« : 14 Şubat 2009, 11:30:56 » |
|
AoGVinsanity
|
NBA ALL-STAR 2009 MULTIMEDYA2008 All-Star Rookies - Sophomores Maç ÖzetiLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAll-Star 2009 Çaylaklar Maçı Resimleri Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın All-Star 2009 İlk Gecenin Ardından Top 10Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAll-Star 2009 Çaylaklar Maçı ÖzetiLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAll-Star 2009 İlk Gecenin Ardından Komedi GörüntülerLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAll-Star 2009 Çaylaklar Maçı Harlem Gösteri Grubu ŞovuLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2009, 12:50:23 » |
|
TP
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBende keyifle tekrar izlicem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2009, 13:32:22 » |
|
AoGVinsanity
|
Tüm Videolar 20-30 dakika içinde hazır olacak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2009, 22:08:49 » |
|
Barracuda
|
arkadaşlar H-O-R-S-E yarışmasını izleyemedim.. onun özeti bulunur mu? ya da koyucak mısınız?
|
|
|
|
|
|
Her an, her şey değişebilir..
|
|
|
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2009, 22:13:06 » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2009, 22:19:48 » |
|
Barracuda
|
Ben de bulamadım onu ya
e napcaz?  çok merak ediyorum abi ya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2009, 22:25:41 » |
|
AoGVinsanity
|
Ben de bulamadım onu ya
e napcaz?  çok merak ediyorum abi ya.. Ben hallederim onu bu akşam, merak etme sen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2009, 22:27:43 » |
|
Barracuda
|
Ben de bulamadım onu ya
e napcaz?  çok merak ediyorum abi ya.. Ben hallederim onu bu akşam, merak etme sen  çok makbule geçer abicim eyvallah.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2009, 22:28:56 » |
|
ÖZGÜRRR
|
arkadaşlar ben videoları izleyemiyorum acaba sorun benim bilgisayarda mı yoksa genel bir problem mi var yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2009, 22:37:32 » |
|
AoGVinsanity
|
arkadaşlar ben videoları izleyemiyorum acaba sorun benim bilgisayarda mı yoksa genel bir problem mi var yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün yaklaşık 300 GB'lık bir kullanım olduğu için limitler doldu. Aylık 6 TB limitimiz var, bu gece 12'den sonra tüm videolar tekrardan izlenebilecek.. Kusura bakmayın.. Ben de bulamadım onu ya
e napcaz?  çok merak ediyorum abi ya.. Ben hallederim onu bu akşam, merak etme sen  Buyur hocam; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2009, 22:40:29 » |
|
ÖZGÜRRR
|
Bugün yaklaşık 300 GB'lık bir kullanım olduğu için limitler doldu. Aylık 6 TB limitimiz var, bu gece 12'den sonra tüm videolar tekrardan izlenebilecek.. Kusura bakmayın.. Ben de bulamadım onu ya
e napcaz?  çok merak ediyorum abi ya.. Ben hallederim onu bu akşam, merak etme sen  Buyur hocam; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınarkadaşlar ben videoları izleyemiyorum acaba sorun benim bilgisayarda mı yoksa genel bir problem mi var yardımcı olursanız sevinirim.
e napcaz?  çok merak ediyorum abi ya.. Ben hallederim onu bu akşam, merak etme sen  Buyur hocam; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın12 den sonra izlenebilecekse sorun yok ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #11 : 15 Şubat 2009, 22:42:36 » |
|
Barracuda
|
e napcaz?  çok merak ediyorum abi ya.. Ben hallederim onu bu akşam, merak etme sen  Buyur hocam; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınusta verdiğin link boşş.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2009, 22:51:55 » |
|
AoGVinsanity
|
12 den sonra izlenebilecekse sorun yok ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Ne demek her zaman  usta verdiğin link boşş.
Pardon hocam, şimdi tekrar dene 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 15 Şubat 2009, 22:56:21 » |
|
Barracuda
|
12 den sonra izlenebilecekse sorun yok ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Ne demek her zaman  usta verdiğin link boşş.
Pardon hocam, şimdi tekrar dene  okke! şimdi oldu sağoll.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2009, 21:09:00 » |
|
ÖZGÜRRR
|
arkadaşlar allstar 2009 un özetini veya tamamını izleyebileceğim bir yer var mı?
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #15 : 16 Şubat 2009, 21:14:11 » |
|
AoGVinsanity
|
Var tabii ki hem de çok yakınında  Nba All Star 2009 Maçı Özet Görüntüleri: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAll Star 2009 Pazar Gecesi Top-10: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınShaq'tan All Star 2009 Açılış Şovu İzle: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 16 Şubat 2009, 21:15:12 » |
|
AoGVinsanity
|
Hatta hiç uzatmaya gerek yok All Star 2009 Hakkında Tüm Multimedya için; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 16 Şubat 2009, 21:39:13 » |
|
ÖZGÜRRR
|
AoGVinsanity nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, çok sağol.
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
|
« Yanıtla #18 : 17 Şubat 2009, 17:40:08 » |
|
AoGVinsanity
|
AoGVinsanity nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, çok sağol.
Ne demek hocam görevimiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 27 Haziran 2009, 16:41:10 » |
muham