« Yanıtla #75 : 04 Şubat 2009, 16:57:48 » |
|
Barracuda
|
Nelson'ın omuz kasında yırtık tespit edilmiş en az 2 ay oynamayacakmış.
Hadi bakam Stern , yap bi babalıkta hidayeti seç nelsonun yerine.
Zor ama neyse..
bence carter alınıcak... ama orlandodan üç oyuncu ısrarı sürerse inşallah hedoya yol açılır..
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 04 Şubat 2009, 18:15:55 » |
|
Dağlar
|
Zor ama neyse..
bence carter alınıcak... ama orlandodan üç oyuncu ısrarı sürerse inşallah hedoya yol açılır.. Öyle bir düşünce oluşursa; illa ki Magic'den üç oyuncu gerek denilirse, Marcin Gortat ya da Tony Battie seçilecek değil. Rakipsiz aday Hedo'dur. Ancak öyle bir düşünce kaim değilse Carter veya RayRay, Hedo'dan daha ön planda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 04 Şubat 2009, 18:33:45 » |
|
ÖZGÜRRR
|
Zor ama neyse..
bence carter alınıcak... ama orlandodan üç oyuncu ısrarı sürerse inşallah hedoya yol açılır.. Öyle bir düşünce oluşursa; illa ki Magic'den üç oyuncu gerek denilirse, Marcin Gortat ya da Tony Battie seçilecek değil. Rakipsiz aday Hedo'dur. Ancak öyle bir düşünce kaim değilse Carter veya RayRay, Hedo'dan daha ön planda. eğer oyun kurucu bölgesine takviye yapılacaksa rondo seçilir diye düşünüyorum diğer türlüde vince carter benim favorim hidayet ise bu tabloda all-star a biraz uzak ama bu adamlar nelson u seçti hedo yuda hayli hayli seçebilirler.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #78 : 04 Şubat 2009, 20:24:44 » |
Tweener
Steal Man
Rookie

David Apolskis
|
artık all-star a %100 performansa bakılarak alıncaksa harbiden yazık........................... Şu ana kadar gelmiş geçmiş en güzel smaça imza atan(over the weis), all-star da yaptıkları hafızalardan silinmeyen, VINCE CARTER all-star da yokk.Nası bişey bu ya... All-star tamamen şov amaçlı bişey.Nelson kim harris kim ya bunların all starda yapabilecekleri en fazla ne olabilir bi düşünün... Bu yılki istatistiklere bakılarak karar werliyor olsa bile VINCE CARTER nelson dan daha yukarda zaten bu 2 oyuncuyu karşılaştırmak bi hayli komik ama ....!!!!!!!!!!!!!VINCE CARTER
Arkadasım all-star macı show macıdır die bisi yok. All-Star NBA oyuncuları icin bi unvandır, seviyedir aynı mvp veya all-nba takımlarına secilmek gibi (sen all-starı harlemle karıstırıosun galiba). All-Star olan oyuncular bu etiketi tasırlar all-star guard. 4 times all-star gibi... yani bu macta oynamaya hak kazanan oyuncular yıldız seviyesine cıkıyorlar. Oleyse tabiki oyuncuların atletik yetenekleri değil sezon icinde gosterdigi performans baz alınır. Carter ve T-Mac gibi oyuncuları bn de all-star gormek isterim ama sadece gosterisli basketbol oynuolar die hakedenlerin onune gecmeleri kabul edilemez. Eger new jersey bu sezon beklenenden daha iyi oynuyorsa bunda en buyuk pay devin harris'indir. Jameer Nelson ve David West gibi oyuncuların yerine daha cok hakeden oyuncular oldugunu kabul ediyorum ama bu oyuncuların alternatifleri ne carter ne de t-mac olmalıdır (Nelson pg alternatifi olarak secildi vince carterla ilgisi yok). Son olarak unutmamak gerekir ki all-star oylaması butun ulkelerde yapıldı, miyonlarca insan oy werdi. Eger gercekten insanlar carter'ı all-star macında gormek isteselerdi carter zaten doğu ilk besinde yer alacak oyu toplamıs olurdu. Hayır ilk söyleyen haklı bu bir show maçı insanlar verdikleri paranın hakkını güzel smaçlarla görmek istiyorlar. Boşa yollanan 2 sayılık şutlar değil.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden Başıma Gelecekleri De Biliyorum Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız Yarın Bizim Çünkü !
|
|
|
« Yanıtla #79 : 04 Şubat 2009, 21:07:45 » |
franchise player
Yeni Üye
|
artık all-star a %100 performansa bakılarak alıncaksa harbiden yazık........................... Şu ana kadar gelmiş geçmiş en güzel smaça imza atan(over the weis), all-star da yaptıkları hafızalardan silinmeyen, VINCE CARTER all-star da yokk.Nası bişey bu ya... All-star tamamen şov amaçlı bişey.Nelson kim harris kim ya bunların all starda yapabilecekleri en fazla ne olabilir bi düşünün... Bu yılki istatistiklere bakılarak karar werliyor olsa bile VINCE CARTER nelson dan daha yukarda zaten bu 2 oyuncuyu karşılaştırmak bi hayli komik ama ....!!!!!!!!!!!!!VINCE CARTER
Arkadasım all-star macı show macıdır die bisi yok. All-Star NBA oyuncuları icin bi unvandır, seviyedir aynı mvp veya all-nba takımlarına secilmek gibi (sen all-starı harlemle karıstırıosun galiba). All-Star olan oyuncular bu etiketi tasırlar all-star guard. 4 times all-star gibi... yani bu macta oynamaya hak kazanan oyuncular yıldız seviyesine cıkıyorlar. Oleyse tabiki oyuncuların atletik yetenekleri değil sezon icinde gosterdigi performans baz alınır. Carter ve T-Mac gibi oyuncuları bn de all-star gormek isterim ama sadece gosterisli basketbol oynuolar die hakedenlerin onune gecmeleri kabul edilemez. Eger new jersey bu sezon beklenenden daha iyi oynuyorsa bunda en buyuk pay devin harris'indir. Jameer Nelson ve David West gibi oyuncuların yerine daha cok hakeden oyuncular oldugunu kabul ediyorum ama bu oyuncuların alternatifleri ne carter ne de t-mac olmalıdır (Nelson pg alternatifi olarak secildi vince carterla ilgisi yok). Son olarak unutmamak gerekir ki all-star oylaması butun ulkelerde yapıldı, miyonlarca insan oy werdi. Eger gercekten insanlar carter'ı all-star macında gormek isteselerdi carter zaten doğu ilk besinde yer alacak oyu toplamıs olurdu. Hayır ilk söyleyen haklı bu bir show maçı insanlar verdikleri paranın hakkını güzel smaçlarla görmek istiyorlar. Boşa yollanan 2 sayılık şutlar değil. Ben all-star macının show yonunun olmadıgını soylemiyorum. Tabiki gosteri amacı war all-starın diger etkinliklerinin amacı da bu o yuzden zaten ilk bes halk oylarıyla belirleniyor. Insanların ne gormek istedikleri zaten dogu ve batı ilk besleriyle belirlendi insanlar carter'ı değil iverson'u wade'i james'i gormek istedi ve bu oyunculara oy werildi. Yedekler icinse hataları bi kenara bırakarak sadece dusunun ki bir oyuncu butun sezon cok ii bi performans gosterecek takımını tasıyacak all-star secimleri geldiginde yuzde 38 sut isabetiyle 15 sayı atan t-mac ii sıcrıyor ve gecmisten popularitesi war die bu oyuncunun yerini alıcak sizce biraz haksızlık olmaz mı? O zaman hic uzun oyuncu alınmasın mesela novitzki fln oynamasın jason richardson desmond mason gibi smac sampiyonu oyuncularını toplansın all-stara cok mu guzel olur?? alın size show:) Ayrıca iverson wade james garnett howard kobe paul amare shaq parker da isin show kısmını gerceklestirebilecek oyuncular digerleri gosterisli oyundan uzak olsalarda performanslarıyla orada olmayı hakeden oyunculardır. Vince Carter gecen senelerde all-star macının en cok oy alan oyuncularından biriydi. Bunun nedeni smac sampiyonu olmasından ote vince carterin o yıllarda nba in en ii oyuncularından biri olması ve toronto raptors un da buna baglı olarak cok basarılı olmasıdır. Tekrar soyluyorum all-star macını izleyecek olan milyonlarca insan sizin gibi dusunseydi vince carter ilk beste yer alırdı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2009, 21:11:14 Gönderen: franchise player »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #80 : 04 Şubat 2009, 22:54:47 » |
Tweener
Steal Man
Rookie

David Apolskis
|
Oyle de ama Bence halkın 1 kişi alma şansı daha olsaydı tmac yada carter olurdu gibime geliyor. Bence dediği gibi olabilir sadece sıçrayanlar girse müthiş bir şov maçı olur seyirciler daha çok zevk alır. Bana göre, Nash-Carter-Tmac-Shaq-LeBron-Wade- AI- Howard-Garnett-Kobe-Pierce girmesi gereken başlıca oyunculardır.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden Başıma Gelecekleri De Biliyorum Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız Yarın Bizim Çünkü !
|
|
|
« Yanıtla #81 : 04 Şubat 2009, 23:20:47 » |
franchise player
Yeni Üye
|
Oyle de ama Bence halkın 1 kişi alma şansı daha olsaydı tmac yada carter olurdu gibime geliyor. Bence dediği gibi olabilir sadece sıçrayanlar girse müthiş bir şov maçı olur seyirciler daha çok zevk alır. Bana göre, Nash-Carter-Tmac-Shaq-LeBron-Wade- AI- Howard-Garnett-Kobe-Pierce girmesi gereken başlıca oyunculardır.
Biraz olsun anlasabilmisiz:)) ama bn yine de spektakuler oyunculardansa sezonun en ii performans gosterenlerini gormeyi tercih ederim. Vince Carter in secilmemesinde new jersey'nin ligdeki konumunun da etkisi war devin harristen sonra 2. bi all-starın new jerseyden secilmesi zor. Ama nelsonun sakatlanmasıyla vince carter'in sansı war ama bn ray allen ya da andre iguodala'yı secerler die dusunuorum Benim all-starda gormek istediklerimse: doguda Jameer Nelson yerine Ray Allen batıda ise Pau Gasol yerine Al Jefferson ve David West yerine Kevin Durant. Tabi bu ikisi takımlardan kaybedenler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #82 : 04 Şubat 2009, 23:30:03 » |
|
|
|
« Yanıtla #83 : 05 Şubat 2009, 21:15:46 » |
delpiero12
Yeni Üye
|
t-mac, steve nash,jason kıdd,vince carter,carmelo antony olmadan bu all starın hiç zevki olmayacak.hedo olmalıydı artık diyorum.2-3 pozisyonda oynayabiliyo.j.nelsonunda rashard lewisinde yerine oynayabilirdi.haksızlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #84 : 07 Şubat 2009, 21:06:30 » |
CarMELO Metehan
NBA Draft'ında
|
Çoooook saçma carmelo yok tmac yok carter yok bizim şova ihtiyacımız var şova danny granger gibi bir adama değil
|
|
|
|
|
|
Carmelo Anthony and Denver forever
|
|
|
« Yanıtla #85 : 09 Şubat 2009, 20:19:50 » |
32magic32
Yeni Üye
|
batı 5 i çok uzun olmus ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #86 : 10 Şubat 2009, 20:58:54 » |
turkish_yakuza_
Yeni Üye
|
arkadaşlar bu seneki all star yine ntv demi olacak baqtım haftalık yayın akışına göremedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #87 : 16 Şubat 2009, 10:14:09 » |
|
TP
|
Nba All Star Maçı: Doğu:119 Batı:146
Nba All Star 2009 muhteşem şovlar ve Doğu-Batı maçıyla son buldu.58. All Star maçı US Airways Center'da oynanırken, Batı Koferansı Doğu Konferansı'nı 146-119 yendi.
Maç muhteşem gösteriler ve konserler eşliğinde başlarken, ilk periyod Doğu'nun hakimiyetinde geçsede Kobe Bryant ipler eline aldı ve periyodu Batı lehine 34-27 kapattı.İkinci çeyrekte Paul Pierce ile etkili olan Doğu Karması, buna rağmen ikinci yarıya 72-67 geride girdi.Üçüncü periyodta Shaq rüzgarı eserken, hem oyunu hemde sempatisi ile taktir topladı.Son periyoda 110-91 önde giren Batı Koferans'ı son periyodta üstün oynayarak maçı kazandı.
Doğu'da Joe Jonhson All Star maçının sayı atamayan tek oyuncusu olurken, 5 de top kaybetti.Doğu'nun en skorer oyuncusu Lebron olurken, 20 sayı-5 ribaunt ile maçı tamamladı.İkinci çeyrekte etkili bir oyun oynayan Pierce 18 sayı atarken, beş başlayan Wde 18 sayı-5 asist ile mücadele etti.Howard 13 sayı-9 ribaunt, Garnett 12 sayı ile maçı tamamlarken, benchten gelen Mo Williams 12 sayı ile oynadı.
Batı'da 6 oyuncu çift hanelere ulaşırken en skor oyuncu 28 sayı ile oynayan Kobe Bryant olduAmare 19 sayı-6 ribaunt ile maçı tamamlarken, Paul 14 sayı-14 asist-7 ribaunt ile takımı domine etti.Benchten gelen Shaq 17 sayılık bir katkı verirken, Roy ve Parker 14'er sayı attılar.
____________________________________________ TP//NbaTr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #88 : 16 Şubat 2009, 11:38:30 » |
|
Dağlar
|
Bir adam, bir maçı ancak bu kadar değiştirebilir. Şu maçtan Shaq'ı çıkarın bakalım elimizde ne kalıyor? Sıradan bir maç... Girişten itiraben bizi TV'ye bağlayan bu adam uzun zaman unutmayacağımız bir All Star maçı izletti. Maç öncesindeki dansı çok etkileyiciydi. NBA'de daha bunu kimse yapamadı zaten. NBA'in gelmiş geçmiş en büyük şovmeni. MVP'yi de biraz zorlama Kobe ile paylaştırdılar. Maça baktığımızda; pek çekişme yoktu, skora bakınca zaten insan bir soğuyor ama ilk iki periyot gayet hoştu, yani Shaq'sız da olurdu  . Doğudan Paul Pierce, Dwyane Wade, kötü başlasada iyi bitiren Lebron ve ilk All Star'ı olmasına rağmen gayet iyi oynayan Mo Williams dikkat çekici performanslardı. Batıdan ise Chris Paul, Pau Gasol, Brandon Roy, Amare Stoudamire'ı sayabiliriz. Kobe ve Shaq maçın batıya dönmesini sağladı. Kobe bir ara ciddi ciddi baskılı savunma yapıyordu. Üçüncü periyotta maçı kopardılar ve Doğunun geri dönme niyeti olmadığını anlayınca dördüncü periyotta fark iyice açıldı. Genel olarak hoşlanarak izlediğim bir maçtı, NOLA 2008'in önüne geçebilir dediğim bir maçtı. not: Joe Jonhson'a içim yanıyor  . not 2: David West ne kadar gereksiz bir seçim olduğunu maçta gösterdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #89 : 16 Şubat 2009, 12:47:24 » |
|
BiG NuGGeT
|
Katılır mısınız bilmem ama son yılların en zevksiz all-star maçıydı.Doğu'nun uzunlarının olmaması çekişmesiz geçeceğini gösteriyordu zaten,onların üstüne Kobe'nin açıkca MVP'ye oynaması da eklenince,Shaq'ın şaklabanlıkları sadece kapanan göz kapaklarımızı biraz yukarı itti o kadar.Bu arada keşke Shaq'a ek bir kontenjan açılsa,emekl olduktan sonra bile gelse maça,"all star ruhu"nun canlı örneği herif.
Bunun dışında,maçın sonunda Paul'un sayı atamayan Johnson'ın elinden topu çalıp hızlı hücuma çıkması maçın en çirkin hareketiydi.Yakışmadı,gözümdeki tüm sempatisini kaybetti.Kobe ve Shaq'ın Co-MVP olması,aralarındaki samimiyeti eski düzeye taşımaları da gecenin en güzel hareketiydi.Yine de,genel olarak maçın beklentilerimi karşılamadığını söyleyebilirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #90 : 16 Şubat 2009, 13:23:16 » |
AFOR
NBA Draft'ında
aşırı manyaq
|
bu allstar öncekiler kadar güzel değildi. açıkçası doğuyu tutarak maça başladım fakat son periyotta fikirlerim değişecek gibi oldu. her ne kadar shaq geceye damgasını vuran şaklabanlıkları, howard'ın bacak arasından geçirip pas vermesi gibi olaylar dışında lebron'un son saniyelerde yaptığı smaç biraz uykumu açtı. oda zaten alıntı bir smaçtı. shaq'ın ve kobe'nin co-mvp olması 2004'ten bu yana süren bazı tartışmalarının sonu olmalı ki bunu zaten ilk yarının sonunda da gösterdiler.bence bu allstar doğunun biraz utanacağı, batının ise kardeşlik diye tanımlayacağı shaq-kobe ikilisinin barışması olarak akıllarda kalacak... umarım 2010 allstar bu kadar hüsrana uğratmazda uykusuz kaldığımıza değer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #91 : 16 Şubat 2009, 13:55:35 » |
|
TheWade
|
Shaq olmasa all-starın show tarafı çok az olurdu.Shaq geldi 37 yaşına ama ilerde onun gibi sempatik, yaratıcı birisi geliyor DWİGHT HOWARD.Aynı Shaq gibi çok eğlenceli, esprili, çok sempatik birisi.Umarım kariyeri başarılarla dolu olur.Shaq'ın Howard ile mücadeleleri maça çok renk kattı. Shaq'ın maçtan önceki dans gösterisi de çok güzeldi.Gerçekten dün gece Shaq olmasa güzel olmayacaktı.Adam her gittiği yere eğlence neşe götürüyor.Nba'in unulmazları arasındaydı zaten ama benimde unutulmazlarım arasına girdi. Çok övdüm galiba Shaq'ı 
|
|
|
|
|
|
 & Hayat Başlar...
|
|
|
« Yanıtla #92 : 16 Şubat 2009, 17:47:36 » |
|
Barracuda
|
mükemmel mükemmel ve mükemmel.. bu gecenin mükemmel olmasının sebebi maç değildi.. kesinlikle "Shaq"tı.. harika bi gece yaşattı bize.. bu sene ilk defa gece uykusuz kalmadığıma deydi.. o baştaki dansı beni bitirdi zaten.. aslında biz bu maçtan önce bi detayı atlamışız.. maçın phoenix'de oynanacak olmasını.. Shaq ev sahibiydi ve böyle şovlar görmeyi beklemeliydik.. seneye basketbolu bırakıyor ve onsuz all-star bakalım çekilebilecek mi..?? onun yolunda ilerleyen D12 bakalım bize aynı zevki yaşatabilecek mi..?? onun dışında bugün Shaq'tan sonra en etkilendiğim oyuncu cp3 oldu.. dribling şovları asistleri vs. müthişti.. bi 20 veya 18 sayıyı bulabilseydi ve Shaq da bi 10 sayıda falan kalsaydı MVP banko oydu... ama olsun.. bence MVP ödülü daha manidar ve hoş oldu... bu seneki all-star diğerlerine göre biraz altta kaldı ama son gece gerçekten harikaydı.. maç açısından değil.. eğlence açısından.. acaba Shaq olmasaydı bu seneki all-star'dan ne kadar zevk alabilirdik..??!
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #93 : 17 Şubat 2009, 16:28:51 » |
|
hasan1299
|
shaq ın şovlarıyla önem kazandı all star bu yıl ama en önemlisi kobe ve shaq ın eski günlerdeki gibi birbirlerini tamamlamaları çok hoştu birbirlerine söyledikleri sözler harikaydı bu ikisini bereber izlemek çok eğlenceli oldu. chrıs paul un maç biterken tek sayısını atmakya giden joe johnson dan aldığı top çok iğrençce bir hareketti hiç yakışmadı genç paul a.bide lebron un anlamsız ısrarını anlayamadım tam 3 defa denedi t-mac usulü smacı en sonunda herkes önünü açtı başardı bende oh be dedim maç izlerken atmasaydı hakem atana kadar maçı uzatırdı herhalde:) içimden keşke t-mac ve carter da formda olsalardıda,eskisi gibi kobe li t-mac li,carter li,shaq lı,garnet l,,duncan lı bi allstar maçı izleseydik dedim ama olmadı işte yapacak bişey yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|