« Yanıtla #40 : 22 Aralık 2007, 01:17:36 » |
|
Can Çetin
|
Maçı izleyecez bakalım şu yeni Pistonsa nasılmış övdü övdü birisi  ben iziliyorum ya kötü oynarlar  bir de yenilirler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 22 Aralık 2007, 01:19:39 » |
--
Ziyaretçi
|
Allah allah kim övdü acaba  Kim o muhteşem insan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 22 Aralık 2007, 01:51:18 » |
|
Can Çetin
|
Kim acaba  Suns Fan kazanırsa ben,ben kazanırsam Suns Fan da kazanacak... 1. Dünya savaşındaki Osmanlı-Almanya ilişkisi gibi oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 22 Aralık 2007, 01:52:17 » |
--
Ziyaretçi
|
Ben kaznaırsam da sen ve suns fan kazanmayacak.. siz kazanırsanız da ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 22 Aralık 2007, 02:05:23 » |
|
Suns Fan
|
Orlando ve Charlotte bankoydu kaçırdınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 22 Aralık 2007, 03:14:41 » |
|
TP
|
Kinicks fena batırcak galiba sizi ikinci yarı süpriz olmazsa Bobcast alır bu maçı.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #46 : 22 Aralık 2007, 03:20:01 » |
--
Ziyaretçi
|
3. çeyrek geri dönüş yapar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 22 Aralık 2007, 06:44:24 » |
--
Ziyaretçi
|
Knciks'den yattık iyi mi..4 de 3 yaptık ama olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 22 Aralık 2007, 11:56:53 » |
|
Mustafa
|
bu aralar portland'a oynayın bugünde muhteşem bir geri dönüş ile üst üste 10. galibiyetlerini aldılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 22 Aralık 2007, 12:40:02 » |
|
Kaan Mert
|
Benim tuttu galiba ya  Bakmadım ama tutmuş olması lazım ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #50 : 22 Aralık 2007, 17:04:34 » |
|
the_apo_1
|
Nicks ve Orlando yatırdı beni  Neyse bu daha ilk oynayışımdı zamanla tutturmaya başlayacaz inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 22 Aralık 2007, 17:08:08 » |
|
Kaan Mert
|
Orlando'ya güvemnmeyen bi ben bide Keamlciğim vardı  O gitti Knicks'den yattı .. İlk tutturan benim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #52 : 22 Aralık 2007, 17:18:09 » |
|
akbaba71
|
ilk 2 günü kaçırmışım bundan sonrakilere tahmin yapabilirmiyim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 22 Aralık 2007, 17:19:24 » |
--
Ziyaretçi
|
Yaparsın..Kaçırmadın yani.. Bizde topici bekliyoruz tahmin yapak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 22 Aralık 2007, 17:21:16 » |
|
|
|
« Yanıtla #55 : 23 Aralık 2007, 20:42:57 » |
--
Ziyaretçi
|
Herkes Detroit demiş bide yatıyormuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 23 Aralık 2007, 20:44:00 » |
|
Kaan Mert
|
Sanmam  Rakip Houston yani .. Yatırmazlar .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 23 Aralık 2007, 20:45:16 » |
--
Ziyaretçi
|
Bir sonraki maç Spurs'le oynarsak yatar  Ciddiye almıyorlar o zaman  Ama bu sefer fark yaparız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 23 Aralık 2007, 20:45:48 » |
|
Torres#9
|
Herkes Detroit demiş bide yatıyormuş  Bende dediğim için yatma ihtimali var valla abi  Ama tememnimiz yatmaması rakip kötü  Gerçi bir ara Nba'in en iyi takımıydı bu sene  Benim dediğim takımları oynarken bir daha düşünün  Her an yatabilirim de yine  Çok şanssızım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 23 Aralık 2007, 20:46:51 » |
|
Kaan Mert
|
İlk tutturan benim .. Çaktırmadan bana bak oynarken Hüso
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|