« Yanıtla #60 : 23 Aralık 2007, 21:42:02 » |
|
|
|
« Yanıtla #61 : 23 Aralık 2007, 21:43:03 » |
|
KE-Billz
|
Walla Kings neyse de Magic'e güvendik inş yüzümüzü kara çıkartmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #62 : 23 Aralık 2007, 22:15:48 » |
|
Can Çetin
|
Bugün Pistons kaybedecek demedi demeyin,tek ben houston'a bastım  (Cavs-GSW maçı da NBA Tv'de  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 23 Aralık 2007, 22:17:52 » |
|
KE-Billz
|
NBA'in en iyi takımı gerçi Houston  kazanabilirde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 24 Aralık 2007, 11:06:59 » |
|
dwyane_wade#3
|
geçen seneki düelloyu hatırlıyorum da wade kobe'yi yere sermişti.  darısı lebron'un başına. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 24 Aralık 2007, 11:20:13 » |
|
TP
|
Valla birazda NBA.com un puanlarına kalıyor ama Wade yere sericek gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 24 Aralık 2007, 15:42:00 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Lebron'u da devireceğine inanıyorum maç Türkiye saatiyle 19.30da başlayacak netten sopcast yada mms yoluyla izleyebilirsiniz ben mms yoluyla takip edeceğim bir sorun olmazsa.. inş maçı alacağız..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #67 : 24 Aralık 2007, 18:12:23 » |
|
Can Çetin
|
Cavs dan dün çok fena bir şekilde yattım...Larry Hughes sağolsun,bir insan bu kadar kazma olabilir,basketbolu untmuş resmen...ama genede bu adamın da bir onuru vardır,Lebron gene gaz yapar tek başına alır diyerek oyu Cavs'a verdik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 24 Aralık 2007, 18:20:17 » |
|
KE-Billz
|
Sei Rockets'da yatırdı gözüm  Bu gece Wade yatıracak tabi o da var..Sende bu James aşkı alevleniyor..Yok yani Arenas'ı bu kadar sevmiyorsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : 24 Aralık 2007, 18:22:41 » |
|
|
|
« Yanıtla #70 : 24 Aralık 2007, 18:37:16 » |
|
KE-Billz
|
Bu gece iyi ya paso geyik var yani maç yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 24 Aralık 2007, 18:42:40 » |
|
|
|
« Yanıtla #72 : 24 Aralık 2007, 18:55:05 » |
|
Can Çetin
|
Sei Rockets'da yatırdı gözüm  Bu gece Wade yatıracak tabi o da var..Sende bu James aşkı alevleniyor..Yok yani Arenas'ı bu kadar sevmiyorsun  O Rockets'ı söylememeni nedeni kimsenin dememiş olması birincisi;ikincisi ben artık bir yerde yenilir Pistons,pili biter diye düşündümdiye dedim (bak övüyorum burada yanlış anlama  ) ki ilk periyot öyle gibi gözüküyordu ama tutmadı...hani ona yapacak bir şeyim yoktu bir anlık dürtüler öyle dedi... Cavs'ın GSW'ye kaybetmesine dur derim...tam bir Hughes faciası yüzünden...Maçı izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır...KK de Wizards'taki halinden eser yok deyip durdu...Hatta abartıp ben olsam Hughes+kontatından kurtulmak adına Miller ve teklife Carney olabilir mesela,ayrıyetten bir Korver edilirse uçarak kabul ederim...O kadar kötü şu anda Hughes.. EDİT:JAMES aşkı değil yaw onlar gerçekler,adam hak ediyor bazı şeyleri neyse onlara pek girmeyeyim... James zor düello kaybeder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 24 Aralık 2007, 21:57:01 » |
|
KE-Billz
|
Walla Can üzüleceksin bu Noel anlaşıldı  Wade'i seyredeceğiz tek kişilik hava gösterisi  Bu hafta tutturayım bari yaw..Daha siftah yapamadık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 25 Aralık 2007, 10:59:38 » |
|
dwyane_wade#3
|
Lebron'u da devireceğine inanıyorum maç Türkiye saatiyle 19.30da başlayacak netten sopcast yada mms yoluyla izleyebilirsiniz ben mms yoluyla takip edeceğim bir sorun olmazsa.. inş maçı alacağız..
yalnız saat 21:30 olması lazım, ntvspor.net'te öyle gözüküyor ve oradaki saatlerin hiç yanlış olduğunu görmedim. 19:30 olursa kaçırırım maçı yaaav. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 25 Aralık 2007, 13:13:01 » |
|
DwyaneWadeCns
|
pardon 21.30  pardon 2.30 da başlayacak maç + 7 21.30 pardon
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #76 : 25 Aralık 2007, 13:21:44 » |
|
Kaan Mert
|
Müthiş maç olacak müthiş . Sport+ 22.00'da banttan yayın yapacak . Bir çeyrek falan geriden takip edicez ama olsun skoru bilmedikten sonra öyle de zevkli olur .. Wade'im coşar inş. yine
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #77 : 25 Aralık 2007, 16:09:03 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Skoru bilmediğin sürece ne zaman izlersen izle herzaman çok keyifli oluyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 25 Aralık 2007, 18:52:33 » |
|
KE-Billz
|
Müthiş maç olacak müthiş . Sport+ 22.00'da banttan yayın yapacak . Bir çeyrek falan geriden takip edicez ama olsun skoru bilmedikten sonra öyle de zevkli olur .. Wade'im coşar inş. yine
Ben sana inadına skoru mesajlarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 25 Aralık 2007, 23:49:01 » |
|