« Yanıtla #80 : 28 Nisan 2008, 21:30:22 » |
|
Kq5
|
Hedoo'nun MİP olacağını hemen hemen hepimiz biliyorduk ve bu haber ile kesinleşmiş oldu helal olsun sana hedoo all star olamadın ama MİP ödülünü almayı bildin türkiyeyi gururlandırmış oldun  bu arada en yakın rakibi dediğimiz dunleavy ise 6.sırada yer bulabilmiş 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 21:47:13 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #81 : 28 Nisan 2008, 21:43:46 » |
|
Langirt22
|
Dogrusu Mustafa nin verdigi linke baktim kim ne kadar oy almis diye.Bi de ne göreyim Shaquille O'Neal 1 oy 3 puan almis acaba kim verdi merak ettim dogrusu 
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #82 : 28 Nisan 2008, 21:45:02 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Bravo valla Haketmişdi zaten Umarım ilerde daha büyükleri gelir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #83 : 28 Nisan 2008, 22:32:26 » |
|
sLeveN_kLevereR
|
ne kadar gururlansak az bu kadar büyük organizasyon ve bukadar büyük oyuncuların içersinde böyle büyük bir onura laik görülmek gerçekten müthiş birşey çok teşekkür ediyorum .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #84 : 28 Nisan 2008, 22:40:54 » |
|
Beliar
|
Helal olsun Hidayet..Bizleri çok gururlandırdın...
Gelecek senelerde daha iyi performanslarını bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #85 : 29 Nisan 2008, 01:04:37 » |
khanlu...
NBA Draft'ında
|
Açıkcası hedo kaan kural ın yıllardır savunduğu peja lıktan kirilenko luğa terfisi bu ödülü getirdi ki keza otis sözleşmesi bitince ona yağlı bağlaı bir kontrat vermek zorunda kalıcak ki bu performans ona 10 m $ lık kontrat sağlar gelecek sezon sonunda.
öyle bi durum olmıcak hocam çünkü hido yu bu yaz takas edecekler arroyo yuda koyup beraber yaklaşık 8-10 milyon dolarlık bi guard alıcaklar.benim mantığım bunu gerektiriyor.çünkü howard artık gelişiminde büyük basamak atladı artık ona sağlam bi oyunkurucu lazım.orlandoda bunu düşünerek hidoyu takas edecektir...arıca howard 25yaşa kadar şamp. olamazsa orlandodan ayrılacaktır bana göre otis te bunu düşünüyordur...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 01:07:00 Gönderen: khanlu... »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #86 : 29 Nisan 2008, 02:24:25 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Sonuna kadar hakketti Hedo gururumuz bizim helal olsun walla
Seneyede böyle devam ederse eğer Hedo eminim çok fazla adı duyulacak bizi gururlandırmaya devam edicektir
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #87 : 29 Nisan 2008, 12:45:43 » |
|
fadeaway86
|
Sacma buldum.. bana gore bu ödül 2-3 yıl en fazla 4 yıl oynayan oyunculara gitmeli.Yani 99-2000 den beri ornekleri var.. 8.yılında.. en cok gelisme gosteren.. Şaka gibi ya.Mutombo alsaymış bari.Allahım ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #88 : 29 Nisan 2008, 13:01:20 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Ya adamın yaşını neden bu kadar dert ediyorsunuz? Hido'nun bu sene Orlandonun sisteminde ne kadar önemli bir oyuncu olduğunun farkında değilsiniz herhalde.. Orlando'nun en büyük parçalarından biri haline geldi onsuz takım zorlanıyor.. Howard'ı Hido besliyor ne saçması Allah aşkına ya ? Asıl sizin dedikleriniz saçma.. Adam haketmiş Bizim kanımızdan bizim ırkımızdan biri gurur duyacağınıza çamur atıyorsunuz? 8. senesinde kazanmış olabilir ama sonuç olarak hak etti.. Bu sezon içinde ondan başka gözle görülür bi çıkış yakalayan istikrarlı olan bir oyuncu daha yok. Sonuna kadar hak etti. Çokta sevindim.. Başarılarının devamını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #89 : 29 Nisan 2008, 14:24:34 » |
|
OğuzCan
|
Sacma buldum.. bana gore bu ödül 2-3 yıl en fazla 4 yıl oynayan oyunculara gitmeli.Yani 99-2000 den beri ornekleri var.. 8.yılında.. en cok gelisme gosteren.. Şaka gibi ya.Mutombo alsaymış bari.Allahım ya  Ne alaka 8 yıldır NBA'de oynayan oyuncu diğer sezonlarına göre büyük bir patlama yaşıyor neden alamasın??? Hido sonuna kadar hak etti. Çok sevindim bende.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #90 : 29 Nisan 2008, 16:12:26 » |
|
Kaan Mert
|
Tebrikler Hedo helal olsun MIP oldun sırada All-Star var.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #91 : 29 Nisan 2008, 16:55:21 » |
|
Suns Fan
|
Sacma buldum.. bana gore bu ödül 2-3 yıl en fazla 4 yıl oynayan oyunculara gitmeli.Yani 99-2000 den beri ornekleri var.. 8.yılında.. en cok gelisme gosteren.. Şaka gibi ya.Mutombo alsaymış bari.Allahım ya  Ben de senden bu mesajı bekliyordum. Helal olsun Hedo !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #92 : 29 Nisan 2008, 17:16:16 » |
|
Cpzai3
|
Bence 8 inci yılında olması ekstradan bir avantaj bu ödül yolunda. 23 24 yaşında gelişen çok adam var, ama 30 una yaklaşmışken oyununda böyle bir değişim göstermek muazzam birşey.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #93 : 30 Nisan 2008, 19:54:49 » |
|
BALKI
|
söylenecek pek bişey yok.HELAL OLSUN HİDO...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #94 : 01 Mayıs 2008, 02:34:06 » |
|
streetglow
|
hatırlarsınız celtics'i yıkan o son saniye 3lüğünü... P.Pierce'nın üstündendi,maçtan sonraki röportajında:''o ana kadar kendimi iyi bir savunmacı sanırdım'' demiştir bu adam hidayet karşısında,var mı ötesi?fazlasıyla hak etti ki 2. olan A.Jamison'ı puanları 2ye katlamış durumda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #95 : 06 Mayıs 2008, 19:49:44 » |
|
mertsas
|
8. yılında bu ödülü olması oyuncuların sadece 3. veya 4. yıllarında kendilerini geliştirmediklerini göstermiştir ve bu ödüle de yeni bir boyut kazandırmıştır.Geçen sene memoyla bu sene de hidoyla gururlandık.İnşallah başarıları devam eder.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #96 : 23 Haziran 2008, 13:12:34 » |
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
Phoneix Suns
|
mıp adaylarından biri Kaman'dı ma sobnra Magette takımın liderliğini ele aldı.O'na çaylak Thornton'da katılınca Kaman'ın hücumdaki etkinliği iyice azaldı büyük bir düşüş başladı.Sonra ortalamaları bayaa düştü ama Hedo performansını hiç bi zaman düşürmedi ve bu ödülü hakkıyla almayı başardı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #97 : 03 Temmuz 2008, 23:29:14 » |
BlacK_SmokE
SixouL
Starter

Shooting... Shooting... Shooting...
|
hido zaten en çok hakeden oyuncuydu türküm diye söylemiyorum allstarı da ray allen'dan daha çok hakediyodu SAYI RİB. ASİST hido: 19.5 5.7 5.0 allen: 17.4 3.7 3.1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #98 : 10 Temmuz 2008, 01:50:06 » |
ronartested
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
hido zaten en çok hakeden oyuncuydu türküm diye söylemiyorum allstarı da ray allen'dan daha çok hakediyodu SAYI RİB. ASİST hido: 19.5 5.7 5.0 allen: 17.4 3.7 3.1
Bu farklı bir olay kardeş.Hedo MIP sonuna kadar haketti ama All-starlık bilemiyorum.Sen bire bir HEDO-ALLEN karşılaştırması yapmışsın bir de takım karşılaştırması yapsan ortaya ne çıkar.Boston'da iki tane süper skorer adam var Garnett ve Pierce Allen bunların yanında oynuyor.Sen sanıyomusun ki Hedo Boston'da olsa Allen'Dan iyi istatistikler tutturacak.İhtimal bile vermem.Ama bir gerçek var Hedo bu yıl kimsenin beklemediği bir anda,yaşta müthiş bir patlama yaptı.Kardeş sen ne kadar Türk olduğum için demiyorum desen de biraz Türklüğüne kapılmışsın
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın$$ Life is Money $$
|
|
|
« Yanıtla #99 : 10 Temmuz 2008, 16:32:42 » |
BlacK_SmokE
SixouL
Starter

Shooting... Shooting... Shooting...
|
Bu farklı bir olay kardeş.Hedo MIP sonuna kadar haketti ama All-starlık bilemiyorum.Sen bire bir HEDO-ALLEN karşılaştırması yapmışsın bir de takım karşılaştırması yapsan ortaya ne çıkar.Boston'da iki tane süper skorer adam var Garnett ve Pierce Allen bunların yanında oynuyor.Sen sanıyomusun ki Hedo Boston'da olsa Allen'Dan iyi istatistikler tutturacak.İhtimal bile vermem.Ama bir gerçek var Hedo bu yıl kimsenin beklemediği bir anda,yaşta müthiş bir patlama yaptı.Kardeş sen ne kadar Türk olduğum için demiyorum desen de biraz Türklüğüne kapılmışsın ohhooo, nba'de bunun gibi bir sürü örnek var, o şekilde bakarsan işin içinden çıkamazsın, herkes eline geçen fırsatı değerlendirip, all-star'da oynamaya çalışıyor, hidayet de en iyi şekilde değerlendirdi, bi kere garnett'le ray allen'ın pozisyonu apayrı, haa yine de etkiler diyosan dwight howard da hido'yu etkiler o zaman, boston'da paul pierce varsa orlando'da da lewis var n'olmuş yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|