« Yanıtla #60 : 14 Kasım 2007, 00:50:48 » |
|
Michael 23 JORDAN
|
Günün çarpıcı performansı The Answer'dan.37 sayı 8 asist hem oynamış hem de oynatmış.Böyle devam A.I.  Vaybe dün takip edemedim ama çok iyi bu sene gerçekten kendini buldu nasıl bir oyuncu olduğunu hatırladı sonunda umarım eskiden bize yaşattığı keyifli dakikaların devamı olur
|
|
|
|
|
|
 Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
|
|
|
« Yanıtla #61 : 14 Kasım 2007, 00:53:59 » |
--
Ziyaretçi
|
Iverson konusunda size katılıyorum ama yüreğim Boozer'ı bir kenara atmaya el vermiyor. 13-18 şut isabeti 32 sayı-10 ribaunt..Boozer bunlara alışmaya başladı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #62 : 14 Kasım 2007, 08:27:12 » |
--
Ziyaretçi
|
Gecenin İstatistik LiderleriNBA'de bu gece oynanan maçlarda öne çıkan isimler Houton Rockets'ın Memphis'e kaybetmesine rağmen Tracy McGrady ve Boston Celtics'den Paul Pierce oldu. Dallas'ın Alman panzeri Nowitzki, Spurs'ün Fransız yıldızı Parker, Suns'dan Amare Stoudamire'da geceye damgasını vuran isimlerden oldu. Gecenin oyuncu bazında istatistik liderleri top-30 listesi şöyle; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın----------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 14 Kasım 2007, 08:41:34 » |
|
Dağlar
|
McGrady 41 attı Boston'a. Şuana kadar onlara en çok T-Mac attı sanırsam. Amare'de kendini bulmuş.Pierce ve Garnett'in büyük yararı olmuş takımlarına. Gecenin çok yararlı ama arka plana atılmış isimleri ise bana göre; Bruce Bowen, Fred Jones, Gerald Wallace.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 14 Kasım 2007, 10:45:45 » |
|
NYK
|
All-around performansı ve liderliği ile Paul Pierce bence gecenin tek yıldızı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #65 : 14 Kasım 2007, 10:57:53 » |
|
fadeaway86
|
Bruce Bowen da parlayanlardan.Hem Kobe'yi 19da tutmus.Hem de 6da 6 üclük isabeti.Ayrıca Pierce da gayet iyi.31 sayı 11 ribaund 6 asist 2 top calma 1 blok.Degisik bir gece.Türlü türlü skorlar.Dallas o kadar gerideyken 3.periyod iş bitirmiş.Detroit,yorgunluktan olsa gerek Portland deplasmanında maglup.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 14 Kasım 2007, 14:40:06 » |
|
CurtisJackson
|
Kesinlikle Pierce.Her yerine katkı yapmış oyunun.31 sayı 11 rib 6 asist.Boston öyle birt takımki her gece bir oyuncu biraz sivrilse o maçı koparıyorlar.Bugün Pierce sivrilmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 15 Kasım 2007, 08:46:10 » |
--
Ziyaretçi
|
Gecenin İstatistik LiderleriNBA'de bu gece toplam 13 maç oynanırken bir birinden çarpıcı performanslar da göze çarptı. Cavaliers'ın, Magic'de kaybettiği maçta LeBron James triple-double yaparken, Dwight Howard'da muhteşem ortalamalar yakaladı. Joe Johnson, Gilbert Arenas, Kobe Bryant, Baron Davis gibi isimlerde geceye damgasını vurdu. Gecenin Top-30 performansı şöyle; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın---------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 15 Kasım 2007, 09:28:57 » |
|
Dağlar
|
Arenas sonunda kendini buldu ama bu gece Lebron bir triple double yaptığı için şüphesiz ki gecenin yıldızı o. Lebron James 39 sayı, 13, ribaunt, 14 asist, 2 blok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : 15 Kasım 2007, 09:51:27 » |
|
fadeaway86
|
Yine cok aday cıkardım.(Lebron'u "loser" oldugu ıcın eklemiyorum listeme.Nasıl ki ilk Lakers macında Kobe 45 atıp,takım Rox'a kaybettiyse...O durum) İşte adaylarım :
Dwight Howard (35 sayı - 16 ribaund - 4 blok - 2 asist) Andrew Bogut (23 sayı - 12 ribaund - 4 blok) Chris Kaman (14 sayı - 18 ribaund - 4 blok) Jason Maxiell (14 sayı - 14 ribaund - 5 asist - 3 blok - 1 top calma) Andrei Kirilenko (8 sayı - 11 asist - 9 ribaund - 5 top calma - 2 blok)
Hep de uzunları belirlemisim.İlginc olmus...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #70 : 15 Kasım 2007, 15:17:19 » |
|
CurtisJackson
|
Dwight Howard 35 sayı - 16 ribaund - 4 blok - 2 asist bu adam canavar kendisinden beklenen patlmaayı bu yıl yaptı görürsünüz bakın bu adam böyle devam etsin ligin en iyi pivotu olur üstelik daha çok genç.Amare falan hikaye kalır bu adam böyle devam ederse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 15 Kasım 2007, 20:59:15 » |
|
NYK
|
LeBron'un şu yaptıklarını yapabilen başka bir insan evladı olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #72 : 15 Kasım 2007, 22:19:14 » |
|
CurtisJackson
|
Loser olduğu için D.Howard'a vermek daha mantıklı.Sonuçta Nba finallerin de de 40 sayı atan adamın takımı kaybedince Mvp ödülünü kazanan tarafın oyuncusu alır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 15 Kasım 2007, 23:29:22 » |
--
Ziyaretçi
|
Aslında Joe Johnson'da müthiş bir gece geçirdi ama Hawks'da oynamanın dezavantajını yaşıyor  James mükemmeldi..Kazansalardı kesinlikle gecenin adamı olurdu..Ama kazanandan yana oluyor ibre bu tip durumlarda. Howard en mantıklı seçim ki adam Shaq etkisi olma yolunda hızla ilerliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 16 Kasım 2007, 14:56:05 » |
|
Kaan Mert
|
2 maç vardı o yzden yıldız çıkartmak diğer gecelere göre daha kolay olacak  Dün gecenin iki maçında da Gecenin Yıldızı olabilecek isimler benchten geldi . Ginobili ve Barbosa arasında kaldım ama tercihim Barbosa'dan yana . Nedenide 5/7 üçlükle oynaması .. Barbosa ; 25 sayı 4 ribaunt 3 asisst 2 top çalma ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #75 : 17 Kasım 2007, 06:39:49 » |
|
Kaan Mert
|
Daha üç maç var bitmemiş acak bu gece yıldız olarak buraya sunulacak olan o kadar çok oyuncu var ki bana bunlarda yeter kalan üç maçı beklemeye gerek yok . *Başta James ile başlayalım . İlk yarı 6 sayı attı ama maçı 40 sayı 10 ribaunt 9 assist 3 blok ile tamamladı . **Sonrasında Garnett var . Miami'yi tek başına yıktı . 26 sayı 11 rib 4 ass ve Miami maçına girmişken maçta döktüren bir diğer isim Rondo'yu da es geçmeyeceğim .O da görünmeyen kahramanıydı maçın . 9 sayı 7 ribaunt 10 asisstle düşük gibi gözükse de performansı maç içnide gaye hoştu . *** Tabi birde 40+'lık diğer performansları var gecenin . James'ten başka bi Wilkins ve bi West 40 atarken , Joe Jhonson'da 39 sayı kaydetti . Navarro'da 28 sayıyla kahraman olacaktı ama Hornets buna izin vermedi . Bunun yanında her zamanki gibi Duncan var tabi . Ben seçemedim kimseyi valla tüm adayları yazdım
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #76 : 17 Kasım 2007, 14:29:22 » |
|
CurtisJackson
|
LeBron'u hiç sevmem ama şu pefromansı ile günün yıldızı olmasından doğal birşey yok.Yiğidi öldür hakkını teslim et demişler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 17 Kasım 2007, 14:59:54 » |
|
Torres#9
|
Ben bu gece iki maçı takip ettim ve önce bu iki maçtaki adaylarımdan bahsediyim. Öncelikle Spurs maçında ön plana çıkan iki isim vardı,önce Duncan,sonra Manu.Bu ikili takıma yaptıkları katkı ile birlikte maçın bizim lehilimize sonuçlanmasını sağladılar ve bizim maçın yıldızı oldular ancak diğer maçlarda onlardan daha iyileri vardı bireysel performansa bakarsak. Bunlardan biride yazın takasını gerçekleştiren Boston'dan geldi,K.Garnett müthiş bir oyun ile birlikte Boston'u zorlu Miami maçında galibiyete taşıyan isim oldu.Bu seneye başlangıçtaki performansı onun ne kadar başarıya aç olduğunu gösteriyor ve bu Boston için kar ancak takımın dar rotasyon içinde olması onları sıkıntıya sokabilir ilerleyen dönemlerde. Diğer maçlara bakarsak ise muhteşem ikinci yarı performansı gösteren Lebron ilk akla gelen isimlerden biri.İlk yarı arkadaşlarının taşıdığı takımda ikinci yarı ipleri eline alarak Utah karşısında takımını zafere taşıdı.Onun bu performansı çok etkiliydi bu sene.Sadece eksik nokta olarak kaçırdığı 14 şut gösterilebilir. Sezona çok kötü giren ancak son maçlarda normale dönüş sinyalleri veren Arenas'da gecenin etkili isimlerinden biriydi.Özellikle takım arkadaşlarına yaptığı asistler ve sene başına oranla düzelen şut yüzdesi onun adına ve Wizards'lılar adına sevindirici. Bu adaylar arasından benim seçimim ise şut yüzdesi kötü olsa da ikinci yarıdaki etkili oyunuyla Lebron James..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 18 Kasım 2007, 08:10:27 » |
--
Ziyaretçi
|
Gecenin İstatistik LiderleriNBA'de bu gece toplam 10 maç oynanırken bir birinden çarpıcı performanlar göze battı. Atlanta Hawks'ın, Milwaukee Bucks'a 105-96 kaybettiği maçta Josh Smith şov yaparken takımının mağlubiyetine engel olamadı. Suns, Rockets'ı 115-105 ile geçerken Amare ve Nash'in performansları göze çarptı. Gecenin istatistik tablosu ise şöyle; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın------------------------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 18 Kasım 2007, 15:44:02 » |
|
Kaan Mert
|
Kaybedenlerden olduğu için ne Josh Smith'i ne de Kidd'i falan liteye koymayacağım bugün . Günün üç önemli yıldızı vardı bence . İlki ; Arenas'In yokluğunda Wizards'ı sırtlayan ve 30 sayı 11 ribaunt 2 asisst ile oynayan Jamison . Suns'ın MVP'si Nash'in 19 sayı 15 asisstlik performansı ve son olarak Carmelo'nun 24 sayı 6 asisst'lik performansı ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|