« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2007, 12:01:39 » |
|
Tolga_SAS
|
Dün yapılan karşılaşmada suns spurs'ü yendi.( 103-86 ) Takımıma karşı tamı tamına 24 sayı atıp 23 ribaund alan Amare Stoudumaire tartışmasız gecenin yıldızıydı.( 15 def 8 hucüm ribaundu )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2007, 12:03:42 » |
|
Kaan Mert
|
Amare ribauntlarda kariyer rekorunu da kırmış . Duncan bu ara adeta formdan düştü . Önce Memo sonra Amare  Sıradaki kim acaba ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #22 : 02 Şubat 2007, 12:07:54 » |
|
Tolga_SAS
|
Amare ribauntlarda kariyer rekorunu da kırmış . Duncan bu ara adeta formdan düştü . Önce Memo sonra Amare  Sıradaki kim acaba ? öyle deme ama amare pivot oynadı. duncan da tutmuş olabilir. Ama maçın büyük bölümünde spurs ün zayıf pivotlarını görünce amare çıldırmış. Duncan da 20 sayı 18 ribaund 5 blok 4 assistle oynadı. 5 blok un birkaçı da amare'yedir heralde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 02 Şubat 2007, 12:12:25 » |
|
Kaan Mert
|
Bilemiyorum Amare'ye midir başkasına mı ? İzlicem bugün maçı bakarım o zaman kim iyi kim kötü 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #24 : 02 Şubat 2007, 12:16:54 » |
|
Tolga_SAS
|
Bilemiyorum Amare'ye midir başkasına mı ? İzlicem bugün maçı bakarım o zaman kim iyi kim kötü  valla ben de izlicem. amare tabii ki daha iyi oynamış. Ona bir şey demiyorum zaten gecenin yıldızı diye onu yazdım. Ancak duncan'ı da sanki hiç bir şey yapmamış gibi söyledin de ben de bir hatırlartıyım dedim istatistiklerini.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 02 Şubat 2007, 12:18:19 » |
|
Kaan Mert
|
Yok ya bu maçta sanki takımlar ribaunt yarışına girmiş . Suns 51 Spurs 41 almış tabi Amare ve Duncan'ın ribauntlarında pay büyük . Gerçi ikiside pota altında başarılıymış ama kazanana göre değişiyor tabi bu durumlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 03 Şubat 2007, 11:39:40 » |
|
Tolga_SAS
|
Bilemiyorum Amare'ye midir başkasına mı ? İzlicem bugün maçı bakarım o zaman kim iyi kim kötü  umarım maçı izlemişsindir ve duncan'ın amare'ye yaptığı müthiş blokları görmüşsündür.Kaan Kural ohoohohhooo diye bağırdı hatta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 03 Şubat 2007, 11:42:27 » |
iboo13
NBA Draft'ında
|
gecenin yıldızı tartışılmaz ıgoudalaydı 25 sayı 10 ribaund 13 asist trible-double
|
|
|
|
|
|
YA BURDA OL OYUNU HİSSET YADA BURAYA HİÇ UĞRAMA
|
|
|
« Yanıtla #28 : 03 Şubat 2007, 11:45:15 » |
|
Tolga_SAS
|
gecenin yıldızı tartışılmaz ıgoudalaydı 25 sayı 10 ribaund 13 asist trible-double
evet dün gecenin yıldızı da igoudala'ydı. Triple double'ın yanında maçın son anlarında müthiş br basket faul yaptırdı.Günün 1. hareketi seçildi bu basket faul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 03 Şubat 2007, 12:09:19 » |
|
garnetttt_06
|
evet dün gecenin yıldızı da igoudala'ydı. Triple double'ın yanında maçın son anlarında müthiş br basket faul yaptırdı.Günün 1. hareketi seçildi bu basket faul. çok güzel oynadı ama philly'nin kazanamaması koyuyor insana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 03 Şubat 2007, 12:51:26 » |
|
Kaan Mert
|
Bilemiyorum Amare'ye midir başkasına mı ? İzlicem bugün maçı bakarım o zaman kim iyi kim kötü  umarım maçı izlemişsindir ve duncan'ın amare'ye yaptığı müthiş blokları görmüşsündür.Kaan Kural ohoohohhooo diye bağırdı hatta. İzlemezmiyim 5 bloğuy zaten Amare'yeydi ve ikisi üst üste geldi . Ama benim en çok zıpladığım blk Marion'un Duncan'a vurduğuydu vallahi . Gerçi Duncan ondan da intikamını aldı ama ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 14 Şubat 2007, 19:22:29 » |
|
BiG NuGGeT
|
14.02.2007
Dwyane Wade : 35 Sayı 3 Reb 5 Ast 3 Blk
Sadece 34 dakikada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 14 Şubat 2007, 19:32:43 » |
Bryant_Nowitzki
NBA Oyuncusu
Kobe Bryant
|
wade'de çok iidi ama bence kesinlikle Alman panzeri yani Dirk Nowitzki gecenin yıldızıydı.adamın bi triple-double yapmadığı kaldı onuda 2 asist daha yapsa olucaktıbence gecenin yıldızı Nowitzki!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 22 Şubat 2007, 16:56:09 » |
|
Tolga_SAS
|
bu gecenin yıldızı manu ginobilydi. benchten gelip 40 sayı atan manu 24 sayı arka arka atarak kulüp rekoru kırdı. Bence gecenin yıldızı oydu. Ama 46 atan carter ve 45 atan miller ın da hakkını yememek lazım onlarda müthiş oynamışlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 01 Mart 2007, 20:04:46 » |
|
Tolga_SAS
|
gecenin yıldızı igoudalaydı. takımının batının en güçlü takımlarından phoenix karşısında galip gelmesinde büyük rol oynadı. istatistikleri çok iyiydi. 7 assist 7 ribaund ve 20+ sayı attı. son anlarda da takımını çok iyi sırtladı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 03 Mart 2007, 19:20:39 » |
|
Tolga_SAS
|
BENCE gecenin yıldızı manu ginobiliydi. arjantinli guard yedekten gelip magic e karşı 31 sayı 5 ribaund 4 assistle oynadı. galibiyetin mimarıydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 08 Mart 2007, 17:30:10 » |
|
Tolga_SAS
|
gecenin yıldızı 24 sayısının yanında 9 ribaund ve 8 assistle oynayan ve takımına galibiyeti getiren shaq tı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 11 Mart 2007, 13:25:22 » |
|
Tolga_SAS
|
gecenin yıldızı josh smith di. hem takımına galibiyeti getirdi hem de sayı kariyer rekorunu kırdı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 11 Mart 2007, 21:30:06 » |
|
garnetttt_06
|
tolga josh smith çok iyiydi ama benim gönlümde gecenin yıldızı uzun bir sakatlık döneminden sonra adeta hortlayan ve takımına galibiyyeti getiren steve francis'di
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 14 Mart 2007, 20:02:35 » |
|
Tolga_SAS
|
gecenin yıldızı josh smith di. jj in yokluğunda takımı harika taşıdı. 25 sayısının yanında kariyer rekoru olan 17 ribaund aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|