiell için asla duygusal bakmıyorum belirteyim..Çünkü ESPN'in değerlendirmesinde de sezon başında en önemli adaylardandı.
Uçuk rakamları yok kabul ama verdiği enerjiyi anlatmaya da gerek yok ki; 5 olan sayı ortalamasını 8.7'ye, 2.8 olan ribaunt ort. 5.6'ya 0.9 olan blok ort. 1.2'ye çıkartmış..
%50 şut ort. %53.8'e, %52.6 olan serbest atış isabet ort. %66.5'e çıkartmış..
Yani gelişimini yadsıyamayız ki ben favori olarak değil adaylarımdan biri olarak gösteriyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 23 Ocak 2008, 23:57:42 » |
|
magic mania
|
Salmons'u bu ödüle aday olarak görmüyorum,bu sabahki maçta Kaan Kural'da bahsetti nasıl bir oyuncu olduğunu Salmons'un.Küçük maçların büyük oyuncusu Salmons'un ortalamaları takımın ana silahları (Bibby,Artest,K-Mart) rotasyona girmeye başladıktan sonra düşmeye başladı ve sezon sonuna kadar daha da düşecektir.
Kaman'ın da alacağını sanmıyorum çünkü Brand'in sakatlığından dolayı bu kadar iyi Kaman,zaten bu aralar düşüşte sezon başındaki hayvanlığı kalmadı.
Bynum benim adayım biraz duygusal da olsa..
Ke duygusal davranmamış ama rakamlarda aşırı bir artma yok,tamam enerjisini anlatmaya gerek yokta bu ödüllerde daha çok istatislikler ön planda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 24 Ocak 2008, 00:11:44 » |
--
Ziyaretçi
|
Walla Dodi benim ahım yok bu işte  Şaka bir yana cidden Bynum'ın sakatlığı çok kötü oldu..Müthiş bir ivme yakalamışken tam da..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 24 Ocak 2008, 23:25:00 » |
|
TP
|
Al-Jeff müthiş yükselen grafiğiyle bu ödüle aday gibi görünüyor.Ancak takımın halini düşününce bir adım geri atıyorum.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #35 : 28 Ocak 2008, 01:11:12 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
******Andrew Bynum******
Cunku bi kac sene sonra pota altında shaq'in efsane yıllarından daha etkili olcak gibi gorunuo ve inanılmaz bi gelisme kaydetti ozellikle NCAA e gitmedii de dusunulurse Bende Bynum bunu fazlasıyla hak edio...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 30 Ocak 2008, 16:55:36 » |
IPcI
NBA Draft'ında
|
bu sene bynum alır gibi gözüküyo sakatlandıktan sonra da lakers üst üste yenilgiler aldı bynumun bu takımdaki rolü büyük we bu sene çok yol kat etti o alır ama keşke hido alsa o da mükemmel oynuyor son zamanlarda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 02 Şubat 2008, 22:07:11 » |
|
|
|
« Yanıtla #38 : 02 Şubat 2008, 22:12:40 » |
|
lordapo
|
hidayetin alma ihtimali var mı??
Bilemicem valla bynum varken ona verirlermi bu ödülü hiç sanmıyorum yane ona gelene kadar bir sürü popüler adam var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 27 Şubat 2008, 20:05:49 » |
|
TP
|
Hidayet Tükoğlu isimi son günlerde çok geçmeye başladı bu ödülde.Ama belli olmaz ne olucağı Kaman'da alabilir.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|