« : 11 Şubat 2009, 09:55:19 » |
|
Prestij
|
Cleveland Cavaliers'ın bu sezonki müthiş oyununda LeBron James ile birlikte büyük paya sahip olan Maurice Williams, Toronto Raptors'ın yıldız uzunu Chris Bosh'un yerine allstar'a davet edildi.
Daha önce koç seçimleri açıklandığında isminin olmaması; daha sonra da sakat olan Jameer Nelson'ın yerine kendisinin değil de Ray Allen'ın alınmasına oldukça bozulan ve kızgınlığını sözleriyle dile getiren Mo Williams sonunda amacına ulaşmış oldu.
Bu sabaha karşı oynanan Indiana maçından önce haberi alan Mo Williams: 'Bu gerçekten harika bir şey. Kendim için, takım arkadaşlarım ve koçum için heyecan verici bir olay' diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2009, 11:36:45 » |
|
TP
|
Eğer bu haber resmileşirse bir kez daha görülecekki;
Medya All-star olmakta en büyük etken.
Ulan Bosh'u pivot yedeği seçtiniz zaten F-C diye alıyorsunuz sakatlanınca guard seçiyorsunuz.Bu kadarda rezilillik olmaz.Hani demicem diyorum ama Hidayet nerede?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2009, 16:41:03 » |
|
Dağlar
|
Eğer bu haber resmileşirse bir kez daha görülecekki;
Medya All-star olmakta en büyük etken.
Ulan Bosh'u pivot yedeği seçtiniz zaten F-C diye alıyorsunuz sakatlanınca guard seçiyorsunuz.Bu kadarda rezilillik olmaz.Hani demicem diyorum ama Hidayet nerede?
İnan Memo doğu'da olsa yine seçilmezdi. Seçen güzide insanlar Nelson'ın boşluğunu doldurmak amacıyla Mo'yu kadroya dahil ettilerini savunuyorlardı... Sanki NBA Finali!! Rotasyon... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2009, 16:46:24 » |
|
CaRTeR
|
Nba playoff finaline çevirdiler valla.Her oyuncu ciddi yapılı görev adamı var şut atan var ama bakıyoruz zevk veren adam göremiyorum katılan oyunculara haksızlık etmeyelim onlarda mükemmel oynuyor ama şurda Allstar yılda bir kez oluyor gidin Vince Carter koyun Meloyu koyun o olmadı Hidayet zaten konu açmıyorum mvp seçilse yine almazlar kadroya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2009, 17:31:11 » |
|
Barracuda
|
bi kere zaten lebronla mo williamsın açıklamalarını anlamıyorum.. çok abarttılar %100 hakediyomuş gibi..all-starı hakedecek bi oyuncu değil demicem ama carterdan ve hidodan daha çok hakettiğini de söyleyemicem.. yazık oldu cartera hidoya.. ayrıca doğu konferansında garnett ve howarddan başka doğru dürüst uzun yok bi de üstüne guard alıyolar.. saçmalık..
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2009, 17:46:24 » |
|
Sergio_Ramos#15
|
Ya..Ne diyim ya..Sizin..PF adam sakatlanıyor orda mis gibi Hido dururken kimi alıyorlar?Ne denebilir ki..
VC'yi de bir daha All-Stara almayacaklar galiba.Helal olsun.Artık Türk All-stardan farkı kalmaz.Herkes 3lük sallar.
Igoudala'dan hiç bahsetmiyorum.Adam hem oynuyor hem uçup kaçıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2009, 19:04:23 » |
|
ÖZGÜRRR
|
williams kimdir ya orda aslan gibi carter ve hedo varken bu adamda neyin nesi madem oyun kurucu alacaktın ilk önce allen i niye seçtin hadi onu geçtim oyun kurucu bile alsan rondo bu pozisyonda mo dan çok daha iyi
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Şubat 2009, 19:18:45 » |
|
Prestij
|
Yaa asıl sorun, yedekleri koçlara seçtirirken, kadrodan sakatlanan oyuncunun yerine gelecek oyuncuyu David Stern'ün seçmesi. Burada bir tutarsızlık var zaten. Bırak ona da koçlar karar versin. Tamam koç seçimleri de bazen çok kötü olabiliyor ama en azından koçlar PF sakatlanınca kadroya bir oyun kurucu almanın dezavantajını daha iyi bilirler herhalde. Bu olay sürdükçe bence daha böyle çok örnekle karşılacağız bana göre.
