+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu ArşiviKonu:
 Most Valuable Player (Kobe Bryant)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Yukarı git
Konu: Most Valuable Player (Kobe Bryant)  (Okunma Sayısı 7010 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Aralık 2007, 04:43:06 »
--
Ziyaretçi

2007/08 Sezonu MVP Yarışıyla ilgili tüm tartışmaların yapılacağı topic.

--------------------------------------------------------------------------------

1955-56 - Bob Pettit, St. Louis
1956-57 - Bob Cousy, Boston
1957-58 - Bill Russell, Boston
1958-59 - Bob Pettit, St. Louis
1959-60 - Wilt Chamberlain, Philadelphia
1960-61 - Bill Russell, Boston
1961-62 - Bill Russell, Boston
1962-63 - Bill Russell, Boston
1963-64 - Oscar Robertson, Cincinnati
1964-65 - Bill Russell, Boston
1965-66 - Wilt Chamberlain, Philadelphia
1966-67 - Wilt Chamberlain, Phildadelphia
1967-68 - Wilt Chamberlain, Philadelphia
1968-69 - Wes Unseld, Baltimore
1969-70 - Willis Reed, New York
1970-71 - Kareem Abdul-Jabbar, Milwaukee
1971-72 - Kareem Abdul-Jabbar, Milwaukee
1972-73 - Dave Cowens, Boston
1973-74 - Kareem Abdul-Jabbar, Milwaukee
1974-75 - Bob McAdoo, Buffalo
1975-76 - Kareem Abdul-Jabbar, Los Angeles
1976-77 - Kareem Abdul-Jabbar, Los Angeles
1977-78 - Bill Walton, Portland
1978-79 - Moses Malone, Houston
1979-80 - Kareem Abdul-Jabbar, Los Angeles
1980-81 - Julius Erving, Philadelphia
1981-82 - Moses Malone, Houston
1982-83 - Moses Malone, Philadelphia
1983-84 - Larry Bird, Boston
1984-85 - Larry Bird, Boston
1985-86 - Larry Bird, Boston
1986-87 - Magic Johnson, Los Angeles Lakers
1987-88 - Michael Jordan, Chicago
1988-89 - Magic Johnson, Los Angeles Lakers
1989-90 - Magic Johnson, Los Angeles Lakers
1990-91 - Michael Jordan, Chicago
1991-92 - Michael Jordan, Chicago
1992-93 - Charles Barkley, Phoenix
1993-94 - Hakeem Olajuwon, Houston
1994-95 - David Robinson, San Antonio
1995-96 - Michael Jordan, Chicago
1996-97 - Karl Malone, Utah
1997-98 - Michael Jordan, Chicago
1998-99 - Karl Malone, Utah
1999-00 - Shaquille O'Neal, Los Angeles Lakers
2000-01 - Allen Iverson, Philadelphia
2001-02 - Tim Duncan, San Antonio
2002-03 - Tim Duncan, San Antonio
2003-04 - Kevin Garnett, Minnesota
2004-05 - Steve Nash, Phoenix
2005-06 - Steve Nash, Phoenix
2006-7 - Dirk Nowtizki, Dallas
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 09:03:57 Gönderen: Deron Williams » Logged
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2007, 07:13:46 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: Most Valuable Player (MVP Yarışı)

Bu sene Dırk olamaz böyle giderse,bence olmamalıda,nash sezona her zamanki gibi bomba gibi başladı ama onu secerlerse isyan çıkar bu sene imkansız gibi dursada yani secilemeyecek olsada ben wade'i düşünüyorum sakatlıktan döndü ve %100 sağlam gözüküyor bu aralar.. NAZAR DEĞMESSE adaylar arasında yer alacağını düşünüyorum,onun dışında kobe artık mvp olsun diyorum.. Ek olarakta tmac geçiyor gönlümden bu sene onda bambaşka birşey var sanki..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2007, 10:09:16 »
--
Ziyaretçi

Şuan görünen aslında net birşey yok ki böyle giderse de net birşey olacağını sanmam.
Cavaliers'ın play-off'a girmesinden ziyade nerede bitireceği önemli.Şayet kıl payı play-off yaparlarda James MVP olursa adama derler ki Kobe'yi niye yapmadınız..
Nash ve Dirk olmaz artık..Orlando böyle giderse Howard böyle devam ederse güçlü bir aday benim için.Miami çok sallantıda gidiyor.Wade kendini bulsada Miami'nin performansı etkileyecek onu.
Tabi bunları takım performansları da etkili olduğu için söylüyroum.Aslında bu sene sürpriz isimlerden MVP çıkabilir..Howard gibi.
Zaman gösterecek tabi..
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2007, 23:06:25 »
Beliar
Rookie
**

Pierce league's best player hadi ulan!

