« Yanıtla #40 : 26 Kasım 2006, 07:25:58 » |
Cavaliers
NBA Oyuncusu
Beni beğenmiyör müsünüz???
|
Eğer gerçekten allstar olmayı hak eden oyunculana vermek istiyorsanız benim sizlere önerim. BATI=Carmelo-Boozer-Bibby-Deron Williams-Amare DOĞU=Gooden_Prince-Joe Johnson-Kidd-Dwight
Son maçlarda gözlemlediğim kadarıyla, takımlarında başarılı olan kişileri seçtim, ve bence bu oyuncular gerçekten Allstar olmayı hak ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 26 Kasım 2006, 09:07:20 » |
StolenLife
NBA Oyuncusu
Let'em come...
|
Bütün oylar Jermaine O'Neal a.Çünkü bu senenin starı o olacak bence ve ligin yeni Kevin Garnett i.
Ne diyosun arkadaşım ya.Ligin yeni Kevin Garnett'iymiş ... HahhHAhah Adam o çağları çoktan atlattı.28 yaşına geldi,bilmem farkında mısın?10 yıldır bu ligde,ne diyimki daha ? Şuan görünen kadarıyla ligin yeni KG'si Chris Bosh gibi duruyor.O kadar yönlü olmayabilir ama gerçekten çok değerli bir isim abi ben daha C-Bosh'un rookie yılından beri KG ile oyun tarzının çok benzediğini söylüyordum, ilk defa benle aynı fikre sahip birisi çıktı bravo...
|
|
|
|
|
|
SkyWalker... #15 Vin-Sanity
|
|
|
« Yanıtla #42 : 26 Kasım 2006, 11:26:48 » |
|
garnetttt_06
|
batı: garnett-melo-b. davis-mcgrady-memo doğu: iguodala-hido-arenas-carter-d. howard
ayrıca oraya eklenmesini istediğiniz oyuncu kısmında ersan ilyasovayı seçin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 26 Kasım 2006, 13:07:01 » |
|
nashsss
|
batı: garnett-melo-b. davis-mcgrady-memo doğu: iguodala-hido-arenas-carter-d. howard
ayrıca oraya eklenmesini istediğiniz oyuncu kısmında ersan ilyasovayı seçin
ben orayı görmemiştim kevin martini yazıyim ben ozaman
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #44 : 29 Kasım 2006, 18:34:54 » |
|
garnetttt_06
|
abi kimin önde olduğunu ne zaman açıklayacaklar 4 gözle bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 29 Kasım 2006, 19:10:02 » |
|
Aras_Yanni
|
Batı:Memo-Kobe-T.Mcgrady-Duncan-Krilenko Doğu:J.O'Neal-Hido-Kidd-Carter-Zaza Lütfen Jason Kidd e de oy atın.Onsuz All-Star olmuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 29 Kasım 2006, 21:34:06 » |
|
Kenyon_Martin
|
BATI: G-Baron Davis G-Jason Richardson F-Kevin Garnett C-Mehmet Okur F-Kenyon Martin (bu sezon oynamayacağını bile bile oy attım ve her girdiğimdede atacağım artistlik olsun diye  ) DOĞU: G-Kidd G-Carter F-LeBron F-Hedo C-Dwight Howard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 30 Kasım 2006, 16:30:47 » |
|
coskun
|
bence bu senenin allstarında carter şov olucak idda ediyorum ve ona oy atılmasını istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 30 Kasım 2006, 20:57:33 » |
|
SeMMiH
|
en son ve kalıcı oylamam.
memo dirk melo paul nash
leb howard bosh kidd vince
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 30 Kasım 2006, 21:01:07 » |
|
Kaan Mert
|
Doğu = Wade - Kidd - James - Hedo - Alonzo Batı = Memo - Deron - Paul - T-Mac - Garnett Bu da benim kalıcı oylamam ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #50 : 01 Aralık 2006, 20:51:34 » |
|
AyTeK
|
artık bir türkü all star olarak görelim arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 02 Aralık 2006, 01:01:05 » |
|
Th3STaT
|
artık bir türkü all star olarak görelim arkadaşlar
Dur daha o kadar acele etme.Elbet olcak.NBA de oynayan oyuncularımız ve türk basketbolu hızla gelişiyor.Bizden de cıkacak t_macler ama bu 2-3 sezonda cıkmaz sanırım.En asağı 5-6 sezon sonrası gorebilirsin gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #52 : 02 Aralık 2006, 14:04:42 » |
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie

Ferhat Göçer Fan
|
batı:tmac-nash-duncan-garnett-memo doğu:shaq-lebron-hido-iverson-wade
|
|
|
|
|
|
 The Rockets New Head Coach
|
|
|
« Yanıtla #53 : 02 Aralık 2006, 23:32:20 » |
|
greg oden
|
Aarkadaşlar memoyu alacaklar galiba bugün ana sayfada memonun resmini altında oylamayla ilgili duyuru vardı nba.comda. ben bildiğim bütün forumlara yazıyorum msnden herkese gönderiyorum. siz de gönderin bir kişi bir kişi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 02 Aralık 2006, 23:42:55 » |
|
Kaan Mert
|
Nasıl alacaklar ki .. Nefden alacakalr .. Resmi bende göerdümde . Herhalde patlama yaptı falan dedim ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #55 : 03 Aralık 2006, 00:14:33 » |
|
greg oden
|
ya kesin birisi sakatlanacak diye hayal kurdum da bir an:). siz oylamaya devam arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 03 Aralık 2006, 01:40:34 » |
|
Th3STaT
|
Aarkadaşlar memoyu alacaklar galiba bugün ana sayfada memonun resmini altında oylamayla ilgili duyuru vardı nba.comda. ben bildiğim bütün forumlara yazıyorum msnden herkese gönderiyorum. siz de gönderin bir kişi bir kişi.
Yok abi yha bu sezon daha allstars olmamış yine bu sezon cok güzel performans sergileyen oyuncular varken Memo ya bakmazlar.Ama sonraki maclarda bi patlama yaparsa olabilir tabi neden olmasın.
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #57 : 03 Aralık 2006, 16:56:14 » |
|
greg oden
|
abi biz oy verelim mecbur alırlar. gerçi yao coştu bu sene ama 1 milyondan fazla evde internet var türkiyede. yeterince duyurursak herkes oy verir. gayret edelim biraz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 03 Aralık 2006, 17:26:33 » |
|
Th3STaT
|
Bizde internet bol ama baska ülkelerde de bol.Onlar da bizim gibi calıscaktır.Ama ben bana dusen gorevi yaparım tabi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 03 Aralık 2006, 17:41:52 » |
|
Mrs.Slipknot
|
ya internet 1 milyon falansa herkes 2 günde bir gönderse ohooo hesaplayınca çok geliyor ama çin var yao ya çalışan  usa var onların kime verdiği belli değil yani herkese çalışıyorlar belli başlı allstar olcaklar belli zaten ai kobe tmac nash dirk shaq daha bir kaç kişi var ama yedekleri tahmin etmek zorlaşıyor her geçen gün ben doğuda:iverson nash wade dirk carter batıda: garnett duncan tmac kobe
|
|
|
|
|
|
ÖSS DEN NEFRET EDİYORUM ..!
|
|
|
|