Mo Williams'ın seçilmesine gelince.... Allstara oyuncu seçilirken şu kriterden bahsedilir genelde. Oyuncunun tek sezonluk oyununa bakmayacaksın. Bu sene dursun, önümüzdeki sezon da aynı istikrarı sürdürürse al kadroya. Hedo geçen sezon sırf bu nedenden ötürü kadroya alınmadı. Bu sene de aynı oyunu devam ettiremeyince giremedi allstarlar arasına. Mo Williams ise sırf bu düşünceyle seçilmemeliydi. Hatta Jameer Nelson da. Seçimler birbiriyle çok çelişiyor aslında. Ray Allen da öyle ahım şahım bir oyun sergilememesine rağmen, oyunundaki devamlılığa, geçmiş yılların hatrına alınıyor bana göre. Ray Allen seçimiyle, Nelson seçimi tam bir tezat oluşturuyor benim düşüncemde. Allstar seçimlerinde belli kriterler belirlenmedikten sonra, biz de böyle berbat seçimli maçlar izlemeye devam edeceğiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2009, 19:45:32 » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : 11 Şubat 2009, 20:18:22 » |
|
Barracuda
|
Yaa asıl sorun, yedekleri koçlara seçtirirken, kadrodan sakatlanan oyuncunun yerine gelecek oyuncuyu David Stern'ün seçmesi. Burada bir tutarsızlık var zaten. Bırak ona da koçlar karar versin. Tamam koç seçimleri de bazen çok kötü olabiliyor ama en azından koçlar PF sakatlanınca kadroya bir oyun kurucu almanın dezavantajını daha iyi bilirler herhalde. Bu olay sürdükçe bence daha böyle çok örnekle karşılacağız bana göre.
Mo Williams'ın seçilmesine gelince.... Allstara oyuncu seçilirken şu kriterden bahsedilir genelde. Oyuncunun tek sezonluk oyununa bakmayacaksın. Bu sene dursun, önümüzdeki sezon da aynı istikrarı sürdürürse al kadroya. Hedo geçen sezon sırf bu nedenden ötürü kadroya alınmadı. Bu sene de aynı oyunu devam ettiremeyince giremedi allstarlar arasına. Mo Williams ise sırf bu düşünceyle seçilmemeliydi. Hatta Jameer Nelson da. Seçimler birbiriyle çok çelişiyor aslında. Ray Allen da öyle ahım şahım bir oyun sergilememesine rağmen, oyunundaki devamlılığa, geçmiş yılların hatrına alınıyor bana göre. Ray Allen seçimiyle, Nelson seçimi tam bir tezat oluşturuyor benim düşüncemde. Allstar seçimlerinde belli kriterler belirlenmedikten sonra, biz de böyle berbat seçimli maçlar izlemeye devam edeceğiz.
o kriterlere uymadıklarının en büyük örneği vince carterı almamak.. nelson sakatladın sg aldılar.. ben buna karşı çıkmadım.. zaten pg pozisyonunda yedekler arasında devin harris de var ayrıca allen da bunu hakediyodu.. ama pf sakatlanınca gittiler pg aldılar.. aldıkları isim de mo williams.. senin dediğin kritere tamamen zıt.. onu alana kadar sf hedoyu al sg carterı al pf jamisonu al sf iguodalayı al.. bu dediğim isimlerin tamamı williamstan daha çok hakedio all-star olmayı.. ayrıca bu oyuncular senin dediğin kritere uyan ve kendini ispatlamış oyuncular.. bu seneki yedek seçimleri gerçekten çok saçma.. inşallah yedekler oynamaz ilk beşler tüm maçı götürür..  (+bilgi; böyle bişey olamicak malesef  )
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2009, 20:24:51 » |
|
maliboz
|
bence bu seçim kesinlikle lebronun açıklamalarıyla alakalı.o yüzden rahatlıkla söyleyebilirizki seçimler kesinlikle objektif değil.hido nun kıçınıda yırtsa seçilmiyeceğini öğrenmiş olduk ...
|
|
|
|
|
|
''Kariyerim boyunca 9000 den fazla şut kaçırdım.Nerdeyse 300 maç kaybettim.26 kere, maçı kazandırmak için son şut bana verildi ve kaçırdım.Hayatımda tekrar tekrar ve tekrar başarısız oldum.Ve işte bu yuzden başardım.'' MICHAEL JORDAN
|
|
|
« Yanıtla #11 : 13 Şubat 2009, 21:25:45 » |
|
AlonZoMourning
|
bence bu seçim kesinlikle lebronun açıklamalarıyla alakalı.o yüzden rahatlıkla söyleyebilirizki seçimler kesinlikle objektif değil.hido nun kıçınıda yırtsa seçilmiyeceğini öğrenmiş olduk ...
Bu yıl Hido'nun hak ettiğini söyleyemeyiz bence.Tamam geçen sene all-star olmalıydı fakat bu yıl Hido'nun çok iyi performans verdiğini söylemek zor.O yüzden Hido kıçını yırtsın mutlaka all-star olacaktır.Stern'ün borcu var ve NBA'de borç! dediğimiz olaylar unutulmuyor.Tartışmayı bırakın Mo-Will,all-star olduğunun ertesinde 43 sayı falan attı.Olmalı mı?Hayır.Ama oldu işte bence Hido'dan da fazla hak etti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2009, 21:30:11 » |
|
Sergio_Ramos#15
|
[ bence bu seçim kesinlikle lebronun açıklamalarıyla alakalı.o yüzden rahatlıkla söyleyebilirizki seçimler kesinlikle objektif değil.hido nun kıçınıda yırtsa seçilmiyeceğini öğrenmiş olduk ...
Bu yıl Hido'nun hak ettiğini söyleyemeyiz bence.Tamam geçen sene all-star olmalıydı fakat bu yıl Hido'nun çok iyi performans verdiğini söylemek zor.O yüzden Hido kıçını yırtsın mutlaka all-star olacaktır.Stern'ün borcu var ve NBA'de borç! dediğimiz olaylar unutulmuyor.Tartışmayı bırakın Mo-Will,all-star olduğunun ertesinde 43 sayı falan attı.Olmalı mı?Hayır.Ama oldu işte bence Hido'dan da fazla hak etti. Abi peki Iggy'den ne kadar fazla hak etti?Carter'dan bahsetmiyeceğim bıktım artık.Seçmezlerse seçmesinler.Kaç tane 20-6-6 lık maç oynadı Igoudala.Ayrıca şov ise şovunu da sonuna kadar yapar.Ağladılar zırladılar diye Mo.Tamam iyi de...Neyse ya.Bakalım nasol geçicek bu All-Star?  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2009, 11:50:38 » |
haydut733
NBA Draft'ında
|
bence mo-will secilmesi dogu liderinin tek oyuncu ile temsil edilmesini engellemek. hem gecen sene hedo seçilmediginde lebron şöyle konuşmuştu 'kadroda dogu 3.sünden tek bir oyuncu var, bencede hedo da olmalıydı' hepimiz bu sözleri takdirle karşılamıştık (en azından ben öle karşılaştırmıştım) ha bencede vince cartersız all star maçı izemek keyifsiz olacak ama nets ten iki oyuncu alıp dogu liderinden tek oyuncu olması haksızlık olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2009, 16:19:21 » |
Tayqun
Yeni Üye
|
artık kafamızda klişeleşti ama all stardaki adamlarda mesela ben shaq ı all star görmesem üzülürüm izlemem. Sonuçta belirli yıllar oynadıktan sonra biraz olayı geyiğe almaya başlıyor oyuncularda. Aksi taktirde bknz lebrona ilk all star mvp alırken sanki ciddi ciddi maç oynuyormuş gibi takıldı ve işin tadına varamadık. Ne bileyim vince carter ın 3 4 yıl önce panyeden sektirip vurdugu smaç , shaq ın memoyla 1 e 1 i . Yani keyif veren şeyler bunlar aslında .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 15 Şubat 2009, 14:14:50 » |
alessio
Yeni Üye
|
mo williams all star olmayı haketti mi? istatistikleri pek parlak olmasa da bu istatistikleri leBron'a rağmen elde etmesi(burda leBron'un bencil olduğunu değil tek başına bi cleveland kadar istatistiğe sahip olmasını ve takımın ihtiyacı olduğu herşeyi karşılarken williams'a da bişeyler kaldığını kastediyorum),o geldikten sonra takımın gösterdiği aşama ve nihayet bulundu dediğimiz 2. adam olması onun hakettiğini gösteriyor. peki lakers maçları gibi leBronun yavaşlatılabildiği maçlarda duruma el koyamaması,40 küsür sayı attığı maçların kolay kazanılan maçlar olmasına ne demeli.mesela kobe sakat olsa veya kötü oynasa lakersın maçı götürebilecek gasol,odom,bynum gibi elemanları varken clevelandında mo williamsı var diyebiliyormuyuz?(valla ben diyemiyorum) ha jameer nelsondan daha mı az hakediyor.o da hyr.değüşük bi durum. hidayetin seçilmemesine gelince. bi kere hidayetin geçen seneki performansının ltında kaldığı ve bu yüzden seçilmediği yönündeki yorumlara katılmıyorum.19-5-5 olan istatistik 17-5-5 olunca bu önceki performansı gösterememek mi oluyor?yani bi oyuncunun şut yüzdesi %bir kaç düşerse helede savunmalar onun ne denli tehlikeli bi adam olduğu kanısına vardıktan sonra performansı düşmüş oluyo.ilginç.hidayet maçta 20-6-5 yapıyo nba.com da tek bi cümle yok hedo için.orlandomagic.com da hedo sanki jj redick miş gibi yorumlar yapılıyor.bana biten kontratı öncesi yapılan bi politikaymış gibi geliyor. şu anda sayı+ribaund+asist toplamında lewis ten daha iyi durumda.3'lük yüzdesi daha kötü.%36.aman ne kadar da düşükmüş.%41 le atan cook 3 sayı yarışmasını kazanırken hem de..tabi biri bana şut hazırlasın da nba nın en çok 3'lük atan adamı olıym diyemiyor.lewis'in 110 milyonu cukka etmesine rağmen 4 numara oynayıp fedakarlık!! yaptığı boy boy gazetelerde dolaşırken hido jameer malının yönetemediği takımı yönetmekle meşgul.utanmaz herifler hido savunma yapmıyo diye yaygara yapıyolar ulan bilupsın jameer i haşat ettiği günleri ne çabuk unuttunuz.aaa tabi prince hedo yu bloklamıştı o seride.lewis 4 numarada fedakarlık ediyor.delirecem.yaw karşındaki adam sana el uzatana kadar saatler geçiyor,3'lükleri takır takı atıyon hayırsız. all star a ne için yedek alırlarsa alsınlar,hido jameerden de williamsdan da(kaldı ki bunlaradan da daha ii guard olur kesinlikle). hatta lewisten dedaha çok hak ediyor. yok iice darlandım ben.devam edersem atılacam forumdan.hay sizin allstarınıza....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|