Üyelik Bilgileri

Kevin Garnett veya Dwight howard..

kg takımın galibiyet yüzdesinden kazanıyor.Howard istatistiklerde çok önde.Düşüş yaşıyorlar ama toparlanırlarsa howard ı kimse geçemez tam bir canavar adam..
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2007, 18:55:26 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Yani gene ilginç gelebilir ama ben Howard'a vermezler diyorum...Yanlış anlaşılmasın haketmez değil,vermez daha doğrusu,verEmezler gibime geliyor(şimdi bunu açıkla demesin kimse grin çünkü tarifi yok.Bu tip işlerin,"dolap"ların döndüğü NBA'i az biraz takip edenler anlayacaktır demek istediğimi.)

Özellikle bir kaç sezondur haketme düzeyine gelen bu sezon hayvani işler yapan James'e gidecektir...Olası soruyu yani "Kobe'ye niye vermediniz" i de şöyle açıklayabilirim ki;o ve o sezonlar Kobe dışında hem takımsal,hem bireysel istatistikleri çok iyi olan Kobe'den daha iyi "mazeret"i olan oyuncular vardı...Bu bir neden olabilir...Başka da sayabiliriz tabi...Ama en barizi bu...

Ben Cavs 5 veya üstünden play-offlara girerse kesin,7-6 üstü riskli,8 den girerse olamaz diyorum grin Yoksa şu şartlarda Lebron7dan daha çok haketeden biri yok...(Howard dışında,onu da açıkladım zaten)
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2007, 23:14:26 »
Tomahawk
Yeni Üye

ThE nUmBeR #1

Üyelik Bilgileri

Bencede böyle olursa Howard'a wermezler büyük bir ihtimalle James weya Kobe olucak MVP:D
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2007, 13:51:47 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Howard hak ediyor ama nba de dönen dolaplar yüzünden verceklerini sanmam yane geçen
slam dunk rezaletini kimse unutmadı kobe ve james en büyük pazarlama malzemesi ama tek
umudum ana sponsor adidas ın d-how ile sponsorluk anlaşması olması 

« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2007, 14:27:32 »
sMh
Rookie
**

The Best Player On The Planet

Üyelik Bilgileri

Bence Kevin Garnett veya D.Howard howard bıraz zor boston fınale fılan yukselırse kesın Kg olur...
« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2008, 01:13:40 »
Reignman40
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

shaq gittiğinden beri kobenin mvp ödülünü alması bekleniyordu

ilk sezon olmadı takım çok yetersizdi koç tomjanovic takıma hakim değildi artı kobe egosu yüzünden çok tartışılıyordu hele birde clippers onları geçince kobe için çok kötü bir sezon geçmiş oldu

ikinci sezon ise phil jackosonun gelişiyle kobe bu ödülü haketmişti kırmadık rekor bırakmadı 81 sayılık maçlar 3 çeyrekte 62 sayı atmak artı takım da playoffa taşınmıştı ve kobe lider gibi oynuyordu koçuyla ve takımıyla uyumluydu ama takım başarısı denen olgudan dolayı (ki buna katılmaktayım kobenin kaybettiği sene hariç) nba ödülü yine nash e verdi

üçüncü sezon ise sakatlıklar takımın belini büktü kobe üst üste 50 lik maçlar çıkarsada genel olarak önceki sezonun gölgesinde kalındı takımın pozisyonuda aynı kalınca ödül kobeden çok daha önce mvp için sırada olan nowitskiye gitti

peki ya bu sezon??? bence bu sene kobenin senesi takım playofflara ilk 4 den girebilir kobe sayı olarak değil ama asist sayısı olarak kariyerinin en iyisi takımı oynatıyor ve tam bir lider görüntüsünde artı mvp ödülünde sırayı bekleyenler arasında kobe açık arayla önde 3 yıldır bu ödül için hep bir adaydı ve sıra artık ona geldi 3 senedir yaşanaan nba global hadisesi (nash,nowitski) artık bu sene kobeyle son bulacak gibi

bu sezon ödül kesinlikle kobenin hakkı bende bir kobe taraftarı olarak heyecanla bekliyorum

kimsenin gözü arkada kalmasın bynum yeter
« Yanıtla #9 : 24 Ocak 2008, 23:20:04 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sene kesinlikle Kobe olucaktır.Senelerdeir en iyi savunma tkaımına seçilir,All-star'a seçilir fakat takımının yeri neticesinde hep geride kalırdı fakat bu sene takımınında durumu iyi bu sene Kobe'den çıkmaz.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #10 : 24 Ocak 2008, 23:30:21 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Açıkçası bu sene LeBrona Stern amcası hediye etcek..Haa süper istatistikleri yok mu var..Maç kazandırıyormu evet....Peki etkileyici mi hayır, domine mi hayır, yaratıcı, hayır, sürükleyici asla, yani MVP sadece takımın galibiyet hanesine bir iki maç ekleyip maç başınada iyi İstatistikler tutmak değildir....

Ben Açıkçası 2004 KG MVP liğinden beri ğerçek bir MVP görmedim..Ondan önceki de MJ di zaten(Shaq aşırı idi karıştırmayalım Cheesy )

Açıkçası Kobe için MJ ayarında diyorlardı 35.4 ortalamalı senesinde hayır, takımını taşıyor diyorlardı hayır(sadece kendi yükseliyordu ve yanında da 11 kişilik zorunlu yolcu vardı....Yani daha etkileyici idi o sezon istatistikleri ama esas Kobe bu senekidir..12-17 sayılar atıyor ama...Bu takımı gerçekten şimdi taşıyor işte..Takım arkadaşlarıda onun arkasında değil yanında, Savunmasına ve takım oyununa ağırlık verdi..Rahat ve domine işte klas bu (çoğu seçimini tasbip etmesemde gerçek bu)

D.Howard etkileyici ama hayır bu kadar kolay değil...KG en iyi takımın en iyi adamı kontenjanından belki ama yazık olur......

Onların dışındada benim gönlümdeki MVP ler ; Kidd,Baron
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2008, 23:32:52 Gönderen: Flash » Logged

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2008, 00:49:47 »
NBA Oyuncusu
*

He isn't a Team Player...

Üyelik Bilgileri

Bu sene bi aradan sonra yine KG

Gercekten cok ei bi donus yaptı Boston Formasıyla sahalara.Adeta yeniden dogdu zaten harika olan istatistiklerini katladı.Ona yardımcı olan oyuncularda isini ei yapınca;

Boston'a Sampiyonluk KG'e de MVP'lik Sart Tongue
      And 1
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2008, 01:04:17 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
MVP Yarışında Paul 1 Numara

Maurice Brooks'un nba.com'daki önemli köşelerinden biri olan "Race to MVP" bölümünde MVP yarışında Paul 1. olduğu görülüyor.

Yazıya göre;

Most Valuable Player(MVP): Mvp yarışında Chris Paul 1.sırada yer alırken,2. sırada Magic'in pivot'u Howard,3. Boston'un süperstarı Garnett,4. ise Lakers'ın süparstarı Kobe.Bu sıralamanın Paul'un son günlerdeki müthiş oyunuyla parelel olduğu görülüyor.Paul bu sezon 20,6 sayı-10,7 asist ile takımını sırtlarken MVP'nin en büyük adayları arasına girdi.

Rookie of the Year(Yılın Çaylağı)
: Bu ödülün sezon başında beri bir çok görüş gibi Durant'a verileceğine inananlardan.Duran bu sezon Seattle forması altında 19,3 sayı-4,1 r,baunt ortalaması tutturdu.Durant'a en büyük rakibin Horford olduğunu düşünen Brooks ama yinede bu ödülü Durant'ın alacağına inanıyor.

Coach of the Year(Yılın Koçu): Yılın koçu olarak Portland'la büyük çıkış yakalayan Nate McMilan'nın kazanacağı  ve genç kadrosuna rağmen başardığı işlerden bahsediyor.

Sixth Man Award(6. Adam Ödülü): 6. adama olrak bu sene Spurs'ta müthiş performansıyla yükselen değe,Manu Ginobili bu  ödül yolunda büyük yol kaydettiği belirtiliyor.Bu sezon 19,2 sayı-4,2 asist-4,8 ribaunt ile oynuyor olması bir bench adamı için müthiş bir performans.

Defensive Player of the Year(Yılın Savunmacı Ödülü): Denver Nuggets'in frenci pivotu Marcus Camby'nin bu ödüle yakın olduğu belirtiliyor.Bu sene yaptığı 14,2 sayı-3,8 blok'ta bu görüşleriyle paralel ilerliyor.

First-Team All NBA(Tüm Nba'deki En iyi İlk 5)
C- Dwight Howard, Magic
F – LeBron James, Cavs
F – Kevin Garnett, Celtics
G – Kobe Bryant, Lakers
G – Chris Paul, Hornets

Come Back Boozer!

« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2008, 01:16:57 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Bana görede Mvp yarışında Paul 1 numara ama Paul sezon sonuna kadar birinciliği elinde tutabilecek mi?Benim kafamı karıştıran soru bu.Bana kalırsa Pauldan sonra Lebron James Mvp yarışında 2. sırada 3. sırada ise Howard olabilir belki Garnett ama bana göre bu iki isimde Mvplikten çok uzak.Bu sene büyük ihtimalle Mvp Lebron James olucaktır.
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2008, 01:20:11 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Paul şu oyunuyla sonuna kadar haketmekte bu ödülü . Hornets zaten Batı lideri ve bu takım Paul ile beraber çağ atladı . İki sene öncesine kadar Batı'ya yeni geçmiş ve üstelik Batı'da en çetin gruplardan birinde harcanan bir takım iken şimdi o Batı'nın en tepesindeler . Paul'un önderliğinde ..

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2008, 01:22:36 »
--
Ziyaretçi

Bugün kısa yorum yapasım var açıklamaları detaylıca sonra yaparım;

Howard olmalı MVP..
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2008, 02:30:12 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Açıkçası bu sene LeBrona Stern amcası hediye etcek..Haa süper istatistikleri yok mu var..Maç kazandırıyormu evet....Peki etkileyici mi hayır, domine mi hayır, yaratıcı, hayır, sürükleyici asla, yani MVP sadece takımın galibiyet hanesine bir iki maç ekleyip maç başınada iyi İstatistikler tutmak değildir....

Ben Açıkçası 2004 KG MVP liğinden beri ğerçek bir MVP görmedim..Ondan önceki de MJ di zaten(Shaq aşırı idi karıştırmayalım Cheesy )

Açıkçası Kobe için MJ ayarında diyorlardı 35.4 ortalamalı senesinde hayır, takımını taşıyor diyorlardı hayır(sadece kendi yükseliyordu ve yanında da 11 kişilik zorunlu yolcu vardı....Yani daha etkileyici idi o sezon istatistikleri ama esas Kobe bu senekidir..12-17 sayılar atıyor ama...Bu takımı gerçekten şimdi taşıyor işte..Takım arkadaşlarıda onun arkasında değil yanında, Savunmasına ve takım oyununa ağırlık verdi..Rahat ve domine işte klas bu (çoğu seçimini tasbip etmesemde gerçek bu)

D.Howard etkileyici ama hayır bu kadar kolay değil...KG en iyi takımın en iyi adamı kontenjanından belki ama yazık olur......

Onların dışındada benim gönlümdeki MVP ler ; Kidd,Baron

Bu kadarmı düşündüklerimiz aynı olurya beynimi okumuşsun resmen yazdıklarınla sana katılmaktan başka bişey kalmıyor Flash dostum dicek bişey bırakmamışsın bana grin ama ek olarak Hedo Turkoglu'nuda ekliyebilirdin en sona  tongue  grin

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2008, 02:31:41 »
--
Ziyaretçi

Kidd'in MVP olayını abartmıyor musunuz?

Bu Kidd MVP olacaksa 30 tane aday çıkartırız burda.

Mesela Derek Fisher bence MVP olmalı şuan..
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2008, 02:36:23 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Ben Gönlümdeki MVP olarak söylediği için katıldım yoksa gerçek anlamda olması tabiki zor mesela Derek Fisher yerine Robert Horry'de olabilir öyle bakarsak  smiley

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2008, 02:38:05 »
Reignman40
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

bende kısa ve öz olarak şu anki duruma bakıyorum ve şunu diyorum

''Chris Paul'' (21 sayı 10 asist 4 reb.)
new orleans batı lideri

kimsenin gözü arkada kalmasın bynum yeter
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv