« Yanıtla #40 : 24 Ocak 2007, 03:14:07 » |
Remy LeBeau
NBA Draft'ında
|
duncan için de shaq'ın taktığı bir lakap var:Mr.Big Fundemental
|
|
|
|
|
|
everbody can relax..Gambit...has returned..
|
|
|
« Yanıtla #41 : 30 Ocak 2007, 17:56:54 » |
|
garnetttt_06
|
darrell armstronga flash diyorlarmış  dwyane wadein geleceği darrell armstrong gibi olcak demek ki :lagh: ayrıca nba tv spikeri ersan için young dirk(genç dirk) lakabını kullanmıştı bir kere.benzeyen yönleri tabii ki var ama ersanın o noktaya erişebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 30 Ocak 2007, 18:59:46 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
Bende bazı oyuncular için lakap buldum Gasol - At hırsızı Baron Davis - Kabasakal Biz arkadaşlar arasında bu oyunculara hep böle deriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 30 Ocak 2007, 19:07:49 » |
|
Torres#9
|
Bız arkadaslar arasında Gasol'a 'The Imam' dıyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 30 Ocak 2007, 19:11:30 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
O da güzelmiş  Bi de Adam Morrison a Tarkan diyoruz Eskiden Tarkan die bi film vardı yaa ordaki Tarkan a benziyo die Size biraz saçma gelebilir ama biz öle diyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 30 Ocak 2007, 19:22:16 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
eyvallah hocam  En çok da zaten ona gülüyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 30 Ocak 2007, 22:27:22 » |
|
ahokan
|
Shaquille O'Neal = Shaq, Shaq Diesel, Shaq Daddy, Big Aristotle, Superman, Man Of Steel
shaq nekadar çok lakabı varmış yaaw kendi büyüklüğü kadar çok lakabı var adamın:)
|
|
|
|
|
|
*-*-*-*-*/-\**]-[**( )**]<**/-\**]\[*-*-*-*-* Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #47 : 04 Şubat 2007, 22:31:24 » |
|
garnetttt_06
|
memo'ya bir lakap daha bulundu. nba live sunucusu suns karşısında 29 sayı atan memoya 'turkish terror'-'türk terör' lakabını kullandı. bu artık memo için iyi bir lakap mı yoksa türkiye'ye edilmiş bir laf mı bilemiycem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 04 Şubat 2007, 22:55:36 » |
airfalcon
NBA Draft'ında
üç gerçek var biri mj ikincisi ai üçüncüsü de ben
|
en iyi ve oturmuş olan lakaplar the answer ve air jordandır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 15 Şubat 2007, 19:22:18 » |
Nuggets_3_15
NBA Draft'ında
DeNvEr NuGgRtS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
memo'ya bir lakap daha bulundu. nba live sunucusu suns karşısında 29 sayı atan memoya 'turkish terror'-'türk terör' lakabını kullandı. bu artık memo için iyi bir lakap mı yoksa türkiye'ye edilmiş bir laf mı bilemiycem
Abi harbi yani sevinemedim ben bu lakaba boyle lakap mı olur.Türk terör.Dediğin gibi laf atıyo san ki
|
|
|
|
|
|
DENVER NUGGETS
|
|
|
« Yanıtla #50 : 16 Şubat 2007, 15:34:15 » |
megadeth
NBA Draft'ında
|
bende hepsini yazamıycam ama sadece payton ınki aklımda kalıcı eldiven denmesinin sebebi ise bi aralar baya sıkı bi savunmacı olması abimizin......
|
|
|
|
|
|
lakers
|
|
|
« Yanıtla #51 : 16 Şubat 2007, 16:33:23 » |
Onur Yiğit
Kahve Bağımlısı
Starter

Onur Yiğit
|
Money Okur güzeldi ya Turkish Terror nerden çıktı! Hala atamadık şu terör yaşanan ülke imajını yaa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 16 Şubat 2007, 16:39:49 » |
|
Phily
|
Atamayacaz da galiba amerikada falan türkiye denince akla hemen terör geliyor...Beşiktaşa bir oyuncu gelmişti hatırlamıyorum adını gazetede okumuştum röportaj yapmışlar adamın babası mı dedesi mi tam bilmiyorum işte o ülkede dikkatli ol tanklar falan vardır demiş yani hala o imaj duruyor türkiyede...Ama oyuncu türkiyeye geldiğinde burasının çok güzel bir ülkeo lduğunu falan söylemiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 16 Şubat 2007, 17:15:44 » |
|
BiG NuGGeT
|
Gerçekten ya Money güzeldi Memo için.Ama spiker öylesine söylemiş de olabilir hemen art niyet aramayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 23 Şubat 2007, 22:37:30 » |
|
greg oden
|
yaa terör demez bence. yemez yani. youtube videosu varsa izleyelim bi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 23 Şubat 2007, 22:42:17 » |
İlkkan23LeBron
Ziyaretçi
|
Evet abi bende izlemiştim onu bi buzzer attı Memo Turkish Terror dedi kötü anlamda dememiştir belkide Dirk e nasıl Alman Panzer falan diyolarsa bu da onun gibi bi şey Beyler biz Steve Nash e Peker Açıkalın a çok benzediği için Gaffur diyoruz biraz garip ama birbirlerine tıpatıp benziyolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 24 Şubat 2007, 12:22:19 » |
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie

Ferhat Göçer Fan
|
hocam bisde marquis danielsa tip dios nasıl
|
|
|
|
|
|
 The Rockets New Head Coach
|
|
|
« Yanıtla #57 : 25 Şubat 2007, 16:55:35 » |
|
greg oden
|
O da güzelmiş  Bi de Adam Morrison a Tarkan diyoruz Eskiden Tarkan die bi film vardı yaa ordaki Tarkan a benziyo die Size biraz saçma gelebilir ama biz öle diyoruz abi hakkaten tam tarkan'a benziyo. halbuki saçlarını filan kesse baya yakışıklı çocuk. oyuncu olarak da çok kaliteli, gelecel vaadediyor. belki yazılmıştır ama arenas kendisine "hibachi" lakabını uygun görmüş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #58 : 25 Şubat 2007, 17:32:57 » |
|
nashsss
|
en iyi ve oturmuş olan lakaplar the answer ve air jordandır
bence t-mac de bunların arasında adamın ismini neredeyse hiç söylemiyoruz ayrıca arenasın şu hibachi lakabı ne anlama geliyo acaba
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #59 : 25 Şubat 2007, 18:04:17 » |
|
greg oden
|
hibachi japonların küçük kase gibi bi ocaklarının adıymış. arenas bir röportajında "biliyosunuz hibachi her zaman sıcaktır, tıpkı benim ellerim gibi" demiş ve bu lakap çok tutulmuş.çok mütevazi adam yaf 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2007, 18:06:51 Gönderen: greg oden »
|
|
|
|
|
|