« Yanıtla #25 : 30 Ocak 2009, 10:12:21 » |
|
Sergio_Ramos#15
|
Şimdi bir sövecem forumdan banlayacaklar.Sizin gibi koçların da ligin de gelmişi geçmişini.Ulan şerefsizler lan Carter fanıyım o derece ama bir oyuncu Nets'den Harris EYVALLAH.Sorunum bu değil.Lan kıçıkırık Nelson ne yapmış lan.Ben 2 diyordum 3 oyuncu seçtiler Hido yok.Hadi Lewis belliydi ama Nelson 2 maç oynadı diye ne demek lan.Ne demek ne?     Sizin var ya.....Geçen senenin hatırı dedik ama Nelson kim ki onun geçmesi için alayının aptal olması lazım.Ondan sonra bunlar Türkleri sevmiyor vs.diyince uydurmuş oluyoruz.Böyle işin... Melo gibi bir markanın olmaması da ayrı gariplik.Sakattı ama..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 30 Ocak 2009, 10:45:17 » |
|
CaRTeR
|
Olum Vince yok Tmac yok ne bu ya...Adamlar iyice ciddi maç diye formda oyuncuları aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 30 Ocak 2009, 11:39:15 » |
berk_93
Yeni Üye
|
abi carmelo yok t-mac yok carter yok butler fazla iyi oynamiyo bu aralar ama en azindan renk katiyodu hido ve memoyu soylemiyorum artik hadi batiyi gectim de dogunun yedekleri rezalet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 30 Ocak 2009, 12:13:27 » |
|
zweI~
|
Nelson u almışlar yuh ya. Hem Carter nasıl olmaz ne saçmalık bu ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 30 Ocak 2009, 12:44:46 » |
|
VeRsAtiLe WeApoN
|
Carmelo yok carter yok t-mac yok hadi t-mac çok sakatlandı ona bişey demiyorum ama devin harris varsa carter 'da olmalıydı nelson çok yanlış bir seçim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 30 Ocak 2009, 13:18:19 » |
|
ÖZGÜRRR
|
bence batıda bir problem yok doğru seçimler diye düşünüyorum ama doğuda vince carter gibi bir adam nasıl olmaz tamam performans olarak Granger,Pierce,joe Johnson,rashard Lewis in biraz gerisinde olabilir ama adam hepsinden daha renkli bir kişilik kesinlikle olmalıydı .
hidayet bu sene iyi oynamıyor arkadaşlar dolayısıylada all-star da olmayı haketmiyor bence. mehmet belki olabilirdi diye düşünüyorum ama batıda da çok iyi adamlar var.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #31 : 30 Ocak 2009, 14:05:24 » |
mvt13
Yeni Üye
|
kadrolar cok kötü abi bu ne ya melo carter gibi isimler yok seyirci ne izlicek acaba gece kalkıp izlencek bi mac değil bnce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 30 Ocak 2009, 14:34:51 » |
|
ÖZGÜRRR
|
Chosen1 arkadaşım pau gasol daha önce all-star olmuştu diye hatırlıyorum.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #33 : 30 Ocak 2009, 15:44:25 » |
|
Ç@to_Wade
|
All-Star'a hakeden girer diyoruz:Jameer Nelson ne kadar hakediyor acaba? All Star'a ''Showman''ler girer diyoruz:Bakıyoruz Carter yok,Carmelo yok.
Nelson 3'lük yarışmasına katılsın da maçta işi ne yahu.Eminim hiçbirimiz Magic'Ten 3. bir oyuncunun All-Star olacağını takip etmezdik.Hadi ettik diyelim aklımıza gelen ilk kişi Hidayet olurdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 30 Ocak 2009, 18:01:30 » |
jermaine_
Yeni Üye
|
hidayet in oynadığı maç sayısı 44 nelson ın 40, nelson 17 sayı 5 asist, hidayet ise point guard olmadan aynı asiste sahip. sayılar eşit, ribaund u da saymıyorum hido daha uzun diye. Hido nun sayıları küçük maçlarda, fark atılan maçlarda desek, son saniye basketlerinin sayısı yok... Akıl almaz hadi bunu da geçelim, tamam hakeden yer alacak ama bu bi "eğlence" haftasonu ve t-mac, carter, carmelo yoksa nerde kaldı eğlence? david west gibi insanın seyir hevesini yok eden oyuncular istemiyoruz artık ya all-star bile tat vermiyo şov istiyoruz!!:) wade ve stoudemire ilk 5 e girmese onları da almazlardı:)
ayrıca iguodala, josh smith, rudy gay, deron williams da girebilirdi diye düşünüyorum. Ama steve nash i ve o.j mayo yu all-star maçına çağırsalar da laf etmezdim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 30 Ocak 2009, 18:13:58 » |
|
Larry_Bird
|
Yedek seçiminde çok büyük haksızlık olmuş Hedo ve Memo takımlarını sırtlayarak oynuyorlar, neden yoklar bu sorgulanmalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 30 Ocak 2009, 18:43:40 » |
|
Barracuda
|
bu ney ya danny granger jameer nelson davin harris o kadar adam varken ray ray rip hidayet filan batıda melo yok yıne west var parker var garip gercekten her sene dahada kotu yedek secımlerı..
danny grangerin ne işi mi var!?  arkadaşım güldürme beni adamın istatistiklerine bi bak istersen.. bnm de anlamadığım konu jameer nelsonun orda ne işi var.. vince carter dururken.. onun dışındakilere lafım yok.. he bi de belki ray allen olabilirdi.. ayrıca arkadaşlar kabullenin memoyla hido bu sene all-starlık performanslar göstermediler.. ama umarız bi sakatlık sonucu falan katılırlar.. hatırlarsanız memo allen iversonun sakatlanması sonucu kadroya dahil olmuştu..
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #37 : 30 Ocak 2009, 18:46:40 » |
|
Barracuda
|
ayrıca belirtmek isterim kevin durantı da alabilirlerdi.. çaylaklar maçında oynicak die all-stara almamak haksızlık olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 30 Ocak 2009, 19:27:51 » |
mustilaz
Yeni Üye
|
valla beyler ilk beşler tamamda.bu yedekler için bayağıı bi konuşulur.yani bu i***rin yaptığı seçimden ne bekliyonuz ki.bu sene ve geçen sene hidoyu almadılarsa bi daha hiç alıcaklarını sanmıyorum.memo içinde bişe demiyorum belki o haketmiyo olabilir.ama hidonun seçilmemesi valla nediyim.bu ipnelerin ben......işaallah birinin yerine alırlar ufak bi sakatlık olursa.ben bu sene baya bi umutluydum hidodan.inşallah olur
Düzenleme;Forudma argo ve küfür kullanmayalım lütfen ve Türkçeyi düzgün kullanalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 21:26:23 Gönderen: OğuzCan »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 30 Ocak 2009, 19:32:25 » |
|
_53_LaZraİl_53_
|
Çok isterdik Hedo ve Memo'yu görmeyi fakat pek de hakeden ir performans göremedik ama insan orada Nelson'u görünce üzülüyor. Keşke o olacağına Hedo olsaydı ya da o da olmasaydı Hedo'da. Mahvettiler işi ama neyse ki Tony Parker var. Zaten Tim Duncan da ilk 5'te, çok iyi oldu.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın!!!LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAN ANTONİO SEVGİSİNE!!!
|
|
|
« Yanıtla #40 : 30 Ocak 2009, 19:42:26 » |
Tweener
Steal Man
Rookie

David Apolskis
|
Abi bunda amaç kazanmak veya çekişmeli geçirmek değilki.Bu show maçı.. insanlar sempatik, havada uçan adamları filan görmek istiyorlar.Sakat olsa bile T-Mac , Carter kesin olmalıydı.Memo ve Hido show adamı değil tabi ama Danny Granger, Jameer Nelson, Devin Harris ve hatta Chris Bosh'tan bile daha çok hakediyorlar.Onlar varsa Memo ve Hido hayli hayli olmalıydı. Bence çok taraflı bir seçim olmuş.Ülkeler arası ilişkiler her olayda etkiliyor insanları. Eurovision'da filan da.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden Başıma Gelecekleri De Biliyorum Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız Yarın Bizim Çünkü !
|
|
|
« Yanıtla #41 : 30 Ocak 2009, 20:00:54 » |
Alexi Utkan
Magic Alexi
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır
|
Geçen sene Hido'yo niye almadılar?İlk defa böyle bir performans gösterdiği için.Ee Nelson'da hayatında ilk defa böyle oynuyor.Neden alındı?Ayrıca oyununda yine hatalar var tam bir guard gib oynamıyor hala Howard hido top indiriyo . Ben bir Orlando taraftarıyım ve nedeni anlamadım.Ayrıca tamam başaralı oyuncular alınıyor ama bu bi show maçı daha popular oyuncuların alınması lazım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 20:04:31 Gönderen: Alexi Utkan »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 30 Ocak 2009, 20:01:52 » |
1*mcgrady
Yeni Üye
|
ilk 5 ler iyide bu yedekler ne ya bikere t-mac le vince carter ın olmaması çok gülünç bi durum.Jameer Nelson konması başlı başına bi hata zaten .Zaten carmelo nun olmaması çok daha garip
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 30 Ocak 2009, 20:59:00 » |
|
Barracuda
|
ilk 5 ler iyide bu yedekler ne ya bikere t-mac le vince carter ın olmaması çok gülünç bi durum.Jameer Nelson konması başlı başına bi hata zaten .Zaten carmelo nun olmaması çok daha garip
carterın alınmaması ilginç,gülünç hatta haksızlık olabilir ama meloyla t-mac için aynı şeyler söylenemez.. tmm haklısınız show maçı ama NBA'deki tüm oyuncular bu organizasyona dahil olmak için can atıolar.. iyi oynayıp hakedenleri almak yerine tüm sezon yatmış ama bize show yapar die t-maci almak büyük haksızlık olur.. ama nelson konusunda sana katılıorm.. carter alınabilirdi onun yerine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 30 Ocak 2009, 21:28:45 » |
|
OğuzCan
|
Kadrolar ilginç koçların tercih tabii de, herkes değinmiş çok uzatmayacağım ne kadar formda ve iyi olursa olsun All-Star gösteri maçıdır show yapman için bu kadro kötü bir tercih, savunma bile yaparlarsa şaşırmayın yani. İnsanlar maç izlemek değil eğlenmek ve All-Star hoş smaçlar güzel komik eğlenceli vs. şeyler görmeye geliyor oraya ilginç hakikaten.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 21:30:22 Gönderen: OğuzCan »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #45 : 30 Ocak 2009, 21:40:11 » |
|
ÖZGÜRRR
|
carterın alınmaması ilginç,gülünç hatta haksızlık olabilir ama meloyla t-mac için aynı şeyler söylenemez.. tmm haklısınız show maçı ama NBA'deki tüm oyuncular bu organizasyona dahil olmak için can atıolar.. iyi oynayıp hakedenleri almak yerine tüm sezon yatmış ama bize show yapar die t-maci almak büyük haksızlık olur.. ama nelson konusunda sana katılıorm.. carter alınabilirdi onun yerine... arkadaşa katılıyorum sezonun tamamında oyna takımını sırtla her maç elinden geleni yap sonra all-star gibi her oyuncunun hayalini süsleyen bir organizasyonda yer alma roy,nowiztki,billups varken t-mac ve melonun olmaması haksızlık falan değildir sadece haktır. burada sadece vince carter bana kalırsa süpriz çünkü fena bir sezon geçirmiyor ve çok renkli bir yapıya sahip olmalıydı diğer konu nelson oyun kurucu pozisyonundaki eksiklikden dolayı dahil edilmiş başka bir açıklaması yok bence.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #46 : 30 Ocak 2009, 22:07:09 » |
|
Chosen1
|
Kadroyu görünce ilk düşüncem çok saçma bir seçim oldu.Öncelikle çok konuşulan Nelson seçiminden bahsetmek istiyorum.Nelson,bu sene büyük bir çıkış yapmış olabilir,Magic de ligde çok iyi yerlerde olabilir.Ama all-star olmak için yeterli değil bence.Eğer takım başarısından dolayı Nelson seçildiyse Mo Williams'ın günahı neydi?Takım başarısının bu konuda etkili olmasını destekliyorum;ama bir sınırı olması lazım.Ayrıca ben Lewis'in de all-star olmayı çok fazla hak ettiğini düşünmüyorum.Sadece yüksek yüzdeyle şut atıyor,hiçbir maç takımını tek başına taşıyıp maç aldığını görmedim.Carter konusunda ise çok emin değilim.Neticede Nets'in durumu ortada,Harris'in seçilmesi nedeniyle onun all-star olma ihtimali biraz düşük kaldı;ama hepimizin böyle bir organizasyonda en çok görmek istediği isim.
Batıya gelince...Beni en çok şaşırtan David West seçimi oldu.Geçtiğimiz günlerin çoğunu sakatlığı nedeniyle oynamadan geçiren bir ismin seçilmesi beni çok şaşırttı ki sakatlığı nedeniyle All-star'da da oynamama ihtimali var.CP3'in onu beslemesiyle all-star olmayı haketmesi çok basit kaçıyor bence.Sakatlık önemli değilse eğer,Carmelo'nun yer almaması daha büyük bir saçmalık.Bir diğer konu ise takımları yüzünden all-star seçilemeyenler.Bu konuda aklıma ilk Kevin Durant ve Al Jefferson geliyor.Durant daha önce takımının durumu nedeniyle all-star olmayı haketmediğini kendisi açıkladı.Ancak takım durumu nedeniyle bu kadar önemli bir performans da boşa gitmemeli.Nasıl doğuda Danny Granger all-star oluyorsa,batıda da Durant seçilebilirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 30 Ocak 2009, 23:10:27 » |
Batu
Serseri Fındık
Yeni Üye
Elveda Marion..
|
bu ney ya danny granger jameer nelson davin harris o kadar adam varken ray ray rip hidayet filan batıda melo yok yıne west var parker var garip gercekten her sene dahada kotu yedek secımlerı..
danny grangerin ne işi mi var!?  arkadaşım güldürme beni adamın istatistiklerine bi bak istersen.. komedyenmıyım ben senı guldurcem vince carter ray allen varken granger hayırdır yanı bu sov macı adamlar sadece formda olan ve istatistikleri iyi olan oyuncuları almıslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 30 Ocak 2009, 23:19:19 » |
LeBronJames_0021
Yeni Üye
|
konuyla ilgisi olmicak vede konuyu kirletcek gibi oolcak ama nba all star 2009 un tarihi tam olarak ne zaman
özürdiliyorum herkesden konuyu kirletdişğim için..!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 30 Ocak 2009, 23:50:22 » |
|
Chosen1
|
konuyla ilgisi olmicak vede konuyu kirletcek gibi oolcak ama nba all star 2009 un tarihi tam olarak ne zaman
özürdiliyorum herkesden konuyu kirletdişğim için..!!
All-star maçı 15 şubat'ta,smaç üçlük gibi yarışmalar da 14 şubat'ta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|