+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 NBA; Sezon Açılışı Maçları

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: NBA; Sezon Açılışı Maçları  (Okunma Sayısı 1385 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2007, 15:13:19 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
Moderatör
All-Star

Deeeeeetroit Basketballl

Üyelik Bilgileri
Ynt: NBA; Sezon Açılışı Maçları

D-smart hakları alırsa patlatır valla oraya bikere para ödüyosun aylık ücret falan yok gerçi biz digitürk te d-smartta var fark etmez lojman ortak yayın sağolsun Cheesy Cheesy Cheesy

O dğeilde apo abi yarın internet hızları 4 katına çıkıyor olmadı netten izleriz artık müthiş bir program var espn falan cam gibiymiş o programla :S
"Biz Her Ne Kadar Kırmızı Papuçlu Şirin Kızlarla Dans Etmesini Bilmesekte,Kartalın Uçmadığı,Şahinin Bile Yuva Yapmadığı Yerde Şeytanla Dans Etmesini Biliriz."

-TÜRK ASKERİ-
« Yanıtla #21 : 05 Ağustos 2007, 15:32:45 »
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie
**

Ferhat Göçer Fan

Üyelik Bilgileri

Boston ile oynucamız 2 maçı nba tv veriyor listeye baktım olmadı arkadaşla ortak leauge pass alcaz
Hocam i de D-Smart oalyı var..Bu froumda konuşmamış idik herhalde...D-Smart NBA maçlarını alabilirmiş deniliyor..Tabi bu söylentiden daha öteye gitmiyor...Babama bi tıklattım alalım diye ama olumlu yanıt gelmedi.Zaten digitürk almıştı onuda geçen sene kapattırdı.Bu sene yine alır.Bence digitürkte NBA maçları çok iyiydi ya..İnşallah oraya döner...
  Bende d smart var valla öle birşey olursa süper olur bence nba tv d smart da yayına geçerse süper olur
apo ve mustafa abi bizde de d-smart var valla nbatv yi o alırsa güzel olur.Yoksa gene ntv den izleyecez(yayınlarsa)ilk maçımız lakersla Mustafa vs Emirhan oluyor yani.BAkalım kim yenecek görecez

The Rockets New Head Coach
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2007, 17:03:42 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

uyduya da gelsin d-smarta da geçsin kabloluda da kalsın..kesin bir çözüm yok tam bir düğüm..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #23 : 05 Ağustos 2007, 17:56:26 »
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn

Üyelik Bilgileri

uyduya da gelsin d-smarta da geçsin kabloluda da kalsın..kesin bir çözüm yok tam bir düğüm..
d-mart bi ihtimalde uydunun hiç şansı yok gibime geliyor vede bunu beni delirtiyor kahrediyor
« Yanıtla #24 : 05 Ağustos 2007, 18:24:51 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

bakalım hırçın eleman bizim maçta kaç blok yapacak..görelim hep birlikte..(vs chicago,noah..!!)
« Yanıtla #25 : 05 Ağustos 2007, 18:51:57 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

D-smart hakları alırsa patlatır valla oraya bikere para ödüyosun aylık ücret falan yok gerçi biz digitürk te d-smartta var fark etmez lojman ortak yayın sağolsun Cheesy Cheesy Cheesy

O dğeilde apo abi yarın internet hızları 4 katına çıkıyor olmadı netten izleriz artık müthiş bir program var espn falan cam gibiymiş o programla :S
Tabi ya espn cam gibi bende duydum..Ama ben 29 milyonluğu kullanıyorum...Sınır 3 gb idi 4 gb çıkarttılar...Yinede fatura 40 hatta 50'yi bile buluyor yani...Ondan şansısız usta..Hızda aynen kalıyor herhalde.

Şu durumu bana pm den yazan olursa çok sevinirim..msnde olabilir...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2007, 01:26:58 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Miami-detroit ha bekliyorum maçı sabırsızlıkla bu sene her takımı izlemek herzamankinden daha çok keyif vericek portland ı falan ızlemek mükemmel olucak çok heyecanlıyım bir an önce başlasın artık sezon..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2007, 20:20:38 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Miami-detroit ha bekliyorum maçı sabırsızlıkla bu sene her takımı izlemek herzamankinden daha çok keyif vericek portland ı falan ızlemek mükemmel olucak çok heyecanlıyım bir an önce başlasın artık sezon..
Sen sezonun ilk maçını bekleme boşver grin grin 2.Maçtan start alırsınız grin
Kaan'a da dedim zaten Miami'lilere sürprizimiz var grin
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2007, 20:24:33 »
Suns Fan
Bilgi Yarışması 1.si
All-Star

Üyelik Bilgileri

Miami geçen sene ilk maçta Chicago'dan 40 sayı mı ne fark yemişti.Detroit'te yapabilir böyle fark  grin

« Yanıtla #29 : 06 Ağustos 2007, 20:27:25 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Bizde geçen sene Nazr Mohammed'li muhteşem ilk 5'imizle çıktığımız Bucks maçını kaybederek başlamıştık.Zaten Webber gelene kadar inişli-çıkışlı bir grafik çizdik.Neyse bu sene en azından (bazıları anlamaz) iyi bir uzun rotasyonumuz var..Özellikle Maxiell'ın geçtiğimiz sezon tecrübe kazanmasıyla beraber ilk maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Miami bekle bizi grin
« Yanıtla #30 : 06 Ağustos 2007, 20:28:13 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

yanlız abi webberın kaldığı kesin değil..gene nazr başlamasın da...

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #31 : 06 Ağustos 2007, 20:30:43 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Kaldığı kesin değili geç Dallas'a daha yakın Webber
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #32 : 06 Ağustos 2007, 20:32:56 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Ben zaten Webber'ı hesap ederek demedim..O olmasa da geçen seneye nazaran daha iyiyiz.
Tecrübeli bir Maxiell dedim dikkat ederseniz wink
« Yanıtla #33 : 06 Ağustos 2007, 20:34:45 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Ben zaten Webber'ı hesap ederek demedim..O olmasa da geçen seneye nazaran daha iyiyiz.
Tecrübeli bir Maxiell dedim dikkat ederseniz wink
Kemal abi sana bi cevap vermedim zaten ya CP3 e dedim ben,Maxiell i de izleyip görelim bakalım
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #34 : 06 Ağustos 2007, 20:35:58 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

ve biraz daha yaşlanmış bir mohamed mcdyess ikilisi...ben eğer webber takımda kalmazsa sheed+maxiell nereye kadar gider merak ediyorum..ama heati her türlü yener pistons...

« Yanıtla #35 : 06 Ağustos 2007, 20:37:14 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

McDyess her türlü bu sene de iyi katkılar yapacaktır,Detroit te en beğendiğim oyunculardan,derinliği sağlayan birkaç isimden biri
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #36 : 06 Ağustos 2007, 20:39:25 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Kemal abi sana bi cevap vermedim zaten ya CP3 e dedim ben,Maxiell i de izleyip görelim bakalım
Yok Erencim bende genel söyledim yani grin Hani Webber'sız da olsak bu sene uzunlardan umutluyum diye he Webber olursa süper olur niye dersen adamım grin grin
« Yanıtla #37 : 06 Ağustos 2007, 20:40:06 »
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri

Yok Erencim bende genel söyledim yani grin Hani Webber'sız da olsak bu sene uzunlardan umutluyum diye he Webber olursa süper olur niye dersen adamım grin grin
Deivid yorumundan sonra sana saygı duyuyorum ve konuyu burada uzatmadan kapatıyorum grin
I'll be a Laker for life
« Yanıtla #38 : 06 Ağustos 2007, 20:41:20 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

son sezon 8 sayı 6 rib ortalamayla oynamış..bu sene de aşağı yukarı onları tutturur ama inatla webber giderse bir takviye şart diyorum...nazrla yürümez ki abi bu işler..bi de cheik Samb gördüm nba.com da..bir dergide de okumuştum blokçu bir arkadaşmış..kimbilir yılın sürprizi olur..

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Nba Tartışma Platformu » Tartışma Platformu Arşivi (Moderatör: Dağlar)Konu:
 NBA; Sezon Açılışı Maçları

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv