« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2007, 15:13:19 » |
|
Kenyon_Martin
|
D-smart hakları alırsa patlatır valla oraya bikere para ödüyosun aylık ücret falan yok gerçi biz digitürk te d-smartta var fark etmez lojman ortak yayın sağolsun  O dğeilde apo abi yarın internet hızları 4 katına çıkıyor olmadı netten izleriz artık müthiş bir program var espn falan cam gibiymiş o programla :S
|
|
|
|
|
|
"Biz Her Ne Kadar Kırmızı Papuçlu Şirin Kızlarla Dans Etmesini Bilmesekte,Kartalın Uçmadığı,Şahinin Bile Yuva Yapmadığı Yerde Şeytanla Dans Etmesini Biliriz."
-TÜRK ASKERİ-
|
|
|
« Yanıtla #21 : 05 Ağustos 2007, 15:32:45 » |
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie

Ferhat Göçer Fan
|
Boston ile oynucamız 2 maçı nba tv veriyor listeye baktım olmadı arkadaşla ortak leauge pass alcaz
Hocam i de D-Smart oalyı var..Bu froumda konuşmamış idik herhalde...D-Smart NBA maçlarını alabilirmiş deniliyor..Tabi bu söylentiden daha öteye gitmiyor...Babama bi tıklattım alalım diye ama olumlu yanıt gelmedi.Zaten digitürk almıştı onuda geçen sene kapattırdı.Bu sene yine alır.Bence digitürkte NBA maçları çok iyiydi ya..İnşallah oraya döner... Bende d smart var valla öle birşey olursa süper olur bence nba tv d smart da yayına geçerse süper olur
apo ve mustafa abi bizde de d-smart var valla nbatv yi o alırsa güzel olur.Yoksa gene ntv den izleyecez(yayınlarsa)ilk maçımız lakersla Mustafa vs Emirhan oluyor yani.BAkalım kim yenecek görecez
|
|
|
|
|
|
 The Rockets New Head Coach
|
|
|
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2007, 17:03:42 » |
|
Cpzai3
|
uyduya da gelsin d-smarta da geçsin kabloluda da kalsın..kesin bir çözüm yok tam bir düğüm..
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #23 : 05 Ağustos 2007, 17:56:26 » |
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn
|
uyduya da gelsin d-smarta da geçsin kabloluda da kalsın..kesin bir çözüm yok tam bir düğüm..
d-mart bi ihtimalde uydunun hiç şansı yok gibime geliyor vede bunu beni delirtiyor kahrediyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 05 Ağustos 2007, 18:24:51 » |
|
EagLe BucK
|
bakalım hırçın eleman bizim maçta kaç blok yapacak..görelim hep birlikte..(vs chicago,noah..!!)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınPlayofflar da Akatlardayız...
|
|
|
« Yanıtla #25 : 05 Ağustos 2007, 18:51:57 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
D-smart hakları alırsa patlatır valla oraya bikere para ödüyosun aylık ücret falan yok gerçi biz digitürk te d-smartta var fark etmez lojman ortak yayın sağolsun  O dğeilde apo abi yarın internet hızları 4 katına çıkıyor olmadı netten izleriz artık müthiş bir program var espn falan cam gibiymiş o programla :S Tabi ya espn cam gibi bende duydum..Ama ben 29 milyonluğu kullanıyorum...Sınır 3 gb idi 4 gb çıkarttılar...Yinede fatura 40 hatta 50'yi bile buluyor yani...Ondan şansısız usta..Hızda aynen kalıyor herhalde. Şu durumu bana pm den yazan olursa çok sevinirim..msnde olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2007, 01:26:58 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Miami-detroit ha bekliyorum maçı sabırsızlıkla bu sene her takımı izlemek herzamankinden daha çok keyif vericek portland ı falan ızlemek mükemmel olucak çok heyecanlıyım bir an önce başlasın artık sezon..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2007, 20:20:38 » |
|
KE-Billz
|
Miami-detroit ha bekliyorum maçı sabırsızlıkla bu sene her takımı izlemek herzamankinden daha çok keyif vericek portland ı falan ızlemek mükemmel olucak çok heyecanlıyım bir an önce başlasın artık sezon..
Sen sezonun ilk maçını bekleme boşver  2.Maçtan start alırsınız  Kaan'a da dedim zaten Miami'lilere sürprizimiz var 
|
|
|
|
|
|
Çoktan terkedip gitmiş içte bu sevda gözde olsa ne fayda ?
|
|
|
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2007, 20:24:33 » |
|
Suns Fan
|
Miami geçen sene ilk maçta Chicago'dan 40 sayı mı ne fark yemişti.Detroit'te yapabilir böyle fark 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 06 Ağustos 2007, 20:27:25 » |
|
KE-Billz
|
Bizde geçen sene Nazr Mohammed'li muhteşem ilk 5'imizle çıktığımız Bucks maçını kaybederek başlamıştık.Zaten Webber gelene kadar inişli-çıkışlı bir grafik çizdik.Neyse bu sene en azından (bazıları anlamaz) iyi bir uzun rotasyonumuz var..Özellikle Maxiell'ın geçtiğimiz sezon tecrübe kazanmasıyla beraber ilk maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Miami bekle bizi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 06 Ağustos 2007, 20:28:13 » |
|
Cpzai3
|
yanlız abi webberın kaldığı kesin değil..gene nazr başlamasın da...
|
|
|
|
|
|
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #31 : 06 Ağustos 2007, 20:30:43 » |
|
Eren
|
Kaldığı kesin değili geç Dallas'a daha yakın Webber
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 06 Ağustos 2007, 20:32:56 » |
|
KE-Billz
|
Ben zaten Webber'ı hesap ederek demedim..O olmasa da geçen seneye nazaran daha iyiyiz. Tecrübeli bir Maxiell dedim dikkat ederseniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 06 Ağustos 2007, 20:34:45 » |
|
Eren
|
Ben zaten Webber'ı hesap ederek demedim..O olmasa da geçen seneye nazaran daha iyiyiz. Tecrübeli bir Maxiell dedim dikkat ederseniz  Kemal abi sana bi cevap vermedim zaten ya CP3 e dedim ben,Maxiell i de izleyip görelim bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 06 Ağustos 2007, 20:35:58 » |
|
Cpzai3
|
ve biraz daha yaşlanmış bir mohamed mcdyess ikilisi...ben eğer webber takımda kalmazsa sheed+maxiell nereye kadar gider merak ediyorum..ama heati her türlü yener pistons...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 06 Ağustos 2007, 20:37:14 » |
|
Eren
|
McDyess her türlü bu sene de iyi katkılar yapacaktır,Detroit te en beğendiğim oyunculardan,derinliği sağlayan birkaç isimden biri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 06 Ağustos 2007, 20:39:25 » |
|
KE-Billz
|
Kemal abi sana bi cevap vermedim zaten ya CP3 e dedim ben,Maxiell i de izleyip görelim bakalım
Yok Erencim bende genel söyledim yani  Hani Webber'sız da olsak bu sene uzunlardan umutluyum diye he Webber olursa süper olur niye dersen adamım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 06 Ağustos 2007, 20:40:06 » |
|
Eren
|
Kemal abi sana bi cevap vermedim zaten ya CP3 e dedim ben,Maxiell i de izleyip görelim bakalım
Yok Erencim bende genel söyledim yani  Hani Webber'sız da olsak bu sene uzunlardan umutluyum diye he Webber olursa süper olur niye dersen adamım  Deivid yorumundan sonra sana saygı duyuyorum ve konuyu burada uzatmadan kapatıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 06 Ağustos 2007, 20:41:20 » |
|
Cpzai3
|
son sezon 8 sayı 6 rib ortalamayla oynamış..bu sene de aşağı yukarı onları tutturur ama inatla webber giderse bir takviye şart diyorum...nazrla yürümez ki abi bu işler..bi de cheik Samb gördüm nba.com da..bir dergide de okumuştum blokçu bir arkadaşmış..kimbilir yılın sürprizi olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|