C-Hakeem Olajuwan= Wilt in inanılmaz rakamları, Russel ın yanından geçilemiyecek takımsal başarısı, Kareem in hazine sandığı gibi gizli saklı rekorları olsa da.....Bu adamda ruh var ve yaratıcılık.......
Oyunun iki yönündede rekorlar buluduran....Hücumda harika ayak hareketleri ve birbiri ardına Dream Shake leri ile rakiplerin bilek,bel,omuz gibi bölgelerini kıran

Temel hareket dediğimiz kavramlara bile üstüne bir temel inşa eden adam....Savunmada Blokları ve top çalmaları ile caydırıcı yıldırıcı bir panter...
Saha dışındaki efendi, emine,diline,beline(gerçi beline pek hakim olamadı

) hakim tavrı ile ve de Müslüman sporculara Kareem den sonra bir rahatlık teşkil etmesi ile benim MJ sonrası en sevdiğim Oyucudur....Yetenek olarak başka hiçbir C onla kapışamaz...
PF-C.Barkley= K.Malone,T.Duncan daha istikrarlı, Garnnet,Webber daha yetenekli, Kemp,Amare,Howard daha atletik olsada Bu adam 1.94 boyu ile sahada 5 pozisyonuda oynayan; Pasör,şütör,delici,itici,güçlü oyun seçenekleri ile tam konsantre bir NBA adamı benim gözümde,
SF=Dr.J-En çok zorlandığım yer Pippen-Bird-Dr arasında gittim geldim...İlk önce Bird i eledim....İşte bundan sonrası çok zor oldu...Pipen isviçre çakısından bile çok yölü , temel hareketleri ve oyun anlayışı üst düzey bir deha ama Dr.J in oyuna kattıkları ve Onun zarafeti ile pippen yarışamadı.
SG=Michael Jordan- En kolay yer oldu benim için..Sebep olarak gidin yeni yazdığım Makale yi okuyun derim
PG=Burada da zorlandım; Tim Hardaway ve Kidd en sevdiğim oyun kurucular... Ama Isıah, Stocktkon ve Magic e daha büyük saygım var....Ama sonunda sihir kazandı Magic=İt's Showtime