« Yanıtla #20 : 17 Kasım 2006, 22:32:22 » |
|
lordapo
|
İlk kez new york tan olmayan oyunculara oy verdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 17 Kasım 2006, 22:34:19 » |
|
nashsss
|
İlk kez new york tan olmayan oyunculara oy verdim
marbury e de oy çıkmadımı senden
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #22 : 18 Kasım 2006, 09:20:35 » |
|
Dwyane Wade 3
|
Ya ben hergün banko memo ve hidoya veriyorum.Ayrıca wade-lebron-shaq-kg falan da bankolarım.diğerlerinde değişiklikler oluyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 19 Kasım 2006, 21:12:49 » |
|
nashsss
|
oylarım nash nowiztki melo arenas td okur hedo wallace carter jermaine gitti bugün
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #24 : 22 Kasım 2006, 09:59:22 » |
|
OğuzCan
|
Superstarlar zaten seçilecekler onun için ben elimmden geldiğince superstarlara vermemeye çalıştım ama yinede verdiklerim oldu.Carmelo geçen sene All-Star seçilemedi busene bayağı hırslı oynuyor ona verdim. İşte oy verdiklerim; Batı: Carmelo Anthony,Lamar Odom,Mehmet Okur Doğu:Lebron James,(aslında vermeyecektim özel nedenlerden dolayı verdim  )Dwight Howard,Hedo
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #25 : 23 Kasım 2006, 00:37:08 » |
|
Aras_Yanni
|
Memo ve Hido ya herşeye rağmen oy gönderdim.Onları bir kereye mahsus affettim.Onlara yine de dayanamadım.Bütün oylar Memo ve Hido ya.Bu arada sadece bir kere mi oy gönderiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 23 Kasım 2006, 00:39:56 » |
|
Aras_Yanni
|
Bu arada ben ligin yeni Kevin Garnett i Jarmeine O'Neal derken artık J.O'Neal Garnett in yerini aldı demek istemiştim.Kevin Garnett in tahtına J.O'Neal oturdu demek istemiştim.Lafı yalnış anlamayın sakın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 23 Kasım 2006, 09:38:11 » |
|
Kaan Mert
|
24 saatte bir oy gönderebilirsiniz ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #28 : 23 Kasım 2006, 10:47:32 » |
|
delyvaldes
|
gönder gönder devam edin biraz çinle yarısmamız zor da gözükse biz HERŞEYE rağmen görevimizi yapalım
|
|
|
|
|
|
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
|
|
|
« Yanıtla #29 : 23 Kasım 2006, 10:53:21 » |
exsehir
NBA Draft'ında
www.exsehir.com
|
gereksiz milliyetçilik diyebilirsiniz ama son dünya şampiyonasında mehmet okur ve hidayet'ten iğrendim. oyumu onlara vermiyorum. profösyonel yaklaşmak gerekir. ben tam tadında all star izlemek istediğimden onlardan daha çok eğlendirecek olanlara oy verdim.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.exsehir.com
|
|
|
« Yanıtla #30 : 23 Kasım 2006, 10:55:09 » |
|
delyvaldes
|
herkesin fikri kendinedir kardesim tab ki istedigin kişiye oy vericeksin burda bir baskı olusturmak gibi bir amacımız da yok zaten sonucta herkes kendinden sorumlu
|
|
|
|
|
|
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
|
|
|
« Yanıtla #31 : 23 Kasım 2006, 10:57:48 » |
exsehir
NBA Draft'ında
www.exsehir.com
|
herkesin fikri kendinedir kardesim tab ki istedigin kişiye oy vericeksin burda bir baskı olusturmak gibi bir amacımız da yok zaten sonucta herkes kendinden sorumlu
bunları biliyorum 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.exsehir.com
|
|
|
« Yanıtla #32 : 23 Kasım 2006, 20:34:12 » |
|
garnetttt_06
|
carmelo anthony artık all-star olmayı haketmiyormu? garnettide tekrar batının ilk 5inde görmek isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 24 Kasım 2006, 02:31:51 » |
|
SeMMiH
|
yao sizden oy yalvarıyorum. lütfen 1 oyunuzu jason kidd e verin. allstar maçları onsuz oyun allstar maçları da jason babasız tadı çıkmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 24 Kasım 2006, 14:56:54 » |
|
nashsss
|
Bu arada ben ligin yeni Kevin Garnett i Jarmeine O'Neal derken artık J.O'Neal Garnett in yerini aldı demek istemiştim.Kevin Garnett in tahtına J.O'Neal oturdu demek istemiştim.Lafı yalnış anlamayın sakın.
anlayan anladı da nasıl oturttun onu o tahta ben onu anlayamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 24 Kasım 2006, 16:08:29 » |
|
Th3STaT
|
Yha bence J.O'Neal ; Garnetın yerine gecemes belki ilerde ama o gun bugun değil 
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #36 : 25 Kasım 2006, 19:24:58 » |
|
Tolga_SAS
|
BATI= Memo - Duncan - Lewis - Ginobili - Parker DOĞU= Howard - Bosh - Hedo - Redd - Crawford Kobe ye vermiyorum çünkü o zaten yeterince fazla oy alıyo Ginobili den 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 25 Kasım 2006, 19:30:55 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Beyler yalnız Kimse neden Wade e vermiyor anlmıyorum kötü mü ounuyoda vermiyosunuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 25 Kasım 2006, 19:43:22 » |
|
garnetttt_06
|
Beyler yalnız Kimse neden Wade e vermiyor anlmıyorum kötü mü ounuyoda vermiyosunuz...
belki miami sönük kaldı diye wade ön plana çıkamıyo diğer süperyıldızlar arasında ondan kimse ona oy vermiyo onun yerine lebron arenas cartera falan veriyo insanlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 26 Kasım 2006, 01:39:01 » |
|
SeMMiH