« Yanıtla #40 : 09 Mart 2008, 22:16:29 » |
|
lordapo
|
Sanmam caman a verceklerini ki genelde başarılı takımların gelişme gösteren oyuncularına gidiyor ödül.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 09 Mart 2008, 22:22:39 » |
HijackeR
NBA Oyuncusu
ÖSYM YAKTIN BENİ
|
Gönlümden Hidayet'in olması geçer.Bu sene takıma çok büyük katkı yapıyor son topları kullanıyor zor zamanlarda takımı ayakta tutuyor istatistikleride güzel aynı zamanda Türk oyuncu. Ancak bu sene Kamanda iyi bir değişim var. Kendini pota altında belli ediyor eski sezonlara göre çok büyük farklılıklar var. Ayakları falan çabuklaştı istatistikleri iyi bence Kaman hakediyor.
|
|
|
|
|
|
boşşşşşşşş
|
|
|
« Yanıtla #42 : 06 Nisan 2008, 18:56:48 » |
hancı
Yeni Üye
|
öncelikle herkese selamlar; al jefferson benim adayım ama caman alırsa da şaşırmam, zaten bir adam MİP olmak istiyorsa bi sezon LAC forması giysin, ister istemez rakamları artacaktır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 08 Nisan 2008, 19:27:08 » |
|
utah-mania
|
bence ya hedo yada chris kaman kaman gerçekten geliştirdi kendini ama hedo da muhteşem performans sergiliyor ikisinin de kazanacağını sanmam ama benim birincilerim onlar...
|
|
|
|
|
|
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #44 : 10 Nisan 2008, 22:12:36 » |
|
emintd21
|
hedonun yaşı biraz daha genç olsa ödüle daha yakın olabilirdi çünkü bu ödül tercihen genç oyunculara veriliyor kaman kendini çok geliştirdi bencede ödüle çok yakın ama rudy gay de iyi bir çıkış yakaladı ödülün ikisinden birine gideceğini tahmin ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 12 Nisan 2008, 23:08:06 » |
|
Can Çetin
|
NBA TV'de bugün sabah rastladım.Tartışmaların ardı arkası kesilmezken sıra MIP yarışına gelindi.Ve şöyle bir ilk 5 belirlemişlerdi;
5-Mike Dunleavy Jr. 4-LaMarcus Aldirge 3-Rajon Rondo 2-Chris Kaman 1-Hidayet Türkoğlu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2008, 23:14:15 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 12 Nisan 2008, 23:38:39 » |
|
lordapo
|
Helal adamlara akıllarına geldi böle bişey yapmak ama belli olmaz bu jonilerin işi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 13 Nisan 2008, 00:03:43 » |
|
Cpzai3
|
NBA TV'de bugün sabah rastladım.Tartışmaların ardı arkası kesilmezken sıra MIP yarışına gelindi.Ve şöyle bir ilk 5 belirlemişlerdi;
5-Mike Dunleavy Jr. 4-LaMarcus Aldirge 3-Rajon Rondo 2-Chris Kaman 1-Hidayet Türkoğlu
Nightly Mike isimli bir program. Gayet mantıklı mantıklı açıkladı adam.Dürüst bir şekilde de söyledi Kaman daha fazla maçta oynasa onu seçerdim diye.Ama bu durumda akıl var mantık var Hidonun götürmesi lazım.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #48 : 13 Nisan 2008, 00:22:19 » |
|
Can Çetin
|
Hido'nun son çeyreklerde yaptıklarını,belirtti.İstatistiklerini de geliştirdiğini hatırlattı.Aynı zamanda Lewis varken bunları yaptığını da ekledi.Takımın NBA'deki konumunu da göz önünde bulundurarak Hido'yu seçti.
He bu arada yaş faktörünü de söylemişti sanırım,yanlış olmasında.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2008, 00:25:02 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 13 Nisan 2008, 00:46:23 » |
|
lordapo
|
Valla magic de clippers a göre çıkışta doğal olarak bu ödülü geçen sene monte ellis nası aldıysa hedoda almalı ki başaralı takımın oyuncularını ödüllendirir genelde nba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 13 Nisan 2008, 09:25:24 » |
|
Mustafa
|
Rondo'ya verlmesinden korkuyorum bana göre Hido'ya en yakın rakip o.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 13 Nisan 2008, 19:22:44 » |
|
Cpzai3
|
Hido'nun son çeyreklerde yaptıklarını,belirtti.İstatistiklerini de geliştirdiğini hatırlattı.Aynı zamanda Lewis varken bunları yaptığını da ekledi.Takımın NBA'deki konumunu da göz önünde bulundurarak Hido'yu seçti.
He bu arada yaş faktörünü de söylemişti sanırım,yanlış olmasında.
Yok abi.. Yaş faktöründen bizim Türk spikerler bahsetmişti bir maçta.Ordan aklında kalmıştır herhalde.
|
|
|
|
|
|
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #52 : 13 Nisan 2008, 19:44:02 » |
|
lordapo
|
Rondo'ya verlmesinden korkuyorum bana göre Hido'ya en yakın rakip o.
Valla belli olmaz ki her sene bir film çıkıyor ki boston don birini ödüllendircez davasına kıla gitmez hedo nun hakkı umarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 16 Nisan 2008, 16:38:53 » |
fkocphx
Yeni Üye
|
hedonun yası bi handikap o yuzden bynum olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 16 Nisan 2008, 19:55:19 » |
|
FernandoTorres
|
hedonun yası bi handikap o yuzden bynum olur
Bynum'un alması imkansız denilebilecek durumda. Sezonun yarısından fazlasını kaçıran adama bu ödül verilmez. Hidayet'in bu ödülü almasını istiyorum fakat Rudy Gay'e de verilebileceğinden şüpheliyim yaş konusundan dolayı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 16 Nisan 2008, 19:55:55 » |
|
Cpzai3
|
Bence tam tersi.Gençken gelişmek nispeten kolay. Hido bu yaşta gelişme gösterdiği için bence daha avantajlı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 16 Nisan 2008, 20:43:36 » |
|
steve-nash
|
Bence tam tersi.Gençken gelişmek nispeten kolay. Hido bu yaşta gelişme gösterdiği için bence daha avantajlı.
evt yas bu yasta gelisme gostemesi hido ya avantaj saglaycaktir takımın ayrica hido alamazsa buyuk bir ihtimalle rondo alir cunku takım performansina baglı olarak oda buyuk bir gelisme gosterdi ama en buyuk favori tabi ki hido espn e gorede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 19 Nisan 2008, 10:26:04 » |
halvet
NBA Draft'ında
I Love This Game
|
Bencede yaşla bir alakası yok. bu yaşta performansını bu kadar arttırması gerçekten harika . Hedo nun başarıları bizi çok gururlandırıyor umarım ödülü alır. Espn de yapılan ankette açık ara lider bu arada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 19 Nisan 2008, 14:09:15 » |
|
Big_Ben
|
İki hafta üst üste haftanın oyuncusu bir kere de ayın oyuncusu seçildi..
Ortalamaları: 19.5 sayı 5.7 ribaund 5 asist Takımı çıkışta...
Hedo'ya bu ödül verilmezse çok şaşırırım.. İnşallah Boston'lu Rondo'ya bu ödülü vermek gibi bi saçmalık yapmazlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 20 Nisan 2008, 13:04:29 » |
mvp d-wade3
NBA Oyuncusu
NBA'de Oynayan Oyuncular:Dwyane Wade ve diğerleri
|
Şu anda her yerde 1.aday olarak gösterilen Hido benim de adayım.Sakatlanmasa Bynum çok zorlardı.Şimdilik en büyük rakibi Chris Kaman.Ama Rondo da alabilir.Doğrusu şaşırmam.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2008, 13:06:23 Gönderen: mvp d-wade3 »
|
|
|
|
|
|