« Yanıtla #50 : 31 Ocak 2009, 01:54:34 » |
Tweener
Steal Man
Rookie

David Apolskis
|
Rookie Maçı --> 13 Şubat
3 Lük Smaç Yetenek Yarışmaları ---> 14 Şubat
All Star Maçı ---> 15 Şubat
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden Başıma Gelecekleri De Biliyorum Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız Yarın Bizim Çünkü !
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 31 Ocak 2009, 09:47:47 » |
Alexi Utkan
Magic Alexi
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır
|
bu ney ya danny granger jameer nelson davin harris o kadar adam varken ray ray rip hidayet filan batıda melo yok yıne west var parker var garip gercekten her sene dahada kotu yedek secımlerı..
danny grangerin ne işi mi var!?  arkadaşım güldürme beni adamın istatistiklerine bi bak istersen.. komedyenmıyım ben senı guldurcem vince carter ray allen varken granger hayırdır yanı bu sov macı adamlar sadece formda olan ve istatistikleri iyi olan oyuncuları almıslar Tamamda Granger lıgın en skorer oyuncularından takımını sırtlıyor yhanı tam bende bu maçın Şov amaçlı oldugunu duşunuyorum ama o zaman hiç bir yeni parlayan oyuncu giremesın yıllarca hep aynı takımlar oynasın .O zaman memo'da hido'da girmessin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2009, 20:35:25 Gönderen: Alexi Utkan »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 31 Ocak 2009, 10:03:03 » |
in_vince_ble
NBA Draft'ında
ViNsAnItY
|
artık all-star a %100 performansa bakılarak alıncaksa harbiden yazık........................... Şu ana kadar gelmiş geçmiş en güzel smaça imza atan(over the weis), all-star da yaptıkları hafızalardan silinmeyen, VINCE CARTER all-star da yokk.Nası bişey bu ya... All-star tamamen şov amaçlı bişey.Nelson kim harris kim ya bunların all starda yapabilecekleri en fazla ne olabilir bi düşünün... Bu yılki istatistiklere bakılarak karar werliyor olsa bile VINCE CARTER nelson dan daha yukarda zaten bu 2 oyuncuyu karşılaştırmak bi hayli komik ama ....!!!!!!!!!!!!!VINCE CARTER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 31 Ocak 2009, 13:14:05 » |
|
Dağlar
|
Aylarca heyecanla beklediğim All Star haftasonu organizasyonundan resmen soğudum. Hatta kalkıp kalkmama konusunda şüphelerim var. Jameer Neson bu sezon ne yapmış acaba? Daha geçen sene NBA takımlarına yakışmayan bir guard derken bu sene All Star'a almak... Hadi 25 sayı, 7 asist gibi ortalamaları olsa sözüm olmayacak. Rajon Rondo, Nelson'dan kat kat daha fazla hakediyordu. Kevin Durant, Vince Carter, Al Jefferson, Mo Williams gibi kaçırılan isimleri saymıyorum bile... ''All Star olmak bu kadar kolay demekki! All Star olmanın değeri artık kalmamıştır.''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 31 Ocak 2009, 23:34:02 » |
|
Barracuda
|
bu ney ya danny granger jameer nelson davin harris o kadar adam varken ray ray rip hidayet filan batıda melo yok yıne west var parker var garip gercekten her sene dahada kotu yedek secımlerı..
