« : 27 Eylül 2008, 12:56:34 » |
|
AoGVinsanity
|
Ve NBA 2K9 bu yıl bilgisayarlar için de çıkıyormuş.. Dünyanın en iyi basketbol oyununda 5. Sezon başlıyor. * Geliştirilmiş oynanabilirlik;Yeni Profesyonel dribling sistemi,havada asılı kalarak yapılabilen farklı şut alternatifleri * Kullanıcıları zorluyacak geliştirilmiş,adepte olabilen yapay zeka * Yeni nesil konsolların gücünü kullanarak hazırlanmış ve geliştirilmiş harika grafikler * Yeni Online Modu:5-5’e 10 ayrı kullanıcı ile online oynama imkanı,ayrıca kendi oyuncunuzu geliştirip yükselme imkanı * Kendi yarattığınız oyuncuları,transferleri arkadaşlarınızla paylaşma imkanı * NBA2K9 kullanıcılara unutulmaz bir basketbol deneyimi sunuyor Oyun için bazı sitelerde ön siparişler alınıyor.. "Bu ürün stoklarımıza 10 Ekim 2008, Cuma günü gelmesi beklenmektedir." ibaresi var sitelerde.. Vay be, heyecanladım. NBA 2K8, çok süperdi.. Bakalım bu nasıl olacak. Bu da trailer videosu: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2009, 12:14:35 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2008, 13:11:16 » |
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
derrick rose kullanılmıs videoda  cokta guzel olmus bnce. trıbunde sakallı adam gormemıstım daha once hic  bu super olmus. formalar ve logolar kabartmalar oldukca gercekci bır gorunum almıs. hadı bakalım pc icin sabırsızlıkla beklıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2008, 16:58:44 » |
|
Cpzai3
|
Ah ah Ps de oynamak vardı da üni yurdunda imkansız.Laptopa çakcaz artık bi gamepad.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2008, 17:08:30 » |
::.number.::
NBA Draft'ında
|
Gerçekten çıkınca (belki çıkmıştır)hemen alacağım NBA 08'den sonra moda bu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2008, 17:34:50 » |
Araz
J-RiCh
Rookie

In the life To stay Kill. Emeka Okafor
|
Vay be yer değiştirmiş oldular nba live ps de 2k9 Pc ye geçti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2008, 21:12:06 » |
|
Dağlar
|
Şimdi EA Sports'a kim bakar? Sevindirici bir haber... Ancak PS3'de veya XBoX360'da oynanılan gibi güzel olmaz. Yine de EA'den iyi çıkacağını biliyoruz. 20 gün sonra belli oluacak zaten herşey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2008, 21:35:36 » |
|
crayzorkun
|
10 yıldır söylenen şeyi şimdide söylüyoruz. 2k serisi pc için çıkmaz çıksada yukarıdaki bir grafik ve oynanış beklemeyin.(ps2 için nba 2k9 gibi) Ea ne dedi fifa09 Next gen olacak zart zurt bilmiyorum fifa 09'un demosunu indiren varmı yüz modellemeleri birtaz geliştirilmiş sadece next gen ile uzaktan yakından alakası yok. _________________________ konuyla ilgili olarak; * Geliştirilmiş oynanabilirlik;Yeni Profesyonel dribling sistemi,havada asılı kalarak yapılabilen farklı şut alternatifleri zaten 2k serisi oynanabirlikte Live'ı sildide "havada asılı kalmak" felan olursa müthiş bir şey olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 29 Eylül 2008, 09:50:29 » |
|
lordapo
|
Ps3 sahibiyim ama 2k9 u pc ye kurmak isterim ama bakalım ps3 için çıkarsa nba live yerine 2k9 alırım büyük ihtimal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2008, 20:22:12 » |
|
crayzorkun
|
Dualarınız kabul oldu gibi gibi beyler  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınPC DVD-oct.21,2008(ekim 2008) ibaresinden bunu anladım,pc için çıkacak sanırım.ama hala neden yeni yayınlanan(hatta hepsinde)video sonlarında oyun ps2,ps3 ve xbox 360'a çıkacak diyor anlamış değilim. ayrıca oyun pc için çıkarsa yukarıda söylemiş olduğum "2k serisi pc için çıkmaz" lafınıda afiyetle yerim  lakin "next gen bir grafik ve oynanış beklemeyin" tezimi sonuna kadar savunuyorum(ki öyle olacak zaten) o ayrı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2008, 20:30:10 » |
|
fadeaway86
|
sanırım ı fazla.. artık kesin..resmi..official..  sipariş olayını sakın düsünmeyin beyler.. bimeks gibi teknosa gibi yerlere zaten gelecek 10 ekim de falan.. aral (oyunun ülkemizdeki dağıtımcısı) sitesinde 10 ekim yazıyor.. oradan orijinal olarak alabilirsiniz.. ki bu şart olacak.. online aktivasyon olayı doğruymuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 04 Ekim 2008, 20:34:55 » |
|
crayzorkun
|
Duyduğuma göre oyun xbox 360'dan port olacakmış(olmayadabilir).Bunun anlamı oyun ps2'den daha iyi(grafik,oynanış vs) xbox360'dan kötü olacak yine(grafik,oynanış vs)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 04 Ekim 2008, 20:57:22 » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : 04 Ekim 2008, 21:12:24 » |
|
crayzorkun
|
Şimdi okuduğuma göre oyun Ps2'Den de port olabilirmiş.  hemen bir ps2-nba 2k8'den- ss koyalım.  Ps2'den port demek "EA zaten bu yıl nba oyunu çıkarmayacak,biz(2k) ne yaparsak yapalım millet kapış kapış alacak.parayı götürürüz." demek. ps2'Den felan port edeceklerse hiç çıkarmasınlar daha iyi. NBA 2K9
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 04 Ekim 2008, 21:59:29 » |
|
fadeaway86
|
xbox 360 dan olacak.. kendi forumlarında da bu var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 04 Ekim 2008, 22:24:49 » |
|
lordapo
|
Valla ben ps3 için 2k8 aldım ucuz olduğu için dün,gayet güzel zaten şu an lap top kullanıyorum kaldırcağını sanmam oyunu ama normal pc olsa düşünürdüm de bende ps3 olduğu için artık paralandığım zaman alırım ki 2k8 artı nba live 08 ide ps3de oynadım sölücem şu 2k8 nba live 08 havada karada .......... ea arts pc için çıkarmazsa bu oyunu satamaz.Herkezin ps3 yada xbox360 alıcak gücü yok.Keza eğer çıkartmaz ise nba ,fifa,nhl,madden vb. ekran kartı ve ram artı işlemci piyasası dibe vurur.Herkez oyun yada grafik için pc sini upgrade ediyor yane sadece nete girmek,film izlemek ve download yapmak olsa amaç ucuz bir lap top yeterli ki harici alıncak bir hdd ile download sorunuda çözülür haksızmıyım(dayanamadım gene gayet filozofik yazdım bu konuda  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 04 Ekim 2008, 23:17:04 » |
|
crayzorkun
|
Bu arada oyun çıkmış beyler.Ankara ırmak toysland'dan alabilirsiniz.
edit_ unutmuşum ya,xbox 360 için gördüm ama ps3 içinde çıkmıştır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2008, 23:28:43 Gönderen: crayzorkun »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2008, 21:00:39 » |
|
crayzorkun
|
Oyunun x360 versiyonunu bugün aldım oynadıktan sonra kısa bir incelemesini sizlerle paylaşırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 28 Ekim 2008, 15:46:03 » |
BigShot
NBA Draft'ında
|
NBA Live dan daha iyi dostum. DVD olarak sunuldu oyun. Kaçırma derim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 28 Ekim 2008, 18:00:04 » |
|
AoGVinsanity
|
Yarın alıyorum oyunu Red Alert 3'le birlikte.. Süper olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 28 Ekim 2008, 18:48:24 » |
BigShot
NBA Draft'ında
|
Red Alert çıktı mı ? Benim niye haberim yok olm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 01 Kasım 2008, 20:08:47 » |
|
AoGVinsanity
|
Şu an yüklüyorum oyunu.. 2 DVD, 7 GB oyun. Merak içindeyim  Red Alert çıktı mı ? Benim niye haberim yok olm.
Ben CD'ciye sordum. Red Alert 3 de gelecek, kargoda dedi. Bugün gittim sadece NBA 2K9 vardı ama.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 02 Kasım 2008, 16:34:34 » |
|
AoGVinsanity
|
Vatana millete hayırlı olsun.
Ekran karı yetersiz, oyunu çalıştıramadım..
Siyah ekran ve müzik var başka da birşey yok.. En fazla oyunun müziklerini dinleyebiliyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 02 Kasım 2008, 16:43:06 » |
BigShot
NBA Draft'ında
|
Olsun müzikleri süper, dinlersin işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 02 Kasım 2008, 16:45:30 » |
|
Sergio_Ramos#15
|
Vatana millete hayırlı olsun.
Siyah ekran ve müzik var başka da birşey yok.. En fazla oyunun müziklerini dinleyebiliyorum..
Geçmiş olsun abi  Kaç istiyor bari kaldırmıyorsa almayayım boşuna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 02 Kasım 2008, 16:45:58 » |
|
AoGVinsanity
|
Olsun müzikleri süper, dinlersin işte  Öyle yapıyorum zaten, hayat işte naparsın  Vatana millete hayırlı olsun.
Geçmiş olsun abi  Kaç istiyor bari kaldırmıyorsa almayayım boşuna? Ekran kartından Shader 3.0 olması gerekiyor. Ben de 2.0'lık var..  Müzikler bomba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|