Beni Hatırla?

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: NBA 2K9  (Okunma Sayısı 26230 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sergio_Ramos#15
LOTR
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : 02 Kasım 2008, 17:49:48 »

Amd 64 Processor 3200+ var o mu ne?Ben çakmıyorum pek bunlardan.
Müzikler hangi tür?

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
AoGVinsanity
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : 02 Kasım 2008, 17:50:54 »

Amd 64 Processor 3200+ var o mu ne?Ben çakmıyorum pek bunlardan.
Müzikler hangi tür?
Ben bi tane dinledim o da Hip Hop tarzıydı Smiley

İşlemci değil dostum, ekran kartında var o özellik. Ekran kartını söyle, uyumlu mu değil mi bakayım.

Sergio_Ramos#15
LOTR
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : 02 Kasım 2008, 17:53:47 »

Üzgünüm bilemiyeceğim pc'nin o özellikleriyle pek ilgilenmem Sad
Hip Hop ise iyi Heavy Metal çok kafa şişiriyor.

BigShot
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 02 Kasım 2008, 17:56:05 »

Bakalın bakalım ne çıkacak bakın bakalım.

AoGVinsanity
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : 02 Kasım 2008, 17:58:44 »

Bakalın bakalım ne çıkacak bakın bakalım.

Zaten oyun da neymiş, önemli olan müzikleri.

2 DVD'lik oyunu müzikleri için almıştım zaten grin

Sen bu siteyi verdin, DVD'leri at gitsin artık. Tongue

Ç@to_Wade
Heat Manyağı,Wade Hastası
Moderator
All-Star

cCc D-Wade Reis cCc :D

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : 02 Kasım 2008, 23:01:16 »

Yarın PS2 için alıyorum oyunu,kargo ile gelecek.Çoğu kişi için PS2'de roster'ı yenilenmiş bir 2K8 ama ben umutluyum.  angel Memory Card,TNA Impact,PES 2009 ve NBA 2K9.Haftaya beni forumda bulamazsanız şaşırmayın. laugh

Ç@to_Wade
Moderator
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : 10 Kasım 2008, 23:17:32 »

Evet arkadaşlar oyunu oynadım ve izlenimlerimi kısaca paylaşmak istiyorum...

Öncelikle bahsetmek istediğim şey müzikler.Gerçekten güzel müzikler var.Zorluk derecesi de iyi.Ama şut sokmak zor gerçekten.Çemberde top sekmiyor kolay kolay.Sektiği gibi çıkıyor.NBA The Life'ı oynayanlar varsa görürler bunu,NBA 2K9 bu konuda geri kalmış.Oynanabilirlik zaten güzel.Ama grafikler benim beklentimin altında kaldı.

Savunma konusunun üstüne düşmüşler.Oyuncuları kendimize çekebiliyoruz ama içeriden oynamak kolay değil.Yani alayım,smaç vurayım,turnike atayım kolay değil.

Menü pek iyi değil ama onun pek de umrumuzda olacağını sanmıyorum.NBA Live'ın sırık gibi oyuncularını görünce NBA 2K9'un hem Play-Station hem de bilgisayar kullanıcıları için iyi bir soluk olacağını düşünüyorum.Ha 2K8'den farklı birşey beklemeyin ama kadroların yenilenmiş olarak karşımızda en azından.Takımların son hali için bile alırım bu oyunu.

Seyirci grafikleri de hoş olmuş gerçekten.Son saniyede şut sokunca öküz gibi bakan adamlar yok karşımızda.Kartondan değiller genelde,bazı durumlar hariç.

Evet,kısaca açıklamaya çalıştım oyunu.Eğer alıp da beğenmeyen olursa kafamda sandalye parçalaması garantisi veriyorum.Ama sanmam,olursa da merak etmeyin Çato yanınızda.

Ç@to_Wade
Moderator
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : 11 Kasım 2008, 00:39:31 »

XBOX360 Trailer

PS2 Trailer

PS3 Trailer 5

Gameplay

m reed
NBA Draft'ında

Nalet Olsun İçimdeki THUNDER Sevgisine...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 07 Aralık 2008, 02:54:25 »

Ben aldım.Çok yüksek ekran kartı istiyor.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2008, 10:43:06 Gönderen: Ç@to_Wade » Logged
fillintheblanks
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 09 Aralık 2008, 21:30:47 »

oyunda nasıl smaç basılıyor? dunk için tuş ayarlanmıyo ya da ben bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim
Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 09 Aralık 2008, 21:44:53 »

oyunda nasıl smaç basılıyor? dunk için tuş ayarlanmıyo ya da ben bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim

smac basman icin hızlı koşman gerekiyormus. aksi halde smac basamazsın... yani pota altindayken smac basamıyorsun.. hızlı bır sekılte iceri drive etmen gerekiyor.. bende cok denedım ama basamadım bır turlu smac... boyle oldugnu ogrendım sonra..

AoGVinsanity
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : 09 Aralık 2008, 21:58:02 »

smac basman icin hızlı koşman gerekiyormus. aksi halde smac basamazsın... yani pota altindayken smac basamıyorsun.. hızlı bır sekılte iceri drive etmen gerekiyor.. bende cok denedım ama basamadım bır turlu smac... boyle oldugnu ogrendım sonra..
Pota altından smaç basamamak gibi saçma birşey olmaz ya. İyi ki çalıştırmamış PC, yoksa çok sinir oldum.

Shaq'la almışın rebound'ını, smaç basmazsan neye benzerki.. ??

Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 09 Aralık 2008, 21:58:40 »

aynen:D yada d-howard ile smac basamıyosun. felaket Cheesy

Ç@to_Wade
Moderator
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : 09 Aralık 2008, 22:02:19 »

Oyunu neyde oynadınız bilmiyorum ama PS2'de böyle birşey yok.Gayet de smaç basabiliyorsunuz pota altından.Ama blok yeme olasılığınız da var.Ama D-Wade,Beasley hatta Chalmers'la bile smaç bastım ben durduğum yerden.

AoGVinsanity
Admin
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : 09 Aralık 2008, 22:03:59 »

Oyunu neyde oynadınız bilmiyorum ama PS2'de böyle birşey yok.Gayet de smaç basabiliyorsunuz pota altından.Ama blok yeme olasılığınız da var.Ama D-Wade,Beasley hatta Chalmers'la bile smaç bastım ben durduğum yerden.
PC'yi kastediyoruz Biz Çato, sen kolla mı oynadın??

Volkan al bi kol, rahatla ya. Ben almıştım zamanında, hem ucuz hem de çok işe yarıyo grin

Ç@to_Wade
Moderator
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : 09 Aralık 2008, 22:20:40 »

Evet ama PC'de de yok öyle birşey abi.Yani konuştuklarım böyle söylüyor.PS2'deki oynanışa bakarak PC'de tuş çok olmalı ama böyle bir saçmalık dedelerimizin oynadığı Ali-Veli Basketbol Oyunu'nda olmaz yahu.

Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 10 Aralık 2008, 18:58:57 »

Evet ama PC'de de yok öyle birşey abi.Yani konuştuklarım böyle söylüyor.PS2'deki oynanışa bakarak PC'de tuş çok olmalı ama böyle bir saçmalık dedelerimizin oynadığı Ali-Veli Basketbol Oyunu'nda olmaz yahu.

PC DE oyna derim ben sana... pc de oyna smac bas. bnde ögrenim nasil smac basıldıgını... yada baska bır tusmu var smac icin bılmıyorum... :s ama smac basamıyorum ben... ki goruntu ozellıklerı falan super bnm pc de.. hıcbır sorun yok. ama smac basamıyorum.. Sad

fillintheblanks
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 10 Aralık 2008, 19:18:05 »

uzun uğraşlarım sonucunda t-mac ile smaç basabildim..tamamiyle bomboşken ve potaya koşarak geldiğinde oyuncular smaç basabiliyor. oyunun grafikleri çok iyi olmasına rağmen bu kadar temel birşeyin olmaması çok kötü olmuş
Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : 10 Aralık 2008, 19:19:48 »

uzun uğraşlarım sonucunda t-mac ile smaç basabildim..tamamiyle bomboşken ve potaya koşarak geldiğinde oyuncular smaç basabiliyor. oyunun grafikleri çok iyi olmasına rağmen bu kadar temel birşeyin olmaması çok kötü olmuş

bnde onu dıyorum.. koşarken bos alandayken smac basabılıyorssun. pota altında smac basamadım hic.. ılgauskas ıle d-harris'in turnıkelerıne blok koyamadım.. cok ilgnc yaa... anlam veremedım bır turlu... :S

Ç@to_Wade
Moderator
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : 10 Aralık 2008, 20:25:20 »

Bu oyunu grafiklerinden çok oynanabilirliği ön plana çıkardı.Konsolda bile çok farklı kontroller var.PC'de de vardır mutlaka birşey.Ben yarın bir oynayayım kafeye gidip.Tuş takımlarını araştırdınız mı?

Dağlar
Ex-King
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : 10 Aralık 2008, 22:42:51 »

PC'de kolla ben smaç basabiliyorum ama potaaltı oyuncularıyla basit smaçlar basabiliyorum. Yani bi Josh Smith veya Lebron ile penetre edip içine gömemiyorum NBA Live'daki gibi. Gayet gerçekçi aslında, zırt pırt milletin üstünden smaçla mı geçiyor maçlar? Hayır, ama maç başına en az bi tane olması lazım. Ayarı tutturamamışlar.

Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : 10 Aralık 2008, 22:49:32 »

sımdı oynadım evımde pc de... yıne hıc smac basamadım... delirmemek elde degil. konsol alıcam bakalım konsol ile basabılecekmıyım. arkadaslar sunuda soylım. ben smac yarısmasındada hıc smac basamadım. smac ıcın baska bır tus olmasın sakın.? :S

Dağlar
Ex-King
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : 10 Aralık 2008, 22:53:57 »

sımdı oynadım evımde pc de... yıne hıc smac basamadım... delirmemek elde degil. konsol alıcam bakalım konsol ile basabılecekmıyım. arkadaslar sunuda soylım. ben smac yarısmasındada hıc smac basamadım. smac ıcın baska bır tus olmasın sakın.? :S

Şut tuşuyla elini hızdan çekince basıyor ama düz basit bir smaç oluyor benimki. Klavye ile daha kısmet olmadı smaç ama konsolla zar zor da olsa vuruyorum. Oyunu dün oynamaya başladım zaten ve oldukça güzel yapılmış, her yönden eksiksiz gibi(smaç konusu hariç)... Ve bir şeyi daha merak ettim; pc'de kaç gb yer kapladı sizin arkadaşlar?

Ç@to_Wade
Moderator
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : 11 Aralık 2008, 00:46:12 »

Vallahi çok ilginç abi...PS2'de hiç böyle bir sıkıntı yok.Smaç basmak blok yemediğin sürece(ama çoğunlukla yersin) kolay.

Knicks_Lee_Wolkii
Rookie
**

always KnicKs

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : 11 Aralık 2008, 01:06:13 »

daglar 8.79 gb yer kapladi oyun bnm pc de. ayrica 3306 adet dosyamı desem ewrakmı desem neyse artık onlardan acti... yuklemeside baya uzun sürdü... onur bılıyor Smiley ben 10 gun oldu oyunu yukleyelı. neredeyse bır sezon bıtıcek bende... ama hala smac yapamadım Smiley

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Nbatr.Com/Forum
Üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilir, linkleri videoları görebilir, yorumlara, tartışmalara katılabilirsiniz;
10 saniyede Üye olmak için tıklayın.

Pencereyi Kapat