+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler » Anketler Arşivi (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 NBA de Şampiyon

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Bu Sene NBA de Kim Sampiyon Olur
San Antonio Spurs - 5 (12.5%)
Dallas Mavericks - 1 (2.5%)
Houston Rockets - 0 (0%)
Los Angles Lakers - 13 (32.5%)
New Orleans Hornets - 3 (7.5%)
Utah Jazz - 2 (5%)
Denver Nuggets - 1 (2.5%)
Phoenix Suns - 1 (2.5%)
Detroit Pistons - 3 (7.5%)
Boston Celtics - 10 (25%)
Philadelphia 76ers - 1 (2.5%)
Orlondo Magic - 0 (0%)
Toronto Raptors - 0 (0%)
Atlanta Hawks - 0 (0%)
Cleveland Cavaliers - 0 (0%)
Washington Wizards - 0 (0%)
Toplam oy: 39

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: NBA de Şampiyon  (Okunma Sayısı 726 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Nisan 2008, 19:11:54 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
NBA de Şampiyon

Evet arkadaslar bu anketi de ben aciyorum.Sizce bu sene kim sampiyon olur ya da en büyük sampiyon adayinizi oylayin.
Benim sahsen görüsüm Boston Celtics yönünde.Cünkü sampiyonluga ac ve kaliteli bir kadrolari var.İyi bir uzun olan KG kendini gelistirmekte bir guard olan Rondo ve inanilmaz bir delici ve skorer olan Paul Pierce ve derin bir benche sahip olmasi beni bu görüse itti
Herkesten görüs bekliyorum

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2008, 19:24:00 »
muratkobe24
NBA Oyuncusu
*

Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...

Üyelik Bilgileri
Ynt: NBA de Şampiyon

Öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür edelim..Hakkikatten zor bir soru KİM şampıyon olacak???en kuvvetli 4 aday var bence lakers-boston-detroit(en zayıf bence)-spurs..muhkemelen konserans finalınde bu 4 takım bırbırlerıne rakıp olacaklardır..Ve o seriler çok sert ve agrefıs geçecektir...EN zorıda final olcaktır kuşkusuz..Stern daha çok reklam gelırlerı elde edeyım dıye lakers-boston fınalını duşünüyor olablir ama iş oyuncularda bitiyor..Kobenin bu yıl çok hırslı aç ve istekli gözükmesi lakersi finale taşır..Boston içte aynı şey geçerli aç bir takım kimliğindeler ve açıkcası şampiyonluğun en büyük adayılar..Ama şu bir gerçek ki final maçları çok sert ve zevkli olacaktır...
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2008, 19:31:38 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Tesekkür ederim murat.Bence final serisinin zevksiz gecebilmesi icin Detroit-Spurs finali olmali Cheesy ama detroit bende o final isigini vermediler.Bu turu gecseler bile inanilmaz yipranmis olacaklar.Detroit bu turu gecse bile bence Orlondo serisinde elenecekler tabi bu benim kendi görüsüm.Spurs de bence NBA finali yapacak muhtemel benim NBA finalim Boston-Spurs

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2008, 21:41:52 »
muratkobe24
NBA Oyuncusu
*

Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...

Üyelik Bilgileri

Tesekkür ederim murat.Bence final serisinin zevksiz gecebilmesi icin Detroit-Spurs finali olmali Cheesy ama detroit bende o final isigini vermediler.Bu turu gecseler bile inanilmaz yipranmis olacaklar.Detroit bu turu gecse bile bence Orlondo serisinde elenecekler tabi bu benim kendi görüsüm.Spurs de bence NBA finali yapacak muhtemel benim NBA finalim Boston-Spurs

Aynen katılıyorum detroıtin finale çıkması çok zor boston zaten 20 yılın heabını fınale çıkamama acısını detroıtınten çıkartacak..BOston kesinde batı çok karışık hersey olabilir...Saygı duymak lazım..Benimde finalim Boston-Lakers
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2008, 21:44:27 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Bir aksilik çıkmassa şampiyon olacağımıza inanıyorum açıkçası benimde final'deki tercihim Boston-Lakers lakin oda belli olmayabilir batı çok çekişmeli bunun yanında hornets ve spurs'de var!
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2008, 21:48:40 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Tesekkür ederim murat.Bence final serisinin zevksiz gecebilmesi icin Detroit-Spurs finali olmali Cheesy

05 yılında bu takımların finali 7 maça taşındı...Zevk almadım diyen adam taş olur burda...Böle konuşmalara gerek yok...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2008, 21:58:21 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence partizanlik yapmaya da gerek yok.Dikkat ettiysen sonuna gülücük koydum bu bir ikincisi bu benim sahsi fikrimdir ne kimseyle dalga gectim ne hakaret ettim.Herkes zevk almis olabilir ben almamis olabilirim
Tesekkür ederim murat.Bence final serisinin zevksiz gecebilmesi icin Detroit-Spurs finali olmali Cheesy

05 yılında bu takımların finali 7 maça taşındı...Zevk almadım diyen adam taş olur burda...Böle konuşmalara gerek yok...
Bence partizanlik yapmaya da gerek yok.Dikkat ettiysen sonuna gülücük koydum bu bir ikincisi bu benim sahsi fikrimdir ne kimseyle dalga gectim ne hakaret ettim.Herkes zevk almis olabilir ben almamis olabilirim

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2008, 22:02:29 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Böle bi cümlenin sonuna ne koyarsan koy kıvıramazsın...
Ayrıca dalga geçtiğini de idda etmedim...Hakaret ettiğini de sölemedim...Zevk almadım demek anlamsız gelir bana onu belirttim...Ayrıca gerçekten de zevk alınabilicek bir seriydi...
Geçen sene ki Spurs-Cavs serisinden zevk almadım dersin desteklerim ama bence bu iyi bi örnek olmamış...
Sistemlerin çarpıştığı bir finalden zevk almayacaksan hangi seriden zevk alıcaksın... Huh

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2008, 22:11:52 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ben hizli oynanan cok skor üretilen maclardan hoslanan biriyim.Biraz show a dayali oyunu severim.Sonucta bu benim kisisel zevkim Detroit-Spurs serisi olursa burada az skor ve yavas tempolu bi basketbol izliycem icin diger olasi final maclarina göre daha az zevk alirim demek istedim.
Hem bu tartisma konuyla alakasiz bir sekilde ilerliyor.Eger istersen msn adresimi al güzel güzel kardesce orada bilgilerimizi paylasalim(Yanlis anlasilmasin gercekten güzellikle ögrenmeye ve karsi düsünceleri degerlendirmeye acik bir insanim) Cheesy

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2008, 22:46:03 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bence partizanlik yapmaya da gerek yok.

Sen bana şu ''partizanlık'' eylemini bir açıklarsan,Ender'in msn'ini vericem ben sana...

Şampiyon Milwaukee bu sene...

« Yanıtla #10 : 28 Nisan 2008, 23:03:03 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Yaptigim sadece bir sakaydi.Ender arkadasimizin da burada partizanlik yaptigi nokta o sakaya cevap olarak gayet sert bir cevabi oldu.Sonucta Detroit ve Spurs un basketbolundan zevk alicam diye bir zorunluluk yok.Zaten o cümlenin sonuna da bir gülücük koydum.Nedir bu stres arkadaslar nerdeyse forumdan sogutacaksiniz beni benim görüsüme katilmamaniz bana saldirmaniz anlamina gelmez.Öyle bir msj atmissin ki MilwaukeE ender in msn nini vericem ben sana diye görürsün gününü der gibi ya da ben öyle algiladim.Ben orda msn adresini isterken enderin güzellikle tartismak bilgilenmek amaciyla istedim.bu sene büyük ihtimal dallas elendigine göre benim icin en zevkli final serisi boston-lal veya boston-new orleans olucak bu benim görüsüm.Saygi duymanizi bekliyorum biraz.Su anda sizin yaptiginiz tartisma yapici degil kırıcı olmaya basladi

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2008, 19:15:04 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Olurmu bilmiyorum ama Lakers olsun istiyorum yada Hornets.. Tabi Memo Ve hido'nun takımınıda sonuna kadar destekliyorum.. Miami olmayınca 4 favorim var lakers utah hornets magic Cheesy ama bunlar arasında en baskını Lakers.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2008, 19:53:45 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

tartışma anlamsız yere çıkmış galiba arkadaş zevksiz derken o yılki nba finali nin en az izlenme oranı yakalayan finallerden biri olduğuna dikkat çekmiş olabilir ancak çekişme olmadı demek gerçekten yersiz olurki 7 maç sonunda biten bir seride çekişme olmazsa bu seri nasıl uzar

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2008, 20:30:22 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

ZAten orada anlatmak istedigim cekismesiz manasinda degil.Dedigin gibi 4-3 biten bi seri nasil cekismesiz olur.Dogrusu herzaman söylüyorum iki iyi defans takim yapan yerine iki iyi cok skor üreten takimin macini tercih ederim bunu demek istemistim.Cok sayi olsun smac olsun sov olsun seviyorum abi ne yapayim Cheesy

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!
« Yanıtla #14 : 05 Mayıs 2008, 18:45:25 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

ÇOk zor olacağı kesin bir final bizi bekliyor..Doğuda boston ve bana göre biraz daha az şansı olan detroit..Batıda lakers-hornets-spurs...Boston atlanta karşısında deplasman da zor maç kazanacağını gösterdi,detroit oturmuş kadro ise gelişlemis benci ile boston karşıısında zor lu bir konsefans finali yapacaklar..Batı daha karişik zira spurs-hornets eşleşmesi kaybeden yanacak..Ama benim favorim batıda lakers doğuda boston..Finali kim kazanır zor bir soru hak eden kazansın..
« Yanıtla #15 : 27 Mayıs 2008, 23:08:46 »
DontTouchM3
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

batı finalinden galip çıkan kupayı kaldırır bu sene boston beklenenei veremedi playofflarda

« Yanıtla #16 : 28 Mayıs 2008, 18:00:45 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Lakers'ın şampiyon olacağını düşünüyorum artık dünkü maçtan sonra

Edit :

Bu arada gerçek favorim detroitti mesajı yazarken unutmuşum:D
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 17:24:34 Gönderen: mertsas » Logged
« Yanıtla #17 : 28 Mayıs 2008, 21:27:52 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Bence bu sezon şampiyon olmayı isteyen en çok takım Detroit Pistons'dır Şampiyon olamicak Kadrosu yok İyi bi takım Şampiyonluğu hak edenbi takım Lakers Karşısına Çıksada Deviren Taraf Detroit Pistons olur..

« Yanıtla #18 : 29 Mayıs 2008, 01:18:29 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri

dünkü maç öncesine kadar favorim Spurs'tü...
bu dakikadan sonra lakers karşısında işimiz zor ...hatta imkansız...
spurs şampiyon olmayacaksa ikinci tercihim her zaman detroit pistons olur...
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Anketler » Anketler Arşivi (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 NBA de Şampiyon

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv