« : 27 Ekim 2007, 19:39:30 » |
|
Mustafa
|
her sene olduğu gibi bu senede sezon öncesi tahminlerinizi alayım;
Sayı: Kobe Ribaund: Garnett Asist: Nash Top Çalma: LeBron Blok: Josh Smith Double-Double: Garnett Triple-Double: Kidd
MVP: Garnet (?) 6th Man: Barbosa MIP: Rudy Gay ROY: Durant DPOY: Ben Wallace Coach: Mike D'Antonio (Suns) GM: Ainge (Boston)
Final: Boston-Spurs Sampiyon: Boston Finals MVP: Garnett
Batı: 1- Dallas 2- Phoneix 3- San Antonio 4- Utah 5- Houston 6- Denver 7- Golden State 8- LA Lakers
Doğu: 1- Boston 2- Chicago 3- Detroit 4- New Jersey 5- Cleveland 6- Miami 7- Knicks 8- Washington
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2007, 19:54:58 » |
|
Nihat Emre
|
Tahimnlerim;
Sayı: Kobe Ribaund: Garnett Asist: Nash Top Çalma:CP3 Blok:Tyson Chandler Double-Double:Marion Triple-Double:J-Kidd
MVP:Nash 6th Man:Leandrinho Barbosa MIP:Rudy Gay ROY:Kevın Durant DPOY:Marcus Camby Coach:Doc Rivers(!)(Boston) GM:Danny Ainge(Boston)
Final:Phoenix-Cleveland Şampiyon:Phoenix MVP:Staudemire
Batı: 1-Dallas 2-Spurs 3-Suns 4-Rockets 5-Jazz 6-Denver 7-Lakers 8-Seattle
Doğu: 1-Cavs 2-Boston 3-Detroit 4-Heat 5-Knicks 6-Nets 7-Washington 8-Bobcats
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2007, 20:03:15 » |
--
Ziyaretçi
|
Sayı: Carmelo Anthony Ribaund: Dwight Howard Asist: Steve Nash/Deron Williams Top Çalma: Allen Iverson Blok: Marcus Camby Double-Double: Dwight Howard Triple-Double: Jason Kidd
MVP: Tim Duncan 6th Man: Manu Ginobili MIP: Ronnie Brewer ROY: Kevin Durant DPOY: Bowen/Prince Coach: Gregg Popovich GM: Ainge (Boston)
Final: Pistons-Spurs Sampiyon: Spurs Finals MVP: Tim Duncan
Batı: 1- SA Spurs 2- Phoneix 3- Dallas 4- Utah 5- Denver 6- Golden State 7- Houston 8- LA Clippers
Doğu: 1- Detroit 2- Chicago 3- New York 4- Boston 5- Orlando 6- Miami 7- Toronto 8- Washington
* 6.Adam tercihine Manu dememin nedeni muhtemelen Finley ilk 5 başlayacak ve Popovich Manu'yu 6.Adam olarak kullanacak.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2007, 20:04:56 Gönderen: Kemal Erdem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2007, 20:34:29 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Sayı:Kobe bryant Rİbaund;howard asist kidd-deron Top çalma;deron blok wallace camby double double garnett triple double kidd mvp dirk 6th man barbosa roy kevin durant
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2007, 21:45:59 » |
|
Kaan Mert
|
Sayı: Kobe Ribaund: Al-Jeff yada Chandler Asist: Nash Top Çalma: Iverson Blok: Howard Double-Double: Garnett Triple-Double: Kidd
MVP: James 6th Man: Barbosa MIP: Brewer ROY: Durant DPOY: Camby Coach: D'Antoni GM: Ainge (Boston)
Final: Detroit-Spurs Sampiyon: Spurs Finals MVP: Manu Batı: 1- Suns 2- Spurs 3- Mavs 4- Utah 5- Nuggets 6- Rox 7- Memphis 8- Golden
Doğu: 1- Pistons 2- Chicago 3- Boston 4- Magic 5- Cleveland 6- Miami 7- Knicks 8- Toronto
Bu arada ilk 4 sıradakilerden 3'ü ayrı grupların liderleri dğeil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum .. Kafadan yapmışsınız galiba bazılarını ..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2007, 22:49:23 Gönderen: Kaan Mert »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2007, 10:53:52 » |
|
NYK
|
Ben reguler seasonın bitmesine 1 ay kala yazacam tahminlerimi. Şimdi işkembden sallamak olacak benimkisi.Hem tahminlerde pek iyi değilimdir... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2007, 11:28:04 » |
|
El C3m0
|
Sayı:Arenas Ribaunt:Ben Wallace Assist:Nash Blok:Howard Top Çalma:Rondo
MVP:Lebron ROY:Durant DPOY:Ben Wallace 6th Man:Lee ya da Nate MIP:Marvin Williams ya da Rudy Gay Coach:Iavaroni ya da Carlesimo
Doğu: 1.Boston 2.Detroit 3.Chicago 4.Miami 5.Cleveland 6.Toronto 7.Washington 8.New York
Batı: 1.Phoenix 2.Dallas 3.San Antonio 4.Utah 5.Houston 6.New Orleans 7.Denver 8.Memphis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2007, 12:56:29 » |
|
Eralp
|
Sayi: LeBron Ribaund: D.Howard Asist: Nash Top Calma: L.Hughes Blok: Garnett Double-Double: D.Howard Triple-Double: LeBron MVP: Kobe 6th Man: Wells MIP: Franchise ROY: Durant DPOY: Big Ben Coach: Adelman (Rockets) GM: Morey (Rockets) Final: Knicks- Rockets (ah ah..  ) Sampiyon: Rockets ( oh oh..  ) Finals MVP: Mac / Ming (voş voş ..  ) Bati:1- Phoenix 2- Dallas 3- Houston 4- San Antonio 5- Denver 6- Utah 7- Golden State 8- LA Lakers Dogu:1- Boston 2- Detroit 3- Cleveland 4- Chicago 5- New Jersey 6- Miami 7- Washington 8- New York
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2007, 16:51:04 » |
|
NYK
|
Cem bizim takımı 8. yapacağına çamaşırhaneci yapsaydın daha iyiyidi vallaha. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2007, 16:57:51 » |
|
El C3m0
|
Cem bizim takımı 8. yapacağına çamaşırhaneci yapsaydın daha iyiyidi vallaha.  Kusura bakma, bende isterdim daha üste koymayı Salih abi  8.olursak iyi bence  Ben sizin kadar umutlu değilim açıkcası bu sene,Randolph la Curry naapcak bilmiyorum,savunmada çok kötü bir yıl geçircez gibi geliyor ayrıca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2007, 17:00:28 » |
--
Ziyaretçi
|
Cem bizim takımı 8. yapacağına çamaşırhaneci yapsaydın daha iyiyidi vallaha.  Ben 3 yaptım Salih'cim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 30 Ekim 2007, 17:01:34 » |
|
NYK
|
Rakip takımların kısaları sezonun en iyi maçlarını bize karşı oynayacak,orası kesin ama bari Toronto'nun üstüne koysaydın be Cem.Çaycı yaptın bizi.Umutlu ol biraz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 30 Ekim 2007, 17:06:02 » |
|
Kaan Mert
|
Cem bizim takımı 8. yapacağına çamaşırhaneci yapsaydın daha iyiyidi vallaha.  Ben 3 yaptım Salih'cim  İyi hoş 3. yapmışsında Boston ve NYK , Detroit ve Chicxago .. İlk dörtte bir de güneydoğu ekibi olması gerekmiyo mu ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #13 : 30 Ekim 2007, 17:09:57 » |
--
Ziyaretçi
|
İyi hoş 3. yapmışsında Boston ve NYK , Detroit ve Chicxago .. İlk dörtte bir de güneydoğu ekibi olması gerekmiyo mu ? Gerekir de uğraştırma şimdi beni Kaan Mert  Düz hesap gidiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 30 Ekim 2007, 17:11:15 » |
|
Kaan Mert
|
Bu ara çok yattın sen  Yada yatıcan maçlar başlayınca  Biraz bunlarla uğraş diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 30 Ekim 2007, 17:38:59 » |
|
El C3m0
|
Rakip takımların kısaları sezonun en iyi maçlarını bize karşı oynayacak,orası kesin ama bari Toronto'nun üstüne koysaydın be Cem.Çaycı yaptın bizi.Umutlu ol biraz...
Bunu kendimde söylemek istemezdim ama bence Raptors bizden iyi takım.Tabi onlarında iyi bi 2-3 numaraya ihtiyacı var bence,Parker ın yanına.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 30 Ekim 2007, 18:29:32 » |
|
NYK
|
Kemal'cim,müteşekkirim.Ben de senin hatırına (bakma böyle dediğime,gerçekten böyle düşünüyorum) Pistons'ı 1'e yazacam... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 30 Ekim 2007, 18:33:17 » |
|
Mustafa
|
salih abi bende apo ve sizin hatrınıza 6. sıraya koymuştum, artık bizim takımı ilk beşe sıkıştırı verirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 31 Ekim 2007, 00:38:45 » |
|
bird_41
|
sayı carmelo ribaund chandler top calma ıverson asist nash blok d.howard
MVP L james MIP L aldridge 6th man j.terry roy durant dpoy b.wallace coach s.van gundy gm ainge
Final Dallas - Boston Sampiyon Dallas Finals Mvp D Nowitzki
Batı 1-phoenix 2-dallas 3-spurs 4-houston 5-utah 6-denver 7-golden state warriors 8-new orleans
Dogu 1-detroit 2-bulls 3-boston 4-orlando 5-cleveland 6-toronto 7-mıamı 8-washington
nba.com daki bi haberde j.terry'nin bu sezon benchten gelecegı yazıodu o yuzden 6.adamı ona verdim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2007, 11:53:01 Gönderen: bird_41 »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınsenin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim  ...
|
|
|
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2007, 16:37:04 » |
|
Th3STaT
|
Sayı: Kobe Bryant Ribaund: Amare Stoudamire Asist: Steve Nash Top Calma: Allen Iverson Blok: Ben Wallace Double-Double: Kevin Garnett Triple-Double: Jason Kidd
MVP: Kobe 6th Man: Leandro Barbosa MIP: Rudy Gay ROY: Kevin Durant DPOY: Ben Wallace Coach: Mike D'Antonio (Suns) GM: Ainge (Boston)
Final: Suns -Detroit Sampiyon: Suns Finals MVP: Steve Nash
Batı: 1- Phoenix 2- San Antonio 3- Dallas 4- Houston 5- Utah 6- Denver 7- LA Lakers 8- Golden State
Dogu: 1- Boston 2- Detroit 3- Chicago 4- Cleveland 5- New Jersey 6- Miami 7- New York 8- Washington
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2007, 16:42:12 Gönderen: ThE STaT »
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
|