+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 NBA Coach Listesi

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: NBA Coach Listesi  (Okunma Sayısı 1439 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 13 Ağustos 2007, 21:29:22 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: NBA Coach Listesi

Salih Abiye burada katılıyorum,sezon başlarken Toronto'nun bu kadar iyi oynayacağını,bu kadar yüksek dozajda maçlar çıkaracağını kim tahmin ediyordu,o isimlerin alışma süresi,takımın sorunsuz olması vs. bunlarda koçun payı oldukça yüksek,bu adamı bu kadar kötülememek lazım,sonuçta nice Avrupa'dan gelip bir şey yapamayan isim var ama bu takımdakilerin hepsi de oturdu,bunda koçun etkisi büyük..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #21 : 13 Ağustos 2007, 21:32:31 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Salih Abiye burada katılıyorum,sezon başlarken Toronto'nun bu kadar iyi oynayacağını,bu kadar yüksek dozajda maçlar çıkaracağını kim tahmin ediyordu,o isimlerin alışma süresi,takımın sorunsuz olması vs. bunlarda koçun payı oldukça yüksek,bu adamı bu kadar kötülememek lazım,sonuçta nice Avrupa'dan gelip bir şey yapamayan isim var ama bu takımdakilerin hepsi de oturdu,bunda koçun etkisi büyük..
O zaman bu sene meyvelerini alması lazım değil mi hüso cum

« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2007, 21:33:27 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Ya Mitchell'a yapılan bu haksız eleştirileri kaldıramıyorum.Kaç Toronto maçı izlediniz de yaktı-yakacak muhabbeti yapıyorsunuz? Bosh olmasa CSKA'dan bile kötü kadroya sahip takımı birarada tutan,sistemi oturtan ve takımı play-off'a sokan adam bu değil mi?

Niye çaycı muamalesi yapılıyor bu adama? Daha ne yapsın? Biraz saygı ya...
Salih kızma ama toronto un kadrosu nası kötü,bosh,bargnani,parker,calderon,garbajosa kötü adamlar mı
tamam mitchell ile iyi bir motivasyon sağladılar ama doğu son transfer ile karıştı madem mitchell iyi bir koç
bu sezon başarılı olsun o zaman susarım
APo abi dediğin adamların kapasitesi belli bence Bosh dan gerisi boşuna olmuş hani faktör olarak tamam belki kadro derinliği için iyi hoşlar ama çok çok çok bir önem arz ettiklerini düşünmüyorum
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2007, 21:36:04 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Sam Mitchell  rolleyes Flip Saunders  rolleyes
Walla al birini vur ötekine derim..Daha geçtiğimiz sezonun başlarında yerden yere vurulan Mitchell'in (Ki Salih'i ya da Hüso'yu kastetmiyorum) bir anda baş tacı yapılması garip..
Mitchell'ın Toronto'sunu elimden geldiğince takip ettim ve Mitchell'ın kritik anlarda hiç bir hamlesini göremedim..
O da bir nevi Saundersgillerden..Şöför koltuğunda uyuyor resmen..
« Yanıtla #24 : 13 Ağustos 2007, 21:38:57 »
Torres#9
" El Nino "
Editör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

O zaman bu sene meyvelerini alması lazım değil mi hüso cum
Doğunun bu kadar güçlenmesi onları da baya vurdu bana göre,eğer geçen sene gibi olsaydı doğu bu takım daha da yukarılara gidebilirdi ama şimdi işler değişti,herkez güçlerine güç kattı ama drafttan seçimi olmayan-bizden bi yunanlı aldılar ama onunla imzalamadılar-takas işlerinde de yanlış yapan bana göre takım öyle fazla iddaalı değil bu sene için,kısacası onlardan doğu finali beklemek hayal olur bu sene ama yine playoffa girip,mücadelelerini sürdüreceklerdir en iyi şekilde,bu da benim gözümde Toronto için yeterlidir diğer takımlarla kıyasladığımda..

ailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2007, 21:39:53 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Ben normal sezondan geçtim gerçekten de iyi bir sonuç Playoff(bu arada apo abi tj fordu yazmamış,ve basınla ilişkiler ve gmini zorda bırakmak konusunda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım(ne zaman aslında o açıklamaların basın uydurması olduğu ortaya çıkar o zaman geri adım atarım)) yapmak..Ama playofflarda Raptorsın uzunsuz netsi geçememesi (özellikle kadrosunda bosh varken) ve bu seride boshdan sadece 17 sayı 9 rib katkı alabilmesi bence mitchellın yetersizliğini gösterir...Netsi geçen bir raptorsın finale çıkma ihtimalinin olmadğını kim söyleyebilir...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2007, 21:40:05 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla eren bargnani,parker ve calderon bence her takıma lazım adamlar hatta calderon avrupadaki
çoğu pg dan kat kat iyi bir oyuncu iddia ediyorum bence avrupanın en iyi pg ı ama bosh sakatken nası
oynadıklarını gördünüz bakalım gelecek sezon neler yapacaklar
Ben normal sezondan geçtim gerçekten de iyi bir sonuç Playoff(bu arada apo abi tj fordu yazmamış,ve basınla ilişkiler ve gmini zorda bırakmak konusunda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım(ne zaman aslında o açıklamaların basın uydurması olduğu ortaya çıkar o zaman geri adım atarım)) yapmak..Ama playofflarda Raptorsın uzunsuz netsi geçememesi (özellikle kadrosunda bosh varken) ve bu seride boshdan sadece 17 sayı 9 rib katkı alabilmesi bence mitchellın yetersizliğini gösterir...Netsi geçen bir raptorsın finale çıkma ihtimalinin olmadğını kim söyleyebilir...
Tj ford sakatken zaten calderon takımı sırtladı mesela çaylak sezonu olmasına rağmen garbajosa da mükemmel katkı yaptıbence toronto nun en büyük sorunu play off tecrübesizliği idi yoksa onların yolu açıktı bir nets de muhteşem üçlü baya iyibir performans sergiledi
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2007, 21:42:10 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #27 : 13 Ağustos 2007, 21:41:23 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Ya kaç defa söyledim,dilimde tüy bitti.

Bu takıma sahada taktikleri Colangelo mu verdi kardeşim? Colangelo mu aldı molaları,o mu kazandı maçları? Colangelo bir plan belirledi ve bu plana sadık kaldı sadece.Onunki bir fikirdi.Bu fikrin başarılı olmasını sağlayan esas adam Mitchell'dır.Bu oyuncuları birarada tutan ve takım olmalarını sağlayan adam Mitchell'dır.Bucks'ın serseri mayını T.J Ford'dan maximum verim alan,Bosch'un kariyer sezonu boyunca ona yol gösteren,Garbajosa ve Bargnani gibi adamları takıma uygun şekilde monte eden Mitchell'dır.

Doc Rivers örneği uygunsuz bir örnek,çünkü benzer durumlarda değillerdi.Hem takım yapısı hem de dönemin şartları açısından.

Ha gitti ha gidecek diye sürekli basında haberler çıkarken,adamın eli güçlenince yerini sağlamlaştırmak içinmmedyayaı kullanmasını normal karşılıyorum.Ne de olsa "It's more than a game."

Bu yıl ki performans için ise yorum yapmak yanlış olur.Hele bir rakiplerini görelim.Oturmuş kadroyu bozmadan yola devam etmek de bir avantaj olabilir.Kim bilir...

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #28 : 13 Ağustos 2007, 21:43:10 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Gelecek sezon herşey belli olur beyler tartışmaya gerek yok

« Yanıtla #29 : 13 Ağustos 2007, 21:44:17 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Apo abi bende aksini söylemiyrum hani Lakers a gelseler havada kaparım ama Bosh un yanına yaklaşamazlar diye düşünüyorum hani biraz calderon olsun ama öyle şampiyon yapabilecek bir kadro değil gibime geliyor...Tabi KE nin de gözlemleri doğrudur,kritik anlarda çok salaklık yaptı yine de sezon içindeki başarısa aldananlardanım diyip geçiştireyim
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #30 : 13 Ağustos 2007, 21:44:52 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Gelecek sezon herşey belli olur da benim en çok merak ettim;
Flipim Saundersım bakalım neler yapacak..İçimden bir ses ulan bu adam bu sefer bir şeyler yapacak tükürdüğünü yalayacaksın diyor ama hayırlısı grin
« Yanıtla #31 : 13 Ağustos 2007, 21:45:26 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Apo abi bende aksini söylemiyrum hani Lakers a gelseler havada kaparım ama Bosh un yanına yaklaşamazlar diye düşünüyorum hani biraz calderon olsun ama öyle şampiyon yapabilecek bir kadro değil gibime geliyor...Tabi KE nin de gözlemleri doğrudur,kritik anlarda çok salaklık yaptı yine de sezon içindeki başarısa aldananlardanım diyip geçiştireyim
Haklısın abe ama şunu unutma yakındır bosh un sizin semalara gelmesi

« Yanıtla #32 : 13 Ağustos 2007, 21:47:24 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Haklısın abe ama şunu unutma yakındır bosh un sizin semalara gelmesi
O yüzden yalanıyorum Apo Abi grin

Neyse konu sapmasın Mitch Kupchak deyip konuya geri dönelim diyorum grin
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #33 : 13 Ağustos 2007, 22:08:09 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Doc Rivers örneği uygunsuz bir örnek,çünkü benzer durumlarda değillerdi.Hem takım yapısı hem de dönemin şartları açısından.

bana gayet mantıklı geliyor.benzirlikleri sayayım

1)ikiside "bir" yıldız ve etrafındaki "oyuncu"larla oynadı ve takımını belli bir seviyeye getir(İL)di
2)ikiside coachluk adına pek bir şey yapmıyor bilakis gene ikiside süperyıldızların ellerine bakıyordu
3)gene KE'in dediği gibi ikiside kritik anlarda -tabirimi maruz görün ama- "aciz" coachlar
4)gene ikiside basın ile çok iç içe olan ve bu yüzden bir zamanlar vezir sonra rezil edilen kişilik(-ler de olacak yakında.)
5)ikiside zenci ve zenci coachların nasıl nba de barınamadıklarını ve barındırmadıklarını(gene burda da belli bir kesimin etkisi var tabi)biliyoruz.Bana göre çok çok iyi bir coach olmasına rağmen en iyi paul silas dan bilinebilir...

(ya bir eddie jordan hakkında şöyle konuşmuyorlar da ona yanarım ben grin  bende söylim bari çek git artık eddie=))
« Yanıtla #34 : 13 Ağustos 2007, 22:15:37 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Benim anlamadığım (off topic olcak) nedir bu zenci koç düşmanlığı huh Zaten ligin nerdeyse % 90
ı nigger bu dallama amerikan basını hala anlamadımı afrikalı amerikalılarında insan oldunu bu ligin
en büyük oyuncusuda siyah tı ve insanlar hala onun üstüne adam tanımıyor birde nba de en çok
şampiyonluğa sahip olan oynucuda siyah ne diyeyim bende zenciyim kahrolsun faşist düşünceli
amerikan basını

« Yanıtla #35 : 13 Ağustos 2007, 22:25:26 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

valla bencede öyle Apo Abi ancak şöyle bir şey var eskiden beri süregelen "zenci insan düşünemez,zenci insanın kafası çalışmaz,zenci atletiktir beyaz ise düşünür,beyaz sert ve katıdır,zenci ise daha duygusaldır" ve ne yazıktır ki bunu değiştiremiyoruz,DEĞİŞTİRTTİRMİYORLAR,ki bunda biraz da oyuncuların da etkisi var gibime geliyor,düşünsenize bir zenci kimdir,nedir?dese biri;şöyle cevaplar gelebilir;"uyuşturucu kullanandır" diyebilir biri ya da "kendini bilmez,ne yaptığın bilmez ve kendine bakmaz" da denilebilir,ki bunu yapan yapmışve yapacak olan bir sürü oyuncu ve coach -en azından- ben çok iyi tanıyorum

[neyse dağılmasın diyeceğim ama biraz dağıttım konuyu sanırım kusura bakmayın tutamadım kendimi smiley ]

edit:bu arada yanlış anlışılmasın ben zenci düşmanı falan değilim 'öyle diyorlar' dedim yanlış anlamayın sakın=)
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2007, 22:42:48 Gönderen: Can Çetin » Logged
« Yanıtla #36 : 14 Ağustos 2007, 21:01:26 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Konu ile alakası yok şunu açıkca sölemem lazım bu forumda siyahlara laf eden adamı barındırmam
onlarda insan ve bir nbasever asla teni yüzünden kimseyi aşalayamaz !

« Yanıtla #37 : 04 Şubat 2008, 02:46:51 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Boston Celtics     Doc Rivers a çok güveniyor ona süpriz bile yaptılar Smiley
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu (Moderatörler: Michael 23 JORDAN, Dağlar)Konu:
 NBA Coach Listesi

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv