« : 15 Kasım 2006, 17:13:08 » |
|
Gencay
|
ARKADAŞLAR MEMO VE HİDOYA OYLARI GÖNDERELİM... ayrıca diğer yollanan oylar ve adaylar hakkında tartışmaları burada yapalım... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2006, 17:19:01 Gönderen: gencay »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2006, 17:30:56 » |
|
RonRon
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2006, 17:35:55 Gönderen: RonRon »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2006, 17:38:50 » |
|
DwyaneWadeCns
|
verdim bende oylarımı hayırlı uğurlu olsun veririz arada sırada...
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2006, 18:00:51 » |
StolenLife
NBA Oyuncusu
Let'em come...
|
oylarınızı VC'den esirgemeyin  bu sene all-star olmayı en hakkeden isimler şüpesiz Joe Johnson ve Redd, görüldüğü gibi her yönde kendilerini bir kademe geliştirmişler all-star'da oynamasalar yazık oluyor, aslında ilk 5 olmasalar bile koçlar tarafından yedek olurlar ya o ayrı konu. Birde lütfen Kidd'e artık oy atılsın, hak ettiğinden çok daha azı değeri görüyor...
|
|
|
|
|
|
SkyWalker... #15 Vin-Sanity
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Kasım 2006, 18:03:14 » |
|
Aras_Yanni
|
Bütün oylar Jermaine O'Neal a.Çünkü bu senenin starı o olacak bence ve ligin yeni Kevin Garnett i.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Kasım 2006, 18:03:24 » |
|
#1maverick
|
batı: okur-dirk-garnett-ray allen-nash
doğu: hedo-arenas-jwill-bigben-kidd verdim.(kidd ve jwill ikisi de oyun kurucu ama olsun)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Kasım 2006, 18:07:39 » |
|
kobe_tr
|
ben 2-3 gün önce verdim ama kimlere verdiğimi unuttum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Kasım 2006, 18:15:50 » |
|
ginobili28
|
geçen senede çok uğraşmış ama 1.5 milyarlık çinle baş edememiştik inşallah bu yıl başarırız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Kasım 2006, 18:22:18 » |
|
Tracy1McGrady
|
Size önerim kesinlikle seçilecek kişilere vermemeniz başarılar!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2006, 22:03:15 » |
|
Kaan Mert
|
Ya ben süperstarlara oy atmadım kardeşim .. Onlara zaten atan atıyo birazda diğerlerinin şansı olsun .. Shaq yerine Alonz<oya attım Doğu pivot pozisyonunda 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2006, 22:16:16 » |
|
kobe_tr
|
valla ya iyi fikir bende bundan sonraki bir kaç oyumda öyle yapıyım bari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 15 Kasım 2006, 22:19:19 » |
|
lordapo
|
Daha erken hacı lig otursun aralık ayı ortalarından kullanırım ben oyumu
|
|
|
|
|
|
  ''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
|
|
|
« Yanıtla #12 : 15 Kasım 2006, 22:21:09 » |
|
Kaan Mert
|
Daha erken hacı lig otursun aralık ayı ortalarından kullanırım ben oyumu
Sen kullan Apo abi .. Çinlilere yine yenilmeyelim .. Onlar başladı biile ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #13 : 15 Kasım 2006, 23:32:53 » |
|
Dağlar
|
ben heryıl genellikle veririm hergün unutmadığım sürece hep atarım oy attığım kişiler bellidir. tabiki KİDD en başta gelir(onu almayanlar kahrolsun) ikinci olarak memo'ya,carter'a ve o sene kim gerçekten hakediyosa onlara oy veririm şuan bu yıl ilk siftahı attık hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #14 : 15 Kasım 2006, 23:51:24 » |
|
SeMMiH
|
bu senede jason baba olmazsa bir daha oy vermeyecem. geçen sene rakipleri kazanmasın diye oylarımın çoğunu kazanma olasılıgı olmayanlara vermiştim. ama olmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2006, 14:25:46 » |
atak_92
NBA Draft'ında
|
batı : memo-duncan-garnett-ginobili-tony parker doğu : zaza-hedo-jermaine o'neal-iverson-vince carter bende bu oyunculara oy verdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 16 Kasım 2006, 15:52:09 » |
StolenLife
NBA Oyuncusu
Let'em come...
|
Ya ben süperstarlara oy atmadım kardeşim .. Onlara zaten atan atıyo birazda diğerlerinin şansı olsun .. Shaq yerine Alonz<oya attım Doğu pivot pozisyonunda  abi ya herkez senin gibi düşünürse bu adamcağızlara kim oy atacak ?
|
|
|
|
|
|
SkyWalker... #15 Vin-Sanity
|
|
|
« Yanıtla #17 : 17 Kasım 2006, 19:42:22 » |
|
AlonZoMourning
|
Carmelo-Zach Randolph-Nash-Parker-Memo PP-Hedo-Aİ-Jason Kidd-Dwight Howard
Memo'ya ve Hedo'ya oy vermem yanlış olmasına rağmen verdim.Özellikle Yao'nun inanılmaz performansına rağmen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 17 Kasım 2006, 20:10:54 » |
|
Mavs Man
|
benm de oylarım BATI : Memo , Dirk , David West , C.Paul a gitti bi tane gard unutmuşum  DOĞU : Zaza , Hedo , C.Frye , B.Gordon , J.Kidd bu sene her gün memo, hedo, j.kidd ve zaza ya oy atmaya çalışıcam onun dışında karışık bir şekilde ama superstarlardan öte diğerlerine şans vericem....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2006, 22:01:31 » |
|
nashsss
|
nashe oy verdim başka kimseye vermedim yanlışlık oldu ya
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
|