« : 31 Ocak 2008, 01:19:21 » |
|
AoGVinsanity
|
Açılmasını istediğiniz alt bölümleri bu bölümde yazabilirsiniz... İçini doldurabileceğiniz isimleri verirseniz sevinirim.. İsteyip de boş bırakmayın 
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2008, 01:22:59 » |
|
TP
|
Stockton To Malone Beraber alırsak sevinirim 
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2008, 01:30:45 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Jabbarı alabilirim benden başka kimse almaz orayı 
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2008, 01:34:48 » |
|
OğuzCan
|
Magic Johnson'ı da unutmayalım : )
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2008, 13:28:07 » |
|
-Curtis-
|
Timberwolves takımının çok fazla bir geçmişi yok. Çok fazla bir geçmişi olmadığından üzerinde çok durulması gereken efsane bir oyuncuda yok. Sadece Isiah Ryder var. O da smaçlarıyla bilinen bir oyuncu. Benim NBA tarihinde en çok sevdiğim dönem 50'lerdir. Saçmaladığımı düşünebilirsiniz. Ama ben böyle düşünüyorum. NBA'in ilk sayı kralı olan Joe Fulks ( Lakabı Jumpin Joe's ), İlk efsane oyuncusu George Mikan, Bob Cousy, Bob Pettit gibi oyuncular basketbolun atasıdır. Tarihte en güçlü dönem 80'ler olabilir. 80'ler döneminin geçileceğini de zannetmiyorum zaten.
C: Kareem Abdul-Jabbar PF: Larry Bird SF: Julius Erwing SG: Clyde Drexler PG: Magic Jonhson
Bu takımı kim geçebilir ki? Açılmasını istediğim bir kişi yok. NBA tarihindeki bütün oyunculara saygım sonsuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2008, 00:16:43 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Evet özellikede Julius Evring "Dr J." olması gerekli
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2008, 02:15:54 » |
|
Flash
|
Ben Hakeem Olajuwan'ı isterim biyografiside benden olsun! Ayrıca kendisine hayranım...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2008, 02:18:47 » |
--
Ziyaretçi
|
Tamamdır ekledim alt bölüm olarak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2008, 02:22:52 » |
|
Flash
|
Abi tek sorun var zaten sitedeki biyografi benim 2 sene önce verdiğim imiş  Ama sözümü tuttum.bİyografi benden yaa 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2008, 18:44:10 » |
|
demircibaris
|
julius erwing, wilt chamberlain ve bill russel için de bölüm olmayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 24 Nisan 2008, 17:50:54 » |
dwayde
Yeni Üye
Bir zamanlar batının lideriydik...
|
vlade divac öncelikle... bill russel oscar robertson...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınarşivden çıktı geldi bu geçen gün...
|
|
|
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2008, 13:53:03 » |
heikki1088
Yeni Üye
|
karl malone....nasıl olmaz anlayamadım anlayamam da :s malone kesinlikle burada olmalı:@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2008, 16:51:23 » |
|
2pac
|
dennis rodman (içi doldurulabilir demiştiniz) wilt chamberlain(bir sürü rekoru var) tim (penny) hardaway(a.i den daha iyi bir crossever ı vardı)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|