danny grangerin ne işi mi var!?  arkadaşım güldürme beni adamın istatistiklerine bi bak istersen.. komedyenmıyım ben senı guldurcem vince carter ray allen varken granger hayırdır yanı bu sov macı adamlar sadece formda olan ve istatistikleri iyi olan oyuncuları almıslar arkadaşım bunun açıklamasını sayfanın başında yaptım bi daha göz at istersen... ilk 5 ler iyide bu yedekler ne ya bikere t-mac le vince carter ın olmaması çok gülünç bi durum.Jameer Nelson konması başlı başına bi hata zaten .Zaten carmelo nun olmaması çok daha garip
carterın alınmaması ilginç,gülünç hatta haksızlık olabilir ama meloyla t-mac için aynı şeyler söylenemez.. tmm haklısınız show maçı ama NBA'deki tüm oyuncular bu organizasyona dahil olmak için can atıolar.. iyi oynayıp hakedenleri almak yerine tüm sezon yatmış ama bize show yapar die t-maci almak büyük haksızlık olur.. ama nelson konusunda sana katılıorm.. carter alınabilirdi onun yerine... arkadaşa katılıyorum sezonun tamamında oyna takımını sırtla her maç elinden geleni yap sonra all-star gibi her oyuncunun hayalini süsleyen bir organizasyonda yer alma roy,nowiztki,billups varken t-mac ve melonun olmaması haksızlık falan değildir sadece haktır. burada sadece vince carter bana kalırsa süpriz çünkü fena bir sezon geçirmiyor ve çok renkli bir yapıya sahip olmalıydı diğer konu nelson oyun kurucu pozisyonundaki eksiklikden dolayı dahil edilmiş başka bir açıklaması yok bence. nelsonun seçilmesi gerçekten nie ben anlamış değilim.. illa iki tane pg olmak zorunda değil ki.. devin harris var zaten.. carter ondan daha çok hakediodu kesinlikle hatta mo williams bile..
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #55 : 01 Şubat 2009, 00:15:36 » |
|
lunatic_1994
|
REZALET...REZALET...REZALET...Ancak bu kadar kötü tercihler yapılabilirdi.Yaa Nelson'un orda ne işi var acaba...Hido varken tam saçmalık.Böyle bişeyi keşke hiç görmeseydim.Ayrıca Nash'de son zamanlarda müthişti son maçta 16 sayı 18 asist yaptı.O da yok ne anladım ben All-Star'dan.Ama en çok kafaya taktığım mevzu Nelson.Hido varken hangi vicdan sahibi insan bunu yapabilir.Büyük haksızlık Hido'ya...!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 01 Şubat 2009, 16:20:14 » |
|
Barracuda
|
REZALET...REZALET...REZALET...Ancak bu kadar kötü tercihler yapılabilirdi.Yaa Nelson'un orda ne işi var acaba...Hido varken tam saçmalık.Böyle bişeyi keşke hiç görmeseydim.Ayrıca Nash'de son zamanlarda müthişti son maçta 16 sayı 18 asist yaptı.O da yok ne anladım ben All-Star'dan.Ama en çok kafaya taktığım mevzu Nelson.Hido varken hangi vicdan sahibi insan bunu yapabilir.Büyük haksızlık Hido'ya...!!!
hala Hidoya haksızlık konusunda nie bu kadar diretiosunuz anlamış değilim..?? ya arkadaşlar kabul edelim lütfen Hido bu sene All-Star olucak derecesinde iyi bi performans sergilemedi.. nelson değil ama bi Carter bi Iguodala bi Mo Williams ondan çok daha fazla haketti.. bu seneki seçimler hakkaten biraz acayip olmuş.. özellikle nelson ve david west all-star olmayı hakedicek hiçbişey yapmadılar.. ray allen, al jefferson, vince carter gibi oyunculara çok büyük haksızlık oldu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 01 Şubat 2009, 19:08:10 » |
|
lunatic_1994
|
Bu adamlar Orlando'dan 3 tane adam aldılar.Bu bir gerçek.Bu üç oyuncu içinde Hidayet'in olmaması saçmalık.Bir kere göz var nizam var.Nelson'u eğer All-Star davet ediyolarsa yanlış olan bu.Onun seçilmesi zaten saçmalık.Yerine Carter'da olabilir bi başkası da.Ama eğer Orlando'dan 3 oyuncu alcaksan bu üçüncüsü Nelson olmaz Hido olur.Ben sadece buna kızdım.Eğer Carter'ı alcaksan takıma ne âlâ ama Orlando'dan 3 oyuncuyu birlikte alıyosan bu Nelson olamaz.Nelson çok mu iyi performans sergiledi.O çok mu hakketti.HAYIR.Demekki amaç Orlando'dan almak oyuncuyu ve bu Nelson olamaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 01 Şubat 2009, 19:19:45 » |
|
ÖZGÜRRR
|
şuan bir anket yapılsa orlondo nun en önemli üç oyuncusu şeklinde herkes howard,lewis,hidayet cevabını verir ama hedonun orlando dan üç oyuncu seçilmesine rağmen all-star olamamasının sebebi hem kötü(geçen seneye göre) performansı hemde oynadığı pozisyonda inanılmaz yetenekli oyuncuların bulunmasıdır. nelson ın seçilme sebebi ise pozisyonunda rondo ve mo hariç(ki abartılacak oyuncular değiller) hemen hemen kimsenin bulunmamasıdır. yani kimse hidayetin yerine nelson u seçmemiştir. hidayet seçilemeyeceği ve oyun kurucu pozisyonunda ki eksiklikten dolayı nelson seçilmiştir.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #59 : 01 Şubat 2009, 20:40:55 » |
Alexi Utkan
Magic Alexi
Starter

|
şuan bir anket yapılsa orlondo nun en önemli üç oyuncusu şeklinde herkes howard,lewis,hidayet cevabını verir ama hedonun orlando dan üç oyuncu seçilmesine rağmen all-star olamamasının sebebi hem kötü(geçen seneye göre) performansı hemde oynadığı pozisyonda inanılmaz yetenekli oyuncuların bulunmasıdır. nelson ın seçilme sebebi ise pozisyonunda rondo ve mo hariç(ki abartılacak oyuncular değiller) hemen hemen kimsenin bulunmamasıdır. yani kimse hidayetin yerine nelson u seçmemiştir. hidayet seçilemeyeceği ve oyun kurucu pozisyonunda ki eksiklikten dolayı nelson seçilmiştir.
Ben pekala Lewis yerıne Hido'yu seçerdim tamam iyi bir üçlük yüzdesiyle oyna belki hido'dan daha iyi yüzdesi var ama ona çoğu posizyonu hido hazırlıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #60 : 01 Şubat 2009, 20:58:11 » |
|
ÖZGÜRRR
|
Ben pekala Lewis yerıne Hido'yu seçerdim tamam iyi bir üçlük yüzdesiyle oyna belki hido'dan daha iyi yüzdesi var ama ona çoğu posizyonu hido hazırlıyo geçen sene olsaydı bende Hidayeti seçerdim ama bu sene kabul etmeliyiz ki Rashard Lewis Hidayet ten daha iyi.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #61 : 01 Şubat 2009, 23:26:48 » |
|
lunatic_1994
|
Nelson guard olarak oynuyor ; ama all-star da genel olarak düşünmeliyiz bence.o guard mevkisinde Carter gibi çok önemli bir oyuncu var.öyle olcaksa o seçilseydi.hem zaten yeteri kadar guard var yedeklerde.bence nelson'un yedeklere seçilmesinde mantıklı hiçbir açıklama olamaz.ondan daha iyileri var.guard olup olmaması hiçbişeyi değiştirmez bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #62 : 02 Şubat 2009, 14:25:14 » |
Alexi Utkan
Magic Alexi
Starter

|
Ben pekala Lewis yerıne Hido'yu seçerdim tamam iyi bir üçlük yüzdesiyle oyna belki hido'dan daha iyi yüzdesi var ama ona çoğu posizyonu hido hazırlıyo geçen sene olsaydı bende Hidayeti seçerdim ama bu sene kabul etmeliyiz ki Rashard Lewis Hidayet ten daha iyi. Nasıl daha iyi sadece daha iyi üçlük atığı için mi Lewis'e çoğu pozisyonu Hido hazırlıyor.Hem sadece Lewis'e değil çoğu oyuncuya.Ben şu ana kadar Lewis'ın hücüma yön verdiği görmedim sadece şut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 02 Şubat 2009, 15:23:12 » |
Batu
Serseri Fındık
Yeni Üye
Elveda Marion..
|
danny grangerin ne işi mi var!?  arkadaşım güldürme beni adamın istatistiklerine bi bak istersen.. komedyenmıyım ben senı guldurcem vince carter ray allen varken granger hayırdır yanı bu sov macı adamlar sadece formda olan ve istatistikleri iyi olan oyuncuları almıslar arkadaşım bunun açıklamasını sayfanın başında yaptım bi daha göz at istersen... ilk 5 ler iyide bu yedekler ne ya bikere t-mac le vince carter ın olmaması çok gülünç bi durum.Jameer Nelson konması başlı başına bi hata zaten .Zaten carmelo nun olmaması çok daha garip
baktımda bısey goremedım ARKADASIM daha acık ol istersen memo ve hıdonun grangerla hicbi alakası yok sadece istatistige bakıp bir sürü gereksız oyuncu almıslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 02 Şubat 2009, 16:56:05 » |
|
Barracuda
|
baktımda bısey goremedım ARKADASIM daha acık ol istersen memo ve hıdonun grangerla hicbi alakası yok sadece istatistige bakıp bir sürü gereksız oyuncu almıslar arkadaşım demek istiyorum ki bi adam tüm sezon takımını sırtlicak önemli maçlar çıkarıcak ve hayallerini süsleyen all-star olmayı beklicek.. ama bana şov yapcak die tüm sezon oynamayan t-mac melo kadroya dadhil olucak.. asıl haksızlık bu olurdu... bazılarında haklısın.. carterın alınmaması nelsonun alınması gibi durumlarda haklısın ama genel olarak tabiki istatistik bilgilere bakıp alınacak oyuncular.. kapişş..??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 02 Şubat 2009, 17:53:29 » |
Rondoloji
NBA Draft'ında
|
En büyük haksızlık bana göre Hedo ve Melo'ya yapıldı.Melo Denver'ı sırtlayan en büyük isimlerden Billups seçildiyse o hayli hayli seçilmeliydi.Hedo ise çok fazla haketmese bile Nelson seçildiğine göre onunda kesinlikle seçilmesi gerekliydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 02 Şubat 2009, 21:59:44 » |
franchise player
Yeni Üye
|
Arkadaslar all-star macı sadece bi gosteri macından ibaret degildir. All-Star olmak NBA oyuncuları icin oyunlarını bir ust seviyeye tasımak demektir baska bir deyisle yıldız olmak demektir. Oyuncular sezon icinde gosterdikleri performansla bu macta oynamaya hak kazanıyorlar yani all-star secimlerinde (özellikle yedekler icin) oyuncuların kariyerleri baz alınmaz. Ozellikle Vince Carter ve Tracy Mc Grady yi sadece gosterisli basketbol oynuolar die all-star macına secmek gercekten performanslarıyla all-star olmayı hakeden oyunculara buyuk haksızlık olurdu. Ozellikle t-mac bu sezon all-star olmayı hic haketmeyen bi performans gosteriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 03 Şubat 2009, 02:24:06 » |
|
maliboz
|
yuh ki ne yuh magic ten 3.oyuncu seçiliyo ve o oyuncu jameer nelson oluyo.... 
|
|
|
|
|
|
''Kariyerim boyunca 9000 den fazla şut kaçırdım.Nerdeyse 300 maç kaybettim.26 kere, maçı kazandırmak için son şut bana verildi ve kaçırdım.Hayatımda tekrar tekrar ve tekrar başarısız oldum.Ve işte bu yuzden başardım.'' MICHAEL JORDAN
|
|
|
« Yanıtla #68 : 03 Şubat 2009, 02:27:31 » |
Alexi Utkan
Magic Alexi
Starter

|
yuh ki ne yuh magic ten 3.oyuncu seçiliyo ve o oyuncu jameer nelson oluyo....  3. oyuncu seçilmesinde ben kötü bir şey bulmuyor bundan önce Detroıt 4 oyuncu sokmuştu hatta daha geçen sene Boston 3 oyuncu sokmuştu ehe Orlando'da ligin zirvesinde ha bu terci Nelson mı olmalıydı tarcışılır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : 03 Şubat 2009, 05:16:05 » |
|
maliboz
|
benim 3. oyuncuya şikayetim yok o 3.oyuncunun nelson olupta hidayet olmamasına
|
|
|
|
|
|
''Kariyerim boyunca 9000 den fazla şut kaçırdım.Nerdeyse 300 maç kaybettim.26 kere, maçı kazandırmak için son şut bana verildi ve kaçırdım.Hayatımda tekrar tekrar ve tekrar başarısız oldum.Ve işte bu yuzden başardım.'' MICHAEL JORDAN
|
|
|
« Yanıtla #70 : 03 Şubat 2009, 11:14:08 » |
|
Sergio_Ramos#15
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınJameer Nelson:5.5 Hidayet Türkoğlu:4.7 Vince Carter:4.6 ve Nelson oyun kurucu.Komik olmayın!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 03 Şubat 2009, 12:27:37 » |
|
Flash
|
Jameer Nelson kimdir ya kimdir daha 1 yıl önce tüm NBA basın ve medyasının dalga geçtiği gard bozması tıfılın teki...AI hiç All-Star kalibresinde olmamasına rağmen orada....
Hido, Calderon, Mike Bibby, Mo Williams, C.Butler, A.Jamison varken Nelson kimdir yahu Harris harika bir sezon yaşıyor ama henüz All-Star lık biri değildi...
Ve Batıda West yerine kesinlikle Şu an Howard ve Amare'den sonra ligin en iyi pota altı canavarı olan Al Jefferson olmalıydı....Memo'da olabilirdi bu sene pivotlar tarafından kaydedilen en yüksek sayıyı yakaladı..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #72 : 03 Şubat 2009, 17:27:04 » |
|
Barracuda
|
duyduğuma göre nelson yetenek yarışmasına da katılıomuş (tony parker,derrick rose ve devin harrisle birilikte).. adam tüm dünya tarafından eleştirilio onun üstüne yenekek yarışmasına da sokuolar inat yapar gibi.. zorla izlettiriolar bize.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 04 Şubat 2009, 14:35:32 » |
franchise player
Yeni Üye
|
artık all-star a %100 performansa bakılarak alıncaksa harbiden yazık........................... Şu ana kadar gelmiş geçmiş en güzel smaça imza atan(over the weis), all-star da yaptıkları hafızalardan silinmeyen, VINCE CARTER all-star da yokk.Nası bişey bu ya... All-star tamamen şov amaçlı bişey.Nelson kim harris kim ya bunların all starda yapabilecekleri en fazla ne olabilir bi düşünün... Bu yılki istatistiklere bakılarak karar werliyor olsa bile VINCE CARTER nelson dan daha yukarda zaten bu 2 oyuncuyu karşılaştırmak bi hayli komik ama ....!!!!!!!!!!!!!VINCE CARTER
Arkadasım all-star macı show macıdır die bisi yok. All-Star NBA oyuncuları icin bi unvandır, seviyedir aynı mvp veya all-nba takımlarına secilmek gibi (sen all-starı harlemle karıstırıosun galiba). All-Star olan oyuncular bu etiketi tasırlar all-star guard. 4 times all-star gibi... yani bu macta oynamaya hak kazanan oyuncular yıldız seviyesine cıkıyorlar. Oleyse tabiki oyuncuların atletik yetenekleri değil sezon icinde gosterdigi performans baz alınır. Carter ve T-Mac gibi oyuncuları bn de all-star gormek isterim ama sadece gosterisli basketbol oynuolar die hakedenlerin onune gecmeleri kabul edilemez. Eger new jersey bu sezon beklenenden daha iyi oynuyorsa bunda en buyuk pay devin harris'indir. Jameer Nelson ve David West gibi oyuncuların yerine daha cok hakeden oyuncular oldugunu kabul ediyorum ama bu oyuncuların alternatifleri ne carter ne de t-mac olmalıdır (Nelson pg alternatifi olarak secildi vince carterla ilgisi yok). Son olarak unutmamak gerekir ki all-star oylaması butun ulkelerde yapıldı, miyonlarca insan oy werdi. Eger gercekten insanlar carter'ı all-star macında gormek isteselerdi carter zaten doğu ilk besinde yer alacak oyu toplamıs olurdu.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2009, 14:43:22 Gönderen: franchise player »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 04 Şubat 2009, 15:27:24 » |
omer-es-26
NBA Draft'ında
|
Nelson'ın omuz kasında yırtık tespit edilmiş en az 2 ay oynamayacakmış.
Hadi bakam Stern , yap bi babalıkta hidayeti seç nelsonun yerine.
Zor ama neyse..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|