« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2007, 16:38:58 » |
|
Suns Fan
|
Final: Suns - Spurs
NBA Finali değil mi bu ? 2 Batı takımı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2007, 16:43:05 » |
|
Kaan Mert
|
+ şu sıralamalar çok kafama taktı benim ya . Kimse dikkate almıyor mu grupları  Bi benmi yani ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2007, 16:44:22 » |
|
Th3STaT
|
NBA Finali değil mi bu ? 2 Batı takımı... Pardon ya,düzelttim şimdi.Ama San Antonio ile Batı finali oynıcaz bu da bir gerçek  . Hıncımız var daha  .
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #23 : 31 Ekim 2007, 16:47:53 » |
|
Suns Fan
|
NBA Finali değil mi bu ? 2 Batı takımı... Pardon ya,düzelttim şimdi.Ama San Antonio ile Batı finali oynıcaz bu da bir gerçek  . Hıncımız var daha  . İnşallah... Hakemler arasında Tim Donaghy olmazsa rövanşı alırız... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2007, 16:59:49 » |
|
delyvaldes
|
Sayı : Arenas Ribaund: D.Howard Asist: Kidd Top Çalma : L.B.James Blok : T.Chandler Double Double : K.Garnett 3 Double : J.Kidd Rookie : K.Durant Dpoy : T.Chandler Altıncı Adam : B.Nachbar
MVP : T.Duncan Coach : Saunders Final : Spurs - Nets
|
|
|
|
|
|
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
|
|
|
« Yanıtla #25 : 31 Ekim 2007, 17:42:43 » |
|
magic mania
|
Sayı: Carmelo Anthony Ribaund: Dwight Howard Asist: Steve Nash/Deron Williams Top Çalma: Allen Iverson Blok: Marcus Camby Double-Double: Dwight Howard Triple-Double: Jason Kidd
MVP: Tim Duncan 6th Man: Manu Ginobili MIP: Ronnie Brewer ROY: Kevin Durant DPOY: Bowen/Prince Coach: Gregg Popovich GM: Ainge (Boston)
Final: Pistons-Spurs Sampiyon: Spurs Finals MVP: Tim Duncan
Batı: 1- SA Spurs 2- Phoneix 3- Dallas 4- Utah 5- Denver 6- Golden State 7- Houston 8- LA Clippers
Doğu: 1- Detroit 2- Chicago 3- New York 4- Boston 5- Orlando 6- Miami 7- Toronto 8- Washington
* 6.Adam tercihine Manu dememin nedeni muhtemelen Finley ilk 5 başlayacak ve Popovich Manu'yu 6.Adam olarak kullanacak.
Yazıklar olsun sana Kemal abi;Utah,Denver,Clippers'ın arkasına attın bizi ha  Neyse bizim cengaverler sana en iyi cevabı sahada vereceklerdir,bu mesaj sezon sonunda hatırlatılacaktır sana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2007, 17:45:42 » |
|
KE-Billz
|
Yazıklar olsun sana Kemal abi;Utah,Denver,Clippers'ın arkasına attın bizi ha  Neyse bizim cengaverler sana en iyi cevabı sahada vereceklerdir,bu mesaj sezon sonunda hatırlatılacaktır sana. Ben motivasyon olsun diye böyle yazdım  Gaza gelirler belki  Şaka bir yana açıkçası Kobe'nin durumu, Odom'ın sakatlığı vs vs benim Lakers'a olan inancımın kaybolmasına neden oldu..Ama play-off yaparsa da şaşırmam..Kobe isterse yapar play-off..Lakers'ın bu sene garip sakatlıklardan dolayı canının yanacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2007, 17:50:48 » |
|
magic mania
|
Alışığız biz abi,geçen senede sürekli birileri sakatlandı,hatta kimi zaman 2-3 önemli parça (Kwarme,Odom,Luke) sakatlandı,yine Kobe takas olmadığı sürece takımı playoff'a taşıyacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2007, 11:51:44 » |
bird_41
NBA Draft'ında
FoRZa DaLLaS
|
+ şu sıralamalar çok kafama taktı benim ya . Kimse dikkate almıyor mu grupları  Bi benmi yani .. bende dusundum onu, ama yazarken play-off eslesmelerıne gore degilde galibiyet maglubıyet sıralamasına gore yazdım.. o yuzden merak etme yanlız degılsın bende dıkkat ettım yazarken.. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınsenin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim  ...
|
|
|
« Yanıtla #29 : 01 Kasım 2007, 20:34:20 » |
mvp d-wade3
NBA Oyuncusu
NBA'de Oynayan Oyuncular:Dwyane Wade ve diğerleri
|
tahminlerim;
Sayı: Wade Ribaund: Garnett Asist: Nash Top Çalma: Iverson Blok: Dwight Howard Double-Double: Garnett Triple-Double: Kidd
MVP: Wade 6th Man: Ginobili MIP: Rudy Gay ROY: Durant DPOY: Tyson Chandler Coach: Pit Riley GM: Ainge
Final: Phoenix-Miami Sampiyon: Miami Finals MVP: Wade
Batı: 1- Dallas 2- Phoneix 3- San Antonio 4- Utah 5- Denver 6- Houston 7- Golden State 8- New Orleans
Doğu: 1- Boston 2- Miami 3- Chicago 4- Detroit 5- New Jersey 6- Cleveland 7- Toronto 8- Washington
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 04 Kasım 2007, 09:09:47 » |
|
c_marlowe
|
Sayı: Carmelo Anthony Ribaund: Dwight Howard Asist: Nash Top Çalma: Iverson Blok: Dwight Howard Double-Double: Garnett Triple-Double: Kidd
MVP: Garnett 6th Man: Barbosa MIP: Ronnie Brewer ROY: Durant DPOY: AK47 Coach: Sten Van Gundy GM: Ainge (Boston)
Final: Boston-Spurs Sampiyon: Spurs Finals MVP: Duncan
Batı: 1- San Antonio 2- Phoneix 3- Dallas 4- Utah 5- Houston 6- Denver 7- New Orleans 8- LA Lakers
Doğu: 1- Detroit 2- Boston 3- Chicago 4- New Jersey 5- Cleveland 6- Magic 7- Miami 8- Knicks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 04 Kasım 2007, 20:21:04 » |
erdinç*garnett*
NBA Oyuncusu
KEVİN GARNETT_MVP----FB
|
Sayı: Kobe Bryant Ribaund: Kevin Garnett Asist: Nash Top Çalma: Iverson Blok: Marcus Camby Double-Double:Kevin Garnett Triple-Double: LeBron
MVP: Garnett 6th Man: Ginobili MIP: Ronnie Brewer ROY:Kevin Durant DPOY: Marcus Camby Coach: Doc Rivers GM: Ainge (Boston)
Final: Boston-Phoneix Sampiyon: Boston Finals MVP: KG
Batı: 1- San Antonio 2- Phoneix 3- Dallas 4- Houston 5- Utah 6- Denver 7- New Orleans 8- Golden State
Doğu: 1- Boston 2- Detroit 3- New Jersey 4- Chicago 5- Cleveland 6- Miami 7- Orlando 8- New York
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 10 Kasım 2007, 15:22:01 » |
|
Torres#9
|
Sayı: Lebron James Ribaund: Kevin Garnett Asist: Steve Nash Top Çalma: Allen Iverson Blok: Marcus Camby Double-Double: Chandler Triple-Double: Jason Kidd MVP: Lebron James 6th Man: Manu Ginobili MIP: Tyrus Thomas ROY: Kevin Durant DPOY: Bowen Coach: Gregg Popovich GM: Ainge Final: Pistons-Spurs (Abi beklemedeyiz sizi  ) Sampiyon: Spurs Finals MVP: Tim Duncan Batı: 1- Dallas 2- Phoenix 3- San Antonio 4- Denver 5- Utah 6- Houston 7- Warriors 8- LA Clippers Doğu: 1- Detroit 2- Boston 3- Orlando 4- New Jersey 5- Miami 6- Cleveland 7- Toronto 8- New York
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #33 : 10 Kasım 2007, 21:01:19 » |
|
CurtisJackson
|
Sayı: Kobe Bryant Ribaund:Kevin Garnett veya Dwight Howard Asist: Steve Nash veya Chris Paul Top Çalma: Chris Paul Blok: Dwight Howard Double-Double:Kevin Garnett ve Dwight Howard Triple-Double: Jason Kidd MVP: Kevin Garnett 6th Man: Manu Ginobili MIP:Andrea Bargnani ROY:Kevin Durant DPOY: Tyson Chandler Coach: Doc Rivers(bu yıldızlarla olursa şaşırmam  ) GM: Ainge(Boston) Final: Boston-Spurs Sampiyon: Boston Finals MVP: Garnett Batı: 1- Dallas 2- Phoneix 3- San Antonio 4- Utah 5- Houston 6- Denver 7- Golden State 8- LA Lakers Doğu: 1- Boston 2- Chicago 3- Detroit 4- New Jersey 5- Cleveland 6- Miami 7- Knicks 8- Washington
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 20 Kasım 2007, 16:39:04 » |
7Day
Yeni Üye
Let me Drown in your eyes
|
Sayı: T-Mac Ribaund: Amare Stoudamire Asist: Steve Nash Top Calma: Allen Iverson Blok: Ben Wallace Double-Double: Kevin Garnett Triple-Double: Jason Kidd
MVP:T-Mac 6th Man: Manu MIP: Rudy Gay ROY: Kevin Durant DPOY: Dwight Howard Coach: Mike D'Antonio (Suns) GM: Ainge (Boston)
Final: Boston-Houston Sampiyon: Boston Finals MVP: T-Mac
Batı: 1- Phoenix 2- San Antonio 3- Dallas 4- Houston 5- Utah 6- Denver 7- LA Lakers 8- Golden State
Dogu: 1- Boston 2- Detroit 3- Chicago 4- Cleveland 5-Orlando 6- Miami 7- New York 8- Washington
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2007, 16:41:28 Gönderen: 7Day »
|
|
HiÇ BiR SeVaP MuTLu EtMeDi BeNi SeNiNLe GiRDiĞiM GüNaHLaR KaDaR!..
|
|
|
« Yanıtla #35 : 24 Kasım 2007, 20:05:46 » |
|
Arda
|
Sayı - Carmelo Anthony Ribaund - Marcus Camby Asist - Kidd Top Çalma - Allen Iverson,CP3 Double Double - Kevin Garnet Blok - Marcus Camby Triple Double - Jason Kidd
Mvp - Kevin Garnett 6th Man - Manu Ginobili,Leandro Barbosa Mıp: Brandon Roy,Andrea Bargnani Roy:Kevin Durant DPOY - Marcus Camby Coach - Van Gundy Gm - Danny Ainge
Final - Nuggets-Boston Şampiyon-Nuggets Finals Mvp- Allen Iverson
Batı: 1- Dallas 2-Suns 3-Spurs 4-Jazz 5-Nuggets 6-Rockets 7-Hornets 8-Lakers Doğu: 1-Boston 2-Detroit 3-Orlando 4-Cavaliers 5-Bulls 6-Nets 7-Wizards 8-Raptors,Heat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 30 Kasım 2007, 20:36:32 » |
Carter-Tolga
NBA Oyuncusu
Vince "Vinsanity" Carter
|
Sayı: Kobe Bryant Ribaund: Dwight Howard Asist: Steve Nash-Jason Kidd Top Çalma: Allen Iverson Blok: Marcus Camby Double-Double:Dwihgt Howard Triple-Double: Jason Kidd
MVP: Tracy McGrady 6th Man: Manu Ginobili MIP:Kelenna Azubuike ROY: Kevin Durant DPOY:Bruce Bowen Coach:Doc Rivers-Don Nelson GM: Ainge (Boston)
Final: Suns-Pistons Sampiyon: Pistons Finals MVP:Billups
Batı: 1- SA Spurs 2- Phoneix 3- Dallas 4- Utah 5- Denver 6- Golden State 7- Houston 8- LA Clippers
Doğu: 1- Boston 2- Detroit 3- Orlando 4- Cleveland 5- Miami 6- New Jersey 7- Toronto 8- Washington
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 05 Aralık 2007, 20:03:17 » |
Notsofaraway
Yeni Üye
|
sayı:kobe ribaund:yao ming asist:steve nash top calma:Jason Kidd Blok:Yao Ming Double Double:Shawn Marion MVP:Tabikide Kevin Garnet!!! 6th Man: Leandro Barbosa MIP: Durant ROY: Kevin Durant DPOY: Ben Wallace GM: Ainge Final : Suns - boston Sonuc : yenen Suns tabikide 
|
|
|
|
|
|
Cemo
|
|
|
« Yanıtla #38 : 05 Aralık 2007, 22:06:10 » |
wadeutkan
I'm legend
Rookie

özur
|
Sayı=Kobe Ribaund=HOWARD Asisst=Nash Top çalma=Bell Blok=Howard Double-Double=Amare Triple_Double=Kidd
MVP=KOBE 6th Man=Barbosa MIP=Rudy Gay ROY=Durant DPOY=Bruce BOWEN
FİNAL=CELTİCS-SPURS ŞAMPİYON=SPURS FİNAL MVP=DUNCAN
BATI; 1-Phonex 2-Dallas 3-S.A SPURS 4-Utah 5-Houston 6-Denver 7-Lakers 8-Hornets
DOĞU; 1-Boston 2-Orlando 3-Detroit 4-Clevend 5-New jersey 6-Washington 7-Toronto 8-Charlote
finale boston'u yazmamım nedeni detroit'in eskisi kadar iyi savunma yapmaması ayrıca boston'unda gerekli olan tecrübe war
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 17 Aralık 2007, 23:03:18 » |
pick and roll
Yeni Üye
|
mvp amare 6th man barbosa coach di antoni team suns ribaunt amare asist nash sayı kobe taraftar lakers
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|