+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Most Valuable Player (Kobe Bryant)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14   Yukarı git
Konu: Most Valuable Player (Kobe Bryant)  (Okunma Sayısı 6594 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #220 : 03 Mayıs 2008, 12:20:27 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Most Valuable Player (Kobe Bryant)

11 sayfa boyunca konuştuk bu konuyu. Bundan sonra birşey desekde yaramaz. Kutluyorum Kobe'yi 2006 yılında alamamıştı, şimdi aldı. Chris Paul'da alsa yazık olmayacaktı. Kim kaybederse üzülecektim.
Çünkü ikisi de sonuna kadar hakediyordu. Tebrik ediyorum KOBE 'MVP' BRYANT'ı.
« Yanıtla #221 : 03 Mayıs 2008, 12:46:41 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Peh...mvp kobe oldu öyle mi... sad

Yani tabi öyle rezalet bir ödül, hiç haketmiyordu denemez ama ne bileyim...C.Paul e üzüldüm sadece zaten yakında James,Durant vs. ambargosuyla karşılaşacağız keşke alsaydı şimdiden...

Bide şey var anasayfada Iverson-Kobe tartışmasında Kobe fanlarının eline bir koz daha geçti zira Iverson ın Mvp ödülünden çok bahsediliyordu orda... cheesy

« Yanıtla #222 : 03 Mayıs 2008, 12:47:58 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Tebrikler Kobe sen bu ayarda bir adamdın zaten, tek gereken takımının senin hazır ve olgun olmandı..Bunuda başardın... MVP de senin... Güle Güle övün Cheesy
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #223 : 03 Mayıs 2008, 12:50:38 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Haberi ilk gördüğümde içimde burukluk oluşmadı dersem yalan söylemişim olurum..Chris Paul'ün alması gerektiğini düşünüyordum..Her ne kadar Kobe'nin alacağı daha önceden belli olsada belki Paul'e gidebilir diye içimden geçiyordu hep.

Neyse artık Kobe'yide aradan çıkarttık..Bu performansını sürdürdüğü sürece elbet Paul hakettiği o ödülü alacaktır..
« Yanıtla #224 : 03 Mayıs 2008, 13:47:40 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

adam 80 attı isterse 100 atsın 110 atsın ama şu herifi bir türlü MVP'liğe lâyık göremiyorum,açıkça görüşüm budur.şuanda sinir krizleri geçiriyorum maalesef!

Basketbolu iyi oynayabilirsiniz,güzel hareketler vs hertürlü artınız olabilir ama oyunu kirletmeye,sahada geri kalan 9 kişinin oyununu etkilemeye,izleyenleri çileden çıkartmaya hakkınız yok!       her sayıdan sonra tahrik yapılır mı yahu,kapatsana çeneni.konuşma,dön oyununa.

her attığı sayıdan sonra her yedikleri sayıdan sonra roldeki elemanı sıkıştırıyor yahu,yapma kardeşim.Duncan neyse ağzını açmıyorsa kobe de tam tersi.

keşke Paul olsaydı...

Denver Nuggets
« Yanıtla #225 : 03 Mayıs 2008, 14:02:05 »
muratkobe24
NBA Oyuncusu
*

Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...

Üyelik Bilgileri

Kendi adına konuştun umarım "çileden çıkartmaya hakkın yok"derken..kobe senin bahsettiğin bir türde oyuncu olsaydı nba in en iyi oyuncular arasında gösterilmez ve saygı duyulmazdi..Maç sırasında o kadar çok konusan boş cumleler sarfeden oyuncular varki kalkmıs kobe bu yıl en çok teknık faul aldı diye bunları söylüyorsun..O faullerın çogunda kobe haklıydı haklsın kobe çenesini tutmasını öğrenmeli ama öğrenemeyenler ne yapsın..."her yedikleri sayıdan sonra roldeki elemanı sıkıştırıyor"bunu kobe yapıyor haklısın ama hırsından ve maçı alma isteği yüzünden bunları yapıor artistlik olsun diye değill.....Yorumlarını yazarken birilerini suçlayarak kötülemek amacıyla yazma..Gene anasayfadaki ıberson-kobe tartışmasına dönmesin olay....

Kobe apaçiliği yapıp forumu germeye yönelik mesajlara devam edersen mesajlarını silerim |lordapo|
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 18:19:41 Gönderen: lordapo » Logged
« Yanıtla #226 : 03 Mayıs 2008, 14:03:39 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

@streetglow

sen lakers maçı izlemedin herhalde son 30 yıldır. haterlığın lüzumu yok.
« Yanıtla #227 : 03 Mayıs 2008, 14:20:41 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Hakeden kazandı ama bir başka hakeden de kazanamadı.
Garip bir çelişki oldu.All-star olsa Co-Mvp olayına girilirdi diye düşünüyorum.

Edit:Bu arada nba.com da göremeyen şaşırmasın.Henüz resmi açıklama yapılmadı.İçeriden edinilen kaynaklar bunu belirtiyor.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 14:23:50 Gönderen: Cpzai3 » Logged
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #228 : 03 Mayıs 2008, 14:37:44 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ne diyelim hayirlisi olsun Kobe icin ama Kobe ne kadar hakettiyse Paul de bir o kadar haketti ama Paul un ileriki yillarda bu oyununu sürdürürse MVP muhakkak olacaktir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #229 : 03 Mayıs 2008, 14:40:39 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

kobecilere

Bu ne demek ya?

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #230 : 03 Mayıs 2008, 14:42:57 »
muratkobe24
NBA Oyuncusu
*

Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...

Üyelik Bilgileri

Anasayfada çok tartıştık özellikle ıversonculara yok olamıyacaksınız yok kobeciler uyduruyor yok alsada olur almasada gibi bir sürü tartışma ettik..Ondan kobeciler yazdım..Hem neden seni bu kadar çok etkiledi anlamadım..
« Yanıtla #231 : 03 Mayıs 2008, 14:45:13 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Edit:Bu arada nba.com da göremeyen şaşırmasın.Henüz resmi açıklama yapılmadı.İçeriden edinilen kaynaklar bunu belirtiyor.

Tugay'ın haberine ek olarak Kobe'nin MVP ödülü bu geceki Utah maçında verilecekmiş. Stern Los Angeles'a doğru uçmaya başlamış.
« Yanıtla #232 : 03 Mayıs 2008, 14:57:49 »
vence
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

adam 80 attı isterse 100 atsın 110 atsın ama şu herifi bir türlü MVP'liğe lâyık göremiyorum,açıkça görüşüm budur.şuanda sinir krizleri geçiriyorum maalesef!

Basketbolu iyi oynayabilirsiniz,güzel hareketler vs hertürlü artınız olabilir ama oyunu kirletmeye,sahada geri kalan 9 kişinin oyununu etkilemeye,izleyenleri çileden çıkartmaya hakkınız yok!       her sayıdan sonra tahrik yapılır mı yahu,kapatsana çeneni.konuşma,dön oyununa.

her attığı sayıdan sonra her yedikleri sayıdan sonra roldeki elemanı sıkıştırıyor yahu,yapma kardeşim.Duncan neyse ağzını açmıyorsa kobe de tam tersi.

keşke Paul olsaydı...

Sinir krizleri mi geçiriyorsunuz? Çok iyi olmuş. Şu "herif" güçlü batıda takımını 1. sıraya çıkartmışsa, takım lideriyse, sadece kendisi oynamıyor diğer arkadaşlarını da oyuna dahil edip oynatıyorsa MVP'liğe lâyıktır. Bu sene ikinci dönemimin başlangıcı olan 7 Ocak'a kadar sadece 1 Lakers maçı kaçırdım, geçen sene 50 küsür Lakers maçı seyrettim, "her sayıdan sonra tahrik yapma" geyiğini neden ben görmedim acaba? Şu 9 kişiyi etkilemesine ise katılıyorum. Kendi takımındaki 4 kişi ve karşı takımdan kendisini savunmaya çalışan 5 kişi. Savunduğu adamı ise biraz fazlaca etkiler. İzleyenler neden çileden çıkıyor onu da anlayamadım. Malone'un attığı sayıdan sonraki hareketlerini hiç mi izlemediniz? Herkes Duncan olmak zorunda mı?

Kobe, bu sene oynadığı oyunla MVP olmayı sonuna kadar hak etmişti. Paul olsaydı "neden oldu" demezdim.

edit:

@streetglow

sen lakers maçı izlemedin herhalde son 30 yıldır. haterlığın lüzumu yok.

arkadaş heralde son playofflarda Lakers izlemeye başlamış, Kobe'nin 2. maçta attığı 3lükten sonra yaptığı silahşör hareketinden da fazlaca etkilenmiş.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 15:06:35 Gönderen: vence » Logged
kaybetmeye başlayınca değil, çaptan düşmeye başlayınca yaşlı takım olursun.
« Yanıtla #233 : 03 Mayıs 2008, 18:21:58 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Hayırlı olsun ödülü aldı ama kobe apaçiliğinin yada istemüzükün yeri yok adam hak etti.Bende paul alsın isterdim ama kobe de en az onun kadar hak etti bu sene ama kimse bu işlerde stern in etkisi yok demesin.

« Yanıtla #234 : 03 Mayıs 2008, 20:59:10 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Hakeden kazandı ama bir başka hakeden de kazanamadı.
Sezai abiye katılıyorum Kobe kazandı ancak sonuçta Paul'unda yadsınamaz bir basketbolu vardı diğer tarafta.
 Sonuçta Kobe'de bu sene gösterdiği performans ile haketti bu ödülü. Gerek Gasol öncesi liderliği çok yönlülüğü gerekse takastan sonraki pozitif oyunu olgun basketbolu ile Kobe Mvp olmayı hak etti.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #235 : 03 Mayıs 2008, 21:09:03 »
demircibaris
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

kobe de paul de kazansa kimse yadırgamazdı zaten.

Basketbolu iyi oynayabilirsiniz,güzel hareketler vs hertürlü artınız olabilir ama oyunu kirletmeye,sahada geri kalan 9 kişinin oyununu etkilemeye,izleyenleri çileden çıkartmaya hakkınız yok!       her sayıdan sonra tahrik yapılır mı yahu,kapatsana çeneni.konuşma,dön oyununa.

keşke Paul olsaydı...

abi sen bu sözleri 4-0 yenildiğiniz için söylüyorsun heralde.
« Yanıtla #236 : 03 Mayıs 2008, 23:10:25 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Demek ki Kobe takim basarisini bu sayede yakalamis, rakipleri tahrik ederek... Sen sinir krizleri gecirmeye devam et, gulme krizindeyim ben su vakit.

Bakalim daha neler gorecegiz.
« Yanıtla #237 : 04 Mayıs 2008, 13:42:42 »
streetglow
NBA Oyuncusu
*

The Answer,u know!

Üyelik Bilgileri WWW

4-0 denver'ı geçmeselerdi zor alırdı Wink

sinirim şu lanet olası seriye!alırsa alsın umrumda değil...

ama yine de paul olsaydı Tongue Cheesy  gördük spurs'e neler çektirdiğini ilk maçtan Wink  [yanlış anlaşılma olmasın,ben SAS alır diyorum]
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2008, 13:52:11 Gönderen: streetglow » Logged

Denver Nuggets
« Yanıtla #238 : 04 Mayıs 2008, 14:15:00 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Tartışma hakaret boyutuna varcak o zaman toptan mvp konusunu kitlicem sakin olun az.

« Yanıtla #239 : 04 Mayıs 2008, 14:23:34 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Kim kazansa hak etmişti.. Paulda kazansa sevinirdim Kobe'de kazansa sevinirdim..Kobe 30 yaşına gelmiş bu ödülü çook önceden hak ediyordu kısmet bu seneyeymiş.. Bu sene takım bambaşka bir boyut kazandı,Yazın isyan eden takas dedikoduları çıkan kobe bu sene takımın tekrar başına geçti kendine geldi Gasol-Lamar-Kobe üçlüsünün ana parçası oldu. Takım o an ne istiyorsa onu yaptı..Batının zirvesine oynadılar büyük çıkış gösterdiler bunun en büyük sebebi tabiki Kobe oldu bencil oynamadı top paylaştı gerektiğinde 40'ta yaptı.. Paul ise takım 8.olur deniliyordu oda aynı şekilde zirveye oynattı ve şimdi şampiyonluğun en büyük adayları arasına getirdi oda alsa hak ediyorduı ama Paul eminimki önümüzdeki 5-6 sene mvpliği kovalayacak en büyük adaylarından olup ödülü elde edecektir..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13 14   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Most Valuable Player (Kobe Bryant)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv