« : 14 Haziran 2008, 00:11:06 » |
--
Ziyaretçi
|
NBA'de 2007/8 sezonu forma satışlarında Boston Celtics'in süper starı Kevin Garnett, listede zirvede yer alırken, Kobe 2. ve James 3. sırayı aldı. Allen Iverson ise 4. sıraya yerleşti.
Listenin 5. sırasında ise Hornets'in süper guardı Chris Paul yer aldı. Paul bu sezon Kobe ile MVP yarışında savaş vermişti.
Takım forma satışlarında ise Boston Celtics zirvede yer aldı. Los Angeles Lakers ise 2. sırayı aldı.
Top 15 Most Popular NBA Jerseys:
1. Kevin Garnett, Boston Celtics 2. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers 3. LeBron James, Cleveland Cavaliers 4. Allen Iverson, Denver Nuggets 5. Chris Paul, New Orleans Hornets 6. Steve Nash, Phoenix Suns 7. Dwyane Wade, Miami Heat 8. Shaquille O'Neal, Phoenix Suns 9. Carmelo Anthony, Denver Nuggets 10. Gilbert Arenas, Washington Wizards 11. Dirk Nowitzki, Dallas Mavericks 12. Dwight Howard, Orlando Magic 13. Tracy McGrady, Houston Rockets 14. Paul Pierce, Boston Celtics 15. Pau Gasol, Los Angeles Lakers
Top 10 Most Popular Team Merchandise:
1. Boston Celtics 2. Los Angeles Lakers 3. Phoenix Suns 4. New York Knicks 5. Chicago Bulls 6. Cleveland Cavaliers 7. New Orleans Hornets 8. Denver Nuggets 9. Miami Heat 10. San Antonio Spurs
------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2008, 00:20:03 » |
|
Suns Fan
|
Takım sıralamasında Shaq'ın etkisi büyük olmuş...
Ama Amare'yi de ilk 15'te beklerdim, gerçi Suns taraftarı hangi formayı alacağını şaşırmıştır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2008, 00:26:23 » |
|
Cpzai3
|
5. Chris Paul, New Orleans Hornets
7. New Orleans Hornets
Bir oyuncunun bir takımı baştan yaratışının destanıdır bu...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2008, 00:34:20 » |
|
Dağlar
|
İlk 15'de Vince Carter'ı göremiyoruz. Bundan 3 yıl önce kapış kapış gidiyordu formaları. Bu zaman dilimi içinde sempatizanlarının ne kadar azaldığını buradan görüyoruz. Kevin Garnett'in Kobe'yi geçmesi ilginç hem de Kobe'nin MVP olduğu yılda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2008, 00:42:24 » |
|
RaRe
|
ilk 15te adamımız yok ama en çok forma satan 10. takım biziz...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2008, 00:44:51 » |
|
Kaan Mert
|
Biraz Ducnan-Biraz Parker-Biraz Manu ....  Miami'de Wade ile çıkmış yukarılara ligde de çıksa ya ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2008, 00:57:21 » |
|
magic mania
|
İlk 15'de Vince Carter'ı göremiyoruz. Bundan 3 yıl önce kapış kapış gidiyordu formaları. Bu zaman dilimi içinde sempatizanlarının ne kadar azaldığını buradan görüyoruz. Kevin Garnett'in Kobe'yi geçmesi ilginç hem de Kobe'nin MVP olduğu yılda.
Yanlış düşünüyosun. Kg'nin Celtics'teki ilk yılı. Forma alanları çok fazla olur. Kobe nasıl 24'e geçtiğinde açık farkla birinci oldu , aynı şey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2008, 05:16:47 » |
|
c_marlowe
|
kobe nerdeyse 1,5 yıldır aynı formayı giyiyor... garnett ise ilk yılında olduğundan bu kadar fazla satması normal... bizim takım ilk 10'da ama bireysel olarak hiç bir oyuncumuz ilk 15 te değil... bizim durumumuz yine anlaşılabilir ama Houston Rockets'ta yao'nun formasının ilk 15 te olmaması bana garip geldi...t-mac 13. sırada ama takım sıralamasında Houston Rockets ilk 10'da bile değil.... demekki yao formalarına ilgi yok...ya da çinliler daha çok korsana parayı yatırıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2008, 06:09:59 » |
|
lordapo
|
15 milyonluk şehrin avanatajı sayesinde ilk 5 e girdik merch de ama benim gibi türkiye den normal bir fanın 400$ lık alışveriş yapması bile bunun kanıtıdır yane new york seyircisi herşeye rağmen takımını maddi ve manevi yönden yanlız bırakmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2008, 07:40:50 » |
|
MeaCulpa
|
Biz Dallas olarak olarak Nowitzki'yi ilk 15'e sokmusuz ama takim siralamasinda eser yok.Dogrusu üzüldüm.Bu arada Lordapo yurt dsından formayi nasil aldin.Bende Dallas polari gibi birsey almak istiyorum ama nerden nasil alacagim bir fikrim yok.Kredi kartida olmadigi icin alamiyorum.Istanbul'da satan bir yer var mi acaba bildigin.Cevaplarsan cok sevinirim
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2008, 12:37:30 » |
|
Kq5
|
Ne güzel bir tablo  benim çevremde bir sürü garnett forması giyen insan görüyordum gerçek olsun sahte olsun buda beni mutlu ediyordu böyle bir tablo bekliyordum oda oldu ama suns'ta nash'in yerine amare'yi görmek isterdim bir diğer acayip durum iste arenas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2008, 13:18:22 » |
|
Cpzai3
|
Yalnız team Merchandise diyor..Tahminimce tüm takım ürünleri dahil.. Şampiyonluk tişörtleri falan iyi satıyordur haliyle..
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2008, 13:19:50 » |
|
mertsas
|
Kg takımını değiştiği için böyle bir şey olması pek te sürpriz deil.Nash'ın o kadar üstte Dwight Howard'ın sa o kadar aşağıda olması biraz ilginç geldi bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2008, 13:35:04 » |
|
RaRe
|
yine Bulls'un da adamı yok ilk 15te ama takım olarak 5.sıradalar...Büyük şehrin takımı olmak böyle bişi işte...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2008, 16:09:09 » |
|
lordapo
|
Biz Dallas olarak olarak Nowitzki'yi ilk 15'e sokmusuz ama takim siralamasinda eser yok.Dogrusu üzüldüm.Bu arada Lordapo yurt dsından formayi nasil aldin.Bende Dallas polari gibi birsey almak istiyorum ama nerden nasil alacagim bir fikrim yok.Kredi kartida olmadigi icin alamiyorum.Istanbul'da satan bir yer var mi acaba bildigin.Cevaplarsan cok sevinirim
Arkadaş var powerm nickli kendisi giti gidiyor da ürünlerini satıyor ama elinde dallas ile ilgili birşeyler varmı bilemiyorum yane konu dışı içinde nba store ürünleri diye bir konu vardı orda yazması lazım. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Valla sana göre bir tek bu ürün var sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2008, 17:29:16 » |
|
bangkook61
|
vince carter nba in populer bi takımında oynamadıgı için ve son yılındaki performansıyla birlikte bu listede olmaması normal.Seneye iyi olursa 6-7 gibi olabilir bnm düsüncem
|
|
|
|
|
|
a little Half Man Half Amazing
|
|
|
« Yanıtla #16 : 20 Haziran 2008, 12:13:48 » |
Kobeci Çocuk
NBA Oyuncusu
Seneye Şampiyonuz
|
bence garnett boston a geçmeseydi 1. kesinlikle olamazdı. e tabi garnett taraftarları minnesota formalarını attılar bir köşeye garnett in boston formalarını aldılar. kobe ise yıllardır aynı takımda.nerdeyse bütün kobe taraftarlarında kobe forması vardır
ayrıca carter in ilk 15 te olmaması çok acayip.eeee tabi bu sene kötü ya almazlar formalarını carter in
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2008, 12:19:27 Gönderen: KE-Billz »
|
|
Mvp Kobe Mvp'nin o inanılmaz maçı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #17 : 20 Haziran 2008, 12:25:55 » |
|
D-WILL
|
Carter listeden çıktı sıra kuzeni tmac te. Seneye de onu göremeyebiliriz ilk 15' te. Hayranları bir bir azalıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|