« Yanıtla #40 : 15 Temmuz 2007, 22:25:40 » |
|
Cpzai3
|
boğuşmak ne kelime o boyla the round mound of rebound lakabını aldı adam...33 ribaund aldı bir maçta ki bunu yapabilecek pek fazla uzun tanımıyorum...ah bi de savunma yapaydı çenesini tutaydı...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #41 : 15 Temmuz 2007, 22:36:00 » |
|
Can Çetin
|
2.03 diye bilinip aslen 1.98 çıkmamış mıydı o?
bir kaç örnek ile açıklayalım 6'6:198=jordan 6'7:201=kobe 6'8:203 diye geçer mcgrady buna örnek ki lebron da 6'8 diye geçer ancak 204 tür ne garip insanlar bu abd liler mis gibi yaz cm olarak işte ne uğraştırıyorsun ki kiloda da aynı şeyi yapar bunlar=) barkley 6'6 diye geçer ancak sonradan 193 olduğu anlaşılmıştır düşünün bu adam jordan dan kısa, yani kısaca 198 diye geçiyordu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 01 Ağustos 2007, 10:57:00 » |
thegaan
Yeni Üye
|
bu oyunculardan bir taneside Kenyon Martin oynadığoı pozisyona göre biraz kısa ama gayet atletik ve hırslı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 01 Ağustos 2007, 11:14:20 » |
|
the_apo_1
|
bu oyunculardan bir taneside Kenyon Martin oynadığoı pozisyona göre biraz kısa ama gayet atletik ve hırslı
K- Mart mı kısa 2.06 adam daha ne olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 05 Ağustos 2007, 14:19:44 » |
|
nashsss
|
Valla ben bir Rox olduğumdan direk;C.Hayes diyecem tabi sayısız böyle oyuncu var.Ama Hayes duygusal olur benim için.McGrady 2.03 boyu ile 2 oynarken;bu insan 1.98 ile pf yani 4 numara oynuyor.İlk beş çıktığı karşılaşmalarda Yao ile birlikte olması onun için bir artı oluyor.Ayrıca ribaundlardaki azmi ve çalışkanlığı ;hücum ribaundlarını kovalaması onun için yine artı olan noktalardan.Savunması iyi ancak hücum yönü biraz zayıf olan oyuncu;hatırlıcaksınız bize geçen yıl sadece 10 günlük bir kontrat ile gelmişti ama Van Gundy efendinin zamanında,onun göz bebeği olmuştu diyebilirim...Bakalım Rick Adelman'ın göz bebeği de olabilecek mi Hayes lavuğu...:)oversized olsaydı magic derdim bende hemen Edit;Fark ettim de;aslında bu konu undersized yani pozisyonuna göre kısa oyuncular için değil de oversized(pozisyonuna göre uzun )oyuncular için falan olsa;aklıma ilk Tracycan gelirdi.2.03 guard oynayan manyak adam;daha ne denebilir ki;undersized adamı da bizde(Hayes),oversized adamı da(T-Mac) bizde.Daha ne olabilir yaw... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #45 : 05 Ağustos 2007, 14:31:55 » |
|
Kenyon_Martin
|
Valla Jerad Jeffries benim ilgimi hep çekmiştir oversized olarak adam 2.11 olmasına rağmen Pf,SF ve Sg'de oynuyabiliyor düşünün adam 2.11 ve guard yani bide up uzun kollara sahip.Görünüm bakımından çok entresan yani ama oyuncu olarak okadar iyi olduğu söylenemez belkide sadece rakibin skorerini tutma görevini üstlendiği için olabilir.
Undersized olarak;Charles Barkley ve Rodman....Charles 1.98 boyunda bir pf'yken bu ligin gelmiş geçmiş en iyi ribaunçularındandı en iyi ise 2.04 lük bir pf olan Rodman'dı bence bu ligin gelmiş geçmiş en mücadeleci en hırslı bunun yanında en pis işleri yapan ve en iyi ribaundçusu Rodman'dı ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 05 Ağustos 2007, 14:43:50 » |
|
Mustafa
|
Valla Jerad Jeffries benim ilgimi hep çekmiştir oversized olarak adam 2.11 olmasına rağmen Pf,SF ve Sg'de oynuyabiliyor düşünün adam 2.11 ve guard yani bide up uzun kollara sahip.Görünüm bakımından çok entresan yani ama oyuncu olarak okadar iyi olduğu söylenemez belkide sadece rakibin skorerini tutma görevini üstlendiği için olabilir.
Diaw gibi..Diaw daha kısa ama üç pozisyonda birden oynayabiliyor..Bunlar olabilir bence abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 05 Ağustos 2007, 17:12:58 » |
|
Cpzai3
|
bi de boykins var genel bağlamda undersized bir arkadaş  barkley konusunda kısa doğru ama undersized da işin içine en de giriyor...Chuckster 193lük boyuyla draft edildiği gece 120 kiloya düşmeyi hedefliyorum demiş biri..
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #48 : 18 Ekim 2007, 13:42:52 » |
LastDestruction
Yeni Üye
|
Konuyla Fazla alakası yok ama yinede söylüyeyim dedim  2007 Draftından gelmiş bir oyuncu..2.Sıradan Seçilen SG-SF oynuyan Kevin Durant ın gerçek boyu kaçtır biliyormusunuz ? 2.08 Cm....Adamlar 2.08 le nerdeyse pivot oynuyorlar Kevin Durant Sf-Hatta Sg oynuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 18 Ekim 2007, 13:46:22 » |
|
airKonya
|
L.c da bi tane oyuncu vardı brand diye o da boyu 2,02 falan ama adam pivot oynuyo kobede 2,02 falan ama kobe poind guard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 18 Ekim 2007, 22:43:59 » |
|
El C3m0
|
Konuyla Fazla alakası yok ama yinede söylüyeyim dedim  2007 Draftından gelmiş bir oyuncu..2.Sıradan Seçilen SG-SF oynuyan Kevin Durant ın gerçek boyu kaçtır biliyormusunuz ? 2.08 Cm....Adamlar 2.08 le nerdeyse pivot oynuyorlar Kevin Durant Sf-Hatta Sg oynuyor  Kevin Durant kim ya? İlk kez duyuyorum Amerikalı herhalde? Senin bahsettiğin kişi Hido olmasın?  Konuyla fazla alakası da yok ama söyliyim: Bizim bi kapıcının oğlu var Süleyman,2 metre oyun kurucu oynuyor ama şutlarını geliştirmesi lazım.Magic Sülo diyoruz zaten ona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 19 Ekim 2007, 20:21:32 » |
--
Ziyaretçi
|
Walla bizim Jason Maxiell'a dikkat ettim de o da baya baya kısa kalıyor aslında pozisyona göre..Ancak sıçrama yeteneği tavan yapmış adamda..Blok da ya da ribaunt da sıkıntı çekmiyor fazla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 19 Ekim 2007, 20:39:49 » |
|
hot_sizzle3
|
ben wallace da 2.06 olmasına rağmen pivot hemde hayvan gibi hatta bazı yerlerde daha bile kısa olduğuınu duydum
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #53 : 19 Ekim 2007, 20:55:27 » |
|
t-macci
|
jason maxiell 2.01 kemal abi. undersized power forwet. eger 2.06 olsa all star olcak yetenek var maxiellde. ribaunt canavarı. ama pozisyonuda geç her şekil kısa olan biri var. earl boykins. 1.65.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 20 Ekim 2007, 09:19:44 » |
LastDestruction
Yeni Üye
|
Ben Wallace 2.06 Olarak Geçiyor ama Aslında tam boyu 2.03 hot_sizzle3 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 20 Ekim 2007, 09:49:16 » |
|
hot_sizzle3
|
olabilir ben bazı yerlerde 2.01 diye duymuştum ama ne kadar doğru onu bilemediğim için söylemedim
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #56 : 17 Kasım 2007, 15:18:35 » |
|
CurtisJackson
|
Big Ben pivot olarak baya kısa duruyor o boyla. Marion birde bazen Suns'ta Pf oynuyor o boyla çok zor oluyor Duncan gibi Pfleri savunması.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 06 Aralık 2007, 19:27:37 » |
smalldevil16
NBA Draft'ında
|
benim undersized adamlarım
1)Earl Boykins(Basketbolu Nasıl Oynadığına Şaşıyor İnsan Onu Tanımayanlar Diyebilirki Bu Ne Biçim Bir Oyuncu Ama Boykins öle biri değil boykins çok kaliteli bir oyuncu)
2)Ruben Patterson(Bucks dayken performansı müthişti bir çok denginden boyu kısa olmasına rağmen blok koyuyor sayı atıyor ribaunt alıyor her şeyi yapıyor)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 20 Aralık 2007, 22:38:24 » |
|
TP
|
Aklıma C.Hayes,Marion,Boykins,Boozer geldi.
Boozer,Marion kalıpları sayesinde birazda o pozisyonları oynayabiliyorlar.Ancak boykins savunmada aksayan oyuncu olmakta zorlanıyor.
C.Hayeste mücadelesi sayesinde ayakta kalıyor.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #59 : 27 Ocak 2008, 23:59:26 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Bence Yao gibi gokdelen olup N.Robinson'dan blok yiyeceeine 2.06'lık BigBen olup potaya ambargo koymak cooo...k daha ei  Bu arada benm favorim N.robinson o boyla birde Smaca pivotların-forvetlerin arasına dalıo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|