« : 26 Ocak 2008, 22:55:51 » |
|
Dağlar
|
Uluslararası oyuncular için ayrıca bir konu açmak bana mantıklı geldi. Onlar için ayrı konuşabiliriz. Bir yabancı oyuncu hakkında maç geceleri konuşabiliriz. Gösterdikleri performansları vs. bu konu altında konuşalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 22:59:31 Gönderen: Dağlar »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2008, 22:58:42 » |
|
EagLe BucK
|
Başlık düzeltilebilir mi aceba? orada ki ''-de'' bağlaç görevinde ve ana kelimeden ayrı yazılması gerekir  Çok 'türkçeci' yaklaştım olaya ama olsun  Dağlarım kırmaz beni.. Ayranca! Topic hoş..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınPlayofflar da Akatlardayız...
|
|
|
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2008, 23:00:33 » |
|
Dağlar
|
Başlık düzeltilebilir mi aceba? orada ki ''-de'' bağlaç görevinde ve ana kelimeden ayrı yazılması gerekir  Çok 'türkçeci' yaklaştım olaya ama olsun  Dağlarım kırmaz beni.. Ayranca! Topic hoş.. Hayır dostum yanlış söyledin senin dediğin benim yazacağımdan başka yerde kullanıyor  Herneyse düzeltme yaptım. Konuyu konuşabiliriz.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2008, 23:07:28 » |
|
EagLe BucK
|
Calderon.. Konuşulması gereken Yegane oyuncudur şahsım adına birşeyler söylemek gerekirse.. TJ'in olmadığı dönem de, Raptors'ın hücumlarına yön vermeyi çok iyi yapıyor. Raptors'ın tepeden geliştirdiği hücumlar da özellikle Calderon fazla ca katkıya sahip oluyor ki 1 on 1'ı da sağlam bir oyuncu bana göre.Güçlü de bir fiziği var.Her şekilde şuan kendini kanıtlamış bir oyuncu benim gözümde.
Oyunda ne gerekiyorsa onu yaptığını görüyorsunuz.. 2li oynayıp Bosh'u pozisyona sokmak derseniz : Raptos sıkıştığında çok yapıyor. Sorumluluk almak mı : Calderon elit bir PG..yapısı bu.. Soğukkanlı olup oyunu her daim kontrolde tutmak mı: Calderon çok olgun..
Çok çok beğeniyorum şahsen.. Kral mral yaptım adamı ama şuan için bu övgüleri hakediyor.. Umarım sakata falan gelmezs..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınPlayofflar da Akatlardayız...
|
|
|
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2008, 23:23:16 » |
|
Kaan Mert
|
Onur uluslaraarası oyunculara çok güzel yerden giriş yapmış vallahi . Söylenecek sözler bitmez Calderon için . Geçen yıl ynie bu dönemelrde Tj'in sakatlığı ile rotasyonda yer bulmaya başladı . Bu sezon da ikisi 22'şer dakikadan süreleri paylaşıyorlardı ama onun kendini dışa vurması esas potansiyalini ortaya çıkarması için Tj'in tekrar sakatlanması gerekiyormuş . Şu ara cidden çok iyi oynuyor hemde çok . Skor katkısının yanı sıra özellikle savunmada ki meziyetleriyle savunmada takımı bir nebze olsun nefeslendiriyor . Delici ve hızlı olması da hem ona hem de takımın oyununa ekstra katkılar sağlıyor . Benim gözümde Calderon bu takımın her şeyi . Bosh olsa da bir şeyler yapılır ama böyle yetenekli bir guard'la daha fazlası arzulanır . Calderon böyle devam ederse oyununa geçen yıl yapamadığımızı bu sene play-off'ta gerçekleştirebiliriz . Neden olmasın .. Raptors'ın hücumlarına yön vermeyi çok iyi yapıyor.
Zaten şu ara bizi taşıyan oyuncu en başta o .. Onun bench'e alındığı dönemlerde Calderon'suz takım hücum da ne yapacağını bilemiyor . Onsuz hayat olmuyor adeta ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2008, 01:06:07 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Bence Hido'nun bu seneki performansı harika. Bu sene Gundy'nin ona verdiği sorumlulukla adeta ''şahlandı''  Oyunun her yönüne girmeye calısıyor: Zaten bi şutör,ekstra paslarla asist yapıyor, ribauntlarda bu sene daha gayretli, içeri daha sık drive ediyor, elinden geldiği kadar savunma yapıyor... Kısacası oyunun her yerini oynuyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 19:29:54 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 26 Şubat 2008, 23:04:44 » |
|
Nba jump
|
Hido yanılmıyorsam 3-4 gün önce Uluslararası oyuncu seçildi..Bu sene zaten çok iyi..All- Star'a alınmaması ayrı bir şaşkınlık etkisi yarattı..
|
|
|
|
|
|
 Dwight Howard İmza & Avatar & Userbar Lazım..
|
|
|
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2008, 23:21:26 » |
boozerkoray
NBA Draft'ında
|
Uluslar arası oyuncu tartışılmaz heralde.DİRK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2008, 23:26:04 » |
|
Flash
|
Genel anlamda Dirk tabi tepede ama bu senenin en iyi Uluslararası adamı
Yao ve Dirk ile beraber Hidodur...Flash hareketleri ve süpriz maçları ile bu senenin bombalarından
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2008, 23:47:42 » |
boozerkoray
NBA Draft'ında
|
doğru ama gasol arkadan gelmiyormu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2008, 00:11:12 » |
11ersin11
Yeni Üye
|
ben hidayet derim ama gasol lakersa gelince daha iyi oldu onun için gasol dicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2008, 11:51:24 » |
|
Dağlar
|
ben hidayet derim ama gasol lakersa gelince daha iyi oldu onun için gasol dicem
Neye diyosun? Ne için diyosun? Biz burada oylama yapmıyoruz ki! Biraz düzgün kullanın buraları...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 20 Mart 2008, 22:04:02 » |
|
emintd21
|
spurs uluslararası bi takım niteliginde bence oberto,ginobili,parker bi arada nesterovic ve udrihin oldugu zamanları da sayarsak uluslararası oyuncu yönünden en zengin takımlardan biri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 24 Mart 2008, 14:12:48 » |
|
Kq5
|
Valla benim En çok Beyendiğim Duncan ginobili Barbosa Hidoo memo tabiki  Bargnani Dalembert Andrei Kirilenko Pau Gasol Calderon vs Bu oyuncular ve diğerleri nba da güzel grafikler çizdiler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Mart 2008, 15:03:10 Gönderen: Kq5 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 24 Mart 2008, 14:40:27 » |
cucloke
NBA Draft'ında
B A R O N D A V İ S
|
şüphesiz andrei kirilenko onu izlemek çok büyük zevk pau gasoluda sayabiliriz ama şunu kabul edelim zayıf yabancılarda yok değil isim vermek yersiz olur...bu arada kimsenin yao ming in esamesini bile okumaması ilginç(zira ben sevmem)
|
|
|
|
|
|
G O L D E N S T A T E W A R R İ O R S
|
|
|
« Yanıtla #15 : 08 Nisan 2008, 18:04:31 » |
doancan 23
Yeni Üye
|
ya bence hakkında konuşmamız gereken oyuncular kendini kanıtlamamış ve ne yapacağı belli olmayan oyuncular.Hido Duncan Dirk Yao vb. oyuncular kendini kanıtlamış oyuncular.Ör:Calderon,Bargnani,Barbosa,Vujacıc.Hemen bu ne ya demeyin.Calderon bence akıllı pas dağıtımlarıyla ve oyunu yönlendirişiyle geleceğin guardı.Bargnani hem boyuna göre hızlı hemde şutu var.Barbosa NBA deki en hızlı oyunculardan biri yüksek yüzdeyle şut atıyor.Vujacic se kobe nin olmadığı(!) bir takımda oynarsa şutörlük görevi için ideal oyuncu.Yani demek istediğim kendini kanıtlamamış oyuncular ile ileriyi konuşmak,kendini kanıtlamış oyuncularla bugünü konuşmaktan heyecanlı olur.Bu benim düşüncem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2008, 15:46:27 » |
_samo_
NBA Oyuncusu
AMARE STOUDAMİRE
|
bana sorsalar nba'deki avrupa takımı hangisi deseler toronto raptors derim.calderonuyla,bargnanisiyle,nesteroviçiyle,anthony parkerıyla,kapanosuyla,delfinosuyla çok süper bir avrupa takımı ama nba'de en iyi performans gösteren oyun bence Pau Gasol.Lakersa geldikten sonra performansı daha da arttı.Ayrıca memphis büyük bir takım olmadığı için orda da mutlu deüildi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2008, 22:55:16 » |
|
sLeveN_kLevereR
|
peki darko ? orlando da oynarken ben ondan çok fazla şey bekliyordum açıkcası potansiyeli bu kadar fazla olan bir adam bence tartışılmalı .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 30 Nisan 2008, 19:15:20 » |
|
Dağlar
|
peki darko ? orlando da oynarken ben ondan çok fazla şey bekliyordum açıkcası potansiyeli bu kadar fazla olan bir adam bence tartışılmalı .
Darko Pistons'Dayken galibiyet purosu olarak kullanılıyordu. Bana göre Larry Brown sonuna kadar haklıydı. Magic'de hafif hafif insancıl dakikalar almaya başlamıştı. Yine de en başında beklendiğinin kat kat altındaydı. Magic'DEn ayrıldı ve Grizzlies'e geldi burada tamamen gözden kayboldu. Kendine göre en parlak dönemi Magic'DEki o süre aldığı zamanlardı. Çalışmayı sevmeyen bir adam zaten ne kadar gelişebilir ki!! Pek umut bağlamamak gerekli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2008, 21:08:28 » |
|
Crunch
|
takımım
C-Memo ya da Ilgauskas Pf-Nowitzki Sf- Krilenko Sg- Ben Gordon (İngiliz olduğunu hatırlatırım) Pg-Hedo
|
|
|
|
|
|
Chicago Bulls Forever
|
|
|
|