+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Maç Takibi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 NBA -Canlı- Maç Topici

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 253   Yukarı git
Konu: NBA -Canlı- Maç Topici  (Okunma Sayısı 36173 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #4780 : 19 Mayıs 2008, 01:19:53 »
KE-Billz
hasta la victoria siempre
Admin
MVP

Pistons Head Coach Michael Curry

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici

LeBron kaybetselerde falan önemli değilde bambaşka bir adam..
Bu adamıın başka bir türü yok
« Yanıtla #4781 : 19 Mayıs 2008, 01:27:42 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet

Üyelik Bilgileri

eee noldu şimdi Detroite mi kaldı bu zevki yaşamak...Detroit bu takımı rezil eder rezil

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4782 : 19 Mayıs 2008, 01:32:27 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

neyse geçmiş olsun artık
« Yanıtla #4783 : 19 Mayıs 2008, 01:36:55 »
MeL0
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Nefes kesen bir maç.Demiştim Lebron patlayacak diye grin  Artık Billupsun karşısına Garnett geldi. smiley Bakalım kim yenecek
( Parmak )
« Yanıtla #4784 : 19 Mayıs 2008, 01:39:36 »
ChrisBosh02
Starter

Üyelik Bilgileri

Of ya gerçekden üzüldüm LeBron James bu adam Harika ya Şampiyonluğu hakediyor gerçekden çok iyi bi maç çıkardı elinden gelenin en iyisini yapdı ama bu boston'un Detroit'e takılacağı gerçeğini değişdirmez ama..

« Yanıtla #4785 : 19 Mayıs 2008, 01:42:56 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri WWW

Of ya gerçekden üzüldüm LeBron James bu adam Harika ya Şampiyonluğu hakediyor gerçekden çok iyi bi maç çıkardı elinden gelenin en iyisini yapdı ama bu boston'un Detroit'e takılacağı gerçeğini değişdirmez ama..
Serinin kaybedilmesinin nedeni Lebron ancak bu macta Cavs'i tasiyan da LeBron... Lebron icin tam bir hayalkirikligiydi bu Playoff serisi. Son mactaki olaganustu performansi, ortalama performansi hakkindaki dusuncemi pek de degistiremedi, ilk 4 macta kacirdigi tonlarca sut ve top kayiplari olmasaydi, Cavs Finali'nde olabilirdi suan.

Boston'da fazla abartilmis, deplasman galibiyeti olmayan, evinde bile zorlanan bir takim. Detroit ezer gecer; Saunders kurcalamazsa. Tabii Billups'in sagligi da baya onemli olacak.

« Yanıtla #4786 : 19 Mayıs 2008, 13:43:53 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Yanlız Murat Kosova olayı yine Memo-Gasol pozisyonuna çekti.Cidden sıktı artık o mevzu.Yeni bişiler bulsun Kosova derim.
Bizim maçtaki spikerler de olası bir chandler-duncan pozisyonunda memo-gasol diye konuşmasalar bari.Kapatırım sesi, öyle izlerim.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #4787 : 19 Mayıs 2008, 15:11:27 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Ya sanki Amerikalı spikerler ve yorumcular çok mükemmel,çok güzel,çok heyecanlı anlatıyor vs. vs. Öyle bir anlatıyorsunuz ki bu işe dün başlayan yeni çocuk sanki...Siz kaç senedir takip ediyorsunuz basketbolu o kaç senedir?Kaç kere görmüş,içinde olmuş ve belkide buna benzer pozisyonları anlatmış.Bu maçta da iki pozisyon arasındaki "hakem yorumunu" söyle diye MK'ye "spiker misin sende ulan" diyeceksiniz neredeyse...He ayrıca kimse size zorla izleyin de demiyor.Adam hiç konuşmaz yorumda yapmaz saman gibi anlatır maçını gider onun için daha iyi en azından yorulmaz 3 saat boyunca,yada daha az yorulur diyelim.Hatta ve hatta hiç anlatmasın bu mudur olayınız?Sussun isimlerini mi söylesin,o ona pas verdi şut isabetli "bang"(!)Ayrıca buna benzer her maçta böyle reaksiyonlar gösteren bir spikerdir,garipliklari ilginçlikleri "yorum"layandır.En basitinden James'in 25 adımını her Wizards maçında hatırlatandır,ne yani Wizards babasının takımı mı?..Sen ve senin gibilerin;Mehmet Türk olduğu ve onu koruduğunu düşündüğünüz için önyargılı yaklaştığınızı düşünüyorum.O maçın oynandığı ve bu polemiklerin olduğu günden beri susuyorum ama bir yere kadar.

(Ne olur ne olmaz editi)
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 16:51:17 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #4788 : 19 Mayıs 2008, 15:25:33 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Ya sanki Amerikalı spikerler ve yorumcular çok mükemmel,çok güzel,çok heyecanlı anlatıyor vs. vs. Öyle bir anlatıyorsunuz ki bu işe dün başlayan yeni çocuk sanki...Siz kaç senedir takip ediyorsunuz basketbolu o kaç senedir?Kaç kere görmüş,içinde olmuş ve belkide buna benzer pozisyonları anlatmış.Bu maçta da iki pozisyon arasındaki "hakem yorumunu" söyle diye MK'ye "spiker misin sende ulan" diyeceksiniz neredeyse...He ayrıca kimse size zorla izleyin de demiyor.Adam hiç konuşmaz yorumda yapmaz saman gibi anlatır maçını gider onun için daha iyi en azından yorulmaz 3 saat boyunca,yada daha az yorulur diyelim.Hatta ve hatta hiç anlatmasın bu mudur olayınız?Sussun isimlerini mi söylesin,o ona pas verdi şut isabetli "bang"(!)Ayrıca buna benzer her maçta böyle reaksiyonlar gösteren bir spikerdir,garipliklari ilginçlikleri "yorum"layandır.En basitinden James'in 25 adımını her Wizards maçında hatırlatandır,ne yani Wizards babasının takımı mı?..Sen ve senin gibilerin;Mehmet Türk olduğu ve onu koruduğu için önyargılı yaklaştığınızı düşünüyorum.O maçın oynandığı ve bu polemiklerin olduğu günden beri susuyorum ama bir yere kadar.
Agresif bir tutumun bugüne kadar kimseye hiçbirşey kazandırmadığını hatırlatıyor ve susuyorum.

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #4789 : 19 Mayıs 2008, 15:29:55 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Bizim maçtaki spikerler de olası bir chandler-duncan pozisyonunda memo-gasol diye konuşmasalar bari.Kapatırım sesi, öyle izlerim.
Maç yine ntv de oldugu icin.. bunu yapman muhtemel.. Cheesy
« Yanıtla #4790 : 19 Mayıs 2008, 16:01:29 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Agresif bir tutumun bugüne kadar kimseye hiçbirşey kazandırmadığını hatırlatıyor ve susuyorum.
Bu spikerlerin arkasından sanki 100 yıllık spikermişcesine atıp-tutunca onlara birşey olmadığını hatırlatıyor ve susuyorum.
« Yanıtla #4791 : 19 Mayıs 2008, 16:59:01 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri WWW

Sakin yanlis anlasilmasin, bence de Chris Paul suana kadar Playoff'larin en degerlisi gibi gozukmustur, buna laf etmiyorum... Ama sunu yapmayin yahu.

Her odulu otoriteler veriyor sonucta, hepsi de bizden bilgililer evvela. Ayni sekilde Shaq takasini yapan GM Kerr'de oyle, Dallas'in sahibi Cuban'da... Eger bu tutumu sergileyeceksek, cekelim gidelim, nasil olsa herkes bizden daha akilli - oturakli.

Umarim anlatabilmisimdir, konunun Paul'un olmasiyla veya olmamasiyla alakasi yok, dile getirmek istedim sorunumu. Yoksa ben de katilmiyorum hasan adli arkadasin dediklerine.
Gecen gun yolladigim mesaj bu...

En basitinden ornek vereyim: Kobe'yi elestiren sendin forumdaki mesajlarinda, anasayfadaki yazilarinda... Peki Kobe'den daha mi fazla basketbol oynadin?

Onu, bunu elestirdin; hatta kendin dersin her zaman Iverson'i filan elestirdigini... Peki onlardan fazla bilgili misin?

Buradaki kimse, NBA'de en fazla elestirilen GM olan Isiah'tan, sahip Cuban'dan, yonetici Jordan'dan, yorumcu Barkley'den, oyuncu Kobe'den bilgili degildir. Ama her insanin hatasi vardir, hatasiz kul olmaz! Eger hatalari elestiremeyeceksek bilgi duzeyinden oturu, neden buradayiz kardesim?

Shaq takasini yapan Kerr'u elestirmeyecegiz, bizden daha bilgili. Shaq'i oynatamayan D'Antoni'yi elestiremeyecegiz, bizden daha bilgili. D'Antoni'yi takiminin basina getiren Walsh'u elestiremeyecegiz, bizden daha bilgili. LeBron icin 2 yil Salary tutacak D'Antoni'yi elestiremeyecegiz, bizden daha bilgili...

Kapatalim forumu o zaman yahu. Hedo'yu elestirdik, tum oklar ustumuze atildi gecen gun. Hedo'nun yaptigi iyi isleri ovduk ancak hata yaptiginda da elestirdik; bilgi milgi onemli degil, hata yapar her insan, biz de elestiremeyeceksek soyleyin, cikalim gidelim.

Murat Kosova'nin sunumunu cok severim, ses tonunu, diksiyonunu ve bir cok sunucuda olmayan oyuncu ismini dogru okuma olayini. Ancak siniri asiyor artik. Memo-Hedo'yu biz de seviyoruz, maclarini fazlasiyla da yayinlayin, buna da tamamaim. Yeter ama yahu, guzel seriler varken, Hornets-Spurs serisinin neden maci verilmez de Lakers-Jazz, Orlando-Detroit verilir. Hani ulkenizin seyini yapin da, bu kadar degil, sonucta ulkede sirf Utah-Orlando taraftarlari yok. Ayrica nedir bu oyuncu koruma olayi. Memo mesela ucuncu macta harika oynadi, super mucadele etti. Ama her macta ovuldugu icin, millet hangi macta iyi oynadigini anlayamiyor. Ayrica Gasol'un pozisyonu yurtdisinda tartisilmadi, kaldi ki pozisyondan tek bahseden haber kaynagi TrueHoops'tu, onlar da Memo'nun rol yaptigini belirtti. NBA.com ise Gasol'un ofansif ribaundunu ovdu, yine faulle ilgili bir sey yok. ESPN yayininda da(isteyenler soylesin, gondereyim video'yu) Gasol'un faul yapmadigi iddia edildi sunucular tarafindan. Peki Kosova nasil emin olabiliyor bu pozisyondan? Haydi emin oldu diyelim, neden sirf o hatadan oturu Utah Jazz seriyi kaybetmis oluyor? Ayni olay 50 kere yasandi bizim aleyhimize EnergySolutions'da... Kaldi ki o pozisyonda faul calinsaydi, top 20 saniye kala Utah'a gececekti ama 3 sayi geride olacaklardi, yani ibre hala Lakers'a donuktu. Haydi diyelim 4 sayilik(!) bir atis yapip kazandilar 5. maci, 6.maci da biz kazandik, 7.maca - yani STAPLES'taki son maca kalacakti olay. Kosova nasil bir seri haksizligi yasatti, anlayamadim. Kirilenko'nun karisinin etegini, Boozer aksam yemeginde yedigini ogrencegine; bu oyuncularin ne kadar ruhsuz mucadele ettiklerini izleseydi keske. Pozisyonu baska maclarda tekrar tekrar dile getirmesi de icine yedirememekten baska bir sey degildir. Amerikan yorumculari da biliyoruz; KCAL9'da da, MSG'da da, FSN'lerin yerel yayinlarinda da tonlarca mac seyrettim. Yok boyle bir olay! Kaldi ki NTV tarafsiz olmali, tarafli olacaksa da sirf Memo ve Hedo'ya tarafli davranilmali. Utah'in rengi kirmizi-beyaz oldu da, haberimiz mi yok kardesim? Lakers basket atinca 'Onlar atti.' deniliyor, neden yahu? Gasol Ispanyol diye aglak oluyor; elin Kirilenko'su Rus, Rus'lar cok mu temiz? Boozer nereli? Milliyetcilige ne gerek var Basketbol'da... Onun yerine bir kac mac izlese de, duzgun bilgiler aktarabilse. Biktim artik her Lakers macinda Fisher'in cocugunun kanserinden, Turiaf'in ilk NBA'e girerken gecirdigi kalp operasyonundan bahsetmelerinden. Basketbolu takip edenler Kanal 24'e gecti... Keske bir imkan olsa da, Kanal 24 alsa yayinlari. MM en taraflisiydi, direk Utah taraftariydi ama bilgiliydi, bir seyler asilayabiliyordu hic olmazsa.

Korkuyorum, bir gun Murat Kosova - Mike D'Antoni - Steve Kerr - Isiah Thomas vb. biri cikacak ailenize kufredecek diye. Cevap veremeyeceksiniz resmen...

« Yanıtla #4792 : 19 Mayıs 2008, 17:43:45 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Ya ne alakası var Ivy ve Kobe'yi eleştirmemde burdaki yazdıklarımın?Benim yazdığım bilgi kıyaslamasının?O yazıyı yazmak için Kobe ve Ivy'den fazla basket oynamama gerek yok çünkü ben orda Kobe'ye kendi işi hakkında öğütler vermiyorum.Basketbol fundumentalini de anlatmıyorum.Kobe'nin kötü basketbol oynadığını falan da ifade etmiyordu ayrıca yazı.Ivy için de aynısı geçerli.Orada Kobe'nin yaptığı -bana göre- hoş olmayan şeylerini yazdım,formasını,verdiği demeçleri,belki yapmacıklğını vs. Basketbolun sadece sahada oynanmadığını "oyun"un sürdüğünü anlatmaktı amacım.Bunun içinde Kobe ve Ivy biçilmiş kaftan gibiydi o yüzden.

D'Antoni yi bende eleştirdim o ayrı bir şey sistemini beğenmezsin vs. Siz birincisi adam iki farklı "hakem yorumunu" söyledi diye bu kadar tepki vermeniz bence abartı onu belirttim.Oda bizim yaptığımız gibi Yapılan hamlelerin doğruluğunu yanlışlığını vs. söylüyor.İkincisi de MK konusunun burda ne işi var?Konuşmayın etmeyin demedim.Bunu söyledi diye milliyetçi olamaz biri.Orda öyle yazmışım belirtmişim "hakem yorumu" yorum yapmış diye.Kimse beğenmek zorunda değil,izlemek zorunda da değil.He illede hem izleyip,eleştireceğim diyorsan gidersin büyük ihtimal MK'nin bölümü vardır oraya atarsın.

(Ayrca maçları MK mi seçiyor yoksa NTV ve onun rant kaygısı mı?)

« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 17:47:10 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #4793 : 19 Mayıs 2008, 18:33:40 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri WWW

Burada kimsenin durumu abarttigi yok... Istersen bak bir Sezai'nin mesajina tekrardan, hele benim hic mesajim yoktu. Tepki hala o konuda olmasina, bu bakimdan tarafliligina.

Ulkede zaten tek kanal veriyor, kanal da MK ile bagimli, yoksa bize kalsa zaten seyretmeyiz... Internetten Cince seyreden arkadasim bile var, sirf MK'yi dinlememek icin. Maclarin secimini de sirf MK'ye baglamadim, hatta bagimsizdi, tekil bir ifade icermiyordu o cumlem. Kaldi ki, bir cok basketbol forumuna uyeyim ancak boyle bir seye henuz rastlamadigim forum olmadi. Herkes sikayetci mac secimlerinden. Ulkedeki Utah-Orlando taraftarlarinin sayisi cidden fazla degil, reytingler de Hornets-Spurs, Suns-Spurs, Boston-Cavs maclarinda daha fazla olur. Ve su da var ki, NBA yayinlayacaksan, reyting'i unutacaksin, senin amacin reytingden ote cok savundugun 'basketbol sevgisini yuceltme' olmali. Futbol disindaki her spor bu ulkede sonucta... Bu laflarim da MK'ye degil NTV'nin genelinedir, yanlis anlasilmasin. Tabii ki yayinlanacak Orlando-Jazz ama bir siniri var. Acaba o Kaan Kural Boston'in maclarini seyredemesiydi, onun yerine sirf Utah-Orlando'yu seyretseydi tepkisi nasil olurdu?

Neyse, bunlar bir tarafa, benim amacimi anlayamamissin. MK'yi elestirmek, ovmek bir kenara; amacim su belirsizligi duzeltmek. Neden biz bu tip insanlari elestiremeyecekmisiz, olay bu. MK hata yapamayacak mi? Kendin de demissin, D'Antoni bizden bilgili ama hata yapti... Neden elestirdik peki? Burasi bir tartisma forumuysa, tartisabilecegimiz her madde bir GM'e, oyuncuya, koca bagliysa... Biz de bunlari konu olarak alacagiz ve yanlis yapanlari elestirecegiz. Yoksa Hedo'yu elestiren admin'inden, Redd'i elestiren bendeniz'e kadar herkes yanlis yapmis olur. Konusacagimiz konular da Rap, Var Misin Yok Musun, Gece Kargalari olarak kalir.

MK konusunu ben acmadim da, naklen yayinlanan bir mac sirasinda soyledi sonucta bu sozleri, o bakimdan bu topicte olmasi pek de yanlis degil, onemli de degil zaten nerede olup olmadigi, benim amacim o belirsizligi duzeltebilmek...

« Yanıtla #4794 : 19 Mayıs 2008, 18:44:50 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Bu spikerlerin arkasından sanki 100 yıllık spikermişcesine atıp-tutunca onlara birşey olmadığını hatırlatıyor ve susuyorum.
Kobe hakkında eleştiri yazısı yazınca da Kobe'nin boyu kısalmıyor ona bakarsak.Ben ona bişey olsun diye söylemiyorum onu, bıktım, imanım gevredi Kosova'nın Gasol-Memo pozisyonuna takılakalmasından.İzleyici olarak şikayet etmek en büyük hakkım değil mi?
Senin mantığına göre İsiahı eleştirmek için önce Knicksde koçluk yapmak gerekiyor..

« Yanıtla #4795 : 19 Mayıs 2008, 19:02:23 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Senin mantığına göre İsiahı eleştirmek için önce Knicksde koçluk yapmak gerekiyor..

Ondan öncede Detroit'de oynaman lazım  Fantastic

Bu tip yorumlar daha doğrusu MK'nin kıyaslamasını normal karşılıyorum..Ancak insanları rahatsız eden pozisyonun kahramanı Memo değilde Rasheed olsa, West olsa, Garnett olsa bu kadar hassas olunur muydu? İnsanların belli bölümü bundan rahatsız olurken belli bölümüde bunları konuşmaya hiç gerek yok diyor..Her görüşe saygı duyulmalı..

Sonuçta Detroit serisindede 2. maçtan sonra oynanan her maçta o üçlük olmasaydı seriyi Orlando kazanırdıya getiren konuşmalar yapan Kaan Kural'ın verdiği gazla insanların neler yazıp çizdiğide malum..Her takıma eşit olunmasını beklemek Hedo ve Memo varken zor ama en azından eşite yakın olunması gerekir..

Bu arada;
Murat Kosova'yıda severim ve tarafsızlığından şüphem yok genel anlamda..Onuda belirteyim..
« Yanıtla #4796 : 20 Mayıs 2008, 03:31:56 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri WWW

Gel Spurs gel... Spurs cakar diyorum. Ondan once insallah Spurs cakar da diyorum, daha disimize gore.

« Yanıtla #4797 : 20 Mayıs 2008, 03:34:13 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Rookie
**

P.Alemdar'ı haraca bağlayan yüce şahsiyet

Üyelik Bilgileri

Aman aman biz şu turu geçelimde kim gelirse gelsin...

Şu sayfaya bi tıklarsanız sevinirim ...Smiley
« Yanıtla #4798 : 20 Mayıs 2008, 03:59:09 »
Ty
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri WWW

Faul verilmemeli, zaman dolmus Manu Chris'i engellemeden evvel.

« Yanıtla #4799 : 20 Mayıs 2008, 04:00:55 »
KE-Billz
Admin
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Manu'nun yaptığıda iş değil..
hoş zaten vermedilerde...

Hornets tutukluğu üzerinden atacaktır..
Sayfa: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 253   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » Maç Takibi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 NBA -Canlı- Maç Topici

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv