« Yanıtla #60 : 19 Mart 2008, 23:05:42 » |
|
|
|
« Yanıtla #61 : 19 Mart 2008, 23:11:39 » |
|
NYK
|
LARRY BIRD EXCEPTION -- Players who qualify for this exception are called "Qualifying Veteran Free Agents" in the CBA, and this exception is a component of the Veteran Free Agent exception. This exception allows teams to exceed the salary cap to re-sign their own free agents, up to the player's maximum salary. The player must have played for three seasons without being waived or changing teams as a free agent. This means a player can obtain "Bird rights" by playing under three one-year contracts, a single contract of at least three years, or any combination.
Bir de şu var :
EARLY BIRD EXCEPTION -- This is a weaker form of the Larry Bird exception, and is also a component of the Veteran Free Agent exception. Players who qualify for this exception are called "Early Qualifying Veteran Free Agents" in the CBA. A player qualifies for this exception after playing two seasons without being waived or changing teams as a free agent. Using this exception, a team may re-sign its own free agent for 175% of his salary the previous season or the average player salary, whichever is greater
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Mart 2008, 23:14:12 Gönderen: NYK »
|
|
 Everything fall apart,after your footprints...
|
|
|
« Yanıtla #62 : 19 Mart 2008, 23:15:22 » |
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı
|
LARRY BIRD EXCEPTION -- Players who qualify for this exception are called "Qualifying Veteran Free Agents" in the CBA, and this exception is a component of the Veteran Free Agent exception. This exception allows teams to exceed the salary cap to re-sign their own free agents, up to the player's maximum salary. The player must have played for three seasons without being waived or changing teams as a free agent. This means a player can obtain "Bird rights" by playing under three one-year contracts, a single contract of at least three years, or any combination.
Bir de şu var :
EARLY BIRD EXCEPTION -- This is a weaker form of the Larry Bird exception, and is also a component of the Veteran Free Agent exception. Players who qualify for this exception are called "Early Qualifying Veteran Free Agents" in the CBA. A player qualifies for this exception after playing two seasons without being waived or changing teams as a free agent. Using this exception, a team may re-sign its own free agent for 175% of his salary the previous season or the average player salary, whichever is greater
Aldım dersimi.Demek ki neymiş,oyuna bakıp da ahkam kesmeyecekmişim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 19 Mart 2008, 23:20:50 » |
|
NYK
|
Estağfurullah Utku.Hizmet içi eğitim olarak gör olayı ... 
|
|
|
|
|
|
 Everything fall apart,after your footprints...
|
|
|
« Yanıtla #64 : 30 Mart 2008, 16:04:14 » |
|
KE-Billz
|
NBA Eski Oyuncusu Tutuklandı
NBA eski oyuncusu Isiah Rider dün araba hızırsızlığı suçu ile Los Angeles'ta tutuklandı. Polis raporlarına göre verilen bilgide;
Isiah Rider'ın kullandığı aracın, yapılan plaka kontrolleri sonrası Güney Los Angeles'da çalınan bir araba olduğu ortaya çıktı.
----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 30 Mart 2008, 16:25:39 » |
|
lordapo
|
Minnesota da sophorome sezonunda etkili performans sergilemiş zat ama gerisi gelmemiş zaten en son 01-02 sezonunda sakatlık yüzünden bırakmış neyse Allah kurtarsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 30 Mart 2008, 16:34:05 » |
|
Dağlar
|
Basketbol adına sadece 1994'deki Smaç Yarışması görüntülerinden tanıdığım bir isim. O yıl Smaç şampiyonu olmuş. Çalıntı arabada yakalanmış, sonuç ne olacak bakalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 11 Nisan 2008, 03:18:47 » |
|
KE-Billz
|
NBA-NCAA (Haber Turu)
T-Mac dönüşe hazırlanırken, Miami Lasme ile nikah tazeledi, Kansas coachu ise takımda kalacağını açıklarken NCAA'de erkeklerden sonra bayanlardada şampiyon belli oldu. NBA ve NCAA'de günün özeti şöyle;
-Sol omzundaki ağrılardan dolayı Sonics'e karşı forma giymeyen Tracy McGrady, Phoenix Suns maçıyşa birlikte dönüşe hazırlanıyor.
-Miami Heat daha önce 10 günlük kontrat yaptığı Stephane Lasme ile sezon sonuna kadar tekrar anlaştığını açıkladı.
-NCAA şampiyonu Kansas'ın coachu Bill Self, ''Gidiecek mi, kalacak mı?'' söylentilerine son noktayı koydu ve Kansas'da kalacağını açıkladı.
-NCAA Bayanlar final mücadelesinde Tennessee, Stanford'u 64-48'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Tennessee, 8.Kez mutlu sona ulaştı. ------------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 15 Nisan 2008, 16:28:15 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Tmac Playofflarda ne yapacak bakalım..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #69 : 26 Nisan 2008, 12:01:37 » |
muratkobe24
NBA Oyuncusu
Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...
|
Arkadaşlar ben bir haber duydum ne kadar dogru bilinmez ama Denver George Karl ı kovup Larry Brownu getircekmiş...Saygılar..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2008, 18:58:58 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #70 : 26 Nisan 2008, 12:21:39 » |
bushido35
NBA Draft'ında
|
bence denver iverson yada carmelo dan birini gönderse daha iyi olur..Eline alan topu potaya gidiyor..Bu kadroya sahip bir takımın normal şartlarda nba şampiyonluğuna oynaması lazım..Yazık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 03 Mayıs 2008, 04:53:58 » |
|
KE-Billz
|
Coleman: Sağlık Durumum İyi
Geçtiğimiz günlerde New York Post'ta çıkan haberde kalp nakline ihtiyaç duyduğu yönünde yazılar çıkan NBA eski oyuncusu Derrick Coleman yaptığı açıklamada böyle bir şeyin olmadığını söyledi.
Kalbindeki düzensiz atışlar nedeniyle hastaneye kaldırılan ve New York basınında kalp nakline ihtiyaç duyduğu yönünde hakkında haberler yapılan Derrick Coleman, açıklamasında bu tip bir nakile ihtiyacı olmadığını vurguladı.
Coleman, ''Eğer böyle birşey olsaydı ben basın toplantısı yapardım ve kalp nakline ihtiyaç duyduğumu söylerdim. Ben bu haberlerin nerden çıktığını bilmem. Ben gelen sevgi mesajlarından dolayı mutluyum. Ama herkes bilsin ki ben iyi durumdayım.'' dedi.
--------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #72 : 03 Mayıs 2008, 05:04:57 » |
|
KE-Billz
|
Splitter: NBA'de Oynamak İstiyorum
NBA hakları San Antonio Spurs'ün elinde bulunan Tau'nun yıldızı Tiago Splitter yaptığı açıklamada NBA'de oynamayı her zaman düşündüğünü söyledi.
Splitter açıklamasında NBA'de oynamak istediğini söylerken, Euroleague'de ise kendisini ispat ederek NBA'in saygısını kazanmak istediğini söyledi.
Splitter, ''NBA her zaman benim aklımda olan birşey. Euroleague'de başarılı olmak NBA'de saygıyı kazanamanın en iyi yolu olacaktı.'' dedi.
-------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 03 Mayıs 2008, 05:23:34 » |
|
Langirt22
|
Bugün yorumumda buna da deginmistim.Bence artik Splitter NBA icin hazir hele ki bu kadar uzun sıkıntıs cekerken.Gerci onun Avrupa daki rakibi Anderson bence NBA de daha rahat kendine yer bulur.Yine de Splitter Euroleague'de ki oyunu ile NBA de birilerinin dikkati cekmistir.Bu sene secilebilir
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #74 : 06 Mayıs 2008, 15:12:55 » |
|
KE-Billz
|
David Blatt - NBA ?
Rusya'yı Avrupa Şampiyonu yaptıktan sonra Efes Pilsen'e büyük umutlarla gelen ancak yolları erken ayrılan David Blatt'ın ismi NBA gündemine gelmeye başladı.
NBA kaynakları verdiği bilgilerde Blatt'ın bu dönem içersinde NBA'de çalışmak için gündeme gelebileceğini ifade ediyorlar. Blatt'ın ismi baş coachluk için geçiyor.
Ancak bazı kaynaklara göre ise Blatt'ın bu sezon NBA'de çalışması düşük bir ihtimal.
------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 06 Mayıs 2008, 17:56:34 » |
|
TP
|
Efes'teki yönetimin rezilliğini görüyoruz bu haberle.Ligde takımı ikinci yapmış adamı göndermek hangi mantıksa?
Efes'te daha fazla şansı olmalıydı.Keza Euroleague'de oyuncuların gelmemesi Efes'i çok etkiledi vs. vs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 06 Mayıs 2008, 20:43:32 » |
|
lordapo
|
Efes'teki yönetimin rezilliğini görüyoruz bu haberle.Ligde takımı ikinci yapmış adamı göndermek hangi mantıksa?
Efes'te daha fazla şansı olmalıydı.Keza Euroleague'de oyuncuların gelmemesi Efes'i çok etkiledi vs. vs.
Bence onu oyuncular yaktı yane fb-ülker yada gs cafe crown da olsa daha başarılı olması olasıydı yane efes in yapısını kimse iyi bilmiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 11 Haziran 2008, 01:17:36 » |
|
KE-Billz
|
Yao'dan 2 MD'lık Yardım
Houston Rockets'ın All Star pivotu Yao Ming'ten örnek davranış gelirken, Yao, Çin depremi sonrası mağdur olan insanlara para yardımında bulunacak.
Çin'de yaşanan deprem felaket sonrası, Yao'nun 2 milyon dolar para bağışlayacağı açıklandı.
Yao yaptığı açıklamada üzgün olduğunu söylerken, ''Herkes Çin'de olan trajediyi biliyor. Tarihin en kötüsüydü. Bu nedenle bende yardım etmeye çalışıyorum.'' dedi.
---------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 11 Haziran 2008, 10:02:57 » |
|
Cpzai3
|
Yao efendi daha önce 100 bin dolar civarı bir para bağışlamış, o biçim tepki görmüştü..Şimdi sermayesine uygun birşey bağışlamış işte...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #79 : 11 Haziran 2008, 21:08:13 » |
|
Dağlar
|
Şimdi adam gibi iş yapmış. Tabi yardımın iyisi kötüsü olmaz onu da belirtmek lazım. Yardım demişken bu işin ustası da Dikembe Mutombo'dur. Bu adam tek başına Afrika'yı kalkındıracak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|