« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2006, 14:33:53 » |
|
AyTeK
|
tim duncan için robot diolar...
bunu hiç duymamıştım bence en ii lakap the answer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 26 Kasım 2006, 15:19:34 » |
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!
|
anthony webb e spud lakabı verilmiştir (spud webb)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 01 Aralık 2006, 15:48:37 » |
|
Th3STaT
|
Paul Pierce: The Truth Darius Miles: D-Miles Jason Richardson: J-Rich Rafer Alston: Skip to my lou Kenyon Martin: K-Mart Tracy McGrady: T-Mac Rasheed Wallace: Sheed Allen Iverson: The Answer Richard Hamilton: Rip Carmelo Antony: Melo LeBron James: King James Andrei Kirilenko: AK-47 Eric Piatkowski: Pike Tom Gugliotta: Googs Ben Wallace: Big Ben Chris Bosh: CB4 Nick Van Exel: Nick The Quick Vince Carter: Vinsanity Gary Payton: The Glove Toni Kukoc: Croatian Sensation Wally Szczerbiak: Wally World Steve Francis: Franchise Stephon Marbury: Starbury Shawn Marion: The Matrix Mark Madsen: Mad Dog Eddy Curry: Baby Shaq Chris Anderson: Birdman Shaquille O'neil: Shaq Walter McCarty: Ice Jamal Mashburn: Monster Mosh Mark Jackson: Big Jack Chris Webber: C-Webb Zydrunas Ilgauskas: Z Jason Terry: Jet Antonio McDyess: Dice Baron Davis: B-Diddy Stromile Swift: Stro Brent Barry: Bones Zach Randolph: Z-Bo Vitaly Potapenko: Ukraine Train Vin Baker: A-Train Brian Grant: The General Alonzo Mourning: Zo Micheal Olowakandi: Kandi Man Jimi Jackson: JJ Stacey Augmon: Plastic Man Jason Williams: J-Dub Fred Hoiberg: The Mayer Troy Hudson: T-Hud Jason Kidd: J-Kidd Kevin Garnett: KG Richard Jefferson: RJ Desmond Mason: D-Mose Tim Thomas: Dog Micheal Stewart: Yogi Jerry Stauckhouse: Stack Darrell Armstrong: Flash Morris Peterson: Mo-Pete Lamar Odom: The Goods Damon Stoudamire: Mighty Mouse Cuttino Mobley: The Cat Ray Allen: Ray Ray Elden Campbell: Big/Easy E Dale Davis: D-Square
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #23 : 01 Aralık 2006, 16:10:12 » |
semiramis_G
NBA Oyuncusu
!!!!.....SLİPKNOT///////// MeTaL/////
|
Paul Pierce: The Truth Darius Miles: D-Miles Jason Richardson: J-Rich Rafer Alston: Skip to my lou Kenyon Martin: K-Mart Tracy McGrady: T-Mac Rasheed Wallace: Sheed Allen Iverson: The Answer Richard Hamilton: Rip Carmelo Antony: Melo LeBron James: King James Andrei Kirilenko: AK-47 Eric Piatkowski: Pike Tom Gugliotta: Googs Ben Wallace: Big Ben Chris Bosh: CB4 Nick Van Exel: Nick The Quick Vince Carter: Vinsanity Gary Payton: The Glove Toni Kukoc: Croatian Sensation Wally Szczerbiak: Wally World Steve Francis: Franchise Stephon Marbury: Starbury Shawn Marion: The Matrix Mark Madsen: Mad Dog Eddy Curry: Baby Shaq Chris Anderson: Birdman Shaquille O'neil: Shaq Walter McCarty: Ice Jamal Mashburn: Monster Mosh Mark Jackson: Big Jack Chris Webber: C-Webb Zydrunas Ilgauskas: Z Jason Terry: Jet Antonio McDyess: Dice Baron Davis: B-Diddy Stromile Swift: Stro Brent Barry: Bones Zach Randolph: Z-Bo Vitaly Potapenko: Ukraine Train Vin Baker: A-Train Brian Grant: The General Alonzo Mourning: Zo Micheal Olowakandi: Kandi Man Jimi Jackson: JJ Stacey Augmon: Plastic Man Jason Williams: J-Dub Fred Hoiberg: The Mayer Troy Hudson: T-Hud Jason Kidd: J-Kidd Kevin Garnett: KG Richard Jefferson: RJ Desmond Mason: D-Mose Tim Thomas: Dog Micheal Stewart: Yogi Jerry Stauckhouse: Stack Darrell Armstrong: Flash Morris Peterson: Mo-Pete Lamar Odom: The Goods Damon Stoudamire: Mighty Mouse Cuttino Mobley: The Cat Ray Allen: Ray Ray Elden Campbell: Big/Easy E Dale Davis: D-Square
valla yarısından çoğunu duymamıştım iyi oldu amma çok varmış yaf
|
|
|
|
|
|
//FeAr No OnE!!..//OnLy ThE StRoNg SuRvİvE!!..//HoLd My OwN!!..//WaRnİnG!!..//My İMmOrTaL!!//
|
|
|
« Yanıtla #24 : 01 Aralık 2006, 16:15:11 » |
vince c.
NBA Draft'ında
i love(akon)feat vince
|
VİNCE CARTER -----------------HALF MAN------------------
|
|
|
|
|
|
dccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
|
|
|
« Yanıtla #25 : 03 Aralık 2006, 22:10:30 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
Glen Rice:The Sniper(Wesley Person için de kullanılır) George Gervin:Ice Man Dominique Wilkins:The Human Highlight Film Michael Jordan:His Airness
Wesley Person için ben yeni bir lakap buldum... First Person Shooter nasıl? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 03 Aralık 2006, 22:21:24 » |
|
Feedback
|
Sniper la aynı anlama gelceği için eh diyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 03 Aralık 2006, 22:38:26 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
Sniper la aynı anlama gelceği için eh diyorum...
Hayır abi anlamadın, FPS olayı işte yaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 04 Aralık 2006, 01:28:33 » |
|
greg oden
|
memo bi kaç tane daha buzzer atarsa adı money okur olur. bence iyi de olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 04 Aralık 2006, 16:34:55 » |
|
Th3STaT
|
Abi bu ne şimdi  Sen kendi yazdığını anladın mı _? Valla ben hiç birsey anlamadım  Buzzer ne ? niye atıyo nasıl atıyo  Bi mehmet okur gecio onu anladım 
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #30 : 04 Aralık 2006, 19:55:50 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
Abi bu ne şimdi  Sen kendi yazdığını anladın mı _? Valla ben hiç birsey anlamadım  Buzzer ne ? niye atıyo nasıl atıyo  Bi mehmet okur gecio onu anladım  Abi buzzer son saniye şutu işte. Mehmet kaçırmıyo bunları ya ondan bahsediyo kardeşimiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 04 Aralık 2006, 20:18:10 » |
|
garnetttt_06
|
evet hatta nba tv daily spikeri memoya money okur dedi  ama gerçekten bu lakabı hakediyor kritik anlarda sorumluluğu yüksek bir oyuncu memo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 04 Aralık 2006, 20:26:02 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
Ühü...  Benim dediğim lakabı niye kimse benimsemedi yaa ne güzel lakap işte  First "Person" Shooter be abi daha ne olsun... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 04 Aralık 2006, 20:39:47 » |
|
coskun
|
abi sağolun ama vince in lakapları çok uyuyo ona
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 05 Aralık 2006, 09:18:47 » |
|
Kaan Mert
|
Abi bu ne şimdi  Sen kendi yazdığını anladın mı _? Valla ben hiç birsey anlamadım  Buzzer ne ? niye atıyo nasıl atıyo  Bi mehmet okur gecio onu anladım   Yahu sen sahi sehi Buuzer'ın ne demek olduğunu bilmiyormuydun ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #35 : 05 Aralık 2006, 14:47:23 » |
|
greg oden
|
Abi bu ne şimdi  Sen kendi yazdığını anladın mı _? Valla ben hiç birsey anlamadım  Buzzer ne ? niye atıyo nasıl atıyo  Bi mehmet okur gecio onu anladım   Yahu sen sahi sehi Buuzer'ın ne demek olduğunu bilmiyormuydun ? abi olabilir belki duymuştur da yazılışını hiç görmemiştir ki ben de bu yazılışı doğru mu bilmiyorum. kardeş son saniyelerde maç kazandıran sayılara "buzzer" diyolar nba'de. bu sayı çok değerli olduğu için de money ball da diyolar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 05 Aralık 2006, 16:26:32 » |
|
Th3STaT
|
Valla ben ona hep son saniye atısı diyordum  .Hiç öyle isimler kullanmadım  Ama o dediğini daha önce duydum da buzzer ya o ben onu boozer zannettim benziyor ya yazılışlar filan  Ben o senin yazdıgın mesajı gordum lan diyom ne demek istedi bu cocuk  Ondan öyle bir tepkim oldu yani.Neyse anladım ben konuya devam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 07 Aralık 2006, 15:01:14 » |
fatih cakır
Yeni Üye
|
 nowitzkini lakabı var mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 07 Aralık 2006, 15:05:46 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
 nowitzkini lakabı var mı The German Panzer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 19 Ocak 2007, 10:35:31 » |
big dunker jermaine
Yeni Üye