+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi-Konu:
 NBA Dünyası -Haberler-

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
Konu: NBA Dünyası -Haberler-  (Okunma Sayısı 4311 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 22 Ekim 2007, 21:59:53 »
El C3m0
Rookie
**

Şampiyon yap bizi!

Üyelik Bilgileri
Ynt: NBA Dünyası -Haberler-

Byars ın waive edilmesi ilginç,bir çok talibi olacaktır diye düşünüyorum.Avrupa ya da giderse şaşırmayalım ama.
« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2007, 20:49:01 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu adamlardan pat burke ve tony massenburg a avrupadan iyi teklifler olabilir ama
çoğu takım sezonu açtı ama yinede euroleague ve uleb davsıan bu adamlara müşteri
çıkar

« Yanıtla #22 : 26 Ekim 2007, 19:56:10 »
--
Ziyaretçi

NBA'den 10 Oyuncu Daha Kesildi / Bugün Kovulanlar

NBA'den 10 Oyuncu Daha Kesildi / Bugün Kovulanlar

NBA'de Normal sezona 4 gün kala takımlarda 15 kişilik kadrolarını oluşturmaya başladı . Dün de 10 oyuncu takımlarının 2007-2008 kadrolarından çıkartıldı .

New Jersey , Atlanta , Minnesota , Boston , Orlando ve Pacers kadrolarından oyuncu çıkarttı . Hazırlık kamplarında performansı beğenilmeyerek bugün kadrodan çıkartılan oyuncular ;

Nets'den Eddie Gill , Atlanta'dan Antywane Robinson , Steven Smith ve guard Jamaal Tatum .

Indiana'dan Lukasz Obrzut ve Courtney Sims , Boston'dan guard Dahntay Jones ve Jackie Manuel .

Orlando'dan Kevin Kruger ve T-Wolves'ten John Edwards kadrodan çıkarılan isimler oldu .
------------------------------------------------------------------
NBATR/KMK
« Yanıtla #23 : 26 Ekim 2007, 20:17:57 »
hot_sizzle3
Godfather
All-Star

DeMar Derozan

Üyelik Bilgileri WWW

Dahntay Jones mu yuhh diyorum başka birşey demiyorum boston a bench ten gelip takıma hareket getirecek bir oyuncuyu kesmişler hiçbir anlam veremedim

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
« Yanıtla #24 : 30 Ekim 2007, 03:51:24 »
--
Ziyaretçi

NBA'de Serbest Bırakılan Oyuncular

Utah, Kevin Lyde'i Yolladı

Temsilcimiz Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz'de Genel Menajer Kevin O’Connor, yaptığı açıklama ile Kevin Lyde'in kontratını iptal ettiklerini duyurdu.

2007/08 sezonuna başlamadan önce kadrosuna son şekilleri veren Jazz, Kevin Lyde'i göndererek takım listesini de 14'e indirmiş oldu.

Pre-season'da Utah Jazz için;

3 maça çıkan Lyde 1.3 sayı-3.3 ribaunt yaparken 6.7 dk süre almıştı.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Simien&Jackson Serbest Bırakıldı

Minnesota Timberwolves, Miami Heat'ten takas yoluyla gelen Wayne Simien'i serbest bıraktığını açıkladı.

Gece saatlerinde Beno Udrih'i kadrosuna katan Wolves, Simien'i göndererek kadrosunu 15 oyuncuda sınırlamış oldu.

Doğu Konferansı'nda play-off hesapları yapan Toronto Raptors ise yaptığı açıklama ile;

Luke Jackson'ın kontratını iptal ettiğini açıkladı ve kadrosunu 15'e indirmiş oldu.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Lucas&Sura Yollandı

Houston Rockets yaptığı açıklama ile John Lucas III ve Bob Sura'nın kontratını iptal ettiğini duyurdu.

Geçirdiği diz ameliyatı nediyle bir türlü istenileni veremeyen 34 yaşındaki Sura'nın yolcu olacağı daha önceden kesinleşmişti.

Takasta kullanılmak istenilen John Lucas'a ise hiç bir talip çıkmayınca;

En sonunda kontratı fesh edildi. Rockets böylece kadrosuna da son şekilleri vermiş oldu.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Dupree Kaldı/Mejia Gitti

Detroit Pistons resmi sitesinden yaptığı açıklama ile sürpriz bir ismi kadrosunda tuttu ve 2007 NBA Draftı 2.tur seçimi olan Sammy Mejia'nın kontratını iptal etti.

Ronald Dupree'nin gönderilmesi beklenirken Dupree kadroda tutuldu ve çaylak Mejia'ya yol verildi.

Pistons 15 kişilik takım listesini de tamamlamış olurken kadrosunda 3 çaylak oyuncuyla;

Rodney Stuckey, Arron Afflalo ve Cheikh Samb'la devam edecek.
----------------------------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #25 : 30 Ekim 2007, 17:43:02 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

sura orada zaten boşuna yer kaplıyordu..neden lucas'a yol verdiler onu anlayamadım...dupree'nin detroit'de kalması bana göre iyi oldu..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #26 : 30 Ekim 2007, 17:44:51 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

neden lucas'a yol verdiler onu anlayamadım...

Şakacı seni.. Smiley
« Yanıtla #27 : 30 Ekim 2007, 17:46:06 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

neden lucas'a yol verdiler onu anlayamadım...

Şakacı seni.. Smiley
niyeki olum mis gibi adamdı grin siz kullanamadınız Smiley
« Yanıtla #28 : 30 Ekim 2007, 17:49:20 »
Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Yalnız şuandaki mesele kullanamama meselesi değil Mustafacığım Smiley

Senin takımında elli tane guard olsa ve seçenekler koyulsa hangisine yol verirdin Allah sen? B*k gibi guard var takımda şuan (çok var manasında ) . Yapılacak şeyi yaptık ve en gereksiz iki guardı ; Sura ve Lucas'ı yolladık.

He bu arada yıllardır Lucas'ta teknik adamların göremediği, ne tür bir yetenek gördün vallahi merak ediyorum Smiley
« Yanıtla #29 : 09 Kasım 2007, 08:51:31 »
--
Ziyaretçi

Thomas&Butler'dan Kariyer Gecesi

Thomas&Butler'dan Kariyer Gecesi

Bu gece oynanan Pistons-Bulls ve Wizards-Nets maçlarında, Wizards'dan Caron Butler, Bulls'dan da Tyrus Thomas kariyer gecesi yaşadı.

Wizards'ın All Star oyuncusu Caron Butler takımının Nets'e 87-85 kaybettiği maçta 7 top çalma yaparak kariyer top çalma rekorunu kırdı.

Bulls'un, Pistons'ı 97-93 mağlup ettiği maçta ise;

Thomas aldığı 14 ribaunt ile kariyer ribaunt rekorunu kırdı.
--------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #30 : 21 Kasım 2007, 14:04:51 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Magic ve Mavs'ten NBDL'e 2 Yeni Oyuncu   

Sezona çok iyi bir başlangıç yaparak giren ve Doğu'da dikkatleri üzerine çeken Orlando 23 yaşındaki oyuncusunu D-League'e gönderdi . Dallas Mavericks ise forvet oyuncusunu D-League'e ( NBDL )  yolladı .

Orlando'da bu sezon hiç forma şansı bulamayan Polonyalı oyuncu Marcin Gortat 2005 Draftı'nda seçilmişti .  Orlando bu oyuncuyu Anaheim Arsenal  takımına gönderdiğini açıkladı .

Dallas Mavericks'de bu sezon 2 maça çıkan ve bekleneni veremeyen Nick Fazekas'ı Tulsa 66ers takımına gönderdiğini açıkladı .

Yazar Kaan Mert Kayrak   

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #31 : 28 Kasım 2007, 19:48:56 »
--
Ziyaretçi

Pippen Parkelere Dönüyor

Pippen Parkelere Dönüyor

Chicago Bulls'un Efsane oyunculardan Scottie Pippen, Avrupa arenasına çıkıyor.

Scottie Pippen'ın Ocak ayında İsveç'in Sundsvall Dragons takımı için parkelere dönüş yapacağı açıklandı.

Bulls'un asistan coachu Mike Wilhelm ve Sundsvall Başkanı Anders Ohrn'un yakın arkadaş olduğu ve Wilhelm'in bu konuda aracı olduğu ifade edildi.

Pippen, Sundsvall Dragons'un Akropol ile oynayacağı maçta görev alacak.
-------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #32 : 03 Aralık 2007, 13:31:45 »
MustyY_07
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri WWW

merhaba arkadaşlar... Bir duyum aldım, 2008de yani ocakta NBA TV nin Digiturk'e geçeceği ve kablolu tvden kalkacağı doğrultusunda... Bu konu gerçek midir? bilginiz var mı acaba?
Soruyu yalnış yerde sormadım inşallah Smiley yardımcı olursanız sevinirim Smiley Wink
KoBeKoBeKoBeKoBe..... Smiley
« Yanıtla #33 : 08 Aralık 2007, 08:33:20 »
sLeveN_kLevereR
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

değişse bizler için çok fazla bişey değişceğini sanmıyorum yine şifreli olucak ki onlar kablolu tvden daha kazık fiyata maç izletiyorlar  evinde digitürk spor paketi olmayan kimse seyredemez  sanmıyorum kablo tv ye üye olmadılar onca zaman  digitürk e nba tv için hiç olmaz . ama şöylede bir gerçek var digitürk daha fazla insana hitap ediyor  henüz  bizim burada kablo tv yok düşün ben ankaradayım..: )
« Yanıtla #34 : 19 Aralık 2007, 06:56:10 »
--
Ziyaretçi

Memphis Kinsey'in Kontratını İptal Etti

Memphis Grizzlies bugün yaptığı açıklama ile Guard pozisyonunda oynayan Tarence Kinsey'in kontratını iptal ettiğini açıkladı.

Çaylak sezonunda (2006/07) 7.7 sayı-2 ribaund ortalaması yapan Kinsey aynı sezonda  Nisan ayında 18.8 sayı-5 ribaund-3 asist'le de Ayın Çaylağı seçilmişti.

Kinsey bu sezon ise 3.6 sayı-1.1 ribaund ortalamasıyla oynuyordu.
--------------------------------------------------------------------------------
Celtics Wallace'ı Yolladı

Garnett ve Allen takaslarıyla NBA'in şampiyonluk adayları arasına giren Boston Celtics Brandon Wallace'ın kontratını iptal etti.

10 Temmuz'da Celtics'le kontrat yapan Wallace bu sezon hiç bir maçta görev alamazken Pre-season'da 4.7 dakika süre aldı ve 1.2 sayı yaptı.
-------------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #35 : 30 Ocak 2008, 17:08:12 »
ahura
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

arkadaşlar. yer bulamadığım için buraya yazıyorum.

nba maçlarında point spread ne demektir?
« Yanıtla #36 : 21 Şubat 2008, 11:24:44 »
--
Ziyaretçi

Barry Phoenix'e Mi ?

Barry Phoenix'e Mi ?

San Antonio Spurs'den, Seattle SuperSonics yolunu tutan Brent Barry'nin ayağının tozuyla Phoenix Suns'a gidebileceği iddia edildi.

Suns'ın, Sonics'le pazarlığa başlayacağı gelen haberler arasında. Phoenix yerel basınına göre Sonics'in Barry'nin kontratını satın alarak serbest bırakacağı konuşuluyor.

Serbest kalacak olan Barry'nin de Suns yolunu tutması bekleniyor.
--------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #37 : 21 Şubat 2008, 22:30:18 »
--
Ziyaretçi

Heat&Pacers'da Takas Yok

Heat&Pacers'da Takas Yok

Bugün yaptığımız haberde Philadelphia Sixers'ın takas yapmayacağını duyurmuştuk. Takas yapmayan takımlar kervanına Heat ve Pacers'da eklendi.

Son teslim tarihine kadar Sixers'la birlikte Miami Heat ve Indiana Pacers'ında takas yapmadığı ve bu takas dönemini kapattığı açıklandı.

---------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #38 : 21 Şubat 2008, 22:50:51 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Genel olarak takaslar hakkında burada bir iki şey yazıyım,
Ulan noluyoruz.Takaslar ardı ardına.Valla böyle müthiş takas dönemi son zamanlarda hiç olmamıştı.Ardı ardına takımlar güçleniyor,şampiyonluk adayı sayısı artıyor.Bu ilkbahar bahar çok sert geçecek,playoff dönemi ortalık yıkılacak,ilk maçtan son maça kadar.

-I Love This Game-
« Yanıtla #39 : 22 Şubat 2008, 07:22:17 »
--
Ziyaretçi

NBA'de Son Gün Takasları

NBA'de Son Gün Takasları

NBA'de takasın son gününde 5 takasa imza atıldı. Kuşkusuz gecenin bombasını Cavaliers-Bulls ve Sonics patlattı. Bu 3 takım 11 oyuncuyu içeren bir takasa imza attı.

Son gün takasları kısaca şöyle;

Rockets-B.Jackson / Hornets-Wells, James

Pistons-Juan Dixon / Raptors-Primoz Brezec

Nuggets-Taurean Green / Blazers-Von Wafer

Timberwolves-Kirk Snyder, draft pick / Rockets-Gerald Green

Sonics-Donyell Marshall (Cleveland), Ira Newble (Cleveland), Adrian Griffin (Chicago) / Cacavliers-Ben Wallace, Joe Smith, Wally Szczerbiak, Delonte West/ Bulls-Larry Hughes, Drew Gooden, Cedric Simmons, Shannon Brown, 2009 2nd Round Pick

--------------------------------------------------
NBATR/KE
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi-Konu:
 NBA Dünyası -Haberler-